Partea cea mai buna e ca musteste pasiunea in cele doua peluze.
Partea cea mai buna e ca musteste pasiunea in cele doua peluze.
Nu sunt foarte in masura sa intru in detalii dar atata timp cat dezgropi mortii doar de dragul de a provoca conflicte online atunci sunt atacuri.Oricum cum spunea ssinpadureacualune,diferentele dintre generatii sunt enorme,intre cei care au fost mai norocosi si au prins anii de glorie si cei din prezent,desi rezistenta_ultras zicea ca vine un val de copii pasionati din spate.
Nu ii cunosc pe cei doi dar si la nivel de grup se vede diferenta asta de mentalitate:unul probabil mai in varsta,echilibrat,logic si foarte coerent(rezistenta_ultras) si cel mai tanar aparent,manios,flegmatic si pe alocuri agramat(SteLuTzZz).
Cele doua peluze au nevoie de aceste persoane echilibrate,altfel s-ar alege praful daca le-ai da putere acestor copii prea devreme.
Sper ca n-am deranjat pe nimeni si ca n-am aberat prea mult.
nu e vb de a dezgropa mortii ci doar ca pe viitor daca se evita anumite lucruri nu se mai repete greselile din trecut.acum sa fim realisti si sa nu dramatizam ca Nordul este plin de bisnitari,profitori,etc.sunt baieti acolo care inca duc greul si se straduiesc sa iasa ceva bun.si da poate ar trebui sa iasa la iveala si realizarile mult mai mult decat inadcvertentele. oricum joaca asta gen Sudul meu e mai bun decat Nordul tau este de-a dreptul prosteasca.asa cum anii mei din Nord nu are cum sa ii ia cineva asa nici baietilor care stau acum acolo nu are cum sa le ia cineva pasiunea.atat am avut de spus. bafta pe mai departe!
uite ca se poate discuta si civilizat cu unii contestatari.daca puneau si ei in acelasi mod problema,n-ar mai fi iesit discutiile de mai sus.
dar atata timp cat postezi doar o data la nu stiu cat timp si iesi in fata cu aceleasi subiecte expirate,doar de dragul de a incita si inatarata userii nu meriti de cat un mare scuipat pe fata...asta in cel mai fericit caz.
@ old school.
pot sa mai fiu calm in situatii de genu ?! .. pot sa`i las pe unii maimutzoi sa`si bata joc de munca si pasiunea mea ?
Cred ca am vorbit foarte politicos si respectuos prea mult timp .. dar nu potzi sta cu scutu in mana prea mult timp.
In fine eu am cazut nasol . asa ca ma retrag din discutie . Subiect inchis pentru mine.
Pui prea mult suflet in discutiile astea virtuale.
Atata timp cat zici ca ei sunt anonimi inseamna ca pot fi oricine.si niste maimutoi cum ii numesti tu si niste veterani care au pus bazele peluzei din care faci parte.
Daca n-ai fii agresiv in limbaj n-ar avea nimeni nimic cu tine in mod sigur.
Si eu sunt nordista dar n-am avut niciodata parte de problemele dezbatute mai sus.cu bisnitarii n-am avut de-a face pentru ca mi-am cumparat abonament si bilet la timp.
Faci parte probabil dintr-un grup pe care il respect enorm si n-are rost sa atragi antipatia spre ceilalti colegi de-ai tai de brigada din cauza jignirilor pe care le aduci.
Va doresc un an nou plin de realizari!
Parerile afisate pe acest forum sunt strict personale.
Parerile afisate pe acest forum sunt strict personale.
atunci e grav..uite aici o parere a grupului meu de prieteni: esti praf la fifa..
Triada bate Nucleo? la fifa?![]()
de cand m-am lasat cred ca da...inainte erau doar parteneri de antrenament.simple jaloane.
Incercati PES. Mi se pare mai realist.
Ati innebunit cu totii. Cu cei 2 din Nucleo am mai avut conflicte, oamenii sunt de alta parere si nu mai am ce sa zic pt ca nu vreau sa ma mai cert cu nimeni. Tot ce pot spune este ca nu am mintit cu nimic si ca nu mi-e frica de nicio intalnire si nici nu ma ascund in spatele niciunui nick. Cert e ca nu e bine ce se intampla si orgoliile sunt prea mari. Eu unul sper ca Peluza Nord sa se ridice la adevaratul potential si aceasta intrecere sa nu mai existe.
Albanezule va astept la cotitura la fifa . sa`mi vedeti adevarata valoare
)
joci si cu outsiderii?
joc si eu fifa... 08
poate incingem 1
Albanezule va astept la cotitura la fifa . sa`mi vedeti adevarata valoare)
te dai rotund total aiurea..nu misti in front in fata mea..iar rezistenta are o singura faza..joaca numai cu Chelsea se duce in coltul terenului si acolo dribleaza,altceva nu stie.stelutzzz asta e mai praf asa..ca se agita maxim cand joaca,si daca primeste gol repede se pierde cu firea si pe urma greseste elementar.
se alege praful de topiciul lui cortez cu discutiile astea...macar sa-l redenumeasca cineva in CULISELE JUCATORILOR DE FIFA.
P.S:antrenati-va ca imi pregatesc revenirea!
e mai asteptata revenirea lui rezistentza decat a lui tupac ![]()
pfoa...iar trebuie sa refaci baza de date a jandarmeriei...cata bataie de cap...vii periodic cu intrebari penibile...
chiar atat de greu circula informatiile de ajung la urechile voastre dupa saptamani bune?
vad ca nu prea isi fac treaba civilii pe care ii infiltrati printre noi daca ai ajuns sa ceri informatii de forumuri.
Vad ca e mare distractie pe acest topic, asa ca nu detaliez prea mult, doar vreau sa-i atrag atentia "rezistentei" ca, dupa mai multe discutii care au avut loc intre noi cu ceva luni in urma am zis ca nu mai zic nimic de Nucleo, cel putin nu pe forum, s-a gasit sa ma atace din nou cu rahaturile lui vechi. Asa cum pe tine te-au deranjat acuzatiile mele, unele poate adevarate, unele nu, si pe mine ma deranjeaza rahaturile tale cu jandarmeria, baza de date, etc. Cand am zis ceva de grupul tau, a fost normal sa reactionezi. Dar cand nu mai zic nimic si am lasato asa, dc scormoni in....
Vezi-ti de treaba, imi vad de treaba si toata lumea va fi fericita.
Iar legat de Peluza Nord..pt albanezul: de cand a inceput conflictul cu Jiji, dc nu s-a mai realizat nici o coregrafie pe toata peluza ? Pt ca nu au mai fost fonduri, iar intre brigazi nu exista unitate si nici nu mai sunt oameni care sa se implice. In 2005, 2006, 2007, cati oameni ajutau la realizarea unei coregrafii ? 30-40 (ma refer la impartirea placutelor in peluza, ridicat mesaje, etc.). Acum mai strangi 15 oameni care sa si inteleaga despre ce e vorba ?
Si inca ceva: poti sa mai stai intr-o peluza unde cei care se dau leaderi "simuleaza" protestul impotriva oierului ? Cand la sedinta vin se bat cu pumnul in piept ca trebuie sa protestam si cand se intalnesc cu "nea Jiji" sunt spasitzi si mielusei ?
Si daca poti sa stai langa astfel de oameni, din dragoste pt Steaua si pt ceea ce a fost odata Peluza Nord, nu te doare sufletul ?
esti neatent,mi-ai mai raspuns la postul asta...dar ce mai conteaza?raspunzi si de mai multe ori poate poate intarati pe cineva pe aici sa-si dea drumul la gura.
ce ne-am nimerit noi la 5 dimineata singurei pe forum...ai fost de noapte?povesteste userilor cum e viata de jandarm daca tot te-am deconspirat.civil pe stadion ai fost,pe forum esti...daca tot ai lucrat de noapte parca mi te imaginez civil si printre aurolaci cu punga in mana sau printre bagaboante cu peruca si fusta mini...hai demachiaza-te,trage-ti sufletul si uimeste-ne cu noi dezvaluiri despre bisnitarii din Ghencea.
hai ca m-a luat capul de la vinul asta.somn tata.
@ albanezu .
propun un campionat de fifa . 5 la 5 nucleo vs triada ![]()
va bagati ? ![]()
@ rezistenta
am vazut nick-ul tau scris pe un gard aseara langa spitalul colentina
![]()
acolo locuieste ![]()
@ rezistenta
am vazut nick-ul tau scris pe un gard aseara langa spitalul colentina
o sa-l vezi scris prin tot bucurestiul,toata tara...sunt fanii mei,nu pot sa-i temperez.
era candva scris si pe niste panze tricolore si afisat de toate peluzele din tara...dar s-a ales praful.
ai fani in toate peluzele? ![]()