FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce mai stã Lãcãtuș?

«1789101114»
vios2607.10.2008 10:26

In referire la intrebarea "De ce nu pleaca Lacatus", o sa incerc sa va raspund eu.

Lacatus nu pleaca pentru ca face parte din istoria frumoasa a Stelei, inaintea lui, a fost Hagi care, pe langa faptul ca si el a facut parte din istoria frumoasa a Stelei ca si Lacatus, este si regele fotbalului romanesc. Regele a fost inlaturat de Becali care, cred ca mai avea un pic si-l injura de masa la televizor. Dupa acesta inlaturare Becali nu a mai fost vazut cu ochi buni de lume si suporteri, pentru ca a dat dovada de mult snobism si a scazut in sondajele electorale.*(a meritat-o). Acum daca ii face la fel lu Lacatus care este si el foarte iubit de unii din suporteri (asta pentru ca a fost jucator la Steaua, nuu antrenor), Becali iar o sa piarda niste procente in sondaje. Deci dragii mei colegi de suferinta, noi care plangem impreuna la esecuri si mai rar ne bucuram impreuna de rezultate favorabile, trebuie sa fim relisti si sa spunem lucrurilor pe nume "Totul este dupa sufletul lu Becali, adica cum o fi numai sa ii fie lui bine." Ati vazut meciul cu Otopeni, Steaua nu a jucat nimic, parca erau dupa nopti intregi de betii si orgii sexuale si cu toate astea sponsorul a zis ca am stat calare pe ei(poate a vazut alt meci).

M-am saturat sa-l vad pe Petre Marin care, in meciul cu Fiorentina nu a putut in 93 de minute sa dea o pasa la un coechipier(daca nu am dreptate va rog sa ma contraziceti), omul e depasit ca fotbalist.

O echipa cu pretentii trebuie sa aiba fundasii de banda foarte buni, la noi sunt zero amandoi si Petre si Ogararu.(credeti ca la dat Ajax ca era prea bun pentru ei?).

Banel face doua meciuri bune pe an dupa care se spune despre el ca are o cadere de forma dar este titular in continuare.

Lovin este laudat doar de Dragomir cred caii da ceva lu ala sa-l laude.

Toja este jucator de banda, Lacatus in deprinderile si cunostiintele lui foarte mari si aprofundate ca antrenor il joaca pe centru la inchidere. Dayro Moreno nu este omul care sa lumineze jocul asa cum toti ne asteptam, este mult, mult mai slab ca Dica. Arthuro e atat de puturos incat la antrenamente cred ca alearga pe bicicleta.

Si peste toate astea este Lacatus care dupa parerea mea este unul dintre cei mai slabi antrenori din Romania.

DanStan07.10.2008 13:07

Daca-i traduc unui strainez postarea de mai sus si-ar putea inchipui ala ca Steaua e pe ultimul loc cu sanse minime de a evita retrogradarea. Nu stiu daca nu cumva ar fi o idee ca fiecare utilizator al acestui site sa declare (cu mana pe ce vrea muschii lui) daca i se pare ca la Steaua mai exista vreo urma de valoare sau tori sunt niste mari nulitati.

Pe de alta parte nu pot sa nu remarc faptul ca suntem probabil singura echipa din istorie care desi are in lot numai nonvalori, expirati si petarde, nu are antrenor si nici conducere a reusit sa :

- elimine campioana proaspetei semifinaliste a campionatului european

- scoata un egal pe terenul campioanei tarii dupa ce a deschis scorul iar 'campioana' nu si-a creat practic nici o mare ocazie de gol

- scoata un egal pe terenul unei foste semifinaliste a cupei UEFA, ratand si 4 mari ocazii de gol.

E mare lucru. Pai nici Manchester United nu s-ar fi descurcat mai bine in conditiile atator 'lipsuri' ...

lupi07.10.2008 13:15
In referire la intrebarea "De ce nu pleaca Lacatus", o sa incerc sa va raspund eu.

Lacatus nu pleaca pentru ca face parte din istoria frumoasa a Stelei, inaintea lui, a fost Hagi care, pe langa faptul ca si el a facut parte din istoria frumoasa a Stelei ca si Lacatus, este si regele fotbalului romanesc. Regele a fost inlaturat de Becali care, cred ca mai avea un pic si-l injura de masa la televizor. Dupa acesta inlaturare Becali nu a mai fost vazut cu ochi buni de lume si suporteri, pentru ca a dat dovada de mult snobism si a scazut in sondajele electorale.*(a meritat-o). Acum daca ii face la fel lu Lacatus care este si el foarte iubit de unii din suporteri (asta pentru ca a fost jucator la Steaua, nuu antrenor), Becali iar o sa piarda niste procente in sondaje. Deci dragii mei colegi de suferinta, noi care plangem impreuna la esecuri si mai rar ne bucuram impreuna de rezultate favorabile, trebuie sa fim relisti si sa spunem lucrurilor pe nume "Totul este dupa sufletul lu Becali, adica cum o fi numai sa ii fie lui bine." Ati vazut meciul cu Otopeni, Steaua nu a jucat nimic, parca erau dupa nopti intregi de betii si orgii sexuale si cu toate astea sponsorul a zis ca am stat calare pe ei(poate a vazut alt meci).

M-am saturat sa-l vad pe Petre Marin care, in meciul cu Fiorentina nu a putut in 93 de minute sa dea o pasa la un coechipier(daca nu am dreptate va rog sa ma contraziceti), omul e depasit ca fotbalist.

O echipa cu pretentii trebuie sa aiba fundasii de banda foarte buni, la noi sunt zero amandoi si Petre si Ogararu.(credeti ca la dat Ajax ca era prea bun pentru ei?).

Banel face doua meciuri bune pe an dupa care se spune despre el ca are o cadere de forma dar este titular in continuare.

Lovin este laudat doar de Dragomir cred caii da ceva lu ala sa-l laude.

Toja este jucator de banda, Lacatus in deprinderile si cunostiintele lui foarte mari si aprofundate ca antrenor il joaca pe centru la inchidere. Dayro Moreno nu este omul care sa lumineze jocul asa cum toti ne asteptam, este mult, mult mai slab ca Dica. Arthuro e atat de puturos incat la antrenamente cred ca alearga pe bicicleta.

Si peste toate astea este Lacatus care dupa parerea mea este unul dintre cei mai slabi antrenori din Romania.

prietene ai mare dreptate.Se vede de la o posta ca esti un om destept si inteligent.Bravo omule.

elias_custura07.10.2008 14:18

Scuzati-ma dar cred ca are totala dreptate...... Total respect pentru Lacatus jucatorul...... insa .........daca ii dai jucatorii astia lui popa sau Olaroiu, Protasov..... sa fim seriosi.... ce performante faceau ei cu cativa baietasi ce abia invatasera sa loveasca mingea ...... asa ca cred ca i-a trecut vremea lui Lacatus... :no: :noexpression: fular-campionii

sabin130707.10.2008 14:34
Scuzati-ma dar cred ca are totala dreptate...... Total respect pentru Lacatus jucatorul...... insa .........daca ii dai jucatorii astia lui popa sau Olaroiu, Protasov..... sa fim seriosi.... ce performante faceau ei cu cativa baietasi ce abia invatasera sa loveasca mingea ...... asa ca cred ca i-a trecut vremea lui Lacatus... :no: :noexpression: fular-campionii

Fotbalul este un sport cu fotbalisti, sau jucatori de fotbal, in nici un caz cu ¨baietasi¨.

ps: Dupa aia ma atentioneaza Marius (pe buna dreptate), dar postul asta nu e tot la ¨misto¨?:):wall:

Adrian07.10.2008 14:36
cei care contestati antrenorul, am o intrebare pentru voi:

aveti curaj sa stati fata in fata cu Lacatus, sa va uitati in ochii lui si sa ii insiruiti toate argumentele cu aceeasi inversunare pentru care considerati ca nu e antrenor bun si ca nu are ce cauta la Steaua si sa acultati o opinie?

Da' ce e Lacatus, Medusa?

Sa ma transforme in piatra daca ma uit in ochii lui?

Ce intrebare e asta?

Ce e Lacatus, supraom?Zeu?

Cu ce e el mai bun ca mine?

Cu ce e el mai bun ca oricare alt om de pe siteul asta?

Voi nu vedeti ca deja ajungeti la extreme?

Vorbim fratilor despre fotbal, un sport, recreatie.

Lacatus a fost un fotbalist bun.

Atat.

Nu chirurg pe creier.

Nu om de stiinta.

Nu erou national.

Lacatus e un om ca si noi.

Mi-ar place foarte mult sa stau la o discutie cu el, chiar si cateva minute, despre fotbal.

Ca sa vad ce are in cap.

Sa vad si eu ce gandeste.

Sa imi explice de ce face ce face, de ce foloseste tactica aia,etc.

Binteinteles ca i-as spune in fata ce nu imi place.

Nu suntem chiar toti pupincuristi si nu simtim chiar toti nevoia de a face pe plac stapanului.

Joga Bonito07.10.2008 16:41

Suntem cel mai praf popor din Europa. Ne place sa ne imputam niste insusiri pe care nu le avem si mai mult, criticam cu o superioritate si cu o aroganta iesita din comun. Nu cred ca vom ajunge din urma pe nemti sau pe alt popor civilizat cand pusteste atata nesimtire si prostie in noi.

Ha sa va povestesc ceva, zilele trecute am intrat pe forumul suporterilor lui Bayern. Studiind germana in liceu mi-a fost usor sa inteleg reactia suporterilor si sa ma dumiresc din ce unghi privesc acestia parcursul echipei lui Klinsmann.

Cred ca am citit vreo 200 de mesaje in care n-am dat de indivizi "fin cunoscatori" ca si personajul obscur de deasupra mea. Doar mesaje gen: "Jurgen fii tare!", "Ne revansam in CL.", "Sa umplem Allianz!", etc.. Nu tu frate: "De ce joci taica cu 3 fundasi centrali acasa", "De ce il bagi tu pe jucatorul X care e praf..." N-ai sa vezi acest gen de eculubratii. Si tinem cont ca acest Klinsmann nu a fost o figura decisiva pt clubul bavarez ca si Laca in cazul Stelei.

Ganditi-va ca in Anglia, Germania, Scotia si alte cateva natii dezvoltate fotbalul e apreciat altfel. Mereu e stadionul plin si e un respect pt munca antrenorului. Si pana la urma nu avem ce sa-i reprosam lui Laca, obiectivele si le-a indeplinit. (Ce am impresia ca 95% dintre voi se vor lega de aceasta ultima fraza, neintelegand mesajul si contextul postului meu.. vai vai vai...)

maye07.10.2008 16:59

cu Laca pana la final...

maye07.10.2008 17:05
cei care contestati antrenorul, am o intrebare pentru voi:

aveti curaj sa stati fata in fata cu Lacatus, sa va uitati in ochii lui si sa ii insiruiti toate argumentele cu aceeasi inversunare pentru care considerati ca nu e antrenor bun si ca nu are ce cauta la Steaua si sa acultati o opinie?

Da' ce e Lacatus, Medusa?

Sa ma transforme in piatra daca ma uit in ochii lui?

Ce intrebare e asta?

Ce e Lacatus, supraom?Zeu?

Cu ce e el mai bun ca mine?

Cu ce e el mai bun ca oricare alt om de pe siteul asta?

Voi nu vedeti ca deja ajungeti la extreme?

Vorbim fratilor despre fotbal, un sport, recreatie.

Lacatus a fost un fotbalist bun.

Atat.

Nu chirurg pe creier.

Nu om de stiinta.

Nu erou national.

Lacatus e un om ca si noi.

Mi-ar place foarte mult sa stau la o discutie cu el, chiar si cateva minute, despre fotbal.

Ca sa vad ce are in cap.

Sa vad si eu ce gandeste.

Sa imi explice de ce face ce face, de ce foloseste tactica aia,etc.

Binteinteles ca i-as spune in fata ce nu imi place.

Nu suntem chiar toti pupincuristi si nu simtim chiar toti nevoia de a face pe plac stapanului.

deja exagerezi...imi pare rau sa`ti spun asta...dar deja o dai tu in extreme...Lacatus a facut pentru Steaua si Romania(tara asta in care traiesti si multi dintre cei care treci pe langa ei pe strada o urasc) mai mult decat ai facut TU plus EU plus RUDELE TALE , ALE MELE plus toti PRIETENII nostri LA UN LOC!!!...e trist daca dam asa in valorile nationale...Lacatus chiar este asta...sincer imi pare rau ca stelistii au ajuns sa dea in poate cel mai bun si reprezentativ jucator al nostru...unul care murea pe teren ca noi toti sa fim bucurosi si mandrii ca apartinem familiei ros-albastre....sincer imi pare extrem de rau ca s-a ajuns la asta...

Joga Bonito07.10.2008 17:12

Nu-i vorba ca atacam un simbol national, maye, e vorba ca un simplu cetatean vine si ii spune cum sa-si faca munca un profesionist. Adica omul a petrecut 25 de ani in cantonamente si pregatiri, a antrenat nenumarate echipe si pana acum pe Steaua cu succes. Dar tot nu suntem multumiti si ii vrem capul. Asta ma frapeaza. Intr-un fel dam toti inginerii de la Ferarri afara si punem romani ca aia sunt buni si construim la Monza autoturisme Dacii. Cam in asta se masoara nesimtirea unora.

maye07.10.2008 17:17
Nu-i vorba ca atacam un simbol national, maye, e vorba ca un simplu cetatean vine si ii spune cum sa-si faca munca un profesionist. Adica omul a petrecut 25 de ani in cantonamente si pregatiri, a antrenat nenumarate echipe si pana acum pe Steaua cu succes. Dar tot nu suntem multumiti si ii vrem capul. Asta ma frapeaza. Intr-un fel dam toti inginerii de la Ferarri afara si punem romani ca aia sunt buni si construim la Monza autoturisme Dacii. Cam in asta se masoara nesimtirea unora.

Corect...eu nu pot sa inteleg cum un stelist poate sa atace Steaua?pentru ca Laca e Steaua...

Respect Joga!!!

dee07.10.2008 17:26

@Joga

Tu ai criticat vreodata un jucator de la Steaua? i-ai analizat jocul si ti-ai exprimat nemultumirea? banuiesc ca da, cu toate ca nu esti jucator pofesionist. Cred ca se exagereaza de ambele parti, iar discutia aluneca spre jigniri si atacuri la persoana. Pana la urma e doar un schimb de opinii,o dezbatere, nimeni nu-i da lectii antrenorului Lacatus. El singur va decide cand va fi momentul sa paraseasca Steaua si nu noi. Pana atunci, trebuie sustinut si incurajat , nu neaparat pentru ca este un simbol, pentru simplu fapt ca antrenorului ii datoram respect ( indiferent de numele lui).

Joga Bonito07.10.2008 17:40
Tu ai criticat vreodata un jucator de la Steaua? i-ai analizat jocul si ti-ai exprimat nemultumirea? banuiesc ca da, cu toate ca nu esti jucator pofesionist.

Gigel Coman. Pe asta nu l-am suferit deloc. Imi fac mea culpa in cazul asta. Mai sunt cativa fotbalisti pe care doar i-am intepat, in limita bunului-simt, bineinteles. N-am emis axiome fotbalistice si nici n-am de gand. O sa imi sustin echipa pana la capat, indiferent ca e pe locul 5-6 sau iese campioana.

Pana la urma e doar un schimb de opinii,o dezbatere, nimeni nu-i da lectii antrenorului Lacatus.

S-o crezi tu! Incepand de la "mai-marii saitului" si terminand cu un simplu user inregistrat ieri, toti il vor ataca frenetic pe Laca la primul insucces. Astia suntem, niste romani. Cultura fotbalistica ne lipseste cu devarsire dar de fapt ea exista. :)

c.ronaldo1707.10.2008 17:58

Daca am ajuns sa credem ca Lacatus sta la Steaua pentru bani, inseamna ca am ajuns rau de tot. Chiar atat de rece sa fie Lacatus, baiatu` ala de castiga titluri pe banda rulanta incat sa stea la echipa lui de suflet doar pentru a manca o paine? Eu cred ca ar fi foarte multe echipe din Romania care si l-ar dori pe Marius antrenor, mai ales dupa ce a facut si face la Steaua.

Si aprob total ce a zis mai sus JB. Proababil majoritatea dintre cei care ii dau "sfaturi" lui Lacatus nu au jucat in viata lor fotbal 11 vs 11 pe un teren mare.

Dar vorba noastra: "Cel mai bun e mereu cel care nu joaca/antreneaza!"

mdionis07.10.2008 18:15
S-o crezi tu! Incepand de la "mai-marii saitului" si terminand cu un simplu user inregistrat ieri, toti il vor ataca frenetic pe Laca la primul insucces.

Chiar toti?! Nu cumva e o afirmatie prea generalizatoare?

E extrem de neserios sa iti schimbi opinia (in sens pozitiv sau in sens negativ) despre un antrenor sau jucator pe baza unui singur meci sau chiar pe baza unui numar redus de partide.

Pe de alta parte, echipa trebuie sa isi formeze odata si odata niste relatii de joc cat de cat stabile, altminteri performantele se vor amana mereu pentru Sfantu' Asteapta si din mila divinitatii. Daca 1. Lacatus nu va reusi in decurs de un sezon sa cristalizeze macar minimal un sistem inchegat si niste relatii de joc, sau daca 2. odata sistemul fixat, nivelul de joc al echipei nu se va ridica pe un ansamblu relevant de partide la inaltimea pretentiilor pe care le avem de la jucatorii din lot in virtutea calitatilor acestora, atunci va fi cazul sa ne punem cu totii niste intrebari. Pana atunci, sententiozitatea nu isi are locul nici in criticile si nici in laudele la adresa lui Lacatus (pentru acei colegi de forum care nu pot scrie fara a critica sau a lauda antrenorul); din punctul meu de vedere, ocupatia de baza a unui suporter ramane totusi sustinerea echipei favorite iar nu punerea constanta in discutie a antrenorului.

Marius07.10.2008 18:18
Tu ai criticat vreodata un jucator de la Steaua? i-ai analizat jocul si ti-ai exprimat nemultumirea? banuiesc ca da, cu toate ca nu esti jucator pofesionist.

Gigel Coman. Pe asta nu l-am suferit deloc. Imi fac mea culpa in cazul asta. Mai sunt cativa fotbalisti pe care doar i-am intepat, in limita bunului-simt, bineinteles. N-am emis axiome fotbalistice si nici n-am de gand. O sa imi sustin echipa pana la capat, indiferent ca e pe locul 5-6 sau iese campioana.

Felicitari, meriti un trofeu.

Nu, mint. Treci in banca ta, esti ipocrit. Peste 3 ani am sa-mi fac mea culpa, te astept sa-mi spui acelasi lucru atunci.

Adrian07.10.2008 18:27
deja exagerezi...imi pare rau sa`ti spun asta...dar deja o dai tu in extreme...Lacatus a facut pentru Steaua si Romania(tara asta in care traiesti si multi dintre cei care treci pe langa ei pe strada o urasc) mai mult decat ai facut TU plus EU plus RUDELE TALE , ALE MELE plus toti PRIETENII nostri LA UN LOC!!!...e trist daca dam asa in valorile nationale...Lacatus chiar este asta...sincer imi pare rau ca stelistii au ajuns sa dea in poate cel mai bun si reprezentativ jucator al nostru...unul care murea pe teren ca noi toti sa fim bucurosi si mandrii ca apartinem familiei ros-albastre....sincer imi pare extrem de rau ca s-a ajuns la asta...

De ce vorbesti frate despre mine daca nu ma cunosti?

De unde stii tu ce am facut si ce nu am facut eu?

Poate ca nu am jucat eu fotbal dar, in caz ca nu stii, fotbalul e fix p***.Pe lumea asta exista lucruri mult mai importante decat fotbalul.

Lacatus imi e superior pt ca a jucat fotbal?

FII SERIOS!

Ziceti bai ce imbunatatiri a adus Laca de cand a venit daca sunteti tari.

Sa va vad.

Asa sunteti de tari si asa multa dreptate aveti incat nu puteti raspunde la o intrebare simpla.

Joga Bonito07.10.2008 18:39
Chiar toti?! Nu cumva e o afirmatie prea generalizatoare?

Ai dreptate. Mintea imi fugea spre un grup relativ restrans dar am generalizat.

din punctul meu de vedere, ocupatia de baza a unui suporter ramane totusi sustinerea echipei favorite iar nu punerea constanta in discutie a antrenorului.

De acord si aici.

PS: O sa vina si ziua cand nu o sa mai ai dreptate. De abia astept sa o trec in calendar, desi s-ar putea sa astept si eu mult si bine. :))

vios2607.10.2008 19:04

Ati innebunit de-a binelea. Tensiunile apar cand oamenii sunt nemultumiti![/font]

Apropo pe mine nu prea ma intereseaza Bayern sau alte echipe.

DanStan07.10.2008 19:06

Alo, expertii, nu merge asa. Nu exista nici un jucator pe care sa nu-l fi facut praf. Acu' citesc cum ca Dayro e mult mai slab decat Dica, ca Ogararu e zero, ca Semedo, Szekely si Toja sunt asa si pe dincolo ... dar daca accesez arhiva constat ca acum 3 sau 6 luni tot voi il injurati pe Lacatus ca de ce nu-l foloseste pe Dayro, acum cateva saptamani il injurati ca de ce Szekely si Semedo nu-s folositi ... in primvara maturati pe jos cu Mendoza, acum il acuzati pe Lacatus ca de ce l-a lasat la plece. Si despre Pepe Moreno ati avut ceva de comentat iar acum e 'varful care ne lipseste'. Mai baieti, de ce nu va asumati voi si putina raspundere ? N-am vazut pe nici unul care va vina si sa spuna : 'da, am considerat ca jucatorul X e solutia ideala dar am gresit'. Daca jucatorul pe care 'l-ati cerut' in enshpe mii de postari chiar intra pe teren si nu joaca nimic gasiti urgent justificari. Ca nu 'l-a invatat' Lacatus nu stiu ce, ca nu 'l-a mobilizat', ca mai stiu eu ce. Da' ati zis inainte ceva de aspectele astea ? Ati tot batut apa-n piua privitor la Bogdan Stancu. Ca trebuie bagat neaparat in teren. Ca de ce-l baga Lacatus doar pe final sau il tine pe banca. Acum cand ati descoperit ca nu-i suficient sa fie introdus pe teren ca sa si joace bine v-a venit ideea ca nu stiu ce i-a spus sa faca Lacatus. Dar CATI dintre voi ati afirmat 'l-as vrea pe Stancu in teren si sunt convins ca ar face treaba DACA ar fi positionat in cutare loc si DACA i s-ar cere sa indeplineasca cutare sarcini ? NICI UNUL ! Ei, uite, imi asum raspunderea si afirm ca B Stancu NU e varf de atac. E un atacant de linia a doua care joaca foarte bine doar in spatele varfului/varfurilor. Ca si Dayro, de altminteri. Au nevoie de culoare si, da, ii reprosez lui Lacatus faptul ca nu lucreaza cu ei, Arthuro si mijlocasii de banda pentru a invata sa faca un-doiuri si triunghiuri in viteza. Cine are pretentia ca Stancu sa joace in locul lui Arthuro e naiv. Daca Stancu va demonstra ca poate juca varf atunci imi voi asuma tembelismul si voi recunoaste c-am gresit.

Dupa meciul cu Bayern m-a cam mirat reactia voastra. Ca e bine, ca am avut ocazii, ca trebuie sustinuta echipa ... Dupa meciurile de la Cluj si Firenze m-a mirat si mai mult. Nu mai era bine, nu mai trebuia sustinuta echipa, jos Lacatus, jos, ala, jos alalalt. Cei mai tari erau aia care tot vorbeau de Steaua '86. Pai Steaua din perioada aia era foarte puternica PE TEREN PROPRIU. De-aia m-au apucat toti dracii la infrangerea cu Bayern. Steaua actuala are un bilant dezastruos acasa in CL si asta nu se potriveste cui traditia. In deplasare insa echipa ultimilor ani e PESTE Steaua '86. Rezultatele de la Cluj si Firenze ar fi fost meritorii si pentru marea echipa din '86. Da' se pare ca nu conteza acest mic amanunt ...

maye07.10.2008 19:08

@Adrian

Eu vorbesc despre tine cum vorbesc despre toti pe lumea asta...nu te ridic in slavi dar nici nu te desconsider pentru ca da ai dreptate...nu te cunosc..sincer imi doresc sa fii un om foarte important pentru tara asta si sa fi considerata o valoare in tara noastra...nu sunt ironic...chiar mi-as dori sa fi asta...dar indiferent cine ai fi...si indiferent cine as fi eu...nici unul dintre noi si altii de pe site-ul asta nu au Fcut pentru Steaua cat a facut Lacatus....Lacatus este simbolul nostru si omul care a facut totul pentru echipa asta pe care o iubim...

CORECT...exista lucruri mult mai importante decat fotbalul in lumea asta...sunt perfect de acord cu tine...dar eu sustin cu toata puterea ca fotbalul inseamna viata lui Lacatus si Steaua este casa lui..(sa nu uitati nici unul de aici..ca Lacatus a acceptat sa fie si presedinte doar pentru a fi acasa la el...adica in Ghencea)..omul asta si-a dedeicat viata Stelei si nu merita sa fie denigrat in felul asta...

Lacatus nu iti este superior pentru ca a jucat fotbal...Lacatus iti este superior in tot ceea ce tine de fotbal ,de iubirea pentru Steaua, de valoare si de mentalitate...Lacatus este un om mai valoros ca tine..si ca mine..si ca toti de aici...repet imi doresc sa fi o valoare pentru tara asta...dar nu cred ca il intreci pe Laca..nu cred ca Lacatus al nostru merita sa fie fluierat sau doar denigrat pe un site al nostru pe care noi ar trebui sa ne unim impotriva contestatorilor externi din tara asta...

Spun sa intelegi..asta nu e un atac la persoana ta..departe de mine gandul acesta si nici nu-mi doresc sa am ceva cu tine..ca pana la urma toti tragem pentru Steaua...

Steaua nu joaca exceptional...Steaua joaca meciuri bune si meciuri rele..Majoritatea contestatorilor lui s-au grabit sa ii cante prohodul inainte de dubla cu galata...i-am batut si majoritatea s-au linistit o perioada...fiecare echipa are momentele ei...uite exemplu...Numancia-Barca 1-0..dupa cateva etape Barca-At.madrid 6-1...deci spun doar ca Steaua o sa creasca si sunt foarte convins de asta...si stiu ca adevaratii stelisti vor avea oricata rabdare trebuie cu Lacatus...

acum incerc sa`ti raspund si la intrebarea ta..pe care o repeti de cateva ore pe acest site...ce imbunatatiri...pai...iti sugerez sa faci singur asta...ia un meci oarecare din perioada Hagi/Pedrazzini si compara`l cu un meci oarecare din perioada Lacatus...sa imi spui daca observi ceva:)..

repet inca o data..nu e un atac la persoana ta..imi spun doar parerea mea care e in contradictie cu a ta..te respect la fel cum respect si toti suporterii Stelei..si de la tine...astept doar acelasi lucru...

O seara placuta:)sunteti de tari si asa multa dreptate aveti incat nu puteti raspunde la o intrebare simpla.

_yang07.10.2008 19:10
De ce vorbesti frate despre mine daca nu ma cunosti?

De unde stii tu ce am facut si ce nu am facut eu?

Poate ca nu am jucat eu fotbal dar, in caz ca nu stii, fotbalul e fix p***.Pe lumea asta exista lucruri mult mai importante decat fotbalul.

Lacatus imi e superior pt ca a jucat fotbal?

FII SERIOS!

Ziceti bai ce imbunatatiri a adus Laca de cand a venit daca sunteti tari.

Sa va vad.

Asa sunteti de tari si asa multa dreptate aveti incat nu puteti raspunde la o intrebare simpla.

Intradevar, exista destule lucruri mai importante decat fotbalul... Din pacate!

Nu stiu cine iti este inferior sau superior, dar macar pe un forum cu si despre Steaua Lacatus ITI ESTE SUPERIOR si oricum s-ar incheia aventura lui ca antrenor in Ghencea o sa-ti fie intotdeauna(repet : pe acest forum).

MoWeed07.10.2008 19:32
Pe lumea asta exista lucruri mult mai importante decat fotbalul.

Cum ar fi respectul si rabdarea pentru un om care ti-a adus nenumarate bucurii?

vios2607.10.2008 19:33

Il vedeti pe Laca ca pe Dumnezeul vostru.

Nu am nimic cu voi, doar laude, da cand vad ca in meciurile din CL, Cluju :boxing: l mananca chibrite, alearga parca vine sfarsitul pamantului si jucatorii leaga pasele destul de bine, incep sa ma enervez si ma intreb oare Steaua va mai juca vreodata cu 2 atacanti? Nu doar din min 85-86?

Sa putem si noi sa atacam poarta adversa.

Nu ma lua-ti de marlan dar dupa 1-1 chinuit cu Otopeni, nu am putut sa dorm in noaptea aia.

Am impresia ca e al 2 gol pe care l-a dat Otopeniul in campionat.

Pe cine sa mai aparam fratilor? Sa dam vina pe vreme, ca la pescuit cand nu prindem nimic!

Chiar poate cineva sa-mi spuna ca la echipa pentru care am face orice este in forma vreun jucator in prezent?

:steag_cruce_invers:

Adrian07.10.2008 19:36
Steaua nu joaca exceptional...Steaua joaca meciuri bune si meciuri rele..Majoritatea contestatorilor lui s-au grabit sa ii cante prohodul inainte de dubla cu galata...i-am batut si majoritatea s-au linistit o perioada...fiecare echipa are momentele ei...uite exemplu...Numancia-Barca 1-0..dupa cateva etape Barca-At.madrid 6-1...deci spun doar ca Steaua o sa creasca si sunt foarte convins de asta...si stiu ca adevaratii stelisti vor avea oricata rabdare trebuie cu Lacatus...

acum incerc sa`ti raspund si la intrebarea ta..pe care o repeti de cateva ore pe acest site...ce imbunatatiri...pai...iti sugerez sa faci singur asta...ia un meci oarecare din perioada Hagi/Pedrazzini si compara`l cu un meci oarecare din perioada Lacatus...sa imi spui daca observi ceva:)..

Steaua nu joaca exceptional si Steaua joaca tot asa de cand a venit Lacatus.

Atunci, te intreb, de ce esti asa de sigur ca o sa creasca?

De fapt, ce te face sa crezi ca o sa creasca?

Imi zici de Barcelona.

Pai ce vrei?

Sa nu ma supar ca luam bataie de la Otopeni(consider meciul o infrangere) in speranta ca vom zdrobi buzaul?

Da' ce?

Steaua e o echipa de pluton?

Steaua trebuie sa bata tot.

Vrei sa ma uit la meciurile Stelei din vremea lui Hagi si sa le compar?

Pai nu e un joc corect.

Pe Lacatus nu il lucreaza nimeni.

MoWeed, faza cu rabdarea nu mai merge.Se apropie anul de cand a venit Laca.

«1789101114»