FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Culise

«11213141516»
Radu1828.06.2009 20:08
orfanuuu ( cortez ) era in peluzaaaa , rezistenta ii dadea la buzaaaa, sclavu a fugit pe scari, rezistenta ii dadea borsu pe nari !!!! :))))))))))))))

jean jean jean...cel mai mare spagar... :thumbdown:

SteLuTzZz29.06.2009 06:53

Strict problema lui . Eu am adaptat ritmul melodiei pe versurile mele ! :))

Din Pasiune Pentru MarkCortez .

Gezets29.06.2009 15:58

e mai usor sa fugi la sud si scapi de tot,te speli repede pe maini...toti am fost in aceasi oala si am beneficiat de acelasi conditii,nu mai aruncati acum cu vorbe urate in noi care am ramas ca nu am ramas pentru bani,noua nu ne este asa de usor sa lasam Peluza Nord cum a fost pentru altii,eu unul nu vreu si nici nu pot!

ssinpadureacualune29.06.2009 16:13

Prin Peluza Nord banuiesc ca te referi la oamenii de acolo. Cei ce au plecat sa fi sigur ca au plecat din cauza acelor oameni. Tu poate ai avut si ai parte acolo de oameni cinstiti, care canta pentru culori si nu pentru bani, care isi exprima liber ideile si tot ce au de spus, pentru sau impotriva oricarei persoane. Oameni care nu vand bilete, care nu pariaza in stadion si care vin la majoritatea meciurilor (sa nu spun toate). Eu unul si majoritatea celor ce au venit la SUD nu au avut parte de asa ceva si poate cu lacrimi in ochi am plecat dupa 10-15 ani din Nordul ce era acasa pentru ca nu mai ne simteam acasa. Si asta dupa ce ani de-a randul am amanat, ca poate poate. Bafta celor ce vor contribui la revitalizarea PN. Au nevoie de ea!

korynna29.06.2009 16:19

Da, au nevoie de ea si ar fi fost bine sa fim mai multi cei care sa ajutam la revitalizarea Nordului. Cu atat mai mult dupa 10-15 ani de stat intr-o peluza, cred ca nu te lasa inima sa pleci asa in partea cealalta. Dar e frumos sa fii in branza, acolo unde se petrece toata actiunea, unde inca mai merge treaba, decat sa stai sa resuscitezi peluza in care ai crescut. Am zis ca nu comentez actiunile altora si nici nu vreau sa judec pe nimeni, doar ca nu pot sa va inteleg.

noname29.06.2009 16:19

iar incepeti cu prostii d-astea? suntem huligani de internet sau ce suntem?! nu-si au loc discutiile astea aici...

rezistenta_ultras29.06.2009 16:52

hai ca o dati in inmormantari din cauza agitatorilor astia gen cortez,padurea...

folositi cuvinte atat de mari...revitalizare,revigorare...priviti si in alte ograzi,trageti linie,faceti o comparatie si spuneti-mi si mie concluzia.

mizeriile astea zambesc satisfacute cand bociti pe aici.cineva mai sus ajunsese sa ii roage sa ramana...NORDUL asta atat de blamat s-a mentinut in elita dintotdeauna,indiferent de lumea care il populeaza.si nu uitati un detaliu important...Peluza Nord e mereu plina,deci depinde doar de inspiratia noastra de a manevra multimea.

tineri cu potential sunt peste tot,trebuie doar sa ii accepti si sa le dai putina incredere.suntem prea reci si prea inabordabili,prea cu nasul pe sus daca vreti...intr-unul din meciurile trecute,un pusti de pana in 14 ani m-a rugat sa il las sa intinda el un mesaj printre scaune...parea atat de mandru ca ajuta cu ceva...se vedea sclipirea in ochii lui...ca ei mai sunt o gramada.unul ca el o sa vopseasca un mesaj,o sa faca o coregrafie,o sa cante,o sa lupte contra sistemului...

lasati vrajelile astea de 2 lei cu morti clinice,resuscitari si alte prostii.

fredysteaua29.06.2009 17:22

rezistenta inteleg tot ce spui... eu sunt unul din acei pusti desi am aproape 18 ani, stau la sud insa am fost la destule meciuri prin nord cu niste prieteni si crede-ma in sus peluza e plina de tarani, tigani si tot ce vrei care la fiecare pase gresita oricine ar fii la minge injura si blesteama, nu este frumos asa !

intr-adevar Peluza Nord este plina dar jumatate din ea sunt niste cetateni la modul cel mai urat, care injura echipa si o trateaza cu o ironie si aroganta de nedescris!

cealalta jumatate o respect foarte mult pentru ca incearca sa faca ceva si nu am cum sa le reprosez eu ceva pentru ca ei au investit sentimente, bani, nervi, timp in echipa asta pe cand eu raman doar la dorinta de a le investii ... asta e deocamdata nu am ocazia si stau la sud pentru ca acolo ma simt mai bagat in seama si simt ca particip foarte mult la ajutarea echipei!

numai bine

noname29.06.2009 18:13
asta e deocamdata nu am ocazia si stau la sud pentru ca acolo ma simt mai bagat in seama

nasol motiv...

fredysteaua29.06.2009 19:21

dc nasol motiv frate? acolo ma simt in largul meu si acolo cred eu ca este bine sa stau fiecare sta unde crede de cuvinta si unde ii place

noname29.06.2009 19:33

una e sa zici ca acolo te simti in largul tau si alta e sa zici ca acolo te simti bagat in seama

fredysteaua29.06.2009 19:47

pai sunt 2 ipostaze diferite

in ipostaza de care vorbeam cu pustii de viitor am spus doar ca la sud simt ca sunt si eu implicat in tot ... dar nu ca numai din cauza asta stau acolo

stau acolo pt ca acolo am si niste prieteni si pentru ca ma simt bine si pentru ca respect absolut toti baietii etc

SteLuTzZz29.06.2009 19:49

Cica la Nord ploua si la Sud e soare .. cam asa ar venii .Incetati dracu cu catalogarile astea .. ca toti luptam pt culorile astea .

Prea multe mizerii de copii care scriu aici n`au pupat anii suprematiei nordului si acu isi dau cu parerea si arunca cu noroi in toti care au ramas acolo .

Toti baietzii de la sud care au fost la nord vorbesc frumos de cei ramasi .. si se gasesc mucosi astia gen cortez sau padurea si o ard la modu ca "eu am ars-o 15 ani la nord, da acu am plecat ca aia erau bisnitari . " zat bha in .. ca prea suferiti pe forum . iesiti in fata stadionului si ziceti . eu sunt ala eu sunt ala si`mi sustin ideea . dar cand sunteti niste **** care o ardeti sub anonimat .. nu avetzi de cat sa indignati ceilalti oameni care au ramas la nord.

Si nu uitati .. e posibil sa va stim identitatea . Ca nu poti sa iti bati joc de toata lumea ca te numeste tu MarkCortez sau padureacualune si sa scapi basma curata . Ca nu exista efect fara cauza si nici cauza fara efect .

Cand la Nord e soare .. si la sud e la fel . Intelegeti odata . Noi respectam SUDu` pentru munca depusa .. iar ei fac la fel .

fcsb-4729.06.2009 22:24

depinde din ce parte vine norul...

godsaveultras30.06.2009 08:55

bah nu cred ca s-a pus problema ca nordul sa se delimiteze de sud sau invers.sa nu uitam ca baietii din nord,asa huliti cum sunt,au realizat una dinte cele mai fumoase coregrafii din ultimii ani,din europa, parerea mea.ma refer la acab.acum nu putem nici sa negam anumite lucruri neplacute petrecute in nord.ar insemna sa ne mintim singuri.

@ rezistentasiSteLuTzZz

nu stiu despre "caporal" ce si cum insa padurea nu a fost/este/va fi agitator in veci. am mers impreuna in nord de mici (nici floci nu aveam la pwula) si am plecat in sud din anumite motive. si stiti care e partea "buna" a lucrurilor... unii din cauza carora am luat decizia, se gasesc acum in peluza unde cantam.trageti si voi concluziile! nu sunt avocatul lui dar parerea mea este ca nu-si au rostul aceste contradictii.bafta in continuare! :beer2:

SteLuTzZz30.06.2009 09:09

Eu mor ca vorbesc critica din anonimat. Atat . n`au tupeu sa iasa la o bere sa isi expuna ideile. Parerea mea e ca orice baiat vechi de peluza nu ar da in spate de la o discutie de genu .

godsaveultras30.06.2009 10:04
Eu mor ca vorbesc critica din anonimat. Atat . n`au tupeu sa iasa la o bere sa isi expuna ideile. Parerea mea e ca orice baiat vechi de peluza nu ar da in spate de la o discutie de genu .

mai mult ca sigur ca ai tot dreptul sa te enervezi atunci cand stii ca nu te-ai manjit pe maini. normal ca te iau dracii cand tu stii ca ti-ai pierdut timp,bani,viata personala pentru Steaua si nu ai profitat ca altii si apar acuze.nu e vorba de frica de a iesi la o discutie insa cazul meu...sunt independent acum,cunosc si ma cunosc ceva baieti vechi atat din Nord cat si din Sud dar fii sigur ca la o asemenea discutie chiar daca s-ar spune lucrurilor pe fata nu s-ar schimba multe. stii bine ca ar aparea voci care m-ar lua la pwula ceva gen: "Da' ce draq ai facut tu pentru Steaua de ne certi pe noi atat?" si aici nu ma pronunt daca am facut sau nu ceva,pentru ca nu-mi sta in caracter sa ma laud! nu cred ca tu sau rezistenta faceti parte din grupul oamenilor pe care ii blamam, probabil ca si voi o faceti. daca era altfel probabil ca acum erati la volanul unui bmw negru sau la o terasa de basini unde va etalati muschii si tatuajele (nu stiu daca intelegi la ce personaj fac aluzie), in loc sa stati sa luati apararea unui Nord zic eu aflat in crestere mare dupa o perioada de timp. imi pare rau ca citez un spurcat care a scris asta pe un forum dedicat tuturor ultrasilor.nu stiu insa si daca e original sau a preluat ideea de undeva dar adevarul este mare. "nimic nu doare mai rau decat atunci cand te dezamagesc ai tai." bafta si steagul sus!

Radu1830.06.2009 13:00
Cica la Nord ploua si la Sud e soare .. cam asa ar venii .Incetati dracu cu catalogarile astea .. ca toti luptam pt culorile astea .

Prea multe mizerii de copii care scriu aici n`au pupat anii suprematiei nordului si acu isi dau cu parerea si arunca cu noroi in toti care au ramas acolo .

Toti baietzii de la sud care au fost la nord vorbesc frumos de cei ramasi .. si se gasesc mucosi astia gen cortez sau padurea si o ard la modu ca "eu am ars-o 15 ani la nord, da acu am plecat ca aia erau bisnitari . " zat bha in .. ca prea suferiti pe forum . iesiti in fata stadionului si ziceti . eu sunt ala eu sunt ala si`mi sustin ideea . dar cand sunteti niste **** care o ardeti sub anonimat .. nu avetzi de cat sa indignati ceilalti oameni care au ramas la nord.

Si nu uitati .. e posibil sa va stim identitatea . Ca nu poti sa iti bati joc de toata lumea ca te numeste tu MarkCortez sau padureacualune si sa scapi basma curata . Ca nu exista efect fara cauza si nici cauza fara efect .

Cand la Nord e soare .. si la sud e la fel . Intelegeti odata . Noi respectam SUDu` pentru munca depusa .. iar ei fac la fel .

Stelutzzz,vorbesti si tu sa te aflii in treaba...tu esti de 2-3 ani in peluza aia...si vorbesti despre oameni,care au ani buni de peluza in spate...nu iti e un pic de rusine?Ce plm esti papagal?De ce te iei dupa unii si altii?De ce trebuie si tu imediat sa faci completari la ce spun unii si altii?Ai participat tu la anii de glorie ai nordului?

old_school_ultras30.06.2009 13:30

ce amuzanti sunteti.sunt 2-3 care ataca,1 care se apara,inca 1 care il copiaza pe cel care se apara.nimic constructiv.

Bodanel30.06.2009 14:52

Hai sa va spun eu lucrurile din perspectiva unui anonim care vine in peluza din 2002 de cand am intrat la facultate. Am stat 5 ani la NORD si de 2 ani stau la SUD.

De cand s-a infiintat sudul oamenii au inceput usor, usor sa migreze catre sud la inceput pentru ca faceau nota discordanta. Pe urma cand lumea a inceput usor, usor sa-l conteste pe Becalii unii lideri dadeau tonul la Forza Steaua si Europa Steaua exact cand lumea il injura pe Becali. Lucrurile astea deranjeaza insa cum vrei ca un anonim ca mine sa vina sa iti spuna tie, ca lider de peluza, ca era mai bine daca se continua cu injuratul daca ei vad cum stelistii sunt batuti de alti stelisti in peluza (unde se presupune ca e galeria iar tu ca stelist ar trebui sa te simti in siguranta). Usor, usor lumea a inceput sa se mute si din cauza asta.

Trimiterea brutelor in PS nu a facut decat sa le creasca autoritatea in ochii celorlalti "Uite bah aia au stat drepti in fata lui Becali". Atunci cred eu ca s-a intiparit in mintea oamenilor ca PS e anti-Becali iar PN e cu Becali. Unele actiuni de dupa nu au facut decat sa confirme acest lucru. Ca lucrurile nu sunt chiar asa nu conteaza. In modul asta sunt percepute peluzele si acum de marea majoritate suporterilor care nu vin in peluza. Cu trecerea timpului Becali a devenit tot mai antipatic iar lumea a vazut (constient sau inconstient) in mutarea la sud un mod de a se delimita de Becali.

Eu inteleg ce spune freddy mai sus. Cei de la sud in loc de fraze de genul "date mai incolo ca trebuie sa intind mesajul" au cerut ajutorul celor care erau acolo (e irelevant motivul pentru care au facut-o) iar lumea a vazut in asta posibilitatea de a ajuta practic Steaua. Asta a crescut cota sudului si a facut ca oamenii sa vina acolo.

Eu nu critic pe nimeni de la nord pentru ca nu mai stau acolo de 2 ani si as vorbi in necunostinta de cauza. Bisnita cu bilete si alte chesti de genul asta (unde nu faci foc nu iese fum) nu vor face decat ca tot mai multi sa se mute la sud.

Cazul lui sinpadureacualune e clasic. Unde-i ai fost tu cand eu faceam aia si aia? Eram tot in peluza insa nu m-ati vazut voi. Ati fost inabordabili iar lumea a taxat asta.

O idee buna au fost sedintele in care oricine isi putea da cu parerea. Insa nu am mai vazut de mult un anunt pe site cu privire la asta. Si chiar si la unele sedinte au mai fost luati oamenii peste picior (poate voua vi s-a parut o gluma nevinovata insa ala care vine pentru prima data acolo nu se simte chiar in largul lui).

Bafta in continuare, indiferent de peluza unde mergeti.

SteLuTzZz30.06.2009 19:17

M-am saturat de toti lake rujati astia de pe forum si de aroganta lor.

Propun o intalnire in care fiecare sa`si expuna ideile .

Dar nimeni nu vine .. ca o ard ca veniti sa ne bateti ca nu stiu ce, ca nu stiu cum .

Eu cum pl.m am tupeu sa vin ma .. si voi vechii ultrasi nu ? asta nu inteleg .

Bodanel01.07.2009 04:01

EDIT

SteLuTzZz01.07.2009 05:52

Nu e vorba de tine bodanel . tu esti foarte impartial . si un om cu mult bun simt care merita apreciat .

Termenii aia duri i-am folosit pt acesti efervescentzi care agita ciorba .

godsaveultras01.07.2009 05:53
ce amuzanti sunteti.sunt 2-3 care ataca,1 care se apara,inca 1 care il copiaza pe cel care se apara.nimic constructiv.

tu numesti atacuri anumite intamplari adevarate?

old_school_ultras01.07.2009 07:40
tu numesti atacuri anumite intamplari adevarate?

Nu sunt foarte in masura sa intru in detalii dar atata timp cat dezgropi mortii doar de dragul de a provoca conflicte online atunci sunt atacuri.

Oricum cum spunea ssinpadureacualune,diferentele dintre generatii sunt enorme,intre cei care au fost mai norocosi si au prins anii de glorie si cei din prezent,desi rezistenta_ultras zicea ca vine un val de copii pasionati din spate.

Nu ii cunosc pe cei doi dar si la nivel de grup se vede diferenta asta de mentalitate:unul probabil mai in varsta,echilibrat,logic si foarte coerent(rezistenta_ultras) si cel mai tanar aparent,manios,flegmatic si pe alocuri agramat(SteLuTzZz).

Cele doua peluze au nevoie de aceste persoane echilibrate,altfel s-ar alege praful daca le-ai da putere acestor copii prea devreme.

Sper ca n-am deranjat pe nimeni si ca n-am aberat prea mult.

«11213141516»