In referire la intrebarea "De ce nu pleaca Lacatus", o sa incerc sa va raspund eu.
Lacatus nu pleaca pentru ca face parte din istoria frumoasa a Stelei, inaintea lui, a fost Hagi care, pe langa faptul ca si el a facut parte din istoria frumoasa a Stelei ca si Lacatus, este si regele fotbalului romanesc. Regele a fost inlaturat de Becali care, cred ca mai avea un pic si-l injura de masa la televizor. Dupa acesta inlaturare Becali nu a mai fost vazut cu ochi buni de lume si suporteri, pentru ca a dat dovada de mult snobism si a scazut in sondajele electorale.*(a meritat-o). Acum daca ii face la fel lu Lacatus care este si el foarte iubit de unii din suporteri (asta pentru ca a fost jucator la Steaua, nuu antrenor), Becali iar o sa piarda niste procente in sondaje. Deci dragii mei colegi de suferinta, noi care plangem impreuna la esecuri si mai rar ne bucuram impreuna de rezultate favorabile, trebuie sa fim relisti si sa spunem lucrurilor pe nume "Totul este dupa sufletul lu Becali, adica cum o fi numai sa ii fie lui bine." Ati vazut meciul cu Otopeni, Steaua nu a jucat nimic, parca erau dupa nopti intregi de betii si orgii sexuale si cu toate astea sponsorul a zis ca am stat calare pe ei(poate a vazut alt meci).
M-am saturat sa-l vad pe Petre Marin care, in meciul cu Fiorentina nu a putut in 93 de minute sa dea o pasa la un coechipier(daca nu am dreptate va rog sa ma contraziceti), omul e depasit ca fotbalist.
O echipa cu pretentii trebuie sa aiba fundasii de banda foarte buni, la noi sunt zero amandoi si Petre si Ogararu.(credeti ca la dat Ajax ca era prea bun pentru ei?).
Banel face doua meciuri bune pe an dupa care se spune despre el ca are o cadere de forma dar este titular in continuare.
Lovin este laudat doar de Dragomir cred caii da ceva lu ala sa-l laude.
Toja este jucator de banda, Lacatus in deprinderile si cunostiintele lui foarte mari si aprofundate ca antrenor il joaca pe centru la inchidere. Dayro Moreno nu este omul care sa lumineze jocul asa cum toti ne asteptam, este mult, mult mai slab ca Dica. Arthuro e atat de puturos incat la antrenamente cred ca alearga pe bicicleta.
Si peste toate astea este Lacatus care dupa parerea mea este unul dintre cei mai slabi antrenori din Romania.