Acolo explic de ce, dupa umila mea parere, mai sta Lacatus la Steaua. Si mie imi pare bine ca sta el acolo si nu o adevarata carpa, gen Olaroiu!
Iata o confirmare a zicalei " dragostea e oarba" si a faptului ca ne place sa ne jucam cu cuvintele!
Ce bine-ar fi sa fie si Lacatus o "carpa" care sa ne aduca un titlu si o semifinala de UEFA, DAR CU LOTUL PE CARE L-A AVUT ATUNCI LA DISPOZITIE Olaroiu!
Lotul pe care l-a avut la dispoziție Olãroiu era, proporțional valoric, cu al celorlalte echipe din campionat. Nu erau prea mulți jucãtori strãini, jucãtori valoroși, așa cum CFR-ul ne demostreazã acum tuturor reușita implanturilor de jucãtori strãini, anonimi, dar cu trei clase peste vedetele pline de fițe de pe plaiurile mioritice.
Rezultatele din campionat nu sunt concludente, dovadã cã Andone a fost aruncat ca o mãsea stricatã, chiar dacã realizase eventul. Pe plan intern campionatul se câștigã cu corpodeni, valize, comisii, nași, cumetri, relații, aranjamente și pile. Valoarea unui antrenor sau a unei echipe românești este datã numai în Europa.
Olãroiu a beneficiat de douã lucruri de care acum Lãcãtuș este privat: Foamea de performanțã pe care jucãtorii de atunci ai Stelei o afișau în teren, spre deosebire de blazarea și mulțumirea care domnește acum în sânul echipei, cauzatã probabil și de îndestularea conturilor bancare cu primele de calificare în grupele Ligii.
A mai beneficiat și de moștenirea lãsatã de predecesorii sãi, Zenga și Protasov, fãrã de care stilul bolovãnos și bãtrânesc al lui Oli ar fi fost falimentar în Europa. Dovadã stau sezoanele ce au urmat acelei semifinale de Cupa UEFA, sezon început sub bagheta lui Protasov! Dupã acel sezon am devenit niște simpatici sparing - partners, și așa vom rãmâne în Europa, atâta timp cât pe banca Stelei nu va fi adus un antrenor profesionist (de preferabil strãin) sau școlit în strãinãtate.
Iar cei care îl apãrați pe Lãcã, puteți sta liniștiți: Domnul George Becali vã garanteazã cã nu va schimbat de la echipã, deoarece, dupã cum chiar el o spune: "Lãcãtuș are un suflet mai curat decât al meu."