FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce mai stã Lãcãtuș?

«14567814»
fortza steaua06.10.2008 15:32

hai sa fim realisti.Lacatus chiar are o vina mica in tot ceea se intampla la echipa,alt antrenor,aceeasi jucatori?nu prea cred ca se va schimba multe.eu cred ca jucatorii te pot face un antrenor mare.sa nu aruncam intotdeauna cand echipa nu castiga doar in antrenor.sa speram ca echipa isi va reveni cat mai curand... :steag_cruce_invers:

MoRRiS06.10.2008 15:44
Sa vina mama dracului... de cand urmaresc eu dezbaterile aste pe internet au existat nemultumiti... si intrebari din astea am mai auzit chiar daca numele a fost Hagi, Protasov, Olaroiu, Stoichita sau mama padurii....

De ce mai sta? Pentru ca asa vrem noi, majoritatea, pentru ca indiferent de cate piedici a avut, a facut din Steaua o echipa care joaca fotbal, nu una care se apara, nu una care joaca haotic, nu una care joaca spectaculos dar pierde. Si jocul este mai bun de la etapa la etapa. Aceasta echipa si-a inceput constructia cu 3 luni in urma... Dati-i timp sa prinda drojdia aia si sa creasca....

In primele etape erati in stare sa-l linsati pe Lacatus si sa-l aduceti pe Peseiro, il laudati pe Andone si acum uitati unde au ajuns....

Numai prostii aveti in cap. Sustineti acolo echipa sau tineti-va gura, ca nu sunteti cu niciun strop mai buni decat Lacatus. Nici macar cu o picatura!

RESPECT Yoyo !!!

alexblaja06.10.2008 15:50
Pana la urma Alex, de ce mai sta Lacatus? Din articol n-am inteles...

Vezi ultima propozitie, de fapt, toata partea a doua a articolului.

Acolo explic de ce, dupa umila mea parere, mai sta Lacatus la Steaua. Si mie imi pare bine ca sta el acolo si nu o adevarata carpa, gen Olaroiu!

fiara706.10.2008 16:07

Simbolule, gata! Ajunge! Ti-a dat gb jucaria, te-ai jucat cu ea, ai stricat-o, acum las-o! Nu te incapatina ca un copil, daca te depaseste! Lasa sa vina un ''mester'' sa o repare! ;)

MoRRiS06.10.2008 16:10
Simbolule, gata! Ajunge! Ti-a dat gb jucaria, te-ai jucat cu ea, ai stricat-o, acum las-o! Nu te incapatina ca un copil, daca te depaseste! Lasa sa vina un ''mester'' sa o repare! ;)

In cazul asta, tu ar trebui sa`tzi skimbi id-ul , din moment ce ai ceva impotriva lu` Laca :)

Din cate shtiu eu, "Fiara" i se spune lu` Laca, iar "7" este numarul care`l avea el pe tricou.

Ce zici, am dreptate ? :))

xander.hool06.10.2008 16:13

incerc din rasputeri sa nu te jignesc....pot sa spun doar ca esti o jignire pt ceea ce inseamna Steaua Bucuresti(sau a inseamnat) si pt spiritul de lupta ce ne-a consacrat...ce usor se uita ce a facut Lacatus pt Steaua...determinarea lui,golurile,trofeele...acum nu mai este simbolul Stelei?nu mai este idolul vostru?pt un egal cu otopeni?problema sunt jucatorii...si cine ii aduce la Steaua...dar tu nu esti suporter...tu cel care ai scris articolul...apropo,stii de ce tot stadionul striga Lacatus Lacatus meci de meci?habar nu ai...iti spun eu:PT CA ASTA E STRIGATUL NOSTRU DE LUPTA!!! asta e deviza noastra...Marius Lacatus! faptele lui vorbesc de la sine...rezuma-te la a zice ca nu e antrenor bun...si evita intrebari stupide cum ar fi de ce nu pleaca?e ca si cum ai intreba de ce jucam noi in Ghencea si nu pe cotroceni...sa fim seriosi...ne meritam jucatorii fara caracter...pt mentalitatea noastra...pt ca functionam ca o banca...clientii care au banii sunt bineveniti...cei care cer nu au ce cauta...sper sa nu te intalnesc pe stadion...mi-ai strica ziua...si cu asta am incheiat...respect Peluza Sud...ca in rest.......

Piece of Mind06.10.2008 16:20
Acolo explic de ce, dupa umila mea parere, mai sta Lacatus la Steaua. Si mie imi pare bine ca sta el acolo si nu o adevarata carpa, gen Olaroiu!

Iata o confirmare a zicalei " dragostea e oarba" si a faptului ca ne place sa ne jucam cu cuvintele!

Ce bine-ar fi sa fie si Lacatus o "carpa" care sa ne aduca un titlu si o semifinala de UEFA, DAR CU LOTUL PE CARE L-A AVUT ATUNCI LA DISPOZITIE Olaroiu!

MoWeed06.10.2008 16:26

Si tu iti zici "fiara7"? Rusine!

Adrian06.10.2008 16:27

O fi fost Olaroiu carpa dar a facut mai multe ca antrenor pt Steaua decat Lacatus.Si a avut un lot mult mai slab.

Si cu lotul ala mult mai slab(fara portar si fundas dreapta)echipa juca mult mai bine decat o face acum.

Pana sa apara accidentarile(Thereau,Iacob,Cristocea,Radoi,Paraschiv,Andrey,Dica,Ghionea,Ov Petre- sa ma scuzati daca am uitat pe cineva), juca mult mai bine.Si juca cu 2 atacanti tot timpul: Thereau si Dica sau Badea si Iacob sau Badea si Thereau.

Nu zic ca l-as vrea pe Olaroiu inapoi.

Nu l-as vrea.

Dupa acel 2-4 cu dinam0, 100% nu il mai vreau.

Dar ca antrenor a facut mai multe decat Lacatus.

c.ronaldo1706.10.2008 16:35

Repet pentru toti contestatarii lui Lacatus, DE CE AR PLECA? Si nu ma luati cu echipa nu joaca nimic. De ce? 1.Echipa joaca, 2.Inainte de fiecare meci de UCL, aud ba de la Murinho, ba de la Ferguson ca isi doreste un 1-0 chinuit. 3.Un antrenor mare este cel ce reuseste sa obtina rezultate mari.

Acum depinde de fiecare ce alege. Spectacol fara rezultate (Protasov) vs. Rezultate mari, dar joc chinuit (Olaroiu).

Cele mai penibile argumente mi se par "Oli a castigat meciul x pentru ca s-a vazut mana lui Protasov, tactica lui Protasov, omogenitatea lui Protasov etc.". Pai va intreb, cum mama masii cand era Protasov nu aveam rezultate, si imediat cum a plecat Protasov, Steaua a obtinut marile rezultate din sezonul respectiv? Nu imi aduc aminte ca Protasov, dupa 2-2 in Ghencea cu Vaslui (echipa ce nu a avut nici-o victorie in tot turul) sa fi fost atat de contestat. Sau dupa 0-2, in Ghencea, cu Gloria Bistrita.

Sa va aduc aminte ce rezultate avea Protasov:

2-2, Vaslui, Ghencea.

0-2, Gloria, Ghencea

1-0, Bacau, Ghencea. Gol marcat in repriza secunda din penalty.

0-1, CFR, Cluj.

2-1, Jiul, Petrosani. La pauza eram condusi, golul victoriei venit in finalul meciului.

0-0, Poli, Timisoara.

0-0, Rapid, Giulesti.

2-2, Dinamo, Ghencea.

Vi se par rezultate de mare antrenor?

syro_stelist_4_life06.10.2008 16:35

Citat:

"De ce nu pleacã odatã de la Steaua? De ce ne exaspereazã meci de meci, folosind jucãtorii pe alte posturi decât cele pe care dau randament maxim? Da, l-a introdus pe Stancu titular, a jucat cu Dayro vârf și nu mijlocaș de creație, dar nu a fost în stare sã gândeascã un sistem care sã îi ?serveascã? pe cei doi cu mingi utilizabile. De ce s-a jucat cu mingi pe sus la Fiorentina, când e clar cã lui Stancu nu-i sunt de folos aceste mingi?

Se știe, Lãcãtuș nu are niciun merit în calificarea în Champions League! Determinarea și Banii lui Becali au fãcut jucãtorii Stelei sã-și doreascã victoria! Dar Arthuro de ce e ținut acum în afara lotului? Da, nu e atacantul pe care ni l-am fi dorit în teren, dar totuși, nici chiar așa, sã-l lase în afara echipei! Lãcãtuș ãsta habar n-are de antrenorat, nu știe nimic, n-are nicio treabã.

Am fãcut egal cu CS Otopeni, echipã care înaintea meciului cu Steaua avea 4 puncte. Cât sã mai suportãm umilințele astea, comparabile cu perioada Olãroiu? De ce nu a gândit Lãcãtuș un sistem în care sã desfacã apãrarea ermeticã a adversarului? Lãcãtuș e un sclav, o cârpã care acceptã amestecul patronului.

DE CE MAI STÃ LÃCÃTUª LA Steaua, CÂND NU E ÎN STARE SÃ CREEZE O ALTÃ STEA 1986?

Sã vinã Olãroiu și Protasov, ei ar putea face minuni la Steaua! Sã vinã Grig de la Galați și Popa de la Iași! Nici Rednic, Lucescu sau Andone nu ar fi rãi! Oricine e mai bun decât Lãcãtuș! Se înțelege, vorbim aici de Lãcãtuș antrenorul, nu de Lãcãtuș jucãtorul-simbol. În cazul jucãtorului, jos pãlãria, respecte eterne!

Acestea sunt argumentele steliștilor ce doresc debarcarea imediatã a lui Marius Lãcãtuș. Ce vom face dupã aceea, pe cine punem în loc? Nu se știe, Dumnezeu cu mila! Gãsește el Becali un fost simbol, sã ne închidã gura. E o rețetã de succes,aplicatã deja odatã și pe care i-a sugerat-o și lui Taher. "

Edit Moderatori

Invata sa citesti si te mai asteptam pe site

fiara706.10.2008 16:36

In cazul asta, tu ar trebui sa`tzi skimbi id-ul , din moment ce ai ceva impotriva lu` Laca :)

Din cate shtiu eu, "Fiara" i se spune lu` Laca, iar "7" este numarul care`l avea el pe tricou.

Ce zici, am dreptate ? :))

daca te uitai mai atent, vedeai ca am nick-ul asta din 6-August 2005, cand el doar visa sa devina antrenor la Steaua.

Numarul 7 l-a avut JUCATORUL Lacatus. Jucatorul Lacatus este una, antrenorul Lacatus este cu totul altceva (aproape diametral opus)

lupi06.10.2008 16:39

Lacatus a avut echipa returu trecut,Lacatus a avut pregatirea cu echipa,Lacatus a facut transferurile lui(Szekely,Dayro Stancu,Arthuro numa astia 4 au fost 6 mil plus altii deci nu se poate plange),Lacatus a avut sustinerea lui Becali si a suporterilor,Lacatus a avut timp destul sa isi puna amprenta asupra jocului dar cu toate astea chiar daca am recuperat mult returu trecut(cu muult bulan,masa verde,vasluiu,hentu lui golanski cu urziceniu s.a.md.) si dupa ce am recuperat nu a stiut sa profite,1-1 cu Timisoara in care mendoza(care toti il regretati dar a fot lasat sa plece de Lacatus) de a iesit si a intrat Lovin daca nu ma inshel sau cv jucator defensiv si am pierdut titlul la Dinamo acasa jucand lamentabil.apoi a avut preg de vara,tranferurile dorite si tot ne-am umplut de penibil cu Otopeniu,pe Brasov am batut greu si tarziu,egal cu o Bistrita iesita din forma total,victorie cu iasiu care e jos de tot.cum spune unu pe aici noi am pierdut puncte unde Dinamo le-o gastigat.am scos Galata dar numai din "vina jucatorilor".Chiar il vedeti mare antrenor?

Adrian06.10.2008 16:40

Astept lista cu imbunatatirile aduse de Lacatus la echipa.

joseph06.10.2008 16:45
Astept lista cu imbunatatirile aduse de Lacatus la echipa.

si eu astept sa nu mai stresezi lumea aiurea...

Adrian06.10.2008 16:47

Iosife....ce sa fac?!

Se pare ca amandoi ramanem cu buza umflata.

Nu cred ca vom primi prea curand ceea ce asteptam.

ssinpadureacualune06.10.2008 16:47

BRAVO lui! Toti iubim Steaua.Toti suferim pentru EA.Dar asta n-are nicio legatura cu faptul ca Steaua joaca prost si una din cauze este Lacatus.Nu se stie daca cineva ar fi mai bun, sau daca schimbarea antrenorului acum ar fi benefica.Sincer nu cred ca schimbarea lui Lacatus acum ar fi buna, dar totusi trebuie sa realizam MACAR ca este una din cauzele jocului prost al Stelei.Proba lui de foc va veni de la 1 NOIEMBRIE si pana la sfarsitul turului.Atunci o sa fie ori la bal ori la spital...ori o sa jucam bine si ii batem si pe caini si pe tigani si pe Lyon si pe toti, ori o sa fim praf si ne vor bate toti si Lacatus va pleca singur garantat.Nu exista gri in perioada aia...bati pe unii pierzi cu altii ,x-uri sau mai stiu eu ce...atunci moralul va conta enorm, moral adus de un joc bun, de dorinta jucatorilor si de capacitatea ANTRENORULUI.Vom vedea atunci si sincer nu cred ca se poate vorbi despre plecarea lui Lacatus pana la sfarsitul turului.

joseph06.10.2008 16:49
Iosife....ce sa fac?!

sa te caiesti, fiule:))

ca sa fiu si putin la subiect... cred ca va mancati(contestatarii) si ne mancati(aparatorii) nervii degeaba... pt ca vin alegerile si nu il schimba oricum ciobanul pe Lacatus. eu inca am incredere in el si sper ca la finalul sezonului sa fim cu totii bucurosi. altii au avut mult mai multe sanse si n-a stat lumea cu gura pe ei la fiecare pas gresit. chiar cred ca merita mai mult din partea noastra. si eu vad echipa putin altfel... tactica la fel... dar cum sa va zic... nu sunt antrenor si accept lucrul asta:)

legat de meciul cu Otopeni... in ultimii ani in fiecare campionat cred ca am pierdut fie cu ultima clasata, fie cu o echipa care nu mai avusese victorii de mult timp(sau ambele), deci nu cred ca se trage de la antrenor in mod deosebit

MoRRiS06.10.2008 16:54
Iosife....ce sa fac?!

sa te caiesti, fiule:))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cea mai tare replica =))=))

Adrian06.10.2008 16:58

Bine ca aveti replici.

Ca argumentele va scapa.

Joga Bonito06.10.2008 17:03

No comment. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. Si consecvent.

Daca am fi intr-o situatie disperata, jocul nu ar merge si rezultatele ar fi nefaste, antrenorul Lacatus si-ar da demisia. E printre putinii antrenori care au calcat la Steaua si nu l-au interesat banii sau imaginea. Doreste doar binele Stelei. E practic si singurul care a ramas alaturi de Steaua in momentele grele. Nu prea l-am vazut pe Oli sa iasa la conferinte dupa acel 2-2 cu cantec de la Iasi, sau pe Hagi a carui singura preocupare erau arbitrii.

Adrian06.10.2008 17:05

Sau pe Lacatus cand Steaua era murdarita de Lucescu in 98

Protasov06.10.2008 17:06
Lacatus a avut echipa returu trecut,Lacatus a avut pregatirea cu echipa,Lacatus a facut transferurile lui(Szekely,Dayro Stancu,Arthuro numa astia 4 au fost 6 mil plus altii deci nu se poate plange),Lacatus a avut sustinerea lui Becali si a suporterilor,Lacatus a avut timp destul sa isi puna amprenta asupra jocului dar cu toate astea chiar daca am recuperat mult returu trecut(cu muult bulan,masa verde,vasluiu,hentu lui golanski cu urziceniu s.a.md.) si dupa ce am recuperat nu a stiut sa profite,1-1 cu Timisoara in care mendoza(care toti il regretati dar a fot lasat sa plece de Lacatus) de a iesit si a intrat Lovin daca nu ma inshel sau cv jucator defensiv si am pierdut titlul la Dinamo acasa jucand lamentabil.apoi a avut preg de vara,tranferurile dorite si tot ne-am umplut de penibil cu Otopeniu,pe Brasov am batut greu si tarziu,egal cu o Bistrita iesita din forma total,victorie cu iasiu care e jos de tot.cum spune unu pe aici noi am pierdut puncte unde Dinamo le-o gastigat.am scos Galata dar numai din "vina jucatorilor".Chiar il vedeti mare antrenor?

Nu a facut Lacatus nici un transfer! Aici e buba! Sustinerea lui Becali nu intereseaza pe nimeni, asta este cat se poate de clar, cred. Bulanul ala de care vorbesti tu era un vis inainte sa vina Lacatus. Fara el nu am fi acum in Liga. Este numai meritul jucatorilor cu Galata, spui? Eu cred ca Lacatus este unul din putinii antrenori capabil sa reuseasca cu un asa lot doua jocuri bune la rand cu o echipa de talia Galatei.Cu Dinamo au gresit toti, includem aici, antrenorul. Cine te-a umplut pe tine de penibil in afara acestor observatii pe care le faci? Steaua e in Liga, jucam mult mai bine ca anii trecuti si dupa doua jocuri avem sanse intacte cum nu s-a mai intamplat probabil niciodata de cand se joaca pe sistemul asta. Am pierdut doar la Vaslui, aseara au jucat prost si cam asta e bilantul negativ. Suntem in carti mai mult decat "super-echipa" lui "Trompeta" in ceea ce priveste campionatul. Unde vezi tu problema?

fiara706.10.2008 17:12

Iti respect opinia, dar, referitor la relatia dintre Antrenor si GiBon eu nu vad nicio diferenta intre Lacatus si Olaroiu. Tot GiBonul face echipa, tot el face si schimbarile. Poate s-a modificat doar metoda de comunicare, acum nu mai trimite mutarea in plic, o trimite prin sms sau la TV.

Respect jucatorul Lacatus, insa o Legenda nu are voie sa se umileasca in fata unui maimutoi. Nu are nicio scuza. Daca vroia sa isi pastreze imaginea intacta, trebuia sa isi dea demisia la prima imixtiune, sau sa nu accepte postul de la bun inceput (avand in vedere ca exista si precedentul ''Hagi''). Acceptand umilinta, s-a expus singur

Adrian06.10.2008 17:16

Eu propun inchiderea acestui topic pt ca nu isi mai are rostul.

Orice argument ar aduce cei care cred ca Lacatus nu e antrenor de Steaua, cei care sunt pro antrenorul Lacatus vin cu aceeasi scuza: Lacatus trebuie sa fie antrenor pt ca iubeste Steaua.

Nu are rost sa mai discutam.

Am insa niste propuneri.

Mergand pe aceasta judecata, cum ca Steaua trebuie antrenata de un om care o iubeste, nu de unul competent, eu propun ca Marius(moderatorul) sa fie numit antrenor la anul.

Si daca o vrea el, eu nu m-as supara sa ii fiu secund.

«14567814»