FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua

«17891011»
brada17.10.2008 14:13

e timpu sa se auda din tribune DE MI SIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu se mai poate nu mai suport aCELASI SISTEM de 2 lei 4-2-3-1

zapata iti bati joc de noi tati...

Laca la fel...

sa vina Petrescu sau Grigoras astia sunt atrenori cu performante pana la urma el ce performante are ca antrenor ?

sa ma gandesc la Oleg deja e prea mult no sa dea ciobanu din banii lui putini pentru noi,...

SUNT dezamagit ....

MoWeed17.10.2008 14:14
si inca mai cred ca nu se rezolva nimic daca pleaca Lacatus. nu zic ca e un mare antrenor, dar nu se va schimba absolut nimic la Steaua atat timp cat la Steaua e Jiji. spunea cineva ca Lacatus incepe sa semene cu Oli. nu intelegeti ca orice antrenor va fi la Steaua, acela va semana cu Oli?

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

Cata dreptate ai...

stelistul_sv17.10.2008 14:14

vai de capul nostru suntem penibili cu Lacatus Sa-si dea DEMISIA nu are nici o idee tactica, mingi pe sus si pase la fundasii centrali sau portar

Adrian17.10.2008 14:15
"Am jucat bine.Ne-am creat ocazii.Meritam mai mult.

Am avut ghinion.

Otelul va mai pune probleme si altor echipe."

Si ce nu este adevarat aici?

ahahhahahahhahhahhhahahhhahahahahahhahahahahahahhhahahahhahahahhhahahah

rad cu lacrimi

:))

ahahhahahahahhahas

:thumbup::thumbsup::bananadance::wanker:

iancu dragosh17.10.2008 14:15
Bai fratilor, nu credeam s-ajung vreodata sa spun, dar sincer incep sa-l regret pe Oli, ala macar scotea azi un punct facea el o echipa ultradefensiva dar nu pateam rusinea asta...Este incredibil sa nu reactionezi cand vezi ca un portar gafeaza, trebuie sa i se dea o sansa si lui Cernea, parerea mea...In rest am jucat execrabil si sa nu mai vina nimeni sa spuna deva de lot sau de ghinion, am jucat EXECRABIL.Sincer incep sa ma-ndoiesc de Lacatus si de onoarea lui...

Jucatorii Stelei de atac astazi: Arthuro, Pedriel, Semedo. Ultimii doi au venit acum doua luni la echipa. Asta este tot. Nimic altceva. Cum poti sa dai vina pe un antrenor ca joaca defensiv cand are 3 jucatori din 15 cu profil ofenisv? Nu mai spun de valoarea lor de 2 bani. Arthuro atacant de la locul 17 din Liga a 2-a spaniola adus pentru UCL. ce gluma proasta.

dr.adrian917.10.2008 14:15
da ai dreptate. imi pare rau. hair stilist care sa fie si gay pe deasupra :-)).

s-a vazut ca e in plop cu antrenoratul. daca nu i-a facut Jiji echipa, a dat-o in bara Lacatus-magarus cu parul negrus

Azi intr-adevar a gresit mult si Lacatus insa ai putea sa ai ceva mai mult respect.

pt cine sa am mai mult respect ???

brada17.10.2008 14:15

Am avut ghinion.

btw asta o spune meci de meci asta era ideea;) e preferata mea asta cu otelu pune probleme altor echipe

BAaa aici e Steaua nu otelu

SzabiStelistu17.10.2008 14:15
2-0.........multumim frumos.......pana acum am fost langa Lacatus,dar acum Lacatus......DATI DEMISIA!!

Dupa ce ca esti prost, nici limba romana nu o cunosti. toti analfabetii ii cer demisia lui Lacatus. Probabil ca aveti dreptate, Lacatus este de vina ca are pe banca jucatori care nu au jucat in ultima jumatate de an mai mult de 4 meciuri.

si tu ce esti ma analfabetule????tu vii pe site-ul asta sa te certi cu altii...eu vin sa postez si sa zic parerea mea!fiecare are drept sa-si spuna parerea!!deci te rog frumos pleaca de aici,si dute pe site-ul lui dinamu !!!

steaua_gloria17.10.2008 14:16
vai de capul nostru suntem penibili cu Lacatus Sa-si dea DEMISIA nu are nici o idee tactica, mingi pe sus si pase la fundasii centrali sau portar

Bai nene, oricine ar veni , Steaua ar juca la fel, pentru ca jucatorii sunt praf...

Avem si multe indisponibilitati.

Joga Bonito17.10.2008 14:17

Ciobane mars din Ghencea!!!

Pandi da-le la oua la carpele gesepiste!

steaua_gloria17.10.2008 14:17

Am avut ghinion.

btw asta o spune meci de meci asta era ideea;) e preferata mea asta cu otelu pune probleme altor echipe

Stii care-i diferenta dintre Steaua si Otelul ?

Numele echipei si salariile jucatorilor.

drlv8517.10.2008 14:17
Se gaseste un masochist sa ma scape de un bilet la meciul de marti???

vaaaaaai .. unde ne vedem ? .. promit ca nu-ti rup capu ;)) (pardon .. biletu am vrut sa zic) ..

Fan FC Steaua17.10.2008 14:17

INCREDIBIL CEEA CE A ZIS Lacatus... cica "Prin ce a aratat Steaua pana acum, nu cred ca a dezamagit" ... CUM SA ZICI ASA CEVA?

Ma asteptam la 3 - 0, nu 2 - 0 ... eh, asta e, poate data viitoare...si poate prin felul asta se trezeste ciobanul, si poate pleaca si Lacatus...

iancu dragosh17.10.2008 14:18
2-0.........multumim frumos.......pana acum am fost langa Lacatus,dar acum Lacatus......DATI DEMISIA!!

Dupa ce ca esti prost, nici limba romana nu o cunosti. toti analfabetii ii cer demisia lui Lacatus. Probabil ca aveti dreptate, Lacatus este de vina ca are pe banca jucatori care nu au jucat in ultima jumatate de an mai mult de 4 meciuri.

si tu ce esti ma analfabetule????tu vii pe site-ul asta sa te certi cu altii...eu vin sa postez si sa zic parerea mea!fiecare are drept sa-si spuna parerea!!deci te rog frumos pleaca de aici,si dute pe site-ul lui dinamu !!!

Rugamintea mea ar fi sa-ti postezi parerea corect gramatical. Cu totii stim ca avem un patron care nu cunoaste tainele limbii romane, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii urmam exemplu.

c.ronaldo1717.10.2008 14:19

Am avut ghinion.

ahahhahahahhahhahhhahahhhahahahahahhahahahahahahhhahahahhahahahhhahahah

rad cu lacrimi

:))

ahahhahahahahhahas

:thumbup::thumbsup::bananadance::wanker:

Sunt mai greu de cap. Explica-mi si mi-e:

1.Am jucat bine, ne-am creat ocazii. Adevarat.

2.Am avut ghinion. Adevarat.

3.Meritam mai mult. Adevarat.

4.Otelul va pune probleme si altor echipe. Adevarat.

MoWeed17.10.2008 14:19
pt cine sa am mai mult respect ???

Pai pe cine ai insultat doctore?

Piece of Mind17.10.2008 14:19

Foarte interesant este ca, pentru o parte dintre useri, de fiecare data cand ne facem de ras, de vina este numai Becali, care i-ar fi impus lui Lacatus cu ce fotbalisti sa joace si ce tactica sa adopte.

Ce chestie, inseamna ca tot Becali ne-a calificat si in Liga! Atunci, care mai este rolul lui Lacatus la Steaua?

steaua_gloria17.10.2008 14:20

@c Ronaldo,

am adormit pe final , da cred ca doar ultima afirmatie e adevarata.

SzabiStelistu17.10.2008 14:20

Rugamintea mea ar fi sa-ti postezi parerea corect gramatical. Cu totii stim ca avem un patron care nu cunoaste tainele limbii romane, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii urmam exemplu.

ma scuzati dle profesor!

bgdb17.10.2008 14:21
ce-mi place ca se mai triaza suporterii stelisti

daca s-ar tria intr-adevar, nu ar mai ramane mai mult de 20 pe site-ul asta. Restul.... suporteri de rezultat!

Poate...dar eu as fi printre aia 20! Si tot as comenta...ca deh..suntem intr-o tara libera!

Sincer, nu te-ai incadra in cei 20! No offence! Toti comentam, dar uitam sa si incurajam! Daca iubesti clubul asta, ii esti alaturi si in situatii de genul asta, lucru pe care tu nu il faci!

Dragul meu prieten...m-ai auzit pe mine injurand aceasta echipa? Zicand ceva de rau de singurul club cu care am tinut de cand stiu ce e ala fotbal? Eu sustin acest club pana voi muri dar nimeni nu ma poate face sa ma fac ca ploua si sa nu observ ceea ce e evident.

Ai dreptate, nu te-am auzit injurand echipa, dar in afara de criticile tale pe care nu as vrea sa le comentez, nu am auzit nimic altceva. Crezi ca eu sau altii nu suferim cand Steaua pierde? Dar, o luam de la capat, strangem din dinti urlam Forza Steaua si mergem mai departe. Sunt constient de faptul ca in fiecare dintre noi zace un mic/mare antrenor, dar raman la parerea ca practica meseriei de antrenor e total diferita de teoria invocata de unii dintre noi. Lacatus nu trebuie sa plece! Lacatus trebuie lasat in pace!

Cu respect

P.S. Scuze daca sunt un pic incoerent, dar sunt plin de draci

Adrian17.10.2008 14:21
INCREDIBIL CEEA CE A ZIS Lacatus... cica "Prin ce a aratat Steaua pana acum, nu cred ca a dezamagit" ... CUM SA ZICI ASA CEVA?

Ma asteptam la 3 - 0, nu 2 - 0 ... eh, asta e, poate data viitoare...si poate prin felul asta se trezeste ciobanul, si poate pleaca si Lacatus...

ahahahhahahah

Genial:))

superb

ahhahahhahahhaha

Pt declaratia asta merita sa mai stea un an antrenor :))

iancu dragosh17.10.2008 14:22
Foarte interesant este ca, pentru o parte dintre useri, de fiecare data cand ne facem de ras, de vina este numai Becali, care i-ar fi impus lui Lacatus cu ce fotbalisti sa joace si ce tactica sa adopte.

Ce chestie, inseamna ca tot Becali ne-a calificat si in Liga! Atunci, care mai este rolul lui Lacatus la Steaua?

Gresit, Becali nu este de vina pentru ca ii impune jucatori lui Lacatus. Becali este de vina pentru faptul ca ii pune la dispozitie lui Lacatus un lot foarte slab valoric, bazata pe jucatori luati gratis sau cu sume ce se rotesc in jurul valorii de 500.000 euro.

brada17.10.2008 14:22

Am avut ghinion.

Stii care-i diferenta dintre Steaua si Otelul ?

Numele echipei si salariile jucatorilor.

valoarea e la fel stiu :))

ei domina prin valoarea antrenorului

noi prin cea a patronului CIOBANE MARS LA Oi

Catalyn0717.10.2008 14:22

.... " Sunt 4 puncte diferențã, rãmîne de vãzut rezultatul în meciul de disearã dintre Dinamo și CFR. Dacã vom avea în continuare rezultate bune, vom putea spera la titlu", a mai spus Lãcãtuș.

Cat de penibil sa fii sa declari asa ceva ? De ce mereu noi stam la mana altora, nu puteam sa batem azi si sa depindem doar de noi ? ....

Cred ca si dac-am fii la 20 de pct, " oamenii " de fotbal de la noi din tara ar zice: Daca rezultatele ne sunt favorabile, ramanem in carti " :blink:

Joga Bonito17.10.2008 14:22
Si cum numesti tu ceea ce incurajezi la Steaua decat mediocritate, umilinta, obedienta, cultul banilor, pierderea spiritului Stelei?

Daca as incuraja asemenea lucuri la clubul meu iubit mi-as taia singur venele... Ciobanul JJ e singurul vinovat. Accea descriere fidela ii apartine cu varf si indesat.

«17891011»