cum probabil multi asteptau..azi am jucat fifa cu stelutzz..in primul meci 1-1 si l-am batut la penaltyuri..al doilea meci de la 2-0 pt el..4-2 pt mine.deci stelutzz e cel mai slab la fifa..
cum probabil multi asteptau..azi am jucat fifa cu stelutzz..in primul meci 1-1 si l-am batut la penaltyuri..al doilea meci de la 2-0 pt el..4-2 pt mine.deci stelutzz e cel mai slab la fifa..
te-ai dus pana la biserica cand s-a terminat meciu sa-i multumesti lui Doamne Doamne . Albanez : " Multumesc doamne pt bulanul pe care l`am avut. Amin " ![]()
![]()
aceleasi scuze pentru faptul ca esti incapabil sa joci fifa..bulan domne..
citeste ce scrie pe fular..ca e pentru oameni ca mine..care sunt campioni la fifa..
@SteLuTzZz conform regulamentului ar trebui sa te sanctionez. Ai postat doar niste emoticoane, fara sa zici nimic.
Iarasi conform regulamentului ar trebui sa va sanctionez pe amandoi. Aici nu e topic de fifa (n-a vazut nimeni ca eu v-am incitat).
Si conform mie, mi-e prea lene sa o fac ![]()
iar conform realitatii, parerea mea este ca acest topic ar trebui inchis, "culisele" nu se discuta pe forum.
Bodanele .. Raule ![]()
Cozmine ... Durule ![]()
mai am putin si musc din forumul asta... mai ceva ca ala pletos de la ujpest cocotat pe gard
fifa is evil
topic inchis