FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce mai stã Lãcãtuș?

«15678914»
MoWeed06.10.2008 17:20
Mergand pe aceasta judecata, cum ca Steaua trebuie antrenata de un om care o iubeste, nu de unul competent, eu propun ca Marius(moderatorul) sa fie numit antrenor la anul.

Si daca o vrea el, eu nu m-as supara sa ii fiu secund.

Si cu Somanescu director tehnic ati face un staff extraordinar. Si asa, la cum il criticati dati impresia ca va pricepeti mai mult ca el la antrenorat.

Chiar si asa eu nu v-as ataca de la primele meciuri...

Adrian06.10.2008 17:21

Tu poti sa fii maseur.

Protasov06.10.2008 17:24
Eu propun inchiderea acestui topic pt ca nu isi mai are rostul.

Orice argument ar aduce cei care cred ca Lacatus nu e antrenor de Steaua, cei care sunt pro antrenorul Lacatus vin cu aceeasi scuza: Lacatus trebuie sa fie antrenor pt ca iubeste Steaua.

Nu are rost sa mai discutam.

Am insa niste propuneri.

Mergand pe aceasta judecata, cum ca Steaua trebuie antrenata de un om care o iubeste, nu de unul competent, eu propun ca Marius(moderatorul) sa fie numit antrenor la anul.

Si daca o vrea el, eu nu m-as supara sa ii fiu secund.

Asta este exact ce imi doream sa spun. Chibiti si nimic altceva. Nu suporteri ci doar oameni care isi dau cu parerea smechereste.

Nu il dorim pe Lacatus antrenor pt ca e efigia Stelei. Il vrem pt ca e singurul care nu ia in ras, asa cum faci tu aici felul in care Steaua arata. Si pt asta face orice compromis inclusiv acela prin care se expune unor astfel de comentarii banale venite din parte unor oameni care nu au de a face cu ce inseamna Steaua si spiritul ei.

S_8306.10.2008 17:41

Hai repede sa vad aud, ziceti: "sa vina Nelutu... sa vina Halagian... sa vina Bursucu... sa vina Protasov". Cum merge un pic Steaua mai slab hop si "expertii"....

roman66606.10.2008 17:54

un Dan Petrescu n-ar fi rau....

dee06.10.2008 18:02
Orice argument ar aduce cei care cred ca Lacatus nu e antrenor de Steaua, cei care sunt pro antrenorul Lacatus vin cu aceeasi scuza: Lacatus trebuie sa fie antrenor pt ca iubeste Steaua.

analizele tale pertinente, fara sentimentalisme dulcege, ar trebui pastrate pentru finalul turului. Pana atunci Lacatus trebuie respectat si sustinut ca si oricare alt antrenor. Indiferent de unele mici derapaje, consider ca trebuie sa ramana (macar) pana la finalul turului si nu pentru ca iubeste Steaua, ( nu asta e conditia primordiala) ci pentru continuitate. Faptul ca iubeste Steaua e doar o certitudine ca va face orice pentru binele echipei.

lupi06.10.2008 18:12
Lacatus a avut echipa returu trecut,Lacatus a avut pregatirea cu echipa,Lacatus a facut transferurile lui(Szekely,Dayro Stancu,Arthuro numa astia 4 au fost 6 mil plus altii deci nu se poate plange),Lacatus a avut sustinerea lui Becali si a suporterilor,Lacatus a avut timp destul sa isi puna amprenta asupra jocului dar cu toate astea chiar daca am recuperat mult returu trecut(cu muult bulan,masa verde,vasluiu,hentu lui golanski cu urziceniu s.a.md.) si dupa ce am recuperat nu a stiut sa profite,1-1 cu Timisoara in care mendoza(care toti il regretati dar a fot lasat sa plece de Lacatus) de a iesit si a intrat Lovin daca nu ma inshel sau cv jucator defensiv si am pierdut titlul la Dinamo acasa jucand lamentabil.apoi a avut preg de vara,tranferurile dorite si tot ne-am umplut de penibil cu Otopeniu,pe Brasov am batut greu si tarziu,egal cu o Bistrita iesita din forma total,victorie cu iasiu care e jos de tot.cum spune unu pe aici noi am pierdut puncte unde Dinamo le-o gastigat.am scos Galata dar numai din "vina jucatorilor".Chiar il vedeti mare antrenor?

Nu a facut Lacatus nici un transfer! Aici e buba! Sustinerea lui Becali nu intereseaza pe nimeni, asta este cat se poate de clar, cred. Bulanul ala de care vorbesti tu era un vis inainte sa vina Lacatus. Fara el nu am fi acum in Liga. Este numai meritul jucatorilor cu Galata, spui? Eu cred ca Lacatus este unul din putinii antrenori capabil sa reuseasca cu un asa lot doua jocuri bune la rand cu o echipa de talia Galatei.Cu Dinamo au gresit toti, includem aici, antrenorul. Cine te-a umplut pe tine de penibil in afara acestor observatii pe care le faci? Steaua e in Liga, jucam mult mai bine ca anii trecuti si dupa doua jocuri avem sanse intacte cum nu s-a mai intamplat probabil niciodata de cand se joaca pe sistemul asta. Am pierdut doar la Vaslui, aseara au jucat prost si cam asta e bilantul negativ. Suntem in carti mai mult decat "super-echipa" lui "Trompeta" in ceea ce priveste campionatul. Unde vezi tu problema?

Daca tie ti se pare ca jucam foarte bine atunci inseamna ca ori te multumesti tu cu putin ori eu ma astept la prea mult.Dinamo va castiga anul acesta campionatul.Au doar campionatu si se pot concentra,iar cand for fi in pericol va avea grija Borcea sa rezolve totul ca sa ajunga si Dinamo in Champions League.Dinamo asa prost cum joaca si cu toate scandalurile va castiga campionatu.imi pare rau sa o spun,dar asa va fi:(

Yoyoyoi06.10.2008 18:22

uite ca Dan Petrescu a luat-o in goarna de la Poli Iasi, egala Otopeniului inaintea acestei etape. Da, Dan Petrescu, acel Dan Petrescu laudat de multi pe aici a luat bataita. Cel mai bun atac al campionatului n-a fost in stare sa bage un amarat de gol in poarta Iasiului. Si au si primit unul de toata frumusetea.

Deci? Care Dan Petrescu?

dr.adrian906.10.2008 18:35

m-am saturat de siteul acesta. aici nu se poate discuta. doar cativa au habar de fotbal si doar minoritatea acelor cativa stiu istoria Stelei.

Piece of Mind06.10.2008 18:43

uite ca Dan Petrescu a luat-o in goarna de la Poli Iasi, egala Otopeniului inaintea acestei etape. Da, Dan Petrescu, acel Dan Petrescu laudat de multi pe aici a luat bataita. Cel mai bun atac al campionatului n-a fost in stare sa bage un amarat de gol in poarta Iasiului. Si au si primit unul de toata frumusetea.

Deci? Care Dan Petrescu?

Draga Yoyoyoi, cand o realiza si maestrul Lacatus ceva similar cu ceea ce a facut Petrescu la o echipa de pluton gen Urziceni, atunci sa vii sa dai lectii, p-aci! Deocamdata, maestrul Lacatus nu e capabil sa invinga nici macar codasa OTP, intr-un joc disputat in Templu! N'teles, domnisoara?

Yoyoyoi06.10.2008 18:46

ma io am inteles, tu se pare ca n-ai inteles ca acela Petrescu n-a fost in stare sa invinga codasa Poli Iasi la Urziceni acasa...

Si Lacatus a facut la Steaua returul trecut multe, altfel terminam naibii pe 5-6, insa nu mai vedeti asta acum cand va duceti fericiti la meciurile din CL....

LDS06.10.2008 18:49
Acolo explic de ce, dupa umila mea parere, mai sta Lacatus la Steaua. Si mie imi pare bine ca sta el acolo si nu o adevarata carpa, gen Olaroiu!

Iata o confirmare a zicalei " dragostea e oarba" si a faptului ca ne place sa ne jucam cu cuvintele!

Ce bine-ar fi sa fie si Lacatus o "carpa" care sa ne aduca un titlu si o semifinala de UEFA, DAR CU LOTUL PE CARE L-A AVUT ATUNCI LA DISPOZITIE Olaroiu!

Lotul pe care l-a avut la dispoziție Olãroiu era, proporțional valoric, cu al celorlalte echipe din campionat. Nu erau prea mulți jucãtori strãini, jucãtori valoroși, așa cum CFR-ul ne demostreazã acum tuturor reușita implanturilor de jucãtori strãini, anonimi, dar cu trei clase peste vedetele pline de fițe de pe plaiurile mioritice.

Rezultatele din campionat nu sunt concludente, dovadã cã Andone a fost aruncat ca o mãsea stricatã, chiar dacã realizase eventul. Pe plan intern campionatul se câștigã cu corpodeni, valize, comisii, nași, cumetri, relații, aranjamente și pile. Valoarea unui antrenor sau a unei echipe românești este datã numai în Europa.

Olãroiu a beneficiat de douã lucruri de care acum Lãcãtuș este privat: Foamea de performanțã pe care jucãtorii de atunci ai Stelei o afișau în teren, spre deosebire de blazarea și mulțumirea care domnește acum în sânul echipei, cauzatã probabil și de îndestularea conturilor bancare cu primele de calificare în grupele Ligii.

A mai beneficiat și de moștenirea lãsatã de predecesorii sãi, Zenga și Protasov, fãrã de care stilul bolovãnos și bãtrânesc al lui Oli ar fi fost falimentar în Europa. Dovadã stau sezoanele ce au urmat acelei semifinale de Cupa UEFA, sezon început sub bagheta lui Protasov! Dupã acel sezon am devenit niște simpatici sparing - partners, și așa vom rãmâne în Europa, atâta timp cât pe banca Stelei nu va fi adus un antrenor profesionist (de preferabil strãin) sau școlit în strãinãtate.

Iar cei care îl apãrați pe Lãcã, puteți sta liniștiți: Domnul George Becali vã garanteazã cã nu va schimbat de la echipã, deoarece, dupã cum chiar el o spune: "Lãcãtuș are un suflet mai curat decât al meu."

Azazello06.10.2008 18:50

Deci? Care Dan Petrescu?

Draga Yoyoyoi, cand o realiza si maestrul Lacatus ceva similar cu ceea ce a facut Petrescu la o echipa de pluton gen Urziceni, atunci sa vii sa dai lectii, p-aci! Deocamdata, maestrul Lacatus nu e capabil sa invinga nici macar codasa OTP, intr-un joc disputat in Templu! N'teles, domnisoara?

Ce mari realizari a avut Dan Petrescu...Ceva de genul a ceea ce a facut Laca la BV sau Galati...

Unde e marea diferenta...

Niciodata nu veti fi multumiti.

Piece of Mind06.10.2008 18:58
ma io am inteles, tu se pare ca n-ai inteles ca acela Petrescu n-a fost in stare sa invinga codasa Poli Iasi la Urziceni acasa...

Vad ca deviezi discutia. In fine, ai idee cam care e diferenta intre lotul Urziceniului si cel al Stelei?

Si Lacatus a facut la Steaua returul trecut multe, altfel terminam naibii pe 5-6, insa nu mai vedeti asta acum cand va duceti fericiti la meciurile din CL....

Da, dar in ce context? Cumva ajutat de "indirectele" lui nea Gigi?

Adrian06.10.2008 18:58

analizele tale pertinente, fara sentimentalisme dulcege, ar trebui pastrate pentru finalul turului. Pana atunci Lacatus trebuie respectat si sustinut ca si oricare alt antrenor. Indiferent de unele mici derapaje, consider ca trebuie sa ramana (macar) pana la finalul turului si nu pentru ca iubeste Steaua, ( nu asta e conditia primordiala) ci pentru continuitate. Faptul ca iubeste Steaua e doar o certitudine ca va face orice pentru binele echipei.

Problema e ca s-ar putea ca sfarsitul turului sa fie prea tarziu.

dinam0 are deja un avantaj considerabil.

DA!

Considerabil!

Pt ca vorbim despre dinam0, deci nu doar din punct de vedere fotbalistic.

joseph06.10.2008 19:04

inainte sa apara Lacatus la echipa nu erau indirecte? sau si tu crezi ca bricheta aia a fost aruncata la misto??? daca au fost blaturi sunt convins ca au beneficiat toti antrenorii de ele. sau acum uiti niste meciuri din alte mandate...

parca multi dintre voi sunteti ziaristi. dispret etern

Piece of Mind06.10.2008 19:05
Ce mari realizari a avut Dan Petrescu...Ceva de genul a ceea ce a facut Laca la BV sau Galati...

Unde e marea diferenta...

Nu exista termen de comparatie intre ce a facut Petrescu la Urziceni si ce a realizat Lacatus la Brasov sau Galati. Sa ajungi in cupele europene si sa joci finala cupei cu o formatie aflata la prima promovare din istorie, e ceva!

Niciodata nu veti fi multumiti.

Nici nu avem cum sa fim, la modul in care se prezinta Steaua azi.

Yoyoyoi06.10.2008 19:05

cu asta ai trecut orice prag de nesimtire. M-am lamurit cum sta treaba cu unii.

O seara placuta celorlalti!

Piece of Mind06.10.2008 19:08

cu asta ai trecut orice prag de nesimtire. M-am lamurit cum sta treaba cu unii.

O seara placuta celorlalti!

Cu asta ar trebui sa-ti dau un ban, dar deja te-as baga prea mult in seama. Continua-ti pseudo articolele pe GSP, macar ne mai distram si noi un pic!

danimarcu06.10.2008 19:14
Chiar si asa eu nu v-as ataca de la primele meciuri...

Mai ales daca Steaua ar merge snur si ar castiga tot... :thumbsup:

alexblaja06.10.2008 19:20
incerc din rasputeri sa nu te jignesc....pot sa spun doar ca esti o jignire pt ceea ce inseamna Steaua Bucuresti(sau a inseamnat) si pt spiritul de lupta ce ne-a consacrat...ce usor se uita ce a facut Lacatus pt Steaua...determinarea lui,golurile,trofeele...acum nu mai este simbolul Stelei?nu mai este idolul vostru?pt un egal cu otopeni?problema sunt jucatorii...si cine ii aduce la Steaua...dar tu nu esti suporter...tu cel care ai scris articolul...apropo,stii de ce tot stadionul striga Lacatus Lacatus meci de meci?habar nu ai...iti spun eu:PT CA ASTA E STRIGATUL NOSTRU DE LUPTA!!! asta e deviza noastra...Marius Lacatus! faptele lui vorbesc de la sine...rezuma-te la a zice ca nu e antrenor bun...si evita intrebari stupide cum ar fi de ce nu pleaca?e ca si cum ai intreba de ce jucam noi in Ghencea si nu pe cotroceni...sa fim seriosi...ne meritam jucatorii fara caracter...pt mentalitatea noastra...pt ca functionam ca o banca...clientii care au banii sunt bineveniti...cei care cer nu au ce cauta...sper sa nu te intalnesc pe stadion...mi-ai strica ziua...si cu asta am incheiat...respect Peluza Sud...ca in rest.......

Si eu incerc din rasputeri sa nu te jignesc! Mai citeste articolul ala odata si pe urma poate intelegi.

Fii atent, niste indicii:

"De ce nu pleacã odatã de la Steaua? De ce ne exaspereazã meci de meci, folosind jucãtorii pe alte posturi decât cele pe care dau randament maxim?(...)

Acestea sunt argumentele steliștilor ce doresc debarcarea imediatã a lui Marius Lãcãtuș. Ce vom face dupã aceea, pe cine punem în loc? Nu se știe, Dumnezeu cu mila! Gãsește el Becali un fost simbol, sã ne închidã gura. E o rețetã de succes,aplicatã deja odatã și pe care i-a sugerat-o și lui Taher.(...)

Un lucru este sigur: Lãcãtuș iubește Steaua și își asumã și poartã și aceastã cruce, a terfelirii numelui sãu, totul în numele iubirii pentru culori!

Lãcãtuș nu pleacã pentru cã iubește Steaua! "

Acum ai inteles? Am plecat, in constructia articolului, de la insiruirea argumentelor colegilor nostri de forum care doresc debarcarea lui Lacatus si am continuat exact in ideea pe care ai mentionat-o tu in postarea ta.

Yoyoyoi06.10.2008 19:22

sa nu-ti spun unde ma doare de banul tau.... vezi ca incurci marfa cu ambalajul ;)

Piece of Mind06.10.2008 19:26
sa nu-ti spun unde ma doare de banul tau.... vezi ca incurci marfa cu ambalajul ;)

Pai imi poti spune...nu incurc nimic draga mea, dar ma surprinde si pe mine ca inca iti mai raspund, desi am fost avertizat de Adrian ca esti o cauza pierduta...:))))

Yoyoyoi06.10.2008 19:28

mda... era o vorba despre cei cu mintea odihnita, dar nu mi-o mai amintesc... presupun ca Piece of mind al tau tot acolo bate...

Protasov06.10.2008 19:30
Lacatus a avut echipa returu trecut,Lacatus a avut pregatirea cu echipa,Lacatus a facut transferurile lui(Szekely,Dayro Stancu,Arthuro numa astia 4 au fost 6 mil plus altii deci nu se poate plange),Lacatus a avut sustinerea lui Becali si a suporterilor,Lacatus a avut timp destul sa isi puna amprenta asupra jocului dar cu toate astea chiar daca am recuperat mult returu trecut(cu muult bulan,masa verde,vasluiu,hentu lui golanski cu urziceniu s.a.md.) si dupa ce am recuperat nu a stiut sa profite,1-1 cu Timisoara in care mendoza(care toti il regretati dar a fot lasat sa plece de Lacatus) de a iesit si a intrat Lovin daca nu ma inshel sau cv jucator defensiv si am pierdut titlul la Dinamo acasa jucand lamentabil.apoi a avut preg de vara,tranferurile dorite si tot ne-am umplut de penibil cu Otopeniu,pe Brasov am batut greu si tarziu,egal cu o Bistrita iesita din forma total,victorie cu iasiu care e jos de tot.cum spune unu pe aici noi am pierdut puncte unde Dinamo le-o gastigat.am scos Galata dar numai din "vina jucatorilor".Chiar il vedeti mare antrenor?

Nu a facut Lacatus nici un transfer! Aici e buba! Sustinerea lui Becali nu intereseaza pe nimeni, asta este cat se poate de clar, cred. Bulanul ala de care vorbesti tu era un vis inainte sa vina Lacatus. Fara el nu am fi acum in Liga. Este numai meritul jucatorilor cu Galata, spui? Eu cred ca Lacatus este unul din putinii antrenori capabil sa reuseasca cu un asa lot doua jocuri bune la rand cu o echipa de talia Galatei.Cu Dinamo au gresit toti, includem aici, antrenorul. Cine te-a umplut pe tine de penibil in afara acestor observatii pe care le faci? Steaua e in Liga, jucam mult mai bine ca anii trecuti si dupa doua jocuri avem sanse intacte cum nu s-a mai intamplat probabil niciodata de cand se joaca pe sistemul asta. Am pierdut doar la Vaslui, aseara au jucat prost si cam asta e bilantul negativ. Suntem in carti mai mult decat "super-echipa" lui "Trompeta" in ceea ce priveste campionatul. Unde vezi tu problema?

Daca tie ti se pare ca jucam foarte bine atunci inseamna ca ori te multumesti tu cu putin ori eu ma astept la prea mult.Dinamo va castiga anul acesta campionatul.Au doar campionatu si se pot concentra,iar cand for fi in pericol va avea grija Borcea sa rezolve totul ca sa ajunga si Dinamo in Champions League.Dinamo asa prost cum joaca si cu toate scandalurile va castiga campionatu.imi pare rau sa o spun,dar asa va fi:(

Nu, nu jucam nici pe departe "foarte bine". Nici nu am spus asta. Eu spun doar ca in conditiile date cu un cretin precum Becali in spate cu un lot carpit si facut in batjocura, Lacatus reuseste sa obtina maxim posibil! Asta cred sincer, la fel cum cred ca sunt foarte putini antrenori in stare de asa ceva.

De ce credeti ca schimba Becali antrenorii asa des? pt ca nu se mai intelege cu ei? Nu este asa. Pt ca un antrenor cu o vechime oarecare in club ar avea un cuvant greu de spus. Asta e motivul pt care ii matura pe toti. Lacatus stie fotbal, e om din club, e rezervat si nu e deloc prost. Este un oponent de imagine foarte incomod pt maimuta aia. Incearca sa-l mature la modul discret. Intai arunca in fata "investitiile", apoi obisnuieste galeria si opinia publica cu gandul ca Lacatus nu-i antrenor si de abia apoi il da afara. Opiniile unora de aici nu fac decat sa-l ajute.

«15678914»