FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii Despre Noul Antrenor Al Stelei

«123456»
Adrian23.10.2008 00:29

La Steaua trebuie sa vina antrenori straini.

Si am zis mai sus 2: Temuri Ketsbaia sau Protasov.

Insa cred ca antrenor va fi numit Piturca.

Daca Dorinel va fi numit, sigur Piturca va fi antrenorul Stelei.

Dorinel e chemat acum ca sa ii creasca CVul si ca sa fie platite anumite datorii(se pare ca penescu si porumbboyul aveau dreptate).El ii va incalzi lui putirca locul.

Dupa meciul cu Serbia, piti va fi dat afara si va veni la Steaua.

Se duce totul dracului.

Probabil ca cel mai bine ar fi,dupa acele declaratii cum ca acum 2 sezoane a ajuns pe 2 cu indirecte si blaturi, ca Steaua sa fie retrogradata iar becalii bagat la puscarie.

Nu ne-ar strica un nou inceput...

kyrre23.10.2008 05:49

Pai daca ati vrea am putea face si noi un mic lobby pentru Protasov. Adica un moderator sa puna un poll mare pe prima pagina, ceva de genul "L-ati vota pe Becali daca vine Protasov la Steaua?". Evident spunem si noi da, vreo 90%, si daca vede asta poate avem un pic de noroc sa inclinam balanta in favoarea lui Oleg. Nu cred ca poate strica prea mult. Plus ca poate rezultatul sondajului ajunge si pe la TV si o se poate face ceva tam-tam pe chestia asta.

Bogdan4Steaua23.10.2008 07:03

Becali nu tine cont decat de parerile sfatuitorilor lui "de lux", gen Teia Sponte, Virgil Becali, Argaseala, Piti sau Hrebenciuc.

Protasov ar fi cea mai indicata solutie... rusul vrea, ramane doar sa i se faca o oferta si sa i se ofere un salar bun.

La faza cu Dorinel... perfect deacord cu Adrian. Are Becali cateva datorii de platit...

alex_costin8023.10.2008 07:30

a uitat Dorinel din cauza cui a plecat de la Steaua?eu nu inteleg oameni care se intoec inapoi!

Bodanel23.10.2008 07:37

Bai eu il vreau pe Olaroiu sau un antrenor strain decent (NU Protasov). Nu va lasati orbiti. Olaroiu a facut din rahat bici. Faza ca se baga Jiji peste el e vrajeala. Incercati sa va aduceti aminte ca Jiji a declarat ca Olaroiu venea la el si ii spunea "Jiji tre sa jucam cu Mirel la inchidere ca G& G joaca bine impreuna si ne putem intari mijlocul" iar asta ii placea ciobanului. Nu s-a bagat peste el. Nu fiti orbi. Nu o mai ardeti atat ca bateam cu 1-0 sau alte prostii de genul asta. Daca Olaroiu avea lotul pe care l-a avut Lacatus defilam anul trecut in retur si anul asta. Nu am zis nimic cat a fost Lacatus la Steaua dar cu tot respectul care il am pentru el nu are (inca) fata de antrenor la Steaua. Si muce jr. ar fi o varianta dar nu il pot suporta. Nu mai visati atat.

Mai avem de suferit. Vom mai plange multa vreme de acum inainte insa asta va separa stelistii adevarati de stelistii de rezultat. Sper doar ca timpul de suferinta sa fie cat mai scurt.

LeoKinG23.10.2008 08:01

O sa vina un antrenor de forma si din iarna o sa vina Piturca...ciobanu ar fi vrut sa vina Oli ca lu ala ii facea el echipa si nu vorbea pe la televiziuni da nu sa asteptat sa il refuze!Poate sa vina Munteanu poate sa vina si Murinhio(ar fi tare ca dupa ce a fost vazut la Constanta Murinhio cu jj si cu giovani sa zica asta din presa ca vine murinhio) oricum tot Becali e antrenoru!Nu inteleg de ce nu se duce sa isi cumprere o licenta si sa fie oficial!

Adrian23.10.2008 08:08
a uitat Dorinel din cauza cui a plecat de la Steaua?eu nu inteleg oameni care se intoec inapoi!

Dorinel a plecat din cauza lui MM.

Nu are Stoica cel mai frumos caracter din lume dar macar e un profesionist adevarat, un manager de nota 10.

Stia el ce stia.Dorinel a fost unul din cei care l-au lucrat pe Zenga.

Un astfel de om face mai mult rau la echipa decat bine.Stoica stia asta.Si a "uitat" sa ii prelungeasca lui Dorinel contractul.

Dorinel e omul lui Piti.L-a lucrat pe Zenga la ordinul satanei cu freza si vine acum(daca vine) ca sa pregateasca venirea stapanului lui.

Poate ma insel.Dar sansele sa ma insel sunt foarte mici.

bodanelu23.10.2008 08:11

@Adrian si oare e mai roz situatia de acum, de cand a plecat Laca?

Adrian23.10.2008 08:17

Bodanelule e la fel de maronie.

Da' macar acum nu mai vin catelele sa rada de noi ca s-a bagat Lacatus argat la cioban.Si antrenor mai slab ca el oricum nu poate veni.

Oricum, in momentul in care noul ales nu va face fata, ne vom intalni aici si vom continua.

Te vei convinge poate, in cele din urma, ca eu chiar nu am nimic cu omul Lacatus.

Lari23.10.2008 08:17
Dorinel e omul lui Piti.L-a lucrat pe Zenga la ordinul satanei cu freza si vine acum(daca vine) ca sa pregateasca venirea stapanului lui.

Poate ma insel.Dar sansele sa ma insel sunt foarte mici.

Dorinel l-a lucrat pe Zenga pentru ca vroia el sa fie antrenor, atata tot. Atunci Piturca era pe cei mai mari cai posibili la Nationala, iar relatia cu Gigel era inca destul de incordata. Dorinel a speculat faptul ca vestiarul incepuse sa-i fie potrivnic lui Zenga, de-aia a si inceput cu bagarile de strambe.

Da, si eu cred ca acum Piturca il vrea enorm pe Dorinel la Steaua, pentru a avea din nou un cuvant greu de spus in Ghencea.

Cat despre Stoica: a mai avut Steaua un super-mijlocas dupa plecarea lui Dorinel? Oleg a avut fantastica pricepere sa ne faca sa jucam la o echipa, in afara discutiilor stupide despre play-maker, vazut ca o solutie deus-ex-machina pentru orice problema. Si inca o intrebare: a mai cautat MM vreun mijlocas dupa plecarea lui? Sa nu-mi spui, te rog, ca Ovidiu Petre este la fel de valoros ca Munteanu.

De acord insa ca Dorinel nu ar mai fi rezistat decat maximum un an. Insa, inca o data: de ce nu a cautat un inlocuitor pe masura?

weeezer23.10.2008 08:19

Cum naiba vorbiti de Protasov cand acum 2 luni cand CFR-ul ramasese fara antrenor se zicea ca Protasov a cerut 1 milion pe an, salariu? Credeti ca la Steaua o sa ceara 200k? Sa fim seriosi...

Din ce observ, sansele cele mai mari sunt pentru Dorinel, Olaroiu si Piturca. Asa ca, ma scuzati, am belit-o pe termen lung.

LE: Olaroiu a venit in Romania si merge sa negocieze cu Becali. Dupa ce, aseara, acelasi prosport zicea ca Oli a declarat ca "e nebun daca el crede ca vin sa mai antrenez pe Steaua in conditiile astea. a atins un nivel la care poate sa joace si sa antreneze el, nu mai are nevoie de antrenori". Presa...

bodanelu23.10.2008 08:21

@Adrian pe alte topicuri spuneai ca Becali nu se baga peste Lacatus, acum ca rad cateii de noi ca Laca era argat... pana la urma cum e? :hmmm:

Adrian23.10.2008 08:25

Lari

O sa te surprinda raspunsul meu.

Dupa Dorinel, am mai avut un super mijlocas la Steaua: Gabi Bostina!

A jucat fantastic sub comanda lui Protasov.Chiar a ajuns la nationala.

Caracterul lui Piturca il impiedica sa nu fie razbunator.

Asa cum pe Hagi l-a lovit cat a putut oricand a avut sansa(convocarile lui Dorinel), asa si la Steaua si-a bagat codita peste tot.

Sa nu uitam de ce a plecat Aliuta de la Steaua.Ii dadea raport lui Piti despre tot ce face Zenga.

Nu degeaba a scapat MM repede de P.Stoica,Rachita si mai tarziu de Dinita si Fl.Dumitru.

Bodanelule

Stii foarte bine la ce ma refer.

Vorbeam despre faptul ca Laca, pana ieri, statea si il apara pe becaliiiii si avea rol de scut.

Am mai vorbit despre "impusii" lui becalii.Daca e patron, are dreptul sa ceara ca un anumit jucator sa fie titular.

Antrenorul, daca crede ca nu e bine ca acel jucator sa fie titular, poate sa ii explice fraierului de ce nu se poate sau poate sa faca echipa in asa fel incat acel jucator sa joace la max.

Becaliii nu i-a facut tactica niciodata pt ca becalii nu stie.

Lari23.10.2008 08:28

@Adrian

Nu ma surprinde raspunsul tau. Dar nu numai Bostina a jucat formidabil sub Protasov. Si Banel parea fotbalist atunci. Pana si Lovin era mult mai util echipei. Nu ma pot abtine sa nu spun iar: Nene, ce tehnician! Sa ne gandim joaca acum Babanel si Lovin...

Faza e ca Dorinel a jucat foarte bine indiferent de cine era pe banca tehnica.

LE: E adevarat, Piti nu poate conduce echipele daca n-are un microfon in vestiar. E unul dintre motivele pentru care nu va fi in veci un antrenor mare.

Spoonman23.10.2008 08:32

Io vreau sa vina un ANTRENOR realizat... nu unu care vrea sa devina antrenor la Steaua... strain daca se poate...

iancu dragosh23.10.2008 08:38
@Adrian

Nu ma surprinde raspunsul tau. Dar nu numai Bostina a jucat formidabil sub Protasov. Si Banel parea fotbalist atunci. Pana si Lovin era mult mai util echipei. Nu ma pot abtine sa nu spun iar: Nene, ce tehnician! Sa ne gandim joaca acum Babanel si Lovin...

Faza e ca Dorinel a jucat foarte bine indiferent de cine era pe banca tehnica.

LE: E adevarat, Piti nu poate conduce echipele daca n-are un microfon in vestiar. E unul dintre motivele pentru care nu va fi in veci un antrenor mare.

Lovin a facut cel mai bun sezon al lui de cand este la Steaua. Bineinteles ca pentru ce ar trebui sa fie un mijlocas al Stelei este foarte putin, dar oricum asta este cel mnai bun sezon al lui

iancu dragosh23.10.2008 08:46

Semedo era rezerva la Cluj si l-a luat Gigi

Plesan era rezerva la Dinamo si l-a luat Gigi

Dorinel Munteanu a fost considerat prea slab de CFR Cluj si L-a luat Gigi

Thiago a fost refuzat de CFR Cluj si l-a luat Gigi

Mesaj: sa vina toate rebuturile la Steaua Lista ramane deschisa: Arthuro, Kapetanos, Andrei Ionescu, Abel Moreno, Thiago, Plesan, Neaga, Semedo, Dorinel, Fabiani.......

Concluzie: ANTRENORUL ESTE VINOVAT. TRAIASCA Gigi. A GASIT URMATORUL VINOVAT: Dorinel Munteanu.

REplica suporterilor: CAPUL LUI MOTOC IL VREM

bodanelu23.10.2008 08:56
Bodanelule

Daca e patron, are dreptul sa ceara ca un anumit jucator sa fie titular.

Cu asta ai spus totul. Si nu`mi da exemple de afara.

Adrian23.10.2008 08:59

:))

Tu citesti tot?

Sau doar ce iti place?Ia citeste fraza care venea imediat dupa propozitia ingrosata de tine.

bodanelu23.10.2008 09:08

eu inteleg asa: vine patronul (Becali) si zice:

Eu il vreau pe x in echipa, tu sa-l bagi.

pai Gigi, nu e in forma, nu pot sa-l bag.

ba da, il bagi.

Ok, schimb sistemul pentru el, din 4-4-2 joc in 3-5-2 :)

Tu te auzi ce spui? schimbi un sistem de joc doar ca un jucator sa dea randament maxim? deci facem tactica in functie de jucatorii propusi de patron in primul 11?

DelPiero1023.10.2008 09:12

Ce preferati?Pe Dorinel sau pe ZerOli?Se pare ca acestea sunt variantele....pfff,nu se mai poate.E din ce in ce mai rau.Ce ti-am facut Doamne de ne-ai dat o maimuta ca patron?

P.S.Imi cer scuze ca jignesc maimutele.

Spoonman23.10.2008 09:27

Dorinel Munteanu, conferinta de presa , azi ora 12:

"Am avut o discuție telefonicã, am fost surprins de propunerea Stelei, dar nu vã pot spune mai mult.

Este o onoare extraordinarã sã fii ofertat de Steaua. Negocierile încã nu au început. Nu am un termen limitã. Acum mã preocupã jocul cu Lupeniul. Budean și ªuteu au probleme medicale, sînt jucãtori foarte importanți, deci am destule bãtãi de cap."

MoWeed23.10.2008 09:31
Am mai vorbit despre "impusii" lui becalii.Daca e patron, are dreptul sa ceara ca un anumit jucator sa fie titular.

Antrenorul, daca crede ca nu e bine ca acel jucator sa fie titular, poate sa ii explice fraierului de ce nu se poate sau poate sa faca echipa in asa fel incat acel jucator sa joace la max.

Becaliii nu i-a facut tactica niciodata pt ca becalii nu stie.

Adica nu ii face Becali tactica, doar ca o schimba antrenorul pentru a putea juca unul sau doi favoriti de-al lui. E cam acelasi lucru....

Dj23.10.2008 09:31

dorinele stai naibii in B

daca vine piti la Steaua ma jur ca nu mai calc pe stadion.

Romari023.10.2008 09:37

Orice antrenor ar venii .. n-are ce sa faca atata timp cat Becali se baga la echipa, singurul care mi se pare mai orgolios = Petre Grigoras.. n-ar accepta sa se bage nimeni la echipa .

«123456»