de Adrian ca esti o cauza pierduta...))
Apropo, ca tot pomeneai de Guru. Alarma Adriane!
Cum iti explici ca Big Dan a comis-o din nou? Astrele si arbitrii l-au perfelit pe micutul bursuc.
de Adrian ca esti o cauza pierduta...))
Apropo, ca tot pomeneai de Guru. Alarma Adriane!
Cum iti explici ca Big Dan a comis-o din nou? Astrele si arbitrii l-au perfelit pe micutul bursuc.
"Steaua trebuia sã facã praf Otopeniul, dupã ce scosese un punct contra Fiorentinei. Calcule false, spre meritul ilfovenilor, însã o participantã în Champions League trebuia mãcar sã arate altceva cu o nou-promovatã. Sigur, îmi puteți spune cã și Bayern a remizat acasã cu Bochum, dupã egalul cu Lyon, dar de bavarezi nu îmi fac griji cã nu pot ține ritmul. La ei e crizã, la noi e, vrem nu vrem, neputințã", a spus Ionuț Lupescu pentru Sport Magazin.
Ia uite, nici lui Lupescu nu-i place de Lacatus antrenorul. Si el crede ca Steaua lui Lacatus e praf. Mi-ar fi jena sa am aceeasi parere cu Mezelul in lucruri referitoare la Steaua!
mda... era o vorba despre cei cu mintea odihnita, dar nu mi-o mai amintesc... presupun ca Piece of mind al tau tot acolo bate...
Presupui, presupui...ia da un search pe Google, vezi poate gasesti ceva interesant!
))
Piece, ai dat de dracu' dc se pune dee in miscare si isi apara prietena. Da-ti demisia pana nu vei fi hulit de tot saitul. ![]()
Piece, ai dat de dracu' dc se pune dee in miscare si isi apara prietena. Da-ti demisia pana nu vei fi hulit de tot saitul.![]()
Sunt impreuna?
Daca da, atunci imi scot palaria in fata lor!
)
Alo.
Hai sa mai lasam off-topicul deoparte, da? Discutam ca niste oameni maturi si civilazati, fara ban sau alte sanctiuni, doar cu argumente.
Multumesc ![]()
Gata patroane... Dar sa stii ca Piece a inceput primul.
S-a luat la tranta cu amazoanele. ![]()
Ce mari realizari a avut Dan Petrescu...Ceva de genul a ceea ce a facut Laca la BV sau Galati...Unde e marea diferenta...
Nu exista termen de comparatie intre ce a facut Petrescu la Urziceni si ce a realizat Lacatus la Brasov sau Galati. Sa ajungi in cupele europene si sa joci finala cupei cu o formatie aflata la prima promovare din istorie, e ceva!
Niciodata nu veti fi multumiti.
Nici nu avem cum sa fim, la modul in care se prezinta Steaua azi.
De ce nu exista termen de comparatie ? Pentru ca spui tu ? Nu poti dai tu verdicte in numele tuturor. Eu spun ca exista termen de comparatie. Asa cum exista alb exista si negru. Voi perfectionistii, eternii nemultumiti, criticii de cariera...trebuie sa intelegeti ca exista si cealalta parte...
Problema e ca s-ar putea ca sfarsitul turului sa fie prea tarziu.dinam0 are deja un avantaj considerabil.
DA!
Considerabil!
Pt ca vorbim despre dinam0, deci nu doar din punct de vedere fotbalistic.
si prietenul tau Protasov avea la un moment 5 pct in spatele lui Dinamo. Si surprinzator in retur Dinamo n-a mai facut nimic.
Ce mari realizari a avut Dan Petrescu...Ceva de genul a ceea ce a facut Laca la BV sau Galati...Unde e marea diferenta...
Nu exista termen de comparatie intre ce a facut Petrescu la Urziceni si ce a realizat Lacatus la Brasov sau Galati. Sa ajungi in cupele europene si sa joci finala cupei cu o formatie aflata la prima promovare din istorie, e ceva!
parca a promovat in sezonul 06-07. Si au oameni capabili la club, patronul nu apare la TV dupa fiecare vis..
Si parca Petrescu nu a facut nimic la rapid... unde exista presiune la fel ca la noi. Si fara un patron cum e al nostru...
Piece, ai dat de dracu' dc se pune dee in miscare si isi apara prietena.
un mic offtopic:
am pierdut ceva? hai mai Joga si cu Piece vrei sa ma cert? ( nu tin minte sa fi avut vreo tangenta cu el) Oricum, azi nu sunt avocatul nimanui, doar observator in sala. Continuati.
@joga
aha, acuma am citit
parca, parca eu trag spre tabara lui Piece ( cam are dreptate in privinta lui Lacatus, insa n-are rabdare) , dar asta ramane intre noi.
Poate polemizeaza pe privat. Hai ca incetez, sa nu mi-o fur pt off-topicuri. Doar atat asteapta Piece, sa fie cu barda desupra crestetului meu firav. ![]()
cei care contestati antrenorul, am o intrebare pentru voi:
aveti curaj sa stati fata in fata cu Lacatus, sa va uitati in ochii lui si sa ii insiruiti toate argumentele cu aceeasi inversunare pentru care considerati ca nu e antrenor bun si ca nu are ce cauta la Steaua si sa acultati o opinie?
oricum, RUSINE SA VA FIE.
altii fac fan-cluburi pentru eroi, noi dam cu rahat. ma intreb...cati dintre voi mai erati stelisti daca nu era Lacatus?
nici unul, voi care contestati va-ti vandut sufletul satanei!!
mai bine de ce nu faceti un site, www.antilacatus.ro, sa plecati acolo sa comentati....
De ce nu a gasit Laca solutia sa desfaca autobaza de la Otopeni ? Nu stiu...Dar NOI de ce nu am fost 25.000 in tribune ca sa-i purtam spre victorie ?
fara comentarii....
cei care contestati antrenorul, am o intrebare pentru voi:aveti curaj sa stati fata in fata cu Lacatus, sa va uitati in ochii lui si sa ii insiruiti toate argumentele cu aceeasi inversunare pentru care considerati ca nu e antrenor bun si ca nu are ce cauta la Steaua si sa acultati o opinie?
Da.
Marius, lucrezi in presa, poti sa-ti faci rost de acreditare si sa-i pui intrebarile acestea. Acreditarea o folosesti sa ajungi la el.. si acolo ii explici ca esti mare stelist si ca ai intrebarile astea pentru el. Si pune inregistrarea pe site. Ca de dat din gura suntem toti buni..
Ar fi interesant un interviu in exclusivitate pt site-ul nostru cu Lacatus!
Sa i se puna toate intrebarile si sa vedem ce raspunsuri da la ceea ce ne framanta pe toti.
Asa poate s-ar mai linisti spiritele pe aici.Sau poate nu... ![]()
Articolul lui Blaja a starnit un viu interes in redactia Onlinesport, fiind preluat in intregime:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...erii-Stelei.htm
Ar fi interesant un interviu in exclusivitate pt site-ul nostru cu Lacatus!
Sa i se puna toate intrebarile si sa vedem ce raspunsuri da la ceea ce ne framanta pe toti.
Asa poate s-ar mai linisti spiritele pe aici.Sau poate nu...
NU ar fi interesant un interviu... cu Lacatus!
Lacatus in fiecare declaratie spune numai banalitati.
De ex: "Nu a fost o zi buna pentru noi; Sunt nemultumit de rezultat, de modul in care am evoluat in seara asta. Nu am avut prospetime si luciditate in joc, nu am reusit sa ne cream mai multe ocazii de a marca, sa punem o presiune mai mare asupra adversarului. E un rezultat care ne doare. Speram ca in meciurile urmatoare sa obtinem rezultate bune si sa facem uitat acest soc din seara asta."... qed
Asta aud la fiecare meci. Despre cauzele esecului nimic.
Multumesc de "sfaturi".
Cand ne vedem data viitoare bodanelu am sa-ti spun ce raspunsuri am primit din partea reprezentantilor clubului
LE: evident ca am curaj sa intreb, nu vad de ce sa-mi fie frica. ideea e ca trebuie sa am si cui sa le adresez...
"Surpriza" asta o pregatesc de reo 3 saptamani, fara succes deocamdata.
Din partea mea sa il intrebi cum se simte atunci cand primeste de la gb foaia cu echipa si schimbarile prin sms.
Puteau sa specifice si ei cine este autorul articolului,daca tot l-au preluat in intregime....
Sa stiti ca site-ul nostru este vizitat de foarte multa lume ,din fotbal si din presa.Acum cateva zile l-am vazut pe gsp TV pe Mihai Stoica vorbind despre articolul lui SSK , "Lovin",si a spus ca el citeste site-ul suporterilor stelisti.
Ultimele 3 titluri ale Stelei au fost castigate dupa ce de fiecare data la mijlocul turului echipa a inregistrat un rezultat foarte slab pe teren propriu :
2000-2001 : etapa 9 / Steaua - Astra Ploiesti 1 - 3 (antrenor : Piturca)
2004-2005 : etapa 9 / Steaua - Politehnica Iasi 0 - 1 (antrenor : Zenga)
2005-2006 : etapa 11 / Steaua - Gloria Bistrita 0 - 1 (antrenor : Protasov)
Poate grecu' n-ar fi trebuit sa egaleze in prelungiri ...
Poate polemizeaza pe privat. Hai ca incetez, sa nu mi-o fur pt off-topicuri. Doar atat asteapta Piece, sa fie cu barda desupra crestetului meu firav.![]()
Sper ca e o gluma, eu nu voi bana nici un stelist, am mai spus-o.
Nu pleaca din mai multe motive :
1 - financiare - castiga niste banuti buni la Steaua
2 - pentru prima oara antreneaza o echipa mare de fotbal. Nu ca Real Madrid, dar peste oricare din tara asta.
Cred ca are dreptate dax.
Nu pleaca din mai multe motive :
1 - financiare - castiga niste banuti buni la Steaua
2 - pentru prima oara antreneaza o echipa mare de fotbal. Nu ca Real Madrid, dar peste oricare din tara asta.
Lacatus, banii si real madridul.. aici era cheia.
Eu cred ca a venit sa-l cucereasca pe becali, sa se insoare cu el si sa apoi sa ramana vaduv...
Nu, nu jucam nici pe departe "foarte bine". Nici nu am spus asta. Eu spun doar ca in conditiile date cu un cretin precum Becali in spate cu un lot carpit si facut in batjocura, Lacatus reuseste sa obtina maxim posibil! Asta cred sincer, la fel cum cred ca sunt foarte putini antrenori in stare de asa ceva.
Sunt de acord cu tine. Cred ca in doar 3 randuri ai sintetizat cel mai bine situatia de la echipa.
Sabine, eu cred ca prea mult misto per post nu e foarte sanatos :wink: