FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii Despre Noul Antrenor Al Stelei

«1456»
mountytoma24.10.2008 18:06
Pe cand discutii despre un nou patron...?

discutii despre noul patron numai dupa ce gasim pagina de "decese' din Romania libera plina de anunturi de bucurie ca a taiat-o pe lumea cealalta monumentul prostiei mondiale, Gigi Becali.

despre antrenor, pe unde am fost plecat zilele astea am citit ca Pierre Littbarski, fostul campion mondial cu echipa Germaniei in 1990, tocmai si-a reziliat contractul (de 350.000 euro/an, deci accesibil) cu o echipa iraniana. echipa pe care a condus-o doar cateva luni, suficiente pentru a obtine cele mei bune rezultate din istoria echipei respective... nu ne-ar strica un neamt adevarat, dupa ce il da afara ciobanul si pe Dorinel. ca Dorinel e un antrenor cu principii, din fericire pentru noi. sa-l vedem la treaba!

weber_p25.10.2008 18:20
Piturca a declarat ca ,, in proportie de 99% nu se mai intoarce la Steaua '' .

Olaroiu a spus ca ,, deocamdata nu-l intereseaza Steaua .

Hagi si Lacatus nu vor mai veni la echipa decat atunci cand ... Becali isi va plati bilet la oficiala ...

Dorinel va pleca si el , probabil pana la sfarsitul campionatului .

Ce se intampla la acesta echipa ? Ce vina avem noi , adevaratii suporteri ? Trebuie sa fie o ,, revolutie '' ca sa se schimbe ceva ?!

Da ce vina aveti voi suporterii adevarati?? Parca si acum aud jumate din galerie care striga "Demisia, Demisia"!

De ce sa nu isi bata Becali joc de fostele glorii ale acestui club cand voi "Adevaratii Suporteri" faceti asta?? Omul ala macar zice ca el investeste dar si scoate bani, il doar in cur de numele, de simbolul si de reputatia antrenorului! Dar voi??

Am plecat scarbit de pe stadion! Nu am crezut ca o sa plec vreodata scarbit din Ghencea! Si mai ales nu scarbit de "Adevaratii Suporteri" !!!

redondo25.10.2008 18:37

Fara misto,dar de Ionut Poapa ce ziceti?

CatalinBerceni25.10.2008 20:40
Fara misto,dar de Ionut Poapa ce ziceti?

Ionut Popa este stelist convins dar pe unde ne prinde ne arde, are caracter insa nu cred ca mai avem nevoie de alt clov in afara de Jiji, pe langa asta, ne trebuie un antrenor de echipa mare.....nu avem cum sa stim cum se va comporta Dorinel, Ionut Popa sau Grigoras la o echipa de anvergura Stelei, aici ai jucatori care trebuie sa-i respecti ca antrenor...nu sa-i faci cu ou si otet ca te fac imediat, nu degeaba toate echipele mari au manageri nu antrenori, trebuie facut un management de la orarul jucatorilor, la pregatirea fizica si tactica, pana la felul cum sa-i multumesti pe toti si sa-i pui in valoare...iar la Steaua nu s-a mai incercat nimic indraznet de pe vremea lui Piti care a fost ultimul antrenor care si-a adus jucatorii pe care i-a dorit el, iar acum inca se mai regasesc printre ei ....in lotul nostru Radoi , Ghionea si Ogararu.....cea ce inseamna ca a facut cu adevarat ceva de durata, sa nu uitam de Nesu, Paraschiv ......cel din urma lesinand pe teren la meciul cu Dinamo Kiev din 2001 dar totusi i s-a acordat credit in continuare si Piti a avut dreptate cu el....pentru ca de cand a plecat el , nu inchide nimeni mijlocul asa cum o facea el.....restul antrenorilor de dupa Piti, au reusit doar sa aduca 2 jucatori care erau consacrati in campionatul romanesc gen Dica sau Banel Nicolita, ah asa a mai fost si Olaroiu care a acordat credit unor jucatori ca Goian , Baciu ,Bostina,Victoras Iacob....jucatori care au confirmat....singura diferenta intre ce a fost Steaua cu acesti doi antrenori si ce este de 2 ani ....este ca Jiji lasa antrenorii in pace.......de ce? pentru ca acesti antrenori au avut taria sa-i spuna "NU TE BAGI"......aveau toata echipa langa ei si chiar daca plecau , erau multi jucatori care erau in stare sa plece dupa ei......vorba lui Oli.....Radoi si Iacob si-au taiat venele la Bistrita de nervi pentru Steaua nu ca e mare antrenor Jiji

CoRsSo26.10.2008 10:56

Doamne, noi chiar nu ne putem lua un antrenor bun? Numai antrenori (fosti jucatori) gen Lacatus, Hagi, Dorinel vin la Steaua? Nu m-ar mira ca la anul sa vina Duckhadam, peste doi ani Belodedici, Chivu sau de ce nu, Mutu?

Guardian26.10.2008 11:08

Mircea Lucescu ar fii bun in acest moment .. s-ar potrivii ca o manusã!

dar se pare cã Dorinel e 99%

MoWeed26.10.2008 11:09

Ar fi bomboana pe coliva

amarel26.10.2008 12:16

Mircea Lucescu nu are ce cauta la Steaua! Tu probabil esti stelist de ocazie, daca nu sti acest lucru

CoRsSo26.10.2008 15:25

Mircea Lucescu e printre cei mai mari antrenori din lume. Javra asa cum e, a facut performanta. Degeaba ziceti ca nu e asa.

mountytoma26.10.2008 17:24
Mircea Lucescu e printre cei mai mari antrenori din lume. Javra asa cum e, a facut performanta. Degeaba ziceti ca nu e asa.

daca-mi spunea cineva ca se poate mai rau decat acum la Steaua, ziceam ca e nebun. acum cand vad ca unii il vor pe Mircea Lucescu, cel mai jegos antrenor din Romania, chiar cred ca se poate mai rau decat acum. cu Gigi patron si Mircea Lucescu antrenor, cred ca ma impaiez singur si las cu limba de moarte mostenitorilor sa ma despaieze cand or muri amandoi dobitocii aia!

Bogdan4Steaua26.10.2008 23:42

Lasati-l pe Luce Sr., face treaba sezonul acesta la Sahtior: 16 puncte in 12 meciuri, la 15 puncte de lider, Dinamo Kiev.

Sahtior are un buget imens, sa fii atat de penibil in conditiile in care doar Dinamo Kiev se ridica la nivalul tau din punct de vedere al investitiilor nu mi se pare o realizare.

Nu e un antrenor slab, dar faptul ca e anti-stelist e decisiv...

Matteo27.10.2008 00:01

nu inteleg ce aveti cu Dorinel, nici nu l-ati vazut si incepeti sa criticati.

kyrre27.10.2008 07:17

Lucestii, oricare dintre ei, nu au ce cauta in Ghencea. Niciodata.

Bogdan4Steaua27.10.2008 11:00
nu inteleg ce aveti cu Dorinel, nici nu l-ati vazut si incepeti sa criticati.

Nu are nimeni nimic cu Dorinel, insa venirea lui nu reprezinta cea mai buna solutie pentru Steaua.

Nu a realizat mare lucru pe unde a antrenat, ma indoiesc ca va face treaba la Steaua, mai ales in conditiile in care presiunea este enorma, avand in vedere meciurile de foc care ne asteapta in urmatoarea perioada.

In plus, plecarea lui de la U Cluj in conditiile in care se inhamase la un proiect serios acolo lasa multe semne de intrebare legate de verticalitatea acestuia.

Mai sunt si povestile de la Vaslui si Arges, iar aceasta numire miroase a recompensa pentru niste lucruri cu care mie imi este rusine.

Dorinel stie ca ilustrul nostru creditor se va implica in continuare la echipa, iar faptul ca accepta sa vina in aceste conditii nu mi se pare normal.

Lari27.10.2008 11:16
Nu a realizat mare lucru pe unde a antrenat, ma indoiesc ca va face treaba la Steaua, mai ales in conditiile in care presiunea este enorma, avand in vedere meciurile de foc care ne asteapta in urmatoarea perioada.

In plus, plecarea lui de la U Cluj in conditiile in care se inhamase la un proiect serios acolo lasa multe semne de intrebare legate de verticalitatea acestuia.

Mai sunt si povestile de la Vaslui si Arges, iar aceasta numire miroase a recompensa pentru niste lucruri cu care mie imi este rusine.

Mie mi se pare ca a facut din rahat bici si la CFR (a ajuns, cu un joc spectaculos, in finala Cupei Intertoto cu o echipa facuta de Sunda, daca nu ma insel si contra unor adversari dificili) si tot el a ridicat enorm pretentiile lui Porumboiu. La Pitesti n-a facut nimeni treaba pana in acest sezon, asta pentru ca se stie ca daca ai bani promovenzi oricand din B in A.

Spune-mi tu mie care antrenor n-ar renunta la un proiect de Liga a II-a (doar presa l-a facut "serios", pana acum sunt doar promisiuni) pentru un proiect de Liga Campionilor. E tanar si e ambitios, eu il inteleg din acest punct de vedere. Niciun antrenor din tara asta nu refuza sa-si treaca Steaua in CV, mai ales ca Dorinel nu i-a pacalit cu nimic pe cei de acolo, ci i-a informat din primul minut ca vorbeste cu Becali. Inca un lucru: un proiect serios nu sta intr-un singur om, asa incat mi se pare o pura demagogie din partea universitarilor sa spuna asta.

Imediat dupa ce au aparut discutii publice cu acele chestiuni, de la Vaslui si Arges, Dorinel i-a actionat in instanta aia fara sa stea pe ganduri. Ce motive ar avea presa sa evidentieze asta?

Mie mi se pare ca presa vrea sa dea in Becali dar se foloseste de Dorinel, ceea ce mi se pare josnic. Pana una, alta, Dorinel a negociat pana si clauza de exclusivitate in ceea ce priveste alcatuirea si pregatirea echipei. Daca Becali vrea sa intervina, nimic nu-l va opri pe Dorinel sa demisioneze.

In opinia mea, Dorinel si-a negociat excelent contractul, daca este adevarat ce a scris presa. Examenul adevarat pentru verticalitatea sa va fi atunci cand jegali se va baga peste el, pentru ca sunt sigur ca va veni si un astfel de moment.

DelPiero1027.10.2008 11:19

Este irelevant cine vine antrenor la Steaua acum.Oricum nu va fi lasat de gibon sa faca ceva.Munteanu nu e un antrenor rau,am urmarit echipele lui,jucau fotbal.Insa repet,oricine ar veni,nu are ce sa faca...trist,dar adevarat...

SRamos28.10.2008 08:13

La ce meciuri urmeaza pentru Steaua... nu cred ca va face mare lucru, dar sper sa ma contrazica :thumbsup:

1 NOI 21:00 Campionat FC Dinamo - FC Steaua

5 NOI 21:45 Liga Campionilor Olympique Lyon - FC Steaua

9 NOI 20:45 Campionat FC Rapid - FC Steaua

16 NOI 20:30 Campionat FC Steaua - FC Timisoara

22 NOI 20:30 Campionat U Craiova - FC Steaua

25 NOI 21:45 Liga Campionilor Bayern Munchen - FC Steaua

29 NOI 20:30 Campionat FC Steaua - Unirea Urziceni

10 DEC 21:45 Liga Campionilor FC Steaua - ACF Fiorentina

ultra_ss28.10.2008 08:24

antrenor pe hartie ca gandeste Gigi pentru el nici nu stiu de ce la mai pus ?

SRamos28.10.2008 17:09
antrenor pe hartie ca gandeste Gigi pentru el nici nu stiu de ce la mai pus ?

Gigi gandeste?! :confused:

:yeahh:

amarel28.10.2008 17:22

DUPA 5 MECIURI ne dam seama daca face el echipa sau....Gigi.....

«1456»