FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - STEAUA 1 - 1

«12345611»
mirceaor01.11.2008 21:04

Ce noroc PORCESC!! Porcii dracului, javre penale, pana cand ii va ajuta norocu asta chior mama naibii nu joaca nimic si scot egal :cursing: :cursing:

Catalyn0701.11.2008 21:04

ba astia au mancat kkt cand erau mici X(X( cum sa ai asa noroc...am fost peste ei la toate capitolele

Alex88pl01.11.2008 21:05

doamneeeeeeee...cum sa il scoti pe kapetanos?nu il acuz p Dorinel..dar sa moara Cristea daca a facut o mutare inspirata.pt a cata oara au aia bulan si scot un egal pe final de meci?incredibil....

aditud01.11.2008 21:05

No comment! Dinamu n-a jucat absolut nimic. Si totusi, Steaua a fost din nou "la datorie". Sa nu cumva sa luam punctele ca nu-i frumos... Mai tine minte cineva cand am invins ultima data?! Vorba aia: What a bunch of losers!

Lari01.11.2008 21:06
Hai sicstir, cine nu a strans la kalanga? care a centrat decisiv pt spurcatul de Cristea?

Semedo a avut ceva realizari importante.

Trist e ca tridentul de columbieni ne-a mancat meciul. In asemenea meciuri, pe viata si pe moarte, ai nevoie de jucatori seriosi, muncitori ce fug 90 de minute, nu artisti de mana a doua.

In primul rand, nu inteleg de ce vorbesti asa cu mine.

In al doilea rand, sunt de acord ca Semedo s-a aparat mai bine ca Toja.

In al treilea rand, Semedo si Toja sunt mijlocasi ofensivi si au fost folositi ca atare in acest meci. Rolul lor este sa atace, abia apoi trebuie sa faca si faza defensiva. Atacul la golul potailor a fost un contraatac faza a doua, in care juma' din echipa noastra era in atac.

Daca am fi blocat jocul la mijlocul terenului, jegurile n-ar fi egalat in veci.

zloty01.11.2008 21:06
ba astia au mancat kkt cand erau mici X(X( cum sa ai asa noroc...am fost peste ei la toate capitolele

serios alta explicatie nu au pentru bulanu asta spuuuuurcat

armanovici01.11.2008 21:06
Nu cred ca ar fi trebuit sal scoata pe kapetanos.

Kapetanos avea crampe nu mai putea efectiv.

Dayro trebuia sa marcheze la ce ocazii a avut...Iar Toja, dezamagire crunta!!!

Pacat, i-am avut in mana si am ramas cu ea in mana!

andreutzusteaua01.11.2008 21:06

nu mai supoooort.sa ne **** pl javre ordinare.luav-as familiile in pl de norocosi.sunteti penibili caini spurcati.sa ne beti la oua de ****.v-am predat fotbalul la voi aksa ma muistilor.trebuia sa va batem kktilor.FORZA Steaua!!!bv baieti,bv kapetanos.

elias_custura01.11.2008 21:06

NU AI VOIE SA FACI EGAL DUPA CE AI DOMINAT ADVERSARUL 80 MINUTE ........ DUPA UN JOC PERFECT DPDV TACTIC..............

totusi sunt bucuros ca Steaua a descoperit un antrenor bun si un varf pe masura......... care sa apara mai des in joc si sa .............inscrie......... singura satisfacere din ziua de azi

bodanelu01.11.2008 21:06

Clar un meci pierdut pe ghinion! Asta este, mergem mai departe, il injuram pe cioban si gata!

JuanCarlosTojaMoreno01.11.2008 21:07

si din nou am facut obisnuita greseala sa ne retragem cand vom invata sa nu ne mai retragem nici acum nu stiu n-au invatat nici cu boro nici cu CFR anul asta

andrey_ptm_steaua01.11.2008 21:07
doamneeeeeeee...cum sa il scoti pe kaptanos?nu il acuz p Dorinel..dar sa moara Cristea daca a facut o mutare inspirata.pt a cata oara au aia bulan si scot un egal pe final de meci?incredibil....

nici nu avea cum sa faca o schimbare inspirata atat timp cat pe banCA mai erau rada,tiago, si nici un alt jucator de atac...pana si arthuro era mai bun acum pe final in locul lu' plesan...Neaga saracu nici macar lotul n-a prins....pacat

mirceaor01.11.2008 21:07

Dezamagirea pentru mine: "giuvaeru de jda milioane daaaa eurrooo" Dayro. Nu se poate domle sa intri in min 55 si sa te plimbi pe teren.

clausblaus01.11.2008 21:07

Uite asa cu norocul asta cainesc sunt pe locul 1,ca de jucat nu joaca nici un rahat.Cum vi sau parut rezervele noastre?Dezastru.....Ce mai cauta Plesan la Steaua,cine il tine in brate?

dax4701.11.2008 21:08

Prost sa fii , noroc sa ai - filozofia dinamoviadei !

Nu li se mai termina norocul asta... mama lor de tarani. Faultau ca in divizia D. Vedea-i-as fara rotule !

Ic3MaN01.11.2008 21:09

SA-MI BAG **** IN DIAMO SI IN NOROCUL LOR DE rahat!!!!! le-am dat clasa azi.pacat.sper sa inceapa sa vina si rezultatele.

FORTA Steaua!!!! :steag_cruce_invers:

mirceaor01.11.2008 21:09

respect in veci Mirel Radoi! :steag_cruce_invers:

Fear01.11.2008 21:09

8 meciuri fara victorie .. mergem la Lyon .. ce draq sa mai comentezi

4_ever_steaua01.11.2008 21:09

mor de neeervi...cum e posibil asa ceva dupa ce Steaua a dominat partida sa marcheze jegurile aleaaa?doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..ce noroc au....fuckin` shit

nemilosul01.11.2008 21:09

in sfarsit avem antrenor!!! am vazut faze frumoase am vazut combinatii AM VAZUT FOTBAL

o singura dorinta am ovina sefa sa isi vada de treaba lui si sa il lase pe Dorinel in pace

ps.s:sa imi bag **** in mortii lor de comentatori ca mi-am spart telefonul cand i-am auzit in ce hal au tipat la gol.

Joga Bonito01.11.2008 21:10
In primul rand, nu inteleg de ce vorbesti asa cu mine.

In al doilea rand, sunt de acord ca Semedo s-a aparat mai bine ca Toja.

Imi cer scuze, andrenalina imi colcaia in creier.

O concluzie imediata ce o putem trage e ca Munti nu cunoaste inca jucatorii, deci e scuzabil pt schimbarile efectuate. Insa de acum incolo nush daca Plesan va mai juca la prima echipa. Cat despre cei doi pseudo-mijlocasi columbieni trebuie teziti la realitate pana la meciul cu tiganii!

fiara701.11.2008 21:10

plm, parca am revazut 2-2 ala din Ghencea de acum vreo 3 ani.

Am pierdut 3 puncte azi (nu 2) dar bine macar ca jucam altceva si bine ca a plecat Lacatus. Trebuia mai de mult.

steaua_gloria01.11.2008 21:11

Steaua joaca altcevam asta e important. Se pare ca am gasit un atacant in lotul nostru: Kapetanos.

8 meciuri fara victorie .. mergem la Lyon .. ce draq sa mai comentezi

La Lyon facem egal, asculta la mine.

Ic3MaN01.11.2008 21:11
NU AI VOIE SA FACI EGAL DUPA CE AI DOMINAT ADVERSARUL 80 MINUTE ........ DUPA UN JOC PERFECT DPDV TACTIC..............

totusi sunt bucuros ca Steaua a descoperit un antrenor bun si un varf pe masura......... care sa apara mai des in joc si sa .............inscrie......... singura satisfacere din ziua de azi

am jucat perfect tactic cam 60 min.nu trebuia sa faca schimbarile atunci.mai trebuia sa astepte.nu intaleg de ce nu am avut nici un atacat pe banca.pacat.sper sa batem in giulesti!!!hai Steaua!!!

steaua_gloria01.11.2008 21:12
respect in veci Mirel Radoi! :steag_cruce_invers:

defapt Mirel ar trebui numit gladiator, nu rahatii de la Dinamo. Cand il vad cum se bate, imi aminteste exact de gladiatorii din imperiul roman.

«12345611»