Yoyoyoi, elvis
Daca vrem cu adevarat sa il dam jos pe Becali, ne trebuie perseverenta. Pentru ca daca dupa doua saptamani de protest ne facem "frate cu dracul pana trecem podul", adica daca avem rezultate ne potolim, nu am facut nimic. Mai bine stau linistit acasa si nu ma consum pentru Steaua. Accept situatia, si sper in zadar la o minune.
Avem o organizatie a suporterilor stelisti, practic niste oameni care organizeaza ceva. De ce nu pot acei oameni sa organizeze un protest pe saptamana, simultan in ma multe orase din Romania? Nu trebuie sa avem scris pe niciun fel de material AISS. Nu trebuie neaparat sa declaram nicaieri ca protestul este organizat de AISS.
Sa facem un protest aprobat de la primarie o data pe saptamana, de exemplu vineri, inainte de etapa, sau pentru a strange mai multi oameni in orasele universitare, miercuri sau joi. Protestul sa fie intr-o piata, sa marsaluim pe un traseu stabilit cu primaria, nu pe stadion, unde anumiti oameni te ameninta sau chiar iti dau doua bucati peste gura daca strigi ceva de Becali.
Dupa un protest de asemenea amploare, de exemplu in Cluj, Bucuresti, Iasi, Constanta si Arad, unde se vrea filiale AISS, gazetarii care vor sa dea in Becali si in Steaua vor titra: "Becali in razboi cu fanii" "Razboi la Steaua" etc... Astfel ne vor ajuta ca saptamana viitoare sa se stranga mai multi oameni si tot mai multi.
Chiar daca ne interzice accesul pe stadion, nu trebuie sa cedam, sa protestam in continuu pana va pleca. Si credeti-ma ca va pleca. Dupa cum se declara el om al poporului, daca poporul nu-l mai vrea nu cred ca nu va renunta. Mai ales cand oameni din toata tara protesteaza impotriva lui.
Si nu cred ca nu se va ivi in secunda doi un alt investitor care va dori sa bage bani in Steaua. Cel mai bun exemplu e Tender la Timisoara. Cum a zis Marean ca renunta, in secunda doi a venit baiatu asta si s-a oferit.
Acum, eu am venit cu o idee, depinde de asociatie daca vrea sa o puna in practica sau nu. Daca asociatia decide ca e o idee buna, eu ma ofer sa strang oameni in Cluj si sa fac aprobari de la primarie pentru protest. Astept pareri, de bine de rau, cum crede fiecare.