Nu pot spune decat pacat.Pacat ca Marius a plecat.Nu-i pot blama pe cei care i-au cerut sa plece,nu am caderea necesara,dar nu pot decat sa-i intreb CE NE ASTEAPTA DE ACUM INCOLO?Oameni buni,cei care l-ati ascultat aseara pe Becali la sport.ro,oare ceredeti ca va veni un antrenor mare caruia sa i se spuna ce sa faca?Oare credeti ca Becali va accepta sa nu i se respecte indicatiile?
Vorbiti de proteste pt a-l da jos?Fiti seriosi,cu riscul de a juca cu stadionul gol si nu va pleca.
Ati vazut conferinat lor de presa?Pentru a doaua oara Laca a avut lacrimi in ochi.De ce?Nu ca nu mai e antrenorul,ca nu mai are scaunul.NU!Ci pentru ca din viata lui a iesit Steaua.Sunt sigura ca nu si din sufletul lui,dar suntem atat de mici...A trebuit sa apara Prunea,Sabau si chiar Piti ca sa i se ia apararea lui Laca.Pacat ca aici,unde el a considerat ca e acasa nu prea ia fost inteles sufletul.Si sa nu-mi spuneti ca echipa noastra nu traieste din si cu sufletul lui Marius.Asa este,dar cu cine sa joace?Care jucator din aparare nu-si poate reprosa nimic aseara?Pai inteleg sa se greseasca,dar chiar toti in acelasi meci?
Plus ca diferenta de valoare este imensa.Nu veniti si spuneti ca am avut 2-0.Ce au construit ai nostri?Pur si simplu s-a intamplat sa intre cele 2 goluri.Nu jucam caci nu avem cu cine.Avem jucatori pe care-i luam dupa vizionari de CD-uri,care pana a ajunge la Steaua nu au avut contact cu fotbalul MARE.Ce sa fi facut Laca?Sa se fi dezbracat si sa intre pe teren?
Stiu ca la insuccese primul vinovat e antrenorul,dar fiti putin realisti!!!!
Bafta Marius,sanatate si in inimile unora dintre noi vei fi mereu SIMBOLUL!!!