maine seara cand vor aparea si ultimele 3 etape.
sau lasa...
maine seara cand vor aparea si ultimele 3 etape.
sau lasa...
ce asa mare graba? astea is ultimele 3 etape si apoi stati pe uscat. Va veni si clasamentul.
Daca ai zis ca faci ceva , era de asteptat sa faci ...nu ai facut clasament nici data trecuta , nici acum , pui cate 3 etape si lasi termen o saptamana ...nu zic sa nu faci asa dar daca tot faci , nu mai spune ca faci altfel .Pune etape cand zici ca pui , pune clasament cand zici ca va fi pus , nu dupa nu stiu cate zile ..daca sti ca nu esti in stare sa faci ce ai de facut pana la termen , nu mai pune termen sau mareste-l din start.
i a nu va mai luati de bubutza
Dar pt pupat in dos adaugi puncte
????
*Etapa 31 : only_babbardel1 v nnmfifa08 : 1 - 3 - din greseala am pus ca am luat bataie.. dar am batut cu 3 - 1
( daca se poate modifica
Multumesc
depinde de buze ![]()
Bravo Babbbbbbbbbbardellll !!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
ms..da pentru ce? ![]()
si asa div b e in fata div a.......
ne miscam mai cu talent datorita moderatorului ![]()
se lasa cu bonificatii ![]()
Andrey , tu de unde dai ma puncte
?. Roaga-te sa primesti tu bonificatii sa faci baremu` :tongue: . Vezi ca sunt jmecher ca eu l-am facut si acu ma zbat , poate prind un baraj. ![]()
*Etapa 31 : only_babbardel1 v nnmfifa08 : 1 - 3 - din greseala am pus ca am luat bataie.. dar am batut cu 3 - 1( daca se poate modifica
Multumesc
eu zic sa mai insisti putin pentru ca altfel, prea curand, n-o sa vezi nicio schimbare;)
Etapa 33
alinn50c v badboy_steaua 3-4
Etapa 32
badboy_steaua v only_babbardel1 3-2
Etapa 34
badboy_steaua v hitchockian 5-1
Etapa 34 :
amf_fifa v only_babbardel1 : 2 - 5
Etapa 32
badboy_steaua v only_babbardel1 3-2
restanta, etapa 31: i0nutz83 v badboy_steaua 6-5.
Etapa 32
blind1ro v tazonne 3 - 0
Etapa 34
blind1ro v gattuso_gh 3 - 0
Etapa 32 a
buli2buli v hitchockian 5-4..de la 4 1 pt el .
32. gattuso_gh v drlv85 [0-3]
urmeaza sa joc si restanta si ultimele 2 etape.. cat de curand..
eu zic sa mai insisti putin pentru ca altfel, prea curand, n-o sa vezi nicio schimbare;)
a vorbit si cu mine si i-am explicat ca va aparea la urmatoarea actualizare. Care e problema ta?
Etapa 32:
enquist_ro v cosmin_marin25 ( 0 - 3 )
Etapa 33:
cosmin_marin25 v buli2buli ( 2 - 0 )
Etapa 34:
nnmfifa08 v cosmin_marin25 - nnmfifa08, cand poti sa jucam?
Cred ca sunt si matematic promovat ![]()
a vorbit si cu mine si i-am explicat ca va aparea la urmatoarea actualizare. Care e problema ta?
una mare de tot...ce nu mai are nimeni voie sa-ti zica nimic? vezi ca incepi sa semeni cu puscariasu' ala de mitica prin atitudinea asta, sau chiar cu creditorul nostru drag...te pomenesti ca ma dai si afara din campionat acum...hai demonstreaza-mi ca am dreptate
etapa 32: mihainho86 v Serilius_2005 4-2
etapa 34: enquist_ro v Serilius_2005 0-3