FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Culise

«1111213141516»
rezistenta_ultras31.05.2009 20:08

toata lumea la nord si terminam balciul...

anti gigi31.05.2009 21:09

e buna gluma

Azzido01.06.2009 03:33

lasa ma ca mergem la Nord, iar daca o inchid si pe aia o sa mergem la t2. plm, solutii se gasesc.

Lari01.06.2009 04:08

Io zic sa ne mutam cu totii la T1.

Atunci sa vezi distractii...

lucvald-190201.06.2009 08:34

ex nord , acum prin sud ...daca ajung si pe la T1 / T2 pot sa ma fac mercenar :))

korynna01.06.2009 09:06

Te intorci la Nord, nevoit de circumstante, si nu mai esti mercenar :P

_yang01.06.2009 13:07
ex nord , acum prin sud ...daca ajung si pe la T1 / T2 pot sa ma fac mercenar :))

Pai doar sustii o echipa de mercenari... Asa ca nu vad de ce nu ai face-o...

hooltras01.06.2009 13:11

macar stii ce inseamna mercenar? :P >:))

andyro01.06.2009 13:37

Nord, Sud, Est, Vest, peluze, tribune, ultrasi, suporteri, brigazi, independenti, nu mai conteaza, CU TOTII SAMBATA LA MARS, veniti cu prietenii, cunoscutii, prietenele, fratii, surorile, rudele, animalele de companie, etc, etc.

Sambata e singurul meci pe care nu ne permitem sa-l pierdem :steagcruce:

cozmin01.06.2009 14:55

ar fi fost tare ca dupa protest sa fi mers cu totii intr-un loc sa sarbatorim, la fel ca acum 2 ani in preoteasa

LeGenD01.06.2009 15:02

Am inteles ca marsul de pe 6 iunie va avea loc pe la ora 17:00, e adevarat?

Am de gand sa vin si poate strang si cativa prieteni cu mine.

Fane01.06.2009 15:05
Am inteles ca marsul de pe 6 iunie va avea loc pe la ora 17:00, e adevarat?

Am de gand sa vin si poate strang si cativa prieteni cu mine.

Da ,asa este.

korynna01.06.2009 15:11
ar fi fost tare ca dupa protest sa fi mers cu totii intr-un loc sa sarbatorim, la fel ca acum 2 ani in preoteasa

Cine ne opreste? :)

ADRIAN PACURAR01.06.2009 16:27

Daca o inchide, as prefera sa ne mutam cat mai aproape de el, chiar sub loja lui.Pana atunci toata lumea la miting,cu mic cu mare sa ii aratam ca este urat de o lume intreaga.

MarkCortez02.06.2009 13:41
Daca o inchide, as prefera sa ne mutam cat mai aproape de el, chiar sub loja lui.Pana atunci toata lumea la miting,cu mic cu mare sa ii aratam ca este urat de o lume intreaga.

O problema cu mutatul la trib I : parca nu mi-as dori sa-i bag cate 30 - 40 lei/meci in buzunar oierului. Ca pe el asta il intereseaza cel mai mult: cash-ul.

Cat despre inchiderea peluzei Sud, daca face asa ceva normal mi s-ar parea din partea celor de la Nord sa nu se mai prezinte nimeni in peluza. Iar noi sa ne mutam la trib. II si sa-l injuram in continuare. Se aude mai bine asa.

Si poate in al 12-lea ceas se desteapta si oile de la cele 2 tribune si realizeaza ca, pentru Steaua, Jiji este cel mai mare rau posibil. Poate se desteapta....

andyro02.06.2009 19:05

Si orice s-ar intampla, sudul nu se va preda :bananadance:

puyol02.06.2009 20:35

"da-ti" :D...pe site-ul video al gsp-ului, este un video destul de recent cel despre care vorbesc, nu va fi greu de gasit. Trecand peste numele "Ce inseamna sa fii suporter adevarat!?", sintagma care folosita de presa, de obicei face referire la ceva absolut gretos, gen jobene si masti, veti vedea un suporter stelist... foarte tare, dupa parerea mea :). Faptul ca are gazon de pe Ramon Sanchez Pizjuan si mocheta verde reprezentand un mic teren de fotbal, palesc (cel putin in opinia mea) in fata sepcilor,biletelor si a tot ce mai are respectivul acolo.

aici link-ul, pun un spatiu acolo ca sa se poata afisa si sa-l mai usor http://www.gspt v.ro/viewVideo1.php?video_id=19746&title=Ce___nseamn___s___fii_suporter_adev__rat__

MarkCortez08.06.2009 06:55

Baru' si John la Sud ?

rezistenta_ultras08.06.2009 22:01

pfoa...iar trebuie sa refaci baza de date a jandarmeriei...cata bataie de cap...

vii periodic cu intrebari penibile...

chiar atat de greu circula informatiile de ajung la urechile voastre dupa saptamani bune?

vad ca nu prea isi fac treaba civilii pe care ii infiltrati printre noi daca ai ajuns sa ceri informatii de forumuri.

STARforce08.06.2009 22:17

Faza cu inchiderea>>cred ca era inca mahmur dupa euroalegeri...

MarkCortez26.06.2009 23:34
pfoa...iar trebuie sa refaci baza de date a jandarmeriei...cata bataie de cap...

vii periodic cu intrebari penibile...

chiar atat de greu circula informatiile de ajung la urechile voastre dupa saptamani bune?

vad ca nu prea isi fac treaba civilii pe care ii infiltrati printre noi daca ai ajuns sa ceri informatii de forumuri.

Ia te uita. Uitasem de marele stres.

Nu incerca sa te mai afirmi pe forum, ca nea Jiji nu citeste mesajele de aici.

Stai linistit, odihneste-te pana incep meciurile, ca vin vremuri grele. Trebuie sa ai putere sa dai tonul cu "Lupta Steaua", "M**E Argaseala" cand toata peluza o sa-l injure pe Jiji. Dar nea Jiji o sa aprecieze: daca mergem in Europa League va ia anul asta in deplasari afara un autocar cu aer conditionat.

P.s. Cand se mai dau bilete moca, gen Urziceni, vinde-ti-le si voi mai repede, ca ramaneti cu buzunarul plin. Sau strangeati fonduri sa cumparati Steaua de la nea Jiji ?

Si inca ceva: este REZISTENTA ULTRA nu ultras...dar sunt sigur ca stiai asta si a fost doar o scapare din partea ta.

Te-am salutat,

Plt. MarkCortez

rezistenta_ultras27.06.2009 21:12

aceleasi idei dar expuse cu alte cuvinte...

se pare ca ne cunoastem dar o sa trecem peste amabilitati pe viitor...fara invitatii la bere pe privat,fara strangeri de mana...

pazeste-ti spatele sa nu cumva sa-ti iei parsiveasca...nu e loc de onoare cu tine.

ne vedem in peluza,poate data viitoare fara ochelari de soare si sapca trasa pe ochi.

cat despre meditatiile ultra'...esti cel putin la fel de amuzant pe cat esti de penibil.

te salut si eu,

al tau idol , REZISTENTA ULTRAS

cozmin27.06.2009 21:41

RE-ZIS-TEN-TA !!!! RE-ZIS-TEN-TA !!!! RE-ZIS-TEN-TA !!!! :))

fredysteaua27.06.2009 21:44

c-i-o-b-a-n-u-l

TREBUIE OMORAT, apoi va omorati voi !

SteLuTzZz28.06.2009 19:15

orfanuuu ( cortez ) era in peluzaaaa , rezistenta ii dadea la buzaaaa, sclavu a fugit pe scari, rezistenta ii dadea borsu pe nari !!!! :))))))))))))))

lake rujat . in primu rand la Urziceni pe tine nu te-a lasat mata .

asa ca mai taci si numai vb din anonimat daca esti barbat .

ultrasule de tastatura .

«1111213141516»