FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii Despre Noul Antrenor Al Stelei

«13456»
sabin130723.10.2008 11:00
Dar daca vine la fel, nu cred ca se va lasa calcat in picioare si va fi de acord cu echipa formata de altul.

De parca ar depinde de antrenor daca sa se lase calcat in picioare sau nu.

Daca nu se lasa calcat in picioare pleaca repede, noi iar discutam discutii despre noul antrenor al Stelei, vine altul, asta la fel are de ales intre a inghiti mizerii pt a continua si a nu se lasa calcat in picioare fara sa mai poata continua, in cazul variantei a doua pleaca, noi iar calculam variante cu antrenori, iar pleaca si tot asa..

Doar Becali e constant in prostia lui infinita, batandu-si joc si de noi suporterii si de ei antrenorii.

bubu_steaua23.10.2008 11:10

era de asteptat sa plece Lacatus, si asa se va intampla probabil mereu cu toti antrenorii...nu stiu cine va accepta sa i se propuna echipa, stiind foarte bine ca el are dreptul sa faca acest lucru...

iancu dragosh23.10.2008 11:22
MoWeed

Si ce il oprea pe Lacatus sa joace cu 2 atacanti de gol, nu cu un atacant care sa intoarca mingi?

Lipsa a doi atacanti in lot

MoWeed23.10.2008 12:05
Cand ai in echipa si jucatori care pot pasa ca Tiago sau Toja, scuza asta nu mai merge.

Faptul ca Laca a ales sa joace cu 5 mijlocasi arata dorinta lui de a nu lua gol.

Senzational au jucat cei 2 in ultimele meciuri nu-i asa?

Adrian23.10.2008 13:07

O fi vina mea ca nu sunt jucati pe posturile pe care se pricep.

Prietene, putea sa fie si Ronaldinho la Steaua, daca il punea inchizator crezi ca facea mai mult?

MoWeed23.10.2008 13:10

Prietene, putea sa fie si Ronaldinho la Steaua, daca il punea inchizator crezi ca facea mai mult?

Tiago a jucat si inchizator si mijlocas ofensiv si nu prea a aratat nimic. Are ceva tehnica insa este dezordonat si inconstant. Toja intr-adevar nu a jucat pe pozitia lui, dar oricum numai cu mijlocasii laterali nu prea poti sa construiesti; mai ales cu o echipa care se apara aglomerat

Adrian23.10.2008 13:19

Tiago a jucat un meci ca mijlocas ofensiv.UNUL SINGUR!

Cel cu Otelul.

La faza cu Toja, gandeste-te bine si raspunde din nou.

MoWeed23.10.2008 13:26
Tiago a jucat un meci ca mijlocas ofensiv.UNUL SINGUR!

Cel cu Otelul.

La faza cu Toja, gandeste-te bine si raspunde din nou.

Toja a jucat la inchidere; era normal sa joace prost; sunt complet de acord aici. Dar cu Toja si Szekely sau Semedo pe dreapta am fi avut numai 2 jucatori cu tehnica si viteza bune pe faza ofensiva. Cam putin pentru o aparare aglomerata nu crezi?

Cat despre Tiago imi mentin parerea ca in meciurile jucate a aratat prea putine pentru a demonstra ca se poate conta pe el ca mijlocas ofensiv. Daca e asa, chiar si ca inchizator ar fi trebuit sa faca mai multe pe faza noastra ofensiva.

Oricum momentan vorbim despre meciuri trecute, despre lucruri care nu se pot schimba. Sper ca noul antrenor sa fie pe placul tuturor pentru a nu mai exista dispute, dar atata timp cat e Jiji, slabe sperante!

c.ronaldo1723.10.2008 13:35

Se pare ca a intrat pe pista si Basarab Panduru.

sabin130723.10.2008 13:41

Tocmai, ca nu doar antrenorul ii joaca pe posturile pe care nu se pricep. Il baga o data Becali pe cutare aiurea, ii distruge tactica antrenorului gandita poate cu mult timp inainte, jucatorul respectiv isi iese din mana, n-o sa ma joace mare minune data viitoare cand revine pe pozitia lui, atmosfera deja s-a degradat etc, toate sunt in lant. Per total fara dubiu Gigi e de vina, iar luate in particular cazurile sunt ipotetice si nu lasa loc de vehementa in a contesta antrenorul.

E ¨vina ta¨ cand faci abstractie de Gigi in cazurile astea ca sa iasa argumentul anti-antrenor.

E un lot aparent bun cantitativ - multi tare - dar incomplet pe toate posturile. Dintre acestia multi accidentati constant si ¨datorita¨ profesionalismului staffului medical, altii tot multi executati public de Becali, decretati ca nu au ce cauta la echipa, ¨motivati¨ prin ¨X nu va mai calca pe iarba din Ghencea¨, ¨La iarna il dau afara pe Y¨, ¨Z si W nu fac fata¨ etc. Nu si calitativ.

Altii care sunt jucati pe posturile lor nu sunt in stare sa o fac decent nici acolo. Sunt incapabili de la mama natura, le lipsesc niste calitati care sa ii recomande in primul 11 la Steaua, si care se presupune ca ar trebui sa le posede de vreme ce au ajuns la Steaua, nu sa-i ¨alfabetizeze¨ antrenorul (ca le-a umflat valoarea Gigi in presa, ca ii mai si impune in echipa e alta discutie).

Nu poti sa-i ceri antrenorului sa-i invete niste scheme daca ei nu sunt in stare sa faca o preluare si sa nu se impiedice in minge. Nu poti sa ii ceri antrenorului sa motiveze niste jucatori daca Becali ii sapa psihic constant. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere, tu da.

Lari23.10.2008 13:42

E Dorinel!

S-au incheiat cautarile. A recunoscut si bou' la Realitatea.

SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!

Hai, Dorinele, fa-ne mandri de echipa!!! SUCCES! :hai_steaua:

KolloSal23.10.2008 13:44

Pai avem deja antrenor. Numele sau este George Becali.

metzzz23.10.2008 14:57

Panduru n-o sa fie adus. Ar face public tot ce i-ar zice gibonul. In ceea ce il priveste pe Dorinel , parerea mea e ca e slab de inger. Dar vom trai si vom vedea. Cel mai bun antrenor la ora actuala pentru Steaua ar fi insusi gibonul :bananadance :bananadance: :bananadance::

Mihai D23.10.2008 15:13

pana nu facem o revolutie la Steaua ,no sa avem profesionisti la echipa pana una alta ne meritam soarta!

Dj23.10.2008 15:17

Panduru n-o sa fie adus. Ar face public tot ce i-ar zice gibonul. In ceea ce il priveste pe Dorinel , parerea mea e ca e slab de inger. Dar vom trai si vom vedea. Cel mai bun antrenor la ora actuala pentru Steaua ar fi insusi gibonul :bananadance :bananadance: :bananadance::

as vrea sa o vad si pe asta..chit ca sta 3 etape Panduru si apoi il da afara....

agu23.10.2008 16:34

Contestatarilor care trambitau pe forum ca nu-l mai vor pe Lacatus ... li s-a facut pe plac : Lacatus a plecat . Fiara a plecat la fel cum a plecat si Regele . Doua simboluri ale Stelei ingenuncheate de cioban .

Gaozarilor din tribuna care i-au strigat lui Laca demisia le spun doar atat : cititi baieti istoria Stelei , cititi despre aceasta echipa inainte de a va pune un fular cu Ultras pe nas !

Stelei nu-i va fi niciodata bine atata vreme cat in jurul ei se vor invarti oameni ca Gigi , Giovanni , Victor , toti cu acelasi nume : Becali !

CoRsSo23.10.2008 17:21

Fiara din teren nu a fost si fiara de pe banca. Fiara de pe banca a fost mieluselul ciobanului. Dar nimeni nu ia masuri, toata lumea tace.

TheSithLord23.10.2008 17:54

Bun ar fi Generalu`.Are si creier mai ales tupeu sa-l infrunte pe ciobi-vrabia-malai-pardon-lana-viseaza - finala-de-UCL.Are si experienta,are si rezultate,are si icoane,are de toate.

zamainmenu23.10.2008 21:58

Exact cum am intuit imediat dupa demisia lui Lacatus. Cacareaza a pus un yesman, o marioneta de antrenor, pe care, el- papusarul venit de la oi - sa-l manevreze cum doreste. Antrenorul principal e in loja. E clar asta. Dar tot raul spre bine. Va pleca si Dorinel, va veni Satana(alta petarda, habarnavist in ale antrenoratului, dar bun in preocupari comune si "nevinovate" cu gibonul - cum ar fi ruleta, barbutul si cazinourile). Si ne vom duce tot in haul fara fund pana acolo la retrogradare. Sau poate mai rau. Asta e. Doar cand jucaria numita Steaua nu-i va mai produce placere prin impulsuri electrice intre acei putini neuroni, atunci ne va abandona. Secatuiti, in pragul dementei, turbati de nervi, la pamant. Doar atunci poate incepe reconstructia din temelie a acestei echipe. Sa speram ca nu va fugi cu trofeele sau sa le vanda. Sau sa patim ce a patit Poli Timisoara si sa ne pierdem si identitatea juridica. Acesta e cel mai plauzibil scenariu in viitorul imediat si mediu.

Lari23.10.2008 22:03

Iata ce crede Emerich Jenei despre modul in care ar trebui construita echipa de viitorul antrenor:

E nevoie ca Steaua sã revinã la clasicul 4-4-2. Cu doi atacanți de poartã, cu un mijlocaș ofensiv în spatele lor și cu un singur închizãtor, plus doi fotbaliști rapizi pe benzile terenului. Eu așa vãd rezolvarea problemelor din ofensivã pentru cã, într-un asemenea sistem, ai aduce practic mereu 4-5 oameni în careul advers la fiecare acțiune de poartã.

c0nVicT23.10.2008 22:25

am revazut azi meciul Stelei cu Lyon si am observat cateva lucruri.

1. meciul a fost pierdut din cauza sistemului de joc ales, care nu se potriveste jucatorilor nostri.

practic, noi nu am contat la mijloc, francezii au ajuns la poarta noastra cand au vrut, si la ce jucatori au, era imposibil sa nu luam gol.

parerea mea e ca trebuie sa renuntam la acest tip de mijlocas defensiv, care pe faza ofensiva este zero (Ov. Petre si Lovin). o echipa cu pretentiile Stelei nu isi permite ca tot meciul sa atace cu 2 oameni mai putin.

in ultimul meci, mijlocul nostru a fost clar dominat de mijlocul francez, format din jucatori care "stiau" toti cu mingea.

de ce nu putem avea si noi un milocas care sa stie jocul, care sa il coordineze cum facea Dorinel inainte?

mai sus, nu am folosit jucatorii potriviti. ca Banel nu stie sa faca faza ofensiva o stim toti, dar la fel este si Semedo. el este genul de jucator caruia ii dai pase si il pui sa fuga, el nu are treaba cu constructia.

deci singurul jucator capabil sa tina mingea si sa dea o pasa buna este Dayro moreno. asa ca sa nu ne mai miram ca arthuro nu poate sa dea pase inapoi, pentru ca el pur si simplu nu are cui.

2. nu inteleg de ce se da vina jucatorilor straini pentru esecul suferit! jucatorii romani nu erau in teren? si la CFR-roma s-a zis ca in special romanii au jucat extraordinar, dar la CFR-bordeaux in special strainii au jucat prost. mai ales Dayro moreno a fost singurul jucator care a contat pe faza ofensiva, care a dat o pasa sau a reusit un dribling. problema e ca noi nu stim sa il punem in valoare prin acest sistem pe care il jucam.

mai nou se pare ca giovanni Becali se va ocupa de transferurile noastre. sper sa aibe mai mult noroc decat transferurile care le-a facut cat a fost la rapid sau la Dinamo cat a fost presedinte...

G. Ionutz24.10.2008 10:52

Poate Bergodi ar fi solutia in acest moment...

Nu stiu, daca Gigi ar avea cu vreun neuron mai mult in cap, cu siguranta ca ar veni si un antrenor valoros care ar face din Steaua ceea ce trebuie ea sa fie! Ca bani are, da ii lipseste mintea... fularultras

1uLy4Nn24.10.2008 11:41

Dorinel Munteanu antrenor de luni..o sa facem performanta :))

Dj24.10.2008 13:29

imi permit sa reproduc un comentariu gasit pe un ziar de sport...mie mi s-a parut cel putin amuzant.

De Dolarel Mercenareanu pe 24.10.2008 la 16:00

Revin cu mare emotie si placere la Steaua.

Mi-am largit si buzunarele de la sacou, ca sa intre banii lui Gigi.

Celor de la U le spun sa nu fie suparati, data viitoare cand joaca cu Steaua o sa ma revansez eu cumva ... asa cum am facut si la Vaslui, Arges sau CFR.

Forzza Steaua, Dolarel = stelist pana la moarte !

agu24.10.2008 17:20

Piturca a declarat ca ,, in proportie de 99% nu se mai intoarce la Steaua '' .

Olaroiu a spus ca ,, deocamdata nu-l intereseaza Steaua .

Hagi si Lacatus nu vor mai veni la echipa decat atunci cand ... Becali isi va plati bilet la oficiala ...

Dorinel va pleca si el , probabil pana la sfarsitul campionatului .

Ce se intampla la acesta echipa ? Ce vina avem noi , adevaratii suporteri ? Trebuie sa fie o ,, revolutie '' ca sa se schimbe ceva ?!

«13456»