acum nu mult timp tribunele erau impotriva lui Becali, dar au fost intoarse de circul cu arestarea si au descoperit marele vinovat, Lacatus. mai mult, tot noi cei care am pastrat pe cat s-a putut pozitia initiala suntem trasi de mana de unii de la tribune care se grabesc sa arunce si cu vorbe legate de bani sau mentalitate si onoare, cand ei probabil ca nici nu se manifesta, majoritatea sustinand protestul pe internet.
oricat de dezamagit sunt de unele chestii din peluza, sunt multumit ca deocamdata oamenii s-au cenzurat si nu au raspuns provocarilor de la tribune intr-un mod violent, ba chiar mai mult... au incercat sa lase de la ei si s-a renuntat la injuraturile impotriva ciobanului pentru a face un pas spre o pozitie cu care sa fie de acord mai tot stadionul. ne-am inselat si se vad foarte clar pozitiile diferite.
nu sunt ipocrit sa spun ca situatia este roz, dar nu cred ca am ajuns nici in stadiul de RIP. in vara o sa fie destul timp de gandire si sa speram ca o sa ajungem la o varianta buna pentru situatia complicata in care ne aflam, pentru ca varianta protestului prin tacere nu cred ca o sa aiba prea mari sorti de izbanda.
oricum, orice s-ar zice... peluzele au aratat atitudine chiar si prin protestul asta care scartaie acum, pe cand tribunele nu prea au facut altceva decat sa incerce sa ne puna bete in roate si sa ne arate ca ei sunt stelistii adevarati