INCREDIBIL !!! NU SE POATE ASA CEVA !!! CAT rahat SA MANANCI SA AI ASEMENEA BULAN ?
N-au avut nici o ocazie mai acatarii , in prima repriza n-au tras nici un sut pe poarta pana`n min 45 si atunci si ala a fost anemic , n-au jucat NIMIC , am avut 2 BARI , alte jde ocazii ... n-am avut emotii decat 1 min dupa gol cand erau purtati de euforie , atat a fost dinamumu peste noi meciul asta , 1 min. In rest 0 barat , nu pot sa inteleg cum dumnezeii masii sunt astia pe primu loc ...
Sa zica bogdaproste ca au scapat numai cu egal , tot s-a impartit azi pt morti ...
Prima repriza a fost una EXCELENTA , n-am mai vazut un joc atat de bun de pe vremea lui Protasov , o echipa scurta, un PRESING UCIGATOR , din presing au rezultat o multime de mingi recuperate in jumatatea lor si astfel se explica sumedenia de ocazii din prima repriza ... a fost un joc care m-a incantat ... de mult n-am mai jucat asa.
A 2-a repriza a fost putin mai slaba , dar tot peste media ultimilor meciuri , prima modificare a fost OK , Dayro desi in stilul lui lent, impiedicat si enervant , a fost peste Stancu din a 2-a repriza care se stinsese. Chiar si a 2-a schimbare cu Toja in locul lui Semedo a fost logica si cat de cat ok , insa mutarea care ne-a ingropat a fost schimbarea lui Kapetanos cu Plesan. Bine aici nu-l invinovatesc pe Dorinel , Kapetanos nu mai putea si altcineva cu profil ofensiv nu mai era pe banca , a fost intr-un fel fortat de imprejurari. Dar aici vin si-mi pun intrebarea , unde e Arthuro daca tot l-a adus de la echipa a 2-a , unde e Pedriel , Neaga ... etc ?
JUCATORUL MECIULUI : clar Kapetanos , si-a meritat cu prisosinta locul de titular , si desi am avut unele dubii dupa primele meciuri , iata ca incet incet isi face treaba indiferent ca e rezerva sau titular. Al 2-lea jucator in opinia mea a fost Ogararu , care a facut un meci fabulos , a fost cel mai bun om din aparare (Ghionea si Goian desi n-au gresit grav , au mai balbait-o). Mirel desi a avut intrarea aia care m-a uns la suflet , nu prea a fost sufletul echipei , a avut interventii utile , dar a si pierdut destule baloane , dar cel mai important n-am vazut sa le insufle colegilor spiritul de lupta cum a facut-o in alte meciuri cand pur si simplu ii tragea dupa el.
Cam atat la cald , poate maine dupa analize alte pareri ...