FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua

«167891011»
xcess198417.10.2008 14:04

Se gaseste un masochist sa ma scape de un bilet la meciul de marti???

steaua_campioana17.10.2008 14:04

N-are nik o sa ajungem iar sa zicem ,,daca fotbal nu jucati voi din Ghencea sa plecati'' n-ai ce a le faci....

Catalyn0717.10.2008 14:04
cand ne arde buza mai tare, zapata o comite...Mirel de ce a iesit??sper ca nu s-a rupt IAR!?

a fost scos pt a fii menajat :-j...

echipa de tot cacatu, deja Steaua a ajuns bataia de joc a ligii intai. Gratie fabulosului ei antrenor si incredibililor sai jucatori, si sa nu uitam, imaculata conducere de care toti suntem asa de mandrii, si orice ar fii ii iubim :ce_oameni:

steaua_gloria17.10.2008 14:05

Pur si simplu am adormit, ne-au mai dat unul a?

c.ronaldo1717.10.2008 14:05
p.s. toate gafele le-a facut la meciuri cu ore de astea .. in plina zi .. are probleme cu soarele in mod special si e la capacitate maxima doar cand e luna afara sau cum ?

La Vaslui nu a jucat pe nocturna?

MoWeed17.10.2008 14:05
Nu am vazut meciul, dar se pare ca sezonul Stelei e pe punctul de a se fi terminat, judecand si prin prisma partidelor care urmeaza in decurs de o luna.

Nu ai ratat mare lucru! Nu am jucat nimic!

Tupac Amaru17.10.2008 14:06

La golul al doilea nu a fost exclusiv vina lui zapata, fundasii dormeau si l-au lasat liber pe ala de la Galati sa traga; asadar sa nu ne mai luam dupa mancatorii de kkt de la TV!

Asta nu scuza oricum prestatia lamentabila a echipei, in ansamblu.

S-ar putea ca jocul asta sa ne duca mai repede decat credem la subsolul clasamentului....oricum, cred ca retrogradarea ar fi o solutie ca sa scapam de antrenorul Becali.

Cealalta ar fi, cum spuneam mai inainte, glontul, toporul sau ghilotina.

Si marti avem meci in Champions League; intreb si eu - n-ar fi mai bine sa nu ne prezentam, o toxiinfectie alimentara ceva s-o gasi....

Astristul17.10.2008 14:06

N-am jucat nimic in prima repriza. In a 2-a am mai miscat ceva, dar am avut si ghinion. Zapata ne-a mancat meciul, dar Lacatus .... este incredibil cum a putut sa inceapa meciul cu 3 mijlocasi centrali, Radoi, Lovin, Thiago! :dry:

Asta e mergem mai departe si castigam dubla cu OL! :laugh:

forzateaua

iancu dragosh17.10.2008 14:07
2-0.........multumim frumos.......pana acum am fost langa Lacatus,dar acum Lacatus......DATI DEMISIA!!

Dupa ce ca esti prost, nici limba romana nu o cunosti. toti analfabetii ii cer demisia lui Lacatus. Probabil ca aveti dreptate, Lacatus este de vina ca are pe banca jucatori care nu au jucat in ultima jumatate de an mai mult de 4 meciuri.

steaua_gloria17.10.2008 14:07

Si vine Lyonul , de asta mi0e mie frica ...

Adrian17.10.2008 14:07

"Am jucat bine.Ne-am creat ocazii.Meritam mai mult.

Am avut ghinion.

Otelul va mai pune probleme si altor echipe."

Lacatus, Lacatus, Lacatus!!!

AmuntBoy17.10.2008 14:07

poate se trezesc si baietii manjiti de oier din galerie (nu v-ati saturat cati bani va da oierul ?????? )

si sa strige ce trebuie la meciul cu Lyon

sa scapam de jegu ala de cioban de acolo

niciodata nu vom mai face echipa care sa joace ofensiv cand avem un asemenea om acolo ....

adio trofee doar locul 2 conteaza acum si umilinte cat mai mici in Liga (asta a ajuns obectivul nostru)

PS: posibil sa fie si pedeapsa Stelei pentru epoca dinainte de 89'

sa fim preluati de un asemenea fascistit imputit

Joga Bonito17.10.2008 14:07
Mandru ca sunt stelist! Zambeste, maine va fi mai rau. :)

Mandri ca sunteti aia ai satului (vb lui Maftei), voi marii stelisti.

Duhneste stelismul din voi.

Ramaneti voi ma, scaldati-va in umilinta si impartasiti-va iubirea pentru Steaua cu Laca si iubirea lui, Gigi.

Iti iau scalpul fedora daca mai indraznesti sa ma bagi in acelasi context cu Becali!

Si da, mai exista pe lumea stelisti care sunt neconditionat alaturi de Steaua Bucuresti. Ca suntem prosti, ca ne place sa ne scaldam in mediocritate (cat de fals!) nu esti tu in masura sa ne judeci. Nu prea e indicat sa scoti vorbe de duh, fedora, cand dai bir cu fugitii la prima ocazie.

nemilosul17.10.2008 14:08

cine poate sa intuiasca ce o sa declare Lacatus dupa meciul asta ??:)

am vaga impresie ca o sa fie legat de ghinion,greseli zapata,gol la singurele 2 faze si sunt sigur ca o sa ne revenim in meciul cu Lyon

inca o zi in care ma invoiesc de la servici,imi risc carnetu pe contrasens ca sa ii vad pe inaptii astia in frunte cu legenda Lacatus

p.s.:nu va mai luati de zapata chiar nu merita asta din partea noastra,orice portar are zilele lui rele,iar comparatie cu maimuta Carlos e idioata ,zapata ne-a aratat de nenumarate ori ca este un portar de clasa mondiala

Lacatus lasa-ne!!

Mircea17.10.2008 14:08
ce-mi place ca se mai triaza suporterii stelisti

daca s-ar tria intr-adevar, nu ar mai ramane mai mult de 20 pe site-ul asta. Restul.... suporteri de rezultat!

Poate...dar eu as fi printre aia 20! Si tot as comenta...ca deh..suntem intr-o tara libera!

Sincer, nu te-ai incadra in cei 20! No offence! Toti comentam, dar uitam sa si incurajam! Daca iubesti clubul asta, ii esti alaturi si in situatii de genul asta, lucru pe care tu nu il faci!

Dragul meu prieten...m-ai auzit pe mine injurand aceasta echipa? Zicand ceva de rau de singurul club cu care am tinut de cand stiu ce e ala fotbal? Eu sustin acest club pana voi muri dar nimeni nu ma poate face sa ma fac ca ploua si sa nu observ ceea ce e evident.

Stanici17.10.2008 14:08
iese arrthuro si intra o Petre, iese Radoi si intra filip !!!! m-am frecat la ochi crezand c-i vreo gluma proasta.

si cine dracu' mai e atacant?!!

tu la ce meci te uiti??:))

Cine ma scapa si pe mine de un bilet la meciul de marti? Se gaseste vreun masochist?

unde ai biletul si cu cat il dai?

iancu dragosh17.10.2008 14:10
N-am jucat nimic in prima repriza. In a 2-a am mai miscat ceva, dar am avut si ghinion. Zapata ne-a mancat meciul, dar Lacatus .... este incredibil cum a putut sa inceapa meciul cu 3 mijlocasi centrali, Radoi, Lovin, Thiago! :dry:

Asta e mergem mai departe si castigam dubla cu OL! :laugh:

forzateaua

Pot sa te intreb ce mijlocasi ofensivi avea pe banca. Si nu-mi spune Andrei Ionescu si Plesan. Astia doi sunt rebuturile Craiovei si a lui Dinamo si nu au mai jucat de 2 ani de zile.

dr.adrian917.10.2008 14:10
Lacatus trebuia sa se faca coafor nu antrenor.

Te rog mult ...hair stilist se spune! Are talent la asta cu carul :)

da ai dreptate. imi pare rau. hair stilist care sa fie si gay pe deasupra :-)).

s-a vazut ca e in plop cu antrenoratul. daca nu i-a facut Jiji echipa, a dat-o in bara Lacatus-magarus cu parul negrus

Lari17.10.2008 14:10
il astept pe sabin1307 sa ne explice cum nu a fost de vina Laca pt acest rezultat.

Imi permit sa incep eu si-mi cer scuze lui Sabin daca parerea mea nu coincide cu a sa.

Otelul a marcat doua goluri din trei ocazii. A treia a fost sutul acela din prima repriza, de la 40 de metri. Steaua a avut opt ocazii mari dintre care doua bare. Deseori, am atacat la 25 de metri de poarta lor. Adica acolo unde se vede valoarea jucatorilor, indiferent de antrenor.

Lacatus greseste prin faptul ca nu reuseste sa-i faca pe oamenii de atac sa centreze ca lumea sau sa paseze decisiv ca lumea. Pacate care existau si pe vremea lui Olaroiu.

In opinia mea, acest meci a fost pierdut 80% din cauza jucatorilor, iar 20% din cauza lui Lacatus. Consider inacceptabil sa nu fii in stare, ca fotbalist profesionist, sa sutezi ca lumea de la 20 de metri.

joe2117.10.2008 14:11

Bai fratilor, nu credeam s-ajung vreodata sa spun, dar sincer incep sa-l regret pe Oli, ala macar scotea azi un punct facea el o echipa ultradefensiva dar nu pateam rusinea asta...Este incredibil sa nu reactionezi cand vezi ca un portar gafeaza, trebuie sa i se dea o sansa si lui Cernea, parerea mea...In rest am jucat execrabil si sa nu mai vina nimeni sa spuna deva de lot sau de ghinion, am jucat EXECRABIL.Sincer incep sa ma-ndoiesc de Lacatus si de onoarea lui...

MoWeed17.10.2008 14:12
da ai dreptate. imi pare rau. hair stilist care sa fie si gay pe deasupra :-)).

s-a vazut ca e in plop cu antrenoratul. daca nu i-a facut Jiji echipa, a dat-o in bara Lacatus-magarus cu parul negrus

Azi intr-adevar a gresit mult si Lacatus insa ai putea sa ai ceva mai mult respect.

Le reseau pansant17.10.2008 14:12
Nu am vazut meciul, dar se pare ca sezonul Stelei e pe punctul de a se fi terminat, judecand si prin prisma partidelor care urmeaza in decurs de o luna.

Nu ai ratat mare lucru! Nu am jucat nimic!

nici eu nu am vazut meciul si sunt atat de trist, off Doamne oare ce ar trebui sa facem ca Steaua noastra sa isi revina? cat trebuie sa mai patimim pana cand vom fi iarasi mandri si fericiti cu Steluta noastra? cand o sa ne mai bucuram pentru victoriile ei superbe.

c.ronaldo1717.10.2008 14:12
"Am jucat bine.Ne-am creat ocazii.Meritam mai mult.

Am avut ghinion.

Otelul va mai pune probleme si altor echipe."

Si ce nu este adevarat aici?

fedora17.10.2008 14:12
Ca suntem prosti, ca ne place sa ne scaldam in mediocritate (cat de fals!) nu esti tu in masura sa ne judeci. Nu prea e indicat sa scoti vorbe de duh, fedora, cand dai bir cu fugitii la prima ocazie.

Bir cu fugitii nu am dat niciodata, chiar daca uneori m-am infuriat.

Si cum numesti tu ceea ce incurajezi la Steaua decat mediocritate, umilinta, obedienta, cultul banilor, pierderea spiritului Stelei?

john_8617.10.2008 14:12
Se gaseste un masochist sa ma scape de un bilet la meciul de marti???

exact asta a vrut sa spuna si bodanelu cand a spus ca se vor tria "stelistii". uitati de cat "stelism" da dovada acest baiat.

si inca mai cred ca nu se rezolva nimic daca pleaca Lacatus. nu zic ca e un mare antrenor, dar nu se va schimba absolut nimic la Steaua atat timp cat la Steaua e Jiji. spunea cineva ca Lacatus incepe sa semene cu Oli. nu intelegeti ca orice antrenor va fi la Steaua, acela va semana cu Oli?

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

«167891011»