Nu a realizat mare lucru pe unde a antrenat, ma indoiesc ca va face treaba la Steaua, mai ales in conditiile in care presiunea este enorma, avand in vedere meciurile de foc care ne asteapta in urmatoarea perioada.
In plus, plecarea lui de la U Cluj in conditiile in care se inhamase la un proiect serios acolo lasa multe semne de intrebare legate de verticalitatea acestuia.
Mai sunt si povestile de la Vaslui si Arges, iar aceasta numire miroase a recompensa pentru niste lucruri cu care mie imi este rusine.
Mie mi se pare ca a facut din rahat bici si la CFR (a ajuns, cu un joc spectaculos, in finala Cupei Intertoto cu o echipa facuta de Sunda, daca nu ma insel si contra unor adversari dificili) si tot el a ridicat enorm pretentiile lui Porumboiu. La Pitesti n-a facut nimeni treaba pana in acest sezon, asta pentru ca se stie ca daca ai bani promovenzi oricand din B in A.
Spune-mi tu mie care antrenor n-ar renunta la un proiect de Liga a II-a (doar presa l-a facut "serios", pana acum sunt doar promisiuni) pentru un proiect de Liga Campionilor. E tanar si e ambitios, eu il inteleg din acest punct de vedere. Niciun antrenor din tara asta nu refuza sa-si treaca Steaua in CV, mai ales ca Dorinel nu i-a pacalit cu nimic pe cei de acolo, ci i-a informat din primul minut ca vorbeste cu Becali. Inca un lucru: un proiect serios nu sta intr-un singur om, asa incat mi se pare o pura demagogie din partea universitarilor sa spuna asta.
Imediat dupa ce au aparut discutii publice cu acele chestiuni, de la Vaslui si Arges, Dorinel i-a actionat in instanta aia fara sa stea pe ganduri. Ce motive ar avea presa sa evidentieze asta?
Mie mi se pare ca presa vrea sa dea in Becali dar se foloseste de Dorinel, ceea ce mi se pare josnic. Pana una, alta, Dorinel a negociat pana si clauza de exclusivitate in ceea ce priveste alcatuirea si pregatirea echipei. Daca Becali vrea sa intervina, nimic nu-l va opri pe Dorinel sa demisioneze.
In opinia mea, Dorinel si-a negociat excelent contractul, daca este adevarat ce a scris presa. Examenul adevarat pentru verticalitatea sa va fi atunci cand jegali se va baga peste el, pentru ca sunt sigur ca va veni si un astfel de moment.