FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cronica unei demisii anuntate

«1237»
fcsteaua.ro22.10.2008 10:21

Conestat de o parte a suporterilor, avand o echipa al carui joc nu mergea si rezultate cel putin indoielnice, totul culminand cu acel umilitor 3-5 cu Lyon, Marius Lacatus a demisionat din functia de antrenor principal al Stelei.

Din punctul meu de vedere, decizia lui Marius trebuia sa vina mult mai devreme. Dar nu la acest aspect as vrea sa ma refer, ci mai mult la conferinta de presa in care a fost anuntata aceasta demisie.

Atat Marius Lacatus cat si finantatorul echipei au recunoscut ca motivul principal al despartirii il reprezinta declaratiile date dupa meciul cu Lyon. Mai mult, Gigi Becali, in culmea nesimtirii, recunoaste ca stia faptul ca Lacatus va pleca in urma declaratiilor lui. Mai mult, a dat acele declaratii tocmai in ideea ca "Fiara" va pleca.

Pana la meciul cu Buzaul o sa numesc alt antrenor

Asta a anuntat finantatorul. Un nou antrenor care nu va fi Pedrazzini, nu va fi nici Dan Petrescu. Cu alte cuvinte, clanul care conduce in acest moment Steaua are un nume pregatit si se astepta doar primul pas gresit al echipei pentru a-l aduce in fata.

A facut bine ca a demisionat Lacatus? Fara-ndoiala!

Putea face mai mult la Steaua? Nu cred.

Insa, odata cu plecarea lui Marius Lacatus, poate a venit momentul protestului organizat impotriva vremelnicului finantator...

Marius

Dj22.10.2008 10:24

protest...greu...

1974OFF22.10.2008 10:26

O gluma amara: poate vine Protasov, sa-l vedem cum se descurca cu paranoia ajunsa in ultimul stadiu.

Vorbind serios, era ultimul care trebuia sa plece. Pe primul il stim cu totii. Cred ca a rezistat atit cit a putut.

vlad7522.10.2008 10:26

Banuiesc ca nici Mourinho nu va fi in ciuda prieteniei dintre verii Becali si portughez.

Cine sa fie oare? :unsure:

Yoyoyoi22.10.2008 10:30

ce vise umede ai Marius... ce protest iti tre? De cativa ani de zile urla unii, printre care si eu, pe toate mediile si tot nu se realizeaza niciun protest.

Vezi-ti de treaba ca nu va iesi nimic de aici.

JDERUL22.10.2008 10:36

Poate-l aduce oligofrenul pe nepot-su ala de-i antrenor pe la copiii Stelei. Asta pentru ca tot apleaca urechea la sfaturile diversilor uzurpatori si pana la urma,nu-i asa,cine-i mai destept in lumea asta(-parerea oligofrenului,desigur) decat vreunul din neamul lui?

maye22.10.2008 10:38

de ai muri ciobane...

I.N.Money22.10.2008 10:45

Pai d-asta l-a sunat ieri Mourinho , au purtat o lunga discutie cu semnarea unui contract cu noi si portughezu l-a cerut pe atacantu ala ...Fredy , ca sa vina .

Acum sa fim seriosi , Petrescu & Meme nu vin pentru ca nu au nevoie de acest circ din Ghencea . Olaroiu ? Doamne Fereste , desi el a fost primu sunat . De cand am auzit tot imi vine in cap numele lui Bergodi sau poate are de gand sa arunce iar un fost stelist pe banca , ca sa puna intreaga presiune pe umerii sai .

neli22.10.2008 10:45

respect profund pentruLacatus !

Protasov daca nu s-a schimbat ar fi super pentru Steaua si poate il pune si pe Jiji la punct

the_ace22.10.2008 10:45

de mult era momentul pt protest !!! cum sa realizat si marsul suporterilor impotriva legii lu' mitica asa se poate realiza si protestul anticioban !!! mai tineti minte cum jean pavel sa dus de unul singur spre masina lui sa il bata ? el a putut sa faca asta si toti suporterii nu pot face un protest? sigur sunt multi suporteri care ar veni !!! peluzele cel putin si tot am fi destui

bazy22.10.2008 10:52

emigreaza Jiji in elvetia la muls vaci si oi ca ne omori !!!!!!!!!!!!!!!!!11

redondo22.10.2008 10:54

Si ce se rezolva cu protestul?Sau mai bine zis pentru ce anume protestam? ca a esuat Lacatus in meseria de antrenor sau ca pur si simplu unii nu pot sa traiasca pe acelasi pamant cu Becali?

predatorpulse722.10.2008 10:56

Avand in vedere k cel mai de pret sfatuitor al lui jijel este giovanni becali,va zic doar 2 cuvinte: Esteban Vigo.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

redondo22.10.2008 10:57
de mult era momentul pt protest !!! cum sa realizat si marsul suporterilor impotriva legii lu' mitica asa se poate realiza si protestul anticioban !!! mai tineti minte cum jean pavel sa dus de unul singur spre masina lui sa il bata ? el a putut sa faca asta si toti suporterii nu pot face un protest? sigur sunt multi suporteri care ar veni !!! peluzele cel putin si tot am fi destui

Fantastic!!! S-a gasit marele Jean Pavel sa-l bata pe Becali!!! Trezeste-te la realitate prietene.

84ava22.10.2008 10:58

Daca ar fi vorba despre un protest pe stadion s-ar opri inca din fasha,nu mai readucem in discutie subiectul manipularii baietilor din peluza,singurul protest care ar putea avea loc ar fi unul central insa si la ala s-ar infiltra baietii veseli si s-ar isca adevarate lupte de strada dandu-i posibilitatea lui mitica si ai lui sa ne arate cu mana ca fiind huligani.

sabin130722.10.2008 10:59
Si ce se rezolva cu protestul?Sau mai bine zis pentru ce anume protestam? ca a esuat Lacatus in meseria de antrenor sau ca pur si simplu unii nu pot sa traiasca pe acelasi pamant cu Becali?

Sa traiesti tu pe acest pamant redondo cate zile mai ai cu becali, NU LA Steaua.

Elvis22.10.2008 11:00

ok !

protest, dar cum ?

am vb si cu alti stelisti : ce putem face ?

maimuta este blindata din toate punctele de vedere (legal, forta bruta, etc). o entitate (pentru ca altfel nu-i pot spune) rationala nu este, deci nu poate discuta nimeni cu el. ciobanu este un fel de ceausescu; crede ca le stie pe toate si se crede iubit.

cum sa-i explici acestei gauri negre a istoriei ros-albastre, de stabilitate si omogenitate la lot, de personalitatea jucatorilor si, mai ales, a antrenorului.

in mentalitatea lui, de comunist ordinar, nu exista onoare si demnitate (vezi cazurile Dinamo si CFR).

ce poti face impotriva unui berbec blindat, care traieste in minciuna, impotriva unui papagal nebun pentru care familia (cazul Hagi), religia, istoria, si OMUL, angajat sau nu la, momentan, stana din Ghencea (infinite cazuri), nu inseamna mare lucru ?

cum putem ajuta echipa favorita cand ea este pastorita de deraiatul din pipera ?

sper sa existe minti mai luminate, care pot veni cu idei constructive !

MARYO-22.10.2008 11:00

...Oricine ar veni la Steaua nu va fi decat un sclav al ciobanului dement.Ghinionul nostru e ca avem la conducerea clubului o persoana bolnava psihic pe nume Jiji...Ar trebui sa ne bucuram ca se moare pe lumea asta si ciobanul nu ne va chinui la nesfarsit...Moarte Jiji!..

elias_custura22.10.2008 11:03

Respecte eterne Marius Laca7us pentru dedicarea ta fata de Steaua .... iti multumim... insa e nevoie de ceva mai mult de la aceasta echipa...

Sa fim seriosi ....... Marius nu a plecat doar din cauza lui Berbecali ci si din cauza noastra am prostestat poate prea mult.. oricum sper sa fie benefica aceasta schimbare... cine stie ce are in gand berbecul???

the_ace22.10.2008 11:06

Fantastic!!! S-a gasit marele Jean Pavel sa-l bata pe Becali!!! Trezeste-te la realitate prietene.

Man nu am zis ca la batut dak nu stiai dupa un esec al Stelei jean pavel sa dus spre masina ciobanului si a fost oprit de jandarmi care il imobilizasera.....a fost si televizat......dar nu asta era ideea dak tu atat ai inteles e problema ta si cred ca tu ar trebui sa te trezesti la realitate si iti sugerez sa mai citesti odata commentul pe care l-am postat poate intelegi la ce m-am referit

bebeto22.10.2008 11:07

ati auzit de ce a fost dat afara Laca...fiinca nu a ascultat de indicatiile tactice de la pauza a lui ceausescu al nostru.timpitul asta chiar a ajuns sa creada pe bune ca se pricepe la fotbal mai bine decit toti.cica,,eu l-as invata si pe Piturca si pe Lacatus,dar Lacatus nu vrea sa invete´´.

FRATILOR,CU NEBUNUL ASTA POATE SA VINA SI MOURINHO LA Steaua CA TOT DEGEABA.LA Steaua BECALI E ANTRENOR PRINCIPAL.ORICINE VA VENI VA FI DOAR SECUND.

CE FACEM? DORMIM IN CONTINUARE?....CA DACA E ASA,SOMN USOR,VISE PLACUTE,NE TREZIM;NE UITAM LA CFR CUM JOACA FOTBAL IN Liga SI SE DUCE IN OPTIMI,IN WEEKEND DAM PE EUROSPORT 2 SA VEDEM FOTBAL ADEVARAT...NO PROBLEM

M..E Fc Steaua....FORZA CSA Steaua Bucuresti

RoughSilk22.10.2008 11:08
de ai muri ciobane...

Cata intelepciune ... de`ai crapa fiinta fara pic de creier.MORI CIOBANE MORI !!

dica0022.10.2008 11:12
:steag_cruce_invers: Protasov ar fi bun pentru Steaua fular-campionii
steaua_gloria22.10.2008 11:13
:steag_cruce_invers: Protasov ar fi bun pentru Steaua fular-campionii

Pana face un pas gresit si incepeti toti scamatorii sa comentati . V-ati batut joc de Lacatus , sunteti niste nesimtiti.

redondo22.10.2008 11:19

Man nu am zis ca la batut dak nu stiai dupa un esec al Stelei jean pavel sa dus spre masina ciobanului si a fost oprit de jandarmi care il imobilizasera.....a fost si televizat......dar nu asta era ideea dak tu atat ai inteles e problema ta si cred ca tu ar trebui sa te trezesti la realitate si iti sugerez sa mai citesti odata commentul pe care l-am postat poate intelegi la ce m-am referit

Bine,eu cred ca Pavel avea si alte interese ca-si pierdea puterea dar asta nu mai conteaza.Poate inainte de protest mai vedem o data filmul Green Street Hooligans sa prindem curaj

«1237»