daca vine piti la Steaua ma jur ca nu mai calc pe stadion.
"La bine, la rau, Steaua esti clubul meu tot mereeeeeuuuuu!"
Misto cantec, e?
daca vine piti la Steaua ma jur ca nu mai calc pe stadion.
"La bine, la rau, Steaua esti clubul meu tot mereeeeeuuuuu!"
Misto cantec, e?
e alegerea mea ![]()
Steaua pe care o iubesc eu dispare usor usor...
inca ceva, George Becali si Giovanni acum sunt mana-n mana.. daca ii zice Giovanni, baga-l frate pe "x" sa joace ca e de viitor si ti-l vand eu pe "y" euro .. imediat il baga ca ii convine .. pentru el e o afacere fotbalu', pe Lacatus cum l-a adus ? nu sa se impace cu suporteri .. pentru imagine l-a adus !
pai a zis urangutanu ceva de genu "pana acu am bagat bani, dar sa vezi in cativa ani cati bani scot eu din fotbal"
Cand a zis ciobanasul: "sa joace Semedo titular cu Farul" si a jucat si a dat gol, nu ati zis nimic.
La fel cu gazul metan.
Astea sunt povesti cum ca Gigel a impus titulari jucatori fara valoare.
Pai Stancu a dat 4 goluri in campionat.Arthuro 1.
Stancu trebuia sa fie titular.
Ce s-a intamplat?
In loc sa joace Stancu pe postul pe care da randament maxim, a fost pus sa joace in locul lui Arthuro, pe un post pe care nu stie.
Echipele mari schimba sistemele de joc foarte usor.Si nu de la meci la meci.
Le schimba in timpul meciului.
Steaua lui Lacatus nu era capabila sa faca asa ceva.
e alegerea meaSteaua pe care o iubesc eu dispare usor usor...
Bineinteles ca e alegerea ta, nu e niciun bai, numai ca toata lumea este dispusa sa-si aminteasca de acel cantec doar dupa victorii.
Steaua pe care am iubit-o eu a disparut demult, dar nu o sa incetez niciodata sa cred ca spiritul ei va fi reinviat. Acum traversam cea mai neagra perioada din istorie in ceea ce priveste demnitatea. Dar eu aleg sa-i fiu alaturi, nu sa stau departe doar pentru ca nu-mi mai place.
Daca sunt indragostit de cineva, ii sunt alaturi si cand ii e rau. E foarte usor sa te atasezi de ceva/cineva cand totul merge ca pe roate.
@Adrian
Sunt de acord cu tine ca flexibilitatea tactica este necesara pentru o echipa mare, dar asta trebuia sa o faca antrenorul din ratiuni proprii, nu ca sa joace x sau y la dorinta patronului. De unde stie patronul cum s-a antrenat sau care e ratiunea tactica a antrenorului pentru meci?
Stancu a jucat pe pozitia aia in locul lui Arthuro tocmai pentru ca nu putea sa-l lase pe Dayro rezerva(golurile alea le-a dat din pozitia de al 2-lea varf, cam ce joaca si Dayro). Nu a zis marele Jiji ca Dayro tre sa joace meci de meci ca sa-l vanda cu multi bani?
Pai daca x sau y ar sti ca sunt impusi de oier in primul 11 de ce sa mai traga la antrenamente? Ce autoritate ar mai avea antrenorul in vestiar daca s-ar sti ca nu numai de el depinde alcatuirea primului 11?
uite eu unu nu sunt dispus sa trec peste orice, oricum oricand.
m-am saturat.
Dj, dovedeste tu acum ca nu esti un suporter de rezultate!
fara munti la Steaua.mai bine vine Oli decat munti!!!!!!!!!!!!!!
nu vreau sa fac ca altii "ba cand eu tineam cu Steaua, tu..." ...dar de la suporter de rezultate...pana la ceea ce simt eu pt echipa asta e drum mondial (nu judetean sau european)
jumate din ceea ce simteam pt echipa s-a dus cand a venit ciobanu, un sfert cand a plecat Hagi si Lacatus...mai am doar un sfert..care va disparea si el cand va veni ...Piturca.
uite eu unu nu sunt dispus sa trec peste orice, oricum oricand.m-am saturat.
Inseamna ca nu sustii Steaua cu adevarat, nu esti unul din acei suporteri care ar merge dupa Steaua si-n Liga a II-a.
Munteanu nu are ce cauta la Steaua, ne trebuie antrenor nu marioneta!
Inseamna ca nu sustii Steaua cu adevarat, nu esti unul din acei suporteri care ar merge dupa Steaua si-n Liga a II-a.
nu amice, inseamna ca nu sustin Steaua lui Becali si a lu pitzi
as fi primu in div 2 sau 3 ..dar sa nu fie ciobanu.
Dj, tu cand iubesti, pui conditii?
nici tu nu ai iubi o stramba, sau...mai stii... ![]()
MoWeed
Si ce il oprea pe Lacatus sa joace cu 2 atacanti de gol, nu cu un atacant care sa intoarca mingi?
Iubitul meu nu are a face exclusiv cu partea fizica.
Ce sensibilitate adanca ai...
Ca sa nu mai vorbesc de inteligenta: dragostea pentru un club are diferentele ei notabile cu dragostea pentru un al om. Ai facut o paralela paralela cu realitatea.
MoWeed
Si ce il oprea pe Lacatus sa joace cu 2 atacanti de gol, nu cu un atacant care sa intoarca mingi?
Faptul ca ar fi depins de Lovin si Radoi sa faca partea de constructie. Ne-am fi trezit cu 2 atacanti foarte buni carora nu avea cine sa le paseze...
Aici e problema. Nu poti fi antrenor la Steaua fara sa fii si marioneta. Nu exista altfel.
Restul de angajati ai ciobanului sunt sforile mai mult sau mai putin vizibile ale marionetei.
Iubitul meu nu are a face exclusiv cu partea fizica.
Ce sensibilitate adanca ai...
Ca sa nu mai vorbesc de inteligenta: dragostea pentru un club are diferentele ei notabile cu dragostea pentru un al om. Ai facut o paralela paralela cu realitatea.
si noi am deviat total de la subiect.
eu am zis ca nu mai calc pe stadion.iubirea pt Steaua nu se stinge intradevar, dar va fi estompata usor usor de ura impotriva ciobanului si a acolitilor lui.
cand esti dezamagit si scarbit ce ceea ce se petrece in jur, stiind ca nu poti face nimic...pleci...te muti..schimbi atmosfera.
MoWeed
Faptul ca ar fi depins de Lovin si Radoi sa faca partea de constructie. Ne-am fi trezit cu 2 atacanti foarte buni carora nu avea cine sa le paseze...
Cand ai in echipa si jucatori care pot pasa ca Tiago sau Toja, scuza asta nu mai merge.
Faptul ca Laca a ales sa joace cu 5 mijlocasi arata dorinta lui de a nu lua gol.
Cand ai in echipa si jucatori care pot pasa ca Tiago sau Toja, scuza asta nu mai merge.Faptul ca Laca a ales sa joace cu 5 mijlocasi arata dorinta lui de a nu lua gol.
Iar o sucesti. Cu 2 atacanti parca ar fi inseamnat un 4-4-2. Nu vorbeam ca daca mijlocasii centrali nu sunt in stare sa faca decent ambele faze ale jocului e un fiasco acest 4-4-2? Cu Fiorentina mi se pare ca am jucat fix asa, si cu Dayro in fata langa Stancu, ai vazut cate pase au venit pentru atacanti.
Nu, faptul ca a jucat cu 5 mijlocasi arata ca a incercat sa aglomereze mijlocul, tocmai pentru ca Steaua nu are mijlocasii astia centrali ¨buni la toate¨.
Tiago e bun de Gaz Metan sa joace acolo, iar Toja parca era mijlocas stanga. Extremele astea parca depindeau si ele de mijlocasii centrali, ca sa nu alerge bezmetice fara rost. Daca nici lor nu le mai iese o pasa, un stop, sau pur si simplu nu sunt in stare nici Mourinhi nu ii poate invata ceva ce nu au, nu pot.
Mie trei sferturi din jucatori mi se par primitivi. Daca mai adaugam si atmosfera creata de cioban ¨succesul¨ e garantat.
Inca ti se mai pare fabulos lotul asta?
Chiar crezi ca se mai poate antrena normal la clubul asta?
nu amice, inseamna ca nu sustin Steaua lui Becali si a lu pitzi
as fi primu in div 2 sau 3 ..dar sa nu fie ciobanu.
Nici 2% din cei care vin pe stadion nu sunt de acord cu Jiji, cu Piti nush ce ai ca ne-a adus un titlu intr-un mod foarte frumos, a fost ultimul an cand am avut un golgheter din cate imi amintesc si am fost egali cu cei de la Liverpool care dupa un an cu 3 jucatori noi fata de echipa care a jucat cu noi au castigat Champions League.
Steaua juca ofensiv atunci cu doi coordonatori de joc si doua varfuri, doar Olaroiu a mai jucat in stilul asta si a avut si el succese. Cat despre ocnditiile tale......iubirea pentru Steaua este neconditionata cel putin la unii dintre noi, tin minte ca am mers in 2000-2001 la meciuri cand eram umiliti de Petrolul cu 4-1,5-1 la noi acasa, si tot incurajam echipa, eram pe locul 7-8 poate 9 pe la jumatatea campionatului,asta nu inseamna ca daca pierdem cateva meciuri gata.....nu mai incurajam echipa, am ajunge ca cei de la Dinamo sa lasam stadionul gol, ce suporteri am mai fi? doar de performanta? doar de rezultat? ala se numeste curva nu suporter.....
Nu cred ca Munti e o solutie buna. Dar daca vine la fel, nu cred ca se va lasa calcat in picioare si va fi de acord cu echipa formata de altul. Oricum decat sa vina Oli sau piti mai bine Munteanu.
PS. Oleg Protasov FTW
Nu cred ca Munti e o solutie buna. Dar daca vine la fel, nu cred ca se va lasa calcat in picioare si va fi de acord cu echipa formata de altul. Oricum decat sa vina Oli sau piti mai bine Munteanu.
PS. Oleg Protasov FTW
Hai frate, Oleg a plecat la prima Oferta de la Steaua, si nu a dus echipa nicaieri daca stam bine sa ne gandim, a avut jucatori bun in lot care au jucat fotbal, noua acum ne trebuie un antrenor care sa reconstruiasca echipa cu jucatori tineri, de perspectiva , sa nu mai fim la fel de statici ne trebuiesc 3-4 jucatori de creatie , 2-3 de viteza , si fundasi mai mobili decat cei pe care-i avem, Goian e bun insa ne-a demonstrat de foarte multe ori ca poate fi depasit usor, Ghionea nu mai este ce a fost, iar Radoi joaca mai bine la mijloc decat in aparare