FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cronica unei demisii anuntate

«1567»
alexblaja23.10.2008 20:02
Pentru mine cei care au fost anti-Lacatus sunt si pro-Becali!

N-o sa mai pot dormi... pana la alegeri cand, evident, votez ce trebuie :cool:

Culoarea gri iti spune ceva?

Mie da, tie se pare ca nu ti-a spus cand AI ALES sa-l critici permanent pe Lacatus, chiar si in momentul cand a obtinut o calificare in Champions League.

@lari

Daca ai spus ca daca nu avem rabdare cu Lacatus, atunci cu cine sa avem, inseamna ca nu ai fost anti-Lacatus!

Mesajul este adresat celor care nu realizeaza odata ca raul cel mai mare la aceasta echipa este Becali.

Si argumentul cu cine ar veni in locul lui Becali nu tine, cred ca s-ar gasi imediat investitori seriosi, DIN AFARA, care sa preia clubulul cel mai cunoscut din Europa de EST!

Marius23.10.2008 20:06
Mie da, tie se pare ca nu ti-a spus cand AI ALES sa-l critici permanent pe Lacatus, chiar si in momentul cand a obtinut o calificare in Champions League.

Tin sa te contrazic putin :)

Cand am eliminat Galata am felicitat din inima jucatorii pentru daruirea cu care am jucat. De Lacatus nu am spus nimic, pentru am considerat, si raman la aceeasi parere, ca meritul calificarii revine intr-o proportie covarsitoare fotbalistilor...

Ce zici, timpul mi-a dat dreptate? :)

alexblaja23.10.2008 20:14

Nu, Becali ti-a dat dreptate!

Marius23.10.2008 20:18

Nu, Becali ti-a dat dreptate!

De fapt timpul mi-a dat :) Jucatorii, asa cum am spus inca de atunci, nu au reusit sa ramana la fel de determinati si concentrati si asta s-a vazut in jocul echipei.

;)

alexblaja23.10.2008 20:34

@Marius

Hai, ma, ce facem acuma, spunem fiecare cate ceva ca sa avem ultimul cuvant, ca in filmul ala cu leslie nielsen, Dracula dead & Loving it? :))

Marius23.10.2008 20:37

Nu e fun? Nimeni nu cedeaza :)))

alexblaja23.10.2008 20:41

Ba da, cica cel mai destept :))

Marius23.10.2008 20:44

Bine, te las sa cedezi primul :D

Adrian23.10.2008 21:07
Pentru mine cei care au fost anti-Lacatus sunt si pro-Becali!

Ai dreptate.

Ai absoluta dreptate.

Dar totusi, sa te intreb ceva.

Tu stii ca eu eram anti antrenorul Lacatus.

Dar, din moment ce pana ieri, becalii era pro Lacatus, cum puteam eu sa fiu totusi anti Lacatus.

Gandeste-te numai.

Eu sunt anti Lacatus deci pro becalii dar becalii e pro Lacatus.

Atunci eu, ca pro becalii, cum pot sa fiu anti Lacatus?

Si inca o intrebare.

Daca era totusi posibil ca eu, pro Becali, sa fiu anti Lacatus cand Becali era pro Lacatus, acum ca Becali e anti Lacatus(ca doar l-a dat afara), inseamna ca eu sunt pro Lacatus?

«1567»