ce noroc au javrele astea ![]()
ce noroc au javrele astea ![]()
De cate bare mai avem nevoie pentru a mai inscrie o data?
jucam senzational,gunoaiele nu joaca nimic,ii surclasam dar sper ca ocaziile sa nu se razbune.
Orice s-ar intampla, jucatorul meciului este Kapetanos. Jos palaria tata
Minutu si faza. Ratam intr-o fericire ! Cat noroc sa mai aiba matza asta de lobontz ?
incredibil joaca Steaua .. poate ca si javrele sunt prea proaste
Ba nu se poate!Daca nici faultul intentionat asupra lui Ghionea nu l-a sanctionat....nu stiu ce sa mai cred.
Toja in locul lui Semedo.
Szekely ce are. e accidentat?
Ce jeg Nica ala... Ghionea a fost calcat in fata lui si ala s-a uitat ca bou'!!!
A intrat prostu asta de Toja, vom pierde meciul daca ajung multe baloane la tampitu asta.
@AsSaSiN
Il prefer pe Toja lui Semedo.
Nu-mi place ca nu mai oprim jocul la mijlocul terenului.
@Lari
Eu ma refeream dc nu l-a inclus pe Szekely in lot si l-a luat pe Toja. Ai dreptate, nici Semedo nu e mai departe de Toja.
Se simte frustrarea lui Gradinescu in comentariu. E javra.
Bouleanu e cra-cra
Sigur Janos nu e refacut, altfel nu cred ca Semedo sau Toja pot sa-i ia locul in primul 11.
Oricum pentru ce a facut(sau mai bine zis ce n-a facut) in meciurile cu Lyon si Buzau nu-l iert niciodata pe Toja.
Bai, mi se pare mie sau Dayro joaca pe postul lui?
Nu cred ca nu e refacut, deoarece in meciu cu Lyon a fost pe bara.
Cred ca pe postul lui joaca Dayro:D
Vai de mine ... intra Plesan ?
mda ... si iasa Kapetanos ... nashpa. Toja intr-adevar o cam comite
Se pare ca cam da.
Degeaba joaca pe postul lui pt ca, in afara de sutul ala cu pamantul, n-a facut nimic: nici pressing, nici pase, nici faza decisiva, nici nu alearga... NU FACE NIMIC!!!
LE: Cred ca a obosit Pantelis. DAR PLESAN??? Pfff... Daca nici in meciul asta nu face nimic, poa' sa se duca unde-o vrea...
Se simte frustrarea lui Gradinescu in comentariu. E javra.Bouleanu e cra-cra
De la inceputul partidei a comentat pro Dinamo.Marlan dinamovist!
Tot Janos era omul de baza pe flancuri
Nu va mai enervati pe tontzii astia. Expresii gen "Trebuie sa recunoastem ca Steaua joaca altceva..." au intrat deja in uzul multora...
Nu se poate... Ce noroc au handicapatii astia....
Rahat!Ratarile se razbuna....intotdeauna.
bag **** in masa de treaba.cum plm sa ai asa ghinion?