FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cronica unei demisii anuntate

«12347»
mariush22.10.2008 11:24

Stiiti Lacatus chiar daca nu a avut rezultatele cele mai bune in timpul petrecut la Steaua,dar eram foarte convins ca ceea ce face este doar pentru binele echipei.Un mare caracter un adevarat stelist care va tine la Steaua si de acuma inainte la fel de mult.Pacat Mare Pacat ca a fost alungat desi Jiji zice ca nu l-a dat afara dar la obligat sa o faca singur.Lacatus antrena si gratis pe Steaua si merita sa o faca 10- 20 de ani avea tota increderea mea. Toata stima domnule Lacatus.Hai Steaua!!! hai Steaua acuma o indragesc si mai mult.

DelPiero1022.10.2008 11:26

@steaua_gloria:Becali si-a batut joc de Laca,nu suporterii.Ca unii au fost intradevar NESIMTITI si au ajuns chiar sa-l jigneasca,e altceva.Aici tine de caracterul fiecaruia...

bebeto22.10.2008 11:26
Poate inainte de protest mai vedem o data filmul Green Street Hooligans sa prindem curaj

LOL....ar fi o idee :boxing:

AmuntBoy22.10.2008 11:26

cred ca meciul cu buzau trebuie dedicat ciobanului si toti verilor puscariasi ai lui

mikutu22.10.2008 11:27
Poate inainte de protest mai vedem o data filmul Green Street Hooligans sa prindem curaj

LOL....ar fi o idee :boxing:

mda..si o cinzeaca nu ar strica....sa nu vedem pe unde mergem!

oop22.10.2008 11:27

@AmuntBoy:asa ar fi normal ...

Deliric122.10.2008 11:28

Sper sa vina in primu rand Dan Petrescu ( nu pot sa nu ma gandesc ce a facut la Urziceni )

Daca nu se poate Dan P. mi ar place sa vina Protasov

Daca nici asta nu se realizeaza sper sa vina Andone ( intodeanuna mi a placut jocu ofensiv pe care la imprimat pe unde a fost , acum sa nu incepeti sa spuneti ca e dinamovist sau mai stiu eu ce , asta nu la impidicat sa ia eventu cu CFR si sa creeze o echipa mare acolo )

Oricare ar veni sper sa ii tina piept lu Jiji !deci nu e cazu Oli .

sabin130722.10.2008 11:32

Ce anume te face sa speri ca cineva de pe banca va putea sa ii tina piept lui becali? Mai mult de cateva luni.

robespierre22.10.2008 11:33

bucurati-va mizeriilor. Haideti acum dati bairam 3 zile si 3 nopti. Vi s-a indeplinit visul. Probabil ca aveti orgasm acum. Rusine de "suporteri". Meciul de ieri cred ca a fost ultimul la care m-am mai dus pe Ghencea. Steaua a murit. Traiasca FC Stana Fecali.

the_ace22.10.2008 11:36
de mult era momentul pt protest !!! cum sa realizat si marsul suporterilor impotriva legii lu' mitica asa se poate realiza si protestul anticioban !!! mai tineti minte cum jean pavel sa dus de unul singur spre masina lui sa il bata ? el a putut sa faca asta si toti suporterii nu pot face un protest? sigur sunt multi suporteri care ar veni !!! peluzele cel putin si tot am fi destui

Fantastic!!! S-a gasit marele Jean Pavel sa-l bata pe Becali!!! Trezeste-te la realitate prietene.

Man nu am zis ca la batut dak nu stiai dupa un esec al Stelei jean pavel sa dus spre masina ciobanului si a fost oprit de jandarmi care il imobilizasera.....a fost si televizat......dar nu asta era ideea dak tu atat ai inteles e problema ta si cred ca tu ar trebui sa te trezesti la realitate si iti sugerez sa mai citesti odata commentul pe care l-am postat poate intelegi la ce m-am referit

Bine,eu cred ca Pavel avea si alte interese ca-si pierdea puterea dar asta nu mai conteaza.Poate inainte de protest mai vedem o data filmul Green Street Hooligans sa prindem curaj

\

pai o pierduse de mult ....nu mai avea treaba cu peluza statea deja linistit la a 2 a

Sper sa vina in primu rand Dan Petrescu ( nu pot sa nu ma gandesc ce a facut la Urziceni )

Daca nu se poate Dan P. mi ar place sa vina Protasov

Daca nici asta nu se realizeaza sper sa vina Andone ( intodeanuna mi a placut jocu ofensiv pe care la imprimat pe unde a fost , acum sa nu incepeti sa spuneti ca e dinamovist sau mai stiu eu ce , asta nu la impidicat sa ia eventu cu CFR si sa creeze o echipa mare acolo )

hmmm....Dan Petrescu=pupa steag. Steagul rapidului , un adevarat stelist Dan Petrescu asta fmm . Un mercenar spurcat care nu are ce cauta la Steaua . El oricum iubeste Chelsea sa il cheme aia antrenor

oop22.10.2008 11:41

Ce anume te face sa speri ca cineva de pe banca va putea sa ii tina piept lui becali? Mai mult de cateva luni.

Sabin,oricine va fi pus pe banca Stelei va veni cu instructajul facut,deci nu se pune problema ca el sa ii tina piept lui Becali.Iti dai seama ca ciobanul nu are interes sa numeasca un antrenor care sa nu ii accepte interventiile ...

redondo22.10.2008 11:41
bucurati-va mizeriilor. Haideti acum dati bairam 3 zile si 3 nopti. Vi s-a indeplinit visul. Probabil ca aveti orgasm acum. Rusine de "suporteri". Meciul de ieri cred ca a fost ultimul la care m-am mai dus pe Ghencea. Steaua a murit. Traiasca FC Stana Fecali.

Care e problema ta exact? Eu am vazut meciul la TV si nu am auzit ca Lacatus sa fie injurat dar aici ar trebui sa ne spuna cei care au fost la stadion.Faptul ca Lacatus este contestat ca antrenor inseamna ca unii suntem mizerii?Atentie,nimeni nu l-a injurat...aici noi vorbim despre fotbal si acesta n-a inceput cu Lacatus si nici nu se va termina aici.Ca stelist - tot respectul pentru el.

mikutu22.10.2008 11:45

unu la mana! de ar continua tot asa ....

'''Antrenorul Oțelului, Petre Grigoraș, a comentat demisia lui Lãcãtuș și relația pe care trebuie sã o aibã un antrenor cu patronul:

"Îmi doresc și eu foarte mult sã ajung la echipe mãrețe, dar sã lãsam timpul sã decidã. Eu am niște principii de la care nu abdic niciodatã. Patronul aduce banii la echipã, iar antrenorul trebuie sã își vadã de responsabilitãți. Nu cred cã aș putea sã lucrez cu un patron sau președinte de club care nu-și cunoaște limitele. Niciodatã nu e rãbdare la un club mare. Obiectivele Stelei nu includ jumãtãți de mãsurã. E cea mai iubitã echipã, fãrã sã supãr pe nimeni", a spus Grigoraș la televiziunea sportro.'''

oop22.10.2008 11:45
Atentie,nimeni nu l-a injurat...

Adevarul e ca unii l-au facut albie de porci pe Laca,nu stiu daca aici sau in alta parte si asta e regretabil!

Dar mi se par penibili cei care vin cu injurii la adresa celor care l-au criticat pe antrenorul Lacatus ...

septi_eu22.10.2008 11:46

Yoyoyoi, elvis

Daca vrem cu adevarat sa il dam jos pe Becali, ne trebuie perseverenta. Pentru ca daca dupa doua saptamani de protest ne facem "frate cu dracul pana trecem podul", adica daca avem rezultate ne potolim, nu am facut nimic. Mai bine stau linistit acasa si nu ma consum pentru Steaua. Accept situatia, si sper in zadar la o minune.

Avem o organizatie a suporterilor stelisti, practic niste oameni care organizeaza ceva. De ce nu pot acei oameni sa organizeze un protest pe saptamana, simultan in ma multe orase din Romania? Nu trebuie sa avem scris pe niciun fel de material AISS. Nu trebuie neaparat sa declaram nicaieri ca protestul este organizat de AISS.

Sa facem un protest aprobat de la primarie o data pe saptamana, de exemplu vineri, inainte de etapa, sau pentru a strange mai multi oameni in orasele universitare, miercuri sau joi. Protestul sa fie intr-o piata, sa marsaluim pe un traseu stabilit cu primaria, nu pe stadion, unde anumiti oameni te ameninta sau chiar iti dau doua bucati peste gura daca strigi ceva de Becali.

Dupa un protest de asemenea amploare, de exemplu in Cluj, Bucuresti, Iasi, Constanta si Arad, unde se vrea filiale AISS, gazetarii care vor sa dea in Becali si in Steaua vor titra: "Becali in razboi cu fanii" "Razboi la Steaua" etc... Astfel ne vor ajuta ca saptamana viitoare sa se stranga mai multi oameni si tot mai multi.

Chiar daca ne interzice accesul pe stadion, nu trebuie sa cedam, sa protestam in continuu pana va pleca. Si credeti-ma ca va pleca. Dupa cum se declara el om al poporului, daca poporul nu-l mai vrea nu cred ca nu va renunta. Mai ales cand oameni din toata tara protesteaza impotriva lui.

Si nu cred ca nu se va ivi in secunda doi un alt investitor care va dori sa bage bani in Steaua. Cel mai bun exemplu e Tender la Timisoara. Cum a zis Marean ca renunta, in secunda doi a venit baiatu asta si s-a oferit.

Acum, eu am venit cu o idee, depinde de asociatie daca vrea sa o puna in practica sau nu. Daca asociatia decide ca e o idee buna, eu ma ofer sa strang oameni in Cluj si sa fac aprobari de la primarie pentru protest. Astept pareri, de bine de rau, cum crede fiecare.

Protasov22.10.2008 11:47
:steag_cruce_invers: Protasov ar fi bun pentru Steaua fular-campionii

Pana face un pas gresit si incepeti toti scamatorii sa comentati . V-ati batut joc de Lacatus , sunteti niste nesimtiti.

Asa este, in ciuda nick-ului meu ales imediat dupa debarcarea lui Protasov.

Asta este scenariul standard. Aduci un nume, iti bati joc de el ca apoi lumea sa se uimeasca la vederea puterii mirobolante a unui biet analfabet.

Lacatus nu poate fi comparat cu Protasov niciodata. Steaua este pe jumatate Lacatus, oricand, oriunde.

mikutu22.10.2008 11:49
Yoyoyoi, elvis

Daca vrem cu adevarat sa il dam jos pe Becali, ne trebuie perseverenta. Pentru ca daca dupa doua saptamani de protest ne facem "frate cu dracul pana trecem podul", adica daca avem rezultate ne potolim, nu am facut nimic. Mai bine stau linistit acasa si nu ma consum pentru Steaua. Accept situatia, si sper in zadar la o minune.

Avem o organizatie a suporterilor stelisti, practic niste oameni care organizeaza ceva. De ce nu pot acei oameni sa organizeze un protest pe saptamana, simultan in ma multe orase din Romania? Nu trebuie sa avem scris pe niciun fel de material AISS. Nu trebuie neaparat sa declaram nicaieri ca protestul este organizat de AISS.

Sa facem un protest aprobat de la primarie o data pe saptamana, de exemplu vineri, inainte de etapa, sau pentru a strange mai multi oameni in orasele universitare, miercuri sau joi. Protestul sa fie intr-o piata, sa marsaluim pe un traseu stabilit cu primaria, nu pe stadion, unde anumiti oameni te ameninta sau chiar iti dau doua bucati peste gura daca strigi ceva de Becali.

Dupa un protest de asemenea amploare, de exemplu in Cluj, Bucuresti, Iasi, Constanta si Arad, unde se vrea filiale AISS, gazetarii care vor sa dea in Becali si in Steaua vor titra: "Becali in razboi cu fanii" "Razboi la Steaua" etc... Astfel ne vor ajuta ca saptamana viitoare sa se stranga mai multi oameni si tot mai multi.

Chiar daca ne interzice accesul pe stadion, nu trebuie sa cedam, sa protestam in continuu pana va pleca. Si credeti-ma ca va pleca. Dupa cum se declara el om al poporului, daca poporul nu-l mai vrea nu cred ca nu va renunta. Mai ales cand oameni din toata tara protesteaza impotriva lui.

Si nu cred ca nu se va ivi in secunda doi un alt investitor care va dori sa bage bani in Steaua. Cel mai bun exemplu e Tender la Timisoara. Cum a zis Marean ca renunta, in secunda doi a venit baiatu asta si s-a oferit.

Acum, eu am venit cu o idee, depinde de asociatie daca vrea sa o puna in practica sau nu. Daca asociatia decide ca e o idee buna, eu ma ofer sa strang oameni in Cluj si sa fac aprobari de la primarie pentru protest. Astept pareri, de bine de rau, cum crede fiecare.

am mai adus odata in discutie varianta unui protest organizat de comunitatea noastra! in momentul scandalului cu Hagi! raspunsul ......a fost negativ!

eduardo_stelist22.10.2008 11:50

Care e problema ta exact? Eu am vazut meciul la TV si nu am auzit ca Lacatus sa fie injurat dar aici ar trebui sa ne spuna cei care au fost la stadion.Faptul ca Lacatus este contestat ca antrenor inseamna ca unii suntem mizerii?Atentie,nimeni nu l-a injurat...aici noi vorbim despre fotbal si acesta n-a inceput cu Lacatus si nici nu se va termina aici.Ca stelist - tot respectul pentru el.

nu injurat, dar demisia razlet i s-a strigat....tuturor celor de pe acest forum care l-au atacat, care acum jubileaza, sa le fie rusine!!!

danciu1922.10.2008 11:52

Poate doar lupta impotriva ciobanului sa poata sa ma mai tina pe stadion,pt ca Steaua aproape ca a disparut,iar unii dintre noi am contribuit la ceea ce s-a intamplat astazi si la ceea ce se intampla de vreo 8 ani la Steaua.

Este probabil cea mai trista zi din viata mea!:(

Moarte Ciobanului!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redondo22.10.2008 11:55
Yoyoyoi, elvis

am mai adus odata in discutie varianta unui protest organizat de comunitatea noastra! in momentul scandalului cu Hagi! raspunsul ......a fost negativ!

Pai si ce te face sa crezi ca toti suporterii sunt de acord cu debarcarea lui Becali? Eu unul nu-l simpatizez ca om dar fara el ma tem sa nu ajungem ca Steaua Rosie Belgrad.

Aici pe forum a devenit o moda ca indiferent de topic Becali sa fie injurat si asta cam de un am si ceva,dupa faza cu steagul lui Dinamo si felul in care l-a batjocorit pe Elton.Dar a facut si lucruri bune,iar daca nu vedeti asta priviti de cate ori a fost Dinamo sau Rapid in Champions League.

fedora22.10.2008 11:56

Mda, se pare ca ne-am becalizat de tot.

Majoritatea suporterilor Stelei il sustin pe Becali, asta e adevarul.

Nu vreau sa fac reclama, dar cititi aticolul "Distrugatorul unui mit" de pe gsp.

Este un articol scris de un jurnalist stelist.

Priviti comentariile si veti ramane consternati (eu asa am ramas).

redondo22.10.2008 11:57

nu injurat, dar demisia razlet i s-a strigat....tuturor celor de pe acest forum care l-au atacat, care acum jubileaza, sa le fie rusine!!!

Eu sunt de PARERE ca e un antrenor slab si nu trebuie sa-mi fie rusine pentru asta. Repet e o PARERE si atat.

mikutu22.10.2008 11:57
Yoyoyoi, elvis

Pai si ce te face sa crezi ca toti suporterii sunt de acord cu debarcarea lui Becali? Eu unul nu-l simpatizez ca om dar fara el ma tem sa nu ajungem ca Steaua Rosie Belgrad.

Aici pe forum a devenit o moda ca indiferent de topic Becali sa fie injurat si asta cam de un am si ceva,dupa faza cu steagul lui Dinamo si felul in care l-a batjocorit pe Elton.Dar a facut si lucruri bune,iar daca nu vedeti asta priviti de cate ori a fost Dinamo sau Rapid in Champions League.

sincer... nu am ce comenta! numai de bine!

Protasov22.10.2008 11:58

@redondo

Mai omule langa cine stai tu de vezi meciurile astea? In ce loja , pe cine ai in stanga sau in dreapta?

Pt ca ar fi foarte trist daca ai spune lucrurile astea din convingere.

jjbecaly22.10.2008 11:59

O seara trista continuata cu o veste proasta dimineata....Parca am un gust amar , vezi doi trei jucatori care se ''sfarsesc'' pe teren si cativa total absenti.... un ''patron'' super talentat in orice domeniu de la investitii la antrenorat care e bagat mult prea mult in seama. Din fericire sau din pacate chiar nu stiu Steaua este un virus de care nu scapi si te chinuie cateodata si iti umple inima de bucurie dar parca in ultima vreme , asta insemnand 3-4 ani, bucuriile au fost sporadice....Asta e.....

«12347»