FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii Despre Noul Antrenor Al Stelei

«12346»
Tse22.10.2008 15:31

Dorinel nu e o solutie .... revenim tot la mentalitati romanesti ... pentru nivelul Stelei trebuie un antrenor ADEVARAT.. cu o mentalitate de campion , dar Jiji nu va accepta un antrenor cu personalitate un antrenor cu un contract beton peste care nu se va putea baga ...naspa

Lari22.10.2008 16:13

Ce declaratii interesante. Chiar foarte interesante!

"Mie mi-a plãcut de Dorinel de când antrena la Vaslui, îmi plãcea cum joacã echipa. El mi-a zis cã vrea sã joace 4-3-3, dar pe mine nu mã intereseazã ce sistem folosește el. Eu nu m-am bãgat niciodatã peste antrenor sã fac echipa. Dar când vãd pe un jucãtor cã nu are atitudinea pe care o doresc eu, atunci, da, vorbesc cu antrenorul sã-l schimbe. Dacã antrenorul mã convinge cã trebuie sã joace cu jucãtorul ãla și vine cu argumente, atunci nu mã mai bag peste. Dorinel vine imediat la Steaua, sã vedem ce vor ãia de la Cluj, cã e legat de contract cu ei. Dar el normal cã vrea sã vinã la Steaua", a spus Becali la Sport.ro.

MoWeed22.10.2008 16:16
Ce declaratii interesante. Chiar foarte interesante!

"Mie mi-a plãcut de Dorinel de când antrena la Vaslui, îmi plãcea cum joacã echipa. El mi-a zis cã vrea sã joace 4-3-3, dar pe mine nu mã intereseazã ce sistem folosește el. Eu nu m-am bãgat niciodatã peste antrenor sã fac echipa. Dar când vãd pe un jucãtor cã nu are atitudinea pe care o doresc eu, atunci, da, vorbesc cu antrenorul sã-l schimbe. Dacã antrenorul mã convinge cã trebuie sã joace cu jucãtorul ãla și vine cu argumente, atunci nu mã mai bag peste. Dorinel vine imediat la Steaua, sã vedem ce vor ãia de la Cluj, cã e legat de contract cu ei. Dar el normal cã vrea sã vinã la Steaua", a spus Becali la Sport.ro.

Cine sa-l mai creada? Ce vrajeli are in el....

I.N.Money22.10.2008 16:29

Daca tot vrea sa aduca un roman , de ce nu pe Titi Dumitriu ? Ne-a adus o groaza de trofee , a venit pentru 3 etape pline de circ si a adus titlu 22 in vitrina clubului .

Antrenori straini nu o sa aduca pentru ca s-a calit cu Protasov care nu il asculta , asa ca variantele sunt doar autohtone .

Acum cateva ore auzisem ca venirea lui Dorinel se datoreaza in primul rand faptului ca Olițã nu a raspuns la telefon , asa ca nu ar trebui sa ne mai mire ceva .

SRamos22.10.2008 16:31

EU il prefer pe Protasov :yeahh:

Sau alt antrenor strain de valoare si cu "nume" ca sa nu poata sa se bage GB peste el la echipa...

PS: Faza lu' Munteanu cu sistem 4-3-3 imi place cum suna... da de unde baga el 3 atacanti?!

Semedo-Dayro-Stancu :hmmm: in rest?! :excl:

fansteaua4622.10.2008 16:37

Si eu il prefer pe Protasov :steag_cruce_invers:

dmb22.10.2008 16:38

Nu am mai intrat de mult pentru ca..n-am avut la ce.

Daca nici acum nu incepe Gigi sa construiasca Steaua putem uita si campionatul si Europa pt multa vreme. Trebuie un antrenor adevarat. Costa mult, vine cu echipa lui, vrea cu sigurana macar 2,3 jucatori de valoare si nu primeste nici un fel de indicatii de la nimeni.

Deci cam toate atuurile sa...nu ajunga la Steaua!

Ca atare o sa vina Dorinel sau alt fost mare fotbalist roman si rezultatele o sa fie continuarea celor pe care le-a avut Lacatus, Hagi.....

Ma intreb de ce nu l-am tinut direct pe Lacatus atunci daca nu dorim sa schimbam nimic?

metzzz22.10.2008 16:55

El mai trateaza cu el insusi pentru postu de antrenor. Deci nu va grabiti. Cum are el diploma fara sa fi trecut pe la facultate , asa poate avea Coverciano fara sa fi vazut/auzit despre asa ceva.

redondo22.10.2008 16:59
Lita Dumitru, Sdrobis.... d'astia care n-au foarte multe pretentii.

@Lari, esti incorect cu Protasov. In Ucraina exista 2 mari echipe, Sahtior si Dinamo Kiev, cu care Dnepr, echipa a unui oras de mineri, un fel de Jiul Petrosani la noi, nu se va putea niciodata compara din punct de vedere al investitiilor, suporterilor, etc.

Oleg a stat 3 ani acolo, aia au construit pana si un stadion nou, i-au dat mana libera, a adus ce jucatori a vrut el iar Dnepr s-a umplut de penibil in Cupa UEFA.

Nu ma asteptam ca el sa ajute Dnepr sa devina noua forta in Ucraina, dar nici sa aiba acele rezultate slabe in cupele europene.

Daca ar veni, eu as avea incredere in el, pentru ca a aratat, de exemplu, ca are capacitatea sa schimbe in timpul meciului lucrurile care nu merg, ceea ce spune multe.

Asa cum am spus, mi-as dori un profesionist, adica un de-ala care sa aiba capacitatea sa-i puna pe jucatori si sa atace furibund si sa se apere cu maturitate. Oleg facea excelent faza ofensiva, insa apararea, cu el la timona, imi parea nesigura. Ce nu pricep: cum putea defensiva noastra sa arate asa de bine in cupele europene...

Sa dea Dumnezeu sa ma insel eu, Andyro! Sa vina Oleg si sa ne faca din nou mandri de echipa asta.

Pe vremea URSS, Dnepr era peste Sahtior,era a doua echipa a Ucrainei,a castigat si un campionat asa ca nu o poti compara cu Jiul Petrosani de la noi

Bogdan4Steaua22.10.2008 17:02

Vorbim de forta lor financiara vis-a-vis de Sahtior si Dinamo Kiev.

Blackzie22.10.2008 17:06
Pana una alta, ne vine rau!

Hahaha m-ai facut sa rad :D

Sa vedem cine o sa vina... Mie unul imi pare rau pentru Lacatus.

fansteaua4622.10.2008 17:20

Intii va fi Dorinel Munteanu si din iarna-primavara va veni Piturca

Catalyn0722.10.2008 17:27

deci adio titlu si anu asta, nu?

Robinson Rufay Zapata22.10.2008 17:29

da erai vreodata sigur ca il vei castiga...de la inceput mi'am dat seama ca treaba va fi nasoala

Catalyn0722.10.2008 17:35

da erai vreodata sigur ca il vei castiga...

am intrebat retoric :biggrin:

cat e ciobanu la conducere nu cred ca vom mai face mare...... branza :death:

Fan FC Steaua22.10.2008 17:47
Intii va fi Dorinel Munteanu si din iarna-primavara va veni Piturca

Piturca a declarat nu se mai intoarce la Steaua cat timp Becali va fi la conducere... becacali va incerca sa-si aduca marioneta pe nume Olaroiu...

Yoyoyoi22.10.2008 18:38

Patronul Stelei a mai afirmat ca nu se pune problema ca Dan Petrescu sa vina vreodata la Steaua. "Nu pot sa lucrez cu el. Daca ii zic sa bage un jucator face nazuri si il dau afara a doua zi", a explicat patronul Stelei.

dr.adrian922.10.2008 18:50

Distrugãtorul unui mit

de Theodor Jumãtate

Am spus încã din 2003, cînd a devenit acționar majoritar, cã Gigi Becali va distruge Steaua și asta se întîmplã. "A obținut performanțe", mi-ar replica unii. Ce performanțe? A cucerit cumva vreo cupã europeanã? A trecut mãcar de faza grupelor Ligii? ªi cîte titluri are? Douã? Nu înseamnã nimic!

"A investit mult", ar striga alți adepți ai curentului becalist. Corect, însã pentru fiecare ban plãtit de el steliștii au plãtit înzecit! Jucãtorii sînt puși cu spatele la zid la fiecare greșealã, antrenorii umiliți constant, fani numiți "vagabonzi". Iar imaginea Stelei... S-a șters cu ea pe jos. Nu mai existã! Ceea ce observã ziariștii strãini e doar o micã, foarte micã parte a realitãții. Dar avea dreptate reporterul Le Monde:

"Toate crucile și donațiile nu spalã pãcatele!". Acest individ nu trebuie sã ajungã vreodatã președintele țãrii. Într-o zi, s-ar considera patronul românilor și, în clipe de furie, ar da afarã 22 de milioane de oameni.

PS. Lãcãtuș are o vinã. Aceea cã a acceptat sã lucreze cu Becali. ªtia dinainte, la fel ca și Hagi, cã va fi sunat pe bancã sau cã i se vor trimite bilețele. ªi cã va fi fãcut bucãți în momentele grele. Putea sã-l refuze. Toți l-ar putea boicota! Dumitru Dragomir afirmã: "Eu aș fi fost deștept, l-aș fi ascultat pe Gigi și i-aș fi înlocuit la pauzã pe Arthuro și pe Semedo". Dar nimeni nu e atît de "deștept" ca președintele Ligii.

PS 2. Ce a cîștigat Becali la Steaua? Fãrã Steaua, ar fi fost un uriaaaaș ZERO!

daca vine Dorinel ca antrenor inseamna ca nu are nici un pic de onoare si nici un pic minte.

o noua sluga din generatia de aur.

Blackzie22.10.2008 18:59

Eu l-as vrea pe Olaroiu inapoi.

Kekea22.10.2008 19:05

Deci pana la urma a recunoscut transhumatul cum a ajuns Steaua pe locul 2.Toti o stiam...la toti ne era frica sa recunoastem.In legatura cu Dorinel...daca vine imi pare rau pentru el, se va umple de penibil.Transhumatul pe langa un antrenor ar trebui sa transfere un manager si un investitor, iar pe urma sa se dea afara.

GOD22.10.2008 19:50

Vivi Rachita ! :steag_cruce_invers:

Dj22.10.2008 20:27

ce vivi amice...ce antrenor e asta?

Lari22.10.2008 22:34

Am vorbit și cu Dorinel, dar m-a deranjat cã nu a venit el sã vorbeascã. La Steaua trebuie sã vii imediat, nu sã trimiți impresari. Poate o sã vinã Olãroiu. Bineînțeles cã am vorbit la telefon cu el. Poate vine Protasov.

Gigele, fa o plimbare pana in Triunghiul Bermudelor, cica-i fain. DRUM BUN!!!

Adrian22.10.2008 22:46

Temuri Ketsbaia sau Protasov

choli23.10.2008 00:20
Eu l-as vrea pe Olaroiu inapoi.

citeste asta.....prosport

Gigi Becali a dezvãluit detalii din culisele revenirii Stelei de acum doi ani, când deși se afla la mare distanțã de CFR, a revenit pe final și i-a suflat locul doi.

Patronul din Ghencea recunoaște cã s-a implicat personal în stimularea adversarilor și minimalizeazã meritele lui Olãroiu.

"I-am zis:"Bine mã, ești prietenul meu? Mã respecți? Atunci i-am zis: mai sunt 2 luni de zile. Mai stai 2 luni și fac eu totul. Poți sã faci asta pentru mine? Bãi Gigi, nu știu ce sã zic....i-am zis: Vreau sã vii și sã-mi zici cã vrei sã facem fiecare etapã echipa împreunã. Olãroiu a zis cã mã lasã pe mine sã fac echipa, doar pentru cã sunt fratele lui. De azi încolo, eu mã ocup ca celelalte echipe sã piardã, eu vã promit cã CFR-ul mai pierde 2,3 meciuri....voi trebuie sã câștigați opt meciuri, puteți? Am apelat la valize, la genți, m-am rugat la Dumnezeu. Rãdoi mi-a zis cã este imposibil, noi le câștigãm , dar este imposibil sã mai ajungem pe locul 2, pentru cã ãia nu o sã piardã. ", a spus Becal pe B1 TV.

il mai vrei pe Oli?

«12346»