Astazi a fost o premiera pentru mine,cred k a fost prima deplasare a Stelei in care nu mi-am pus deloc sperante in ultimii ani,mai ales dupa ce am vazut cum jucam in prima repriza. Sunt un tip optimist de felul meu insa trebuie sa fii batut in cap ca sa mai crezi k acest grup de jucatori si cu duetul de antrenori becali-Lacatus mai pot obtine ceva in acest sezon.
Sunt multi stelisti care nu vor sa vada realitatea si analizeaza individual meciurile in loc sa vada ce a realizat echipa pana acum. Da,zapata a gresit insa ne-a scos in alte meciuri din acest sezon. Da,am ratat ocazii mai ales in repriza a 2-a insa ramane intrebarea: de ce iesim la joc doar cand luam gol? De ce fostul vitezist Lacatus alege sa joace cu 3 inchizatori in fata otelului galati,ca sa nu mai pun la socoteala ca a ramas in formula asta timp de o repriza si ceva desi iesise principala arma a lor,Paraschiv. E cea mai fricoasa formula pe care am vazut-o la Steaua de multa vreme,cu 3 inchizatori si un singur atacant,pana si olita juca doar cu 2 inchizatori. Am impresia k doar nepotii nostri o sa mai apuce o formula cu un singur inchizator si 2 atacanti clasici.
Repet,nu mai va luati de prostioarele astea individuale si luat prestatia echipei per ansamblu si nu mai bagati argumente de genul "da mai dar am ratat atat", sau "ne-a furat arbitrul" sau "n-are Laca pe cine sa bage k sunt aia accidentati". In acest sezon Lacatus:
-n-a reusit sa imprime un joc ofensiv si pe jos acestei echipe
-insista sa joace mereu cu un singur atacant(de obicei un pivot) si foloseste mereu un jucator care nu are acest profil,cum ar fi Stancu sau arthruo(singurul pivot din lot e kapetanos)
-nu a reusit sa-si motiveze jucatorii in meciurile importante,cu exceptia dublei cu galata,in care jucatorii au pus cu adevarat osul,fiind cu gandul la milioanele din Cl.
-a avut o mentalitate fricoasa in majoritatea meciurilor,incepand cu 2(sau chiar 3 cum a fost cazul azi) inchizatori,schimband intr-o formula mai ofensiva doar dupa echipa primea gol(dau doar 2 exemple,cu bayern si azi cu Otelul)
-a iesit din Cupa Romaniei din primul tur dupa ce a trimis echipa a 2-a la cererea ciobanului.
Pentru imaginea sa ar fi bine ca Lacatus sa isi dea demisia,sincer nu inteleg ce mai asteapta. dinam0 se va distanta diseara si va fi la 5 sau 7 puncte de noi inaintea confruntarii directe. Acest campionat este deja al lui dinam0 pentru k la noi domneste prostia si incompetenta iar dinamovistii au toate armele ca sa-si apere acest avantaj. O sa-mi ziceti k am mai revenit in fata javrelor de la nu stiu cate puncte,insa atunci titlul nu iti aducea 10 milioane direct,fara baraj asa k fiti siguri k javrele isi iau toate masurile astfel incat sa nu piarda titlul.
Culmea e k javra de Rednic nu e peste Lacatus si nici lotul javrelor nu e cine stie ce insa ei au ales cartea atacului. S-au uitat Rednic si a vazut k apararea e varza,k mijlocul nu prea ii ajuta insa a observat k are un atac bun,cu un Danciulescu stelar cateodata si cu un bratu rapid. Asa k a mers pe principiul un gol mai mult k adversarul,ceea ce se pare k l-a ajutat pana acum. La Vaslui au fost dominati 70 de minute si totusi din 2 ocazii au dat 2 goluri tocmai pentru k jucau cu 2 atacanti. E clar k noi avem atacanti mai slabi decat ai lor insa nici nu ai cum sa le vezi potentialul daca ii joci pe posturi aiurea si daca ii lasi singuri acolo,primind o pasa odata la 10 minute de la niste mijlocasi defensivi care habar n-au sa paseze decisiv.
Nu m-as simti mai bine daca si-ar da Laca demisia dar mi-ar parea bine pentru el. Singurii oameni care-l sustin la Steaua sunt fanii(si cateodata nici aia). E clar k n-are inca experienta necesara pentru a antrena Steaua si imixtiunea ciobanulu in lot si transferuri nu-l ajuta deloc. Ceea ce deranjeaza la noi,in afara lipsei rezultatelor si a jocului infect este sistemul de titularizare al jucatorilor,Ghionea a facut 2 gafe cu sportul si e titular,zapata a gafat a treia oara astazi dar bag pariu k ambii vor fi titulari in urmatorul meci de campionat. Si exemplele pot continua,kapetanos dadea gol meci de meci si totusi nu era titular,arhturo vegeta meci de meci si totusi era titular.
Fratilor,viitorul nu suna deloc bine dar oricum ciobanul e multumit,locul 2 e al nostru,nu-i asa?
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.