FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce mai stã Lãcãtuș?

«12345614»
sabin130706.10.2008 08:55
Suntem ¨fani Steaua¨, Steaua inseamna Lacatus, prin inductie suntem ¨fani Lacatus¨ daca vrei tu.

Cum spunea Adrian, Steaua sunt sutele de jucatori care au trecut pe la Steaua si au pus umarul la ridicarea echipei. Unii mai mult timp, altii mai putin, dar nu judecam cat de stelisti au fost in functie de timp. Dar niciunul dintre ei n-ar avea voie sa strice ce-au ridicat toti doar pentru ca e mai iubit de galerie. Repet, nu ma refer acum la tactica sau alte considerente, doar la baza discutiei pro si antilacatus.

Dupa ce judecam? Daca tot militam pentru aceasta echitate absoluta, si cand e cazul si cand nu, de ce crezi tu ca Lacatus este simbolul Stelei? De ce e el iubit de galerie? S-a tras la sorti dintre aceste variante perfect egale intre ele pentru desemnarea unui simbol?

Discutia pro si anti Lacatus din punctul asta de vedere nu-si are rostul, ori nu-l vad eu si incerc sa-l inteleg.

mirceone06.10.2008 08:56
Deci incredibil ma oameni buni, cum se castiga un meci greu toata lumea il lauda, cum e vb de un esec va apucati de latrat. Hotarati-va odata ori il sustineti ori vb cuiva de mai sus "aruncati cu pietre in el"? Sau ce asteptati? Sa facem un sir de 50 victorii consecutive? Desi mi-as dori enorm sunt cu picioarele pe pamant si stiu ca nu e posibil. Bagati-va mintile in cap, toata ziua va plangeti, uitati-va la rapid, aia au de ce sa se planga nu noi!!!!!!!!

Horica tata, poti sa-mi spui la ce meciuri grele castigate faci referire? Cu chefereul sezonul trecut.. acel 3-1????, cu subpodarii la masa verde? meciul decisiv cu dinamu cumva? cu Galata, Bayern, Fiorentina? Aaaaa am uitat ca i-am nenorocit pe AS Roma... corect, dar de asta a uitat toata lumea pt ca din pacate (sau din fericire- aici cum simte fiecare), la fel a facut si chefereul si intr-un meci oficial chiar...

Mie unul mi-e greu sa dau ochii cu prieteni/cunoscuti de-ai mei, suporteri ai altor echipe, pe care mereu i-am numit frustrati cand dadeau in Steaua, cand vad cum vorbeste toata Europa despre clujeni iar noi tragem cu dintii de un "egal mare" sau ne multumim cu o infrangere la limita. Pentru ca noi suntem Steaua si ne-am obisnuit cu performanta, avem experienta... sau cel putin asa credem. La chefereu s-au vazut o tatica, ambitie, rezultate... noi alergam mult, prost, fara rost si culmea, pe bani multi. In conditiile astea ar trebui sa fiu multumit? sa am rabdare? am avut un an si sincer as mai avea inca unul dar nu cred ca se va vedea vreo schimbare.

Am tot respectul pentru Lacatus si nu pot spune ca nu e de Steaua, atata timp cat se stie f bine ca ciobanul isi baga nasul la titulari, tactica, asezarea in teren, schimbari... dar... pana mea... nu jucam, nu se vede nici o schimbare, acelasi joc la bulan din era Olaroiu, iar Laca se face ca nu vede asta.

Nu spun ca dinamu sau crrapidul ar juca mai bine, dar nu ma intereseaza.... eu imi doresc sa ajungem in fata lor prin rezultatele noastre bune nu datorita jocului lor infect.

Off topic:

Am o rugaminte la toti cei care folosesc cuvinte de gen "prost, idiot, imbecil" sau mai stiu eu ce la adresa altor utilizatori ai forumului …. Abtineti-va. Intram cu toti aici sa ne sustinem echipa, sa ne spunem of-urile. E normal sa existe pareri diferite si de parca jocul slab al echipei nu ar fi destul de suparator, unii dintre noi mai simt nevoia sa se exteriorizeze "in familie" si e urat.

sabin130706.10.2008 08:58
in primul rand se face anul de cand Laca a preluat echipa si tot nu se vede vreo imbunatatire in ceea ce priveste jocul.

Daca tu chiar crezi ce ¨spui¨ aici cred ca tot aici se si termina discutia. Nu poti sa-i impui omului sa vada niste lucruri reale. Vorbim in aer.

La anu´ si la multi ani!

Adrian06.10.2008 09:05

Sabine, vad ca tu nu vrei sa pricepi ca nu are nimeni nimic cu simbolul Lacatus.

Lumea critica faptul ca nu e antrenor de Steaua.

Robson si Oop au pus-o cel mai bine.

1.Faptul ca e un simbol al Stelei nu ii da dreptul sa strice ce au facut altii.

2.De un an nu a facut imbunatatiri semnificative.Daca tu crezi ca a facut, enumera-le.

sabin130706.10.2008 09:13

Ba nu, Adriane. Mai sus nu se vorbea de antrenori, tactici si numar de pase. Iar amestecam lucrurile. Asta e premisa acestei discutii, si dupa mine e o premisa gresita cand amesteci mere cu pere.

Se punea in discutie legitimitatea acestui ¨simbol¨ si acum si zilele trecute.

Daca vorbim de lucruri concrete, iar e confilict de opinii, pentru ca mie mi se pare ca este justificata mentinerea lui Laatus pe banca, mai ales daca raportam la anii trecuti; daca tinem cont si de constanta-becali pentru toti dar si de circumstantele pentru fiecare in particular. Doar ca raportam la doar ce ne convine. Ar trebui sa le luam punct cu punct, sa nu mai fie eschive.

Adrian06.10.2008 09:18

Si totusi, imbunatatirile?

sabin130706.10.2008 09:25

S-a inceput sa se joace ofensiv, pe jos. E cea mai importanta dupa mine, si restul in comparatie cu asta imi par detalii.

Nu se mai dau 90% dintre goluri doar de Dica si ¨capul lui Goian¨ in faze fixe. Acum a inceput sa se duca dorul golurilor din faze fixe.

Lipsa unui mijlocas central polivalent cantareste mult mai mult decat prezenta atator benzi. Cand se spune ¨cel mai bun lot¨ de obicei se face referire doar cantitativ, nu si calitativ.

RedScorpyON06.10.2008 09:32

Sincer...cred ca Lacatus pregateste meciu' cu Lyon,pt ca la meciurile mari face mereu o tactica de aparare ireprosabila...de blocare a tuturor culoarelor,a tuturor jucatorilor principali,dar nu face o tactica de atac deloc buna.De Ce?Parerea mea pt ca nu poate gandi repede si are nevoie de timp.Nu e limitat ca antrenor,ci ca gandire antrenorala,reactioneaza prea tarziu!

Si acum sincer,ce antrenor ati vazut voi ca la 1-0 sau 2-1 in min 65 sa bage un fudas central si sa schimbe sistemul de joc in unul cu 5 fundasi in ultimii 5-6 ani?DOAR CEI SLABI!--->Lacatus face parte dintre ei...ORICUM Steaua NU JOACA NIMIC IN ATAC!Jucam bine cu Fiorentina si Bayern pt ca ne aparam 70% din meci,deaia,cand trebuie sa atacam mereu prindem o zi proasta,sau nu avem inspiratie...Oricum,si daca ajungem pe locu 20 din 18 peluzele o sa il aclame pt ce a fost ca jucator...practic el traieste din trecut,din "pensia" fotbalistului.

steado06.10.2008 09:32

Alo ! Suporteri stelisti (o parte din ei) reveniti-va ! De cand a inceput acest campionat vad ca Lacatus a devenit cea mai mare problema a Stelei.Este incredibil cu cate insistenta se aduce in discutie plecarea lui Lacatus si aducerea altui antrenor ca solutia salvatoare.In primul rand sa salveze ce ? S-a compromis acest sezon ? Nici vorba, Steaua e in carti in campionat iar in UCL exista sanse (si practice si teoretice) pentru ocuparea locului 3 sau 2.Stiu, ce-i care critica prestatia lui Lacatus pun mai presus jocul echipei, de care nu sunt multumiti.Vina pentru jocul Stelei, care nu a ajuns la nivelul celui din anii '80, nici macar la nivelul celui din vremea lui Protasov este, dupa aceste pareri, evident Lacatus, care nu aseaza echipa in teren cum trebuie.

Sigur, fiecare are dreptul sa-si exprime parerile.Ele pot si chiar e corect sa fie si diferite.Mai ales ca, in mod evident, Lacatus nu este cel mai bun antrenor din lume.Nu are cea mai mare experienta si face si greseli, nu este perfect.Asta e clar.Dar de aici si pana la a vedea in Lacatus cea mai mare problema, fiindca despre el se discuta cel mai mult pe acest forum, e cale lunga.

Inainte de problema (?) Lacatus exista problema Becali si problema mentalitatea jucatorilor.Astea nu le vedem ? De Becali s-a tot discutat si aici parerile tuturor coincid.Dar, nu-i asa, asta e o problema fara rezolvare, asa ca hai tot pe Lacatus…Mentalitatea jucatorilor ? Avem cel mai bun lot, de jucatori nu ne putem atinge.Singura lor vina e ca nu sunt pusi sa joace pe patratica de teren pe care trebuie...

Sa fim seriosi (si lucizi) ! Pai aici e marea problema (lasandu-l deoparte pe Becali, care e constanta ghinionista si n-ai ce-i face) ! Nu avem nici pe departe lotul de jucatori care sa produca acel joc spectacol dupa care tanjim toti.Transferurile din vara, desi mult trambitate, nu au adus practic nici un mare plus.Toja, chiar daca nu si-a gasit locul (pe stanga sau in centru) pana acum, se dovedeste o mare deziluzie.A promis mult dar a aratat putin pe teren.Bogdan Stancu, la fel,.o dezamagire vorba lu' nea Gigi).Szekely, un joc inca inconstant, la fel ca si Semedo.Arthuro, Kapetanos, mai are rost sa discutam ? Analizand deci cu luciditate, in afara defensivei, nu prea avem cu ce ne lauda cu actualul lot de jucatori.Evident prin prisma pretentiilor noastre privind un joc spectaculos, fiindca altfel se pot obtine niste rezultate rezonabile cu acest lot, ceea ce s-a si intamplat pana acum.Lipsesc in continuare acei mijlocasi ofensivi si atacanti de valoare, care sa imprime spectacol si eficienta jocului Stelei.

Asta e realitatea, ce poate fi constatata cu destula usurinta, daca privim lucrurile cu obiectivitate si luciditate, si reusim sa depasim starea de nemultumire datorata faptului ca in anii '86 luam Cupa campionilor iar acum ne impiedicam de Otopeni...

Asta e mentalitatea acestor jucatori, care nu se pot concentra in acelasi mod cu Otopenii, asa cum au facut-o cu cateva zile in urma cu Fiorentina.Si care nu pot trata Bayern sau Real Madrid ca pe o echipa formata tot din 11 jucatori pamanteni, nu 11 extraterestrii.

Daca aveam pretentia ca sarcina lui Lacatus era sa le schimbe intr-un an mentalitatea acestor jucatori, atunci da, sa-l dam afara ! Dar, atentie, nici Zenga nici Protasov nu au reusit acest lucru, adica sa schimbe mentalitatea jucatorilor.

In rest, un articol subtil, obiectiv, demn de apreciat.

ebonyc06.10.2008 09:33
Shaker, stau si ma uit la lotul nostru.

Cu cateva semne de intrebare in atac, avem cel mai bun lot din tara.

Cel mai bun portar.

Cei mai buni fundasi dreapta.

Cei mai buni fundasi centrali.

Emeghara e unul dintre cei mai buni fundasi stanga din tara.Abia astept sa revina.

Cei mai buni mijlocasi dreapta.

Cei mai buni mijlocasi centrali.(Lovin, Ov Petre,Plesan si chiar Tiago ar fi titulari la orice echipa din tara.Mi-ar place sa zic si de Abel ceva dar nu l-am vazut jucand cum trebuie.)

Toja si Ochirosii daca ar juca doar pe stanga, acolo unde se simt cel mai bine, ar da randament maxim.

Stancu si Dayro sunt 2 oameni de gol in atac si se pare ca si Kapetanos are simtul portii.

Si atunci de ce nu jucam bine?

Nu jucam bine pt ca sistemul e prost si pt ca jucatorii sunt reprofilati la nesfarsit.

Dayro vine atacant golgeter al columbiei si e pus mijlocas ofensiv(desi la ce sarcini defensive are seamana mai mult cu mijlocas central)

Szekely, Semedo si Nicolita joaca pe stanga cu schimbul.

Toja e pus inchizator sau mijlocas central cand el stie doar in stanga sau in spatele varfurilor.

Stancu in loc sa fie asezat cu fata la poarta e tinut cu spatele la ea ca sa intoarca mingi.

Vede cineva unde bat?

nu stiu daca sunt toti din ce ai zis tu cei mai buni din tara dar in rest sunt total de acord cu tine.

Horica06.10.2008 09:40

Nici mie nu-mi place jocul echipei in ultimele 3 meciuri, dar sper de la meci la meci ca isi va reveni. Nu e doar vina lui Laca, si tind sa cred ca mai mult e vina jucatorilor. Si tot se vorbeste de cfru, ca ei au reusit in 7 ani sa faca pe dracu in patru si sa iasa din Liga a 3 si sa ajunga in CL, ba chiar sa se descurce acolo, credeti ca toate astea sunt multumita antrenorilor pe care i-au avut? Pana sa vina toti strainii aia era ceva de ei? Toata chestia zic eu sta in mentalitatea jucatoriilor, si in linistea din interiorul clubului. Mentalitatea jucatorilor straini e alta decat a celor romani, noi parca tot timpu ne culcam pe o ureche cand nu merge ceva bine si nu incercam sa ne ridicam, sa facem sa fie bine si tot timpu ne inecam ca tiganu la mal, fie ca e vorba de nationala sau de cluburi (exemplu "campania" UEFA a incredibilei Romanie cu 5 echipe anul acesta). Iar linistea din interiorul clubului nu consta in lipsa de scandaluri in presa sau altele, consta in faptul ca cei din conducere sa nu se bage in transferuri, in titulari, in tactica, in absolut nimic. Conducerea noastra e un cutit cu doua taisuri, pe deoparte ne plangem de felul in care patronul clubului se baga peste antrenor si echipa, si pe de alta parte daca stam sa ne gandim, fara el nu stiu daca ajungeam asa departe in UEFA, si nici atat in CL, pentru ca sa ajungi in astfel de competitii trebuie bani, si chiar daca omu si-a scos toti bani pe care i-a investit, poate chiar mai mult, si-a atins scopul si echipa e an de an in competitiile europene. Nu iau apararea nimanui, atat spun ca nu merita sa ne revoltam chiar dupa fiecare rezultat mai putin bun, si macar din partea noastra fie liniste in club. Anul trecut eram la inceputul returului la o distanta rusinoasa fata de ocupanta primului loc, acum sa speram ca nu v-a mai fi asa, deocamdata e ok, cu sau fara parcursul prost al contracandidatelor la titlu.

kosm1n06.10.2008 09:41

Da un super articol care nu ajuta cu nimik! Pai Lacatus trebuie sustinut la victorii dar trebuie sustinut si mai si la insuccese! Astia suntem noi multi antrenori care stiu mai multe decat unul care are licenta de antrenor(stiti proverbul "oricat de prost ar fi maistrul tot stie mai multe de cat noi"). Cand Hagi a fost dat afara stiam ca o sa fie mai rau ca pana atunci si daca o sa plece Laca nu o sa ne mai scoata nici dracu din criza! Tineti minte! Forzza Laca!

think_again06.10.2008 09:53

Un articol foarte bun cu unele mici specificatii.Lacatus a gresit cand l-a bagat pe Stancu in locul lui Arthuro(ceea ce voi ati vrut tot timpul)A gresit apoi cand l-a dat afara din echipa pe Arthuro(ceea ce voi ati vrut sa il scoata pentru ca nu marca desi facea un joc extraordinar si folositor fara sa marcheze,intradevar daca marca era si mai bine)acum sa vedem cu kapetanos care are lovitura buna de cap si chiar explozie pentru ca deseori l-am vazut scapand singur cu portarul plecand din pozitie regulamentara si a depasit lejer fundasii adversi(chiar si pe cei ai fiorentinei)insa atunci marea lui vina a fost teama de a suta s-a gandit prea tarziu la un moment dat a vrut sa paseze!!!oricum eu cred ca o sa fie ceea ce avem nevoie!!!sa vedem!!!dar un atac arthuro-kapetanos cu Dayro moreno rezerva cum ar fi??pentru ca Dayro moreno nu mai e jucatorul pe care toti il credeam se pierde incet incet la Steaua!!!la fel cum e cazul lui toja!!!si chiar a lui zapata in inceputul campionatului!!!

lupi06.10.2008 10:25

Cel mai bun portar.

Emeghara e unul dintre cei mai buni fundasi stanga din tara.Abia astept sa revina.

Cei mai buni mijlocasi centrali.(Lovin, Ov Petre,Plesan si chiar Tiago ar fi titulari la orice echipa din tara.Mi-ar place sa zic si de Abel ceva dar nu l-am vazut jucand cum trebuie.)

Toja si Ochirosii daca ar juca doar pe stanga, acolo unde se simt cel mai bine, ar da randament maxim.

Stancu si Dayro sunt 2 oameni de gol in atac si se pare ca si Kapetanos are simtul portii.

Nu jucam bine pt ca sistemul e prost si pt ca jucatorii sunt reprofilati la nesfarsit.

Dayro vine atacant golgeter al columbiei si e pus mijlocas ofensiv(desi la ce sarcini defensive are seamana mai mult cu mijlocas central)

Toja e pus inchizator sau mijlocas central cand el stie doar in stanga sau in spatele varfurilor.

Stancu in loc sa fie asezat cu fata la poarta e tinut cu spatele la ea ca sa intoarca mingi.

Vede cineva unde bat?

vad unde bati.sunt de acord cu tine,dar pe site sunt tot baietasii aia care stiu ca Lacatus e un mare antrenor.Daca Lacatus facea in trecut ce face acum Sabau,Grigoras sau Petrescu ii puteam da credit,dar nu a fost,nu este si probabil nu va fi un mare antrenor.

oop06.10.2008 10:26
S-a inceput sa se joace ofensiv, pe jos. E cea mai importanta dupa mine, si restul in comparatie cu asta imi par detalii.

te pomenesti ca pana acum jucam 'defensiv si pe sus'?Eu tot sunt nerabdator sa vad 'trasee',combinatii in viteza pt a destabiliza apararea adversa,scheme la loviturile libere,faza lucrate la antrenament in care jucatorii,in unele situatii,nici sa nu se uite incotro sa paseze,atat de bine sa se 'simta' pe teren ...

Noi acum jucam mai mult de-a latul terenului ...

Sincer...cred ca Lacatus pregateste meciu' cu Lyon,pt ca la meciurile mari face mereu o tactica de aparare ireprosabila...de blocare a tuturor culoarelor,a tuturor jucatorilor principali,dar nu face o tactica de atac deloc buna.De Ce?Parerea mea pt ca nu poate gandi repede si are nevoie de timp.Nu e limitat ca antrenor,ci ca gandire antrenorala,reactioneaza prea tarziu!

Nu vreau in nici un fel sa minimalizez rezultatele lui Laca,dar nu stiu cata contributie are la jocul perfect in aparare facut cateodata de Steaua in meciurile cu echipele mari.Cand ai la dispozitie un Goian,un Ghionea si un Radoi + 2 fundasi laterali,cu totii jucatori de nationala nu ar trebui sa ai mari probleme cu defensiva ... Bine,Laca are meritul de a-i baga in teren,nimic de spus!

Un articol foarte bun cu unele mici specificatii.Lacatus a gresit cand l-a bagat pe Stancu in locul lui Arthuro(ceea ce voi ati vrut tot timpul)A gresit apoi cand l-a dat afara din echipa pe Arthuro(ceea ce voi ati vrut sa il scoata pentru ca nu marca desi facea un joc extraordinar si folositor fara sa marcheze,intradevar daca marca era si mai bine)

Arthuro e accidentat,nu l-a dat afara nimeni din echipa ... o sa revina imediat si iar o sa ne incante cu 'jocul extraordinar si folositor fara sa marcheze'

ebonyc06.10.2008 10:33
Ma exaspereaza anumite "primate"pe acest site:"daca castigam Laca era cel mai bun,dar acum il huliti"/"cum pierde Steaua,cum sariti la gatul lui Laca"/"Daca o sa ia campionatu si va ocupa un loc bun in Liga unde va v-a fi nasul",etc...se folosesc fel si fel de astfel de formule patetice si puerile.

Pai mai oameni buni...degeaba castiga acest antrenor toate meciurile,sau ia n'spe mii de cupe daca tu,ca si simplu suporter,accepti sa-ti deschizi ochii si vezi ca echipa favorita obtine victorii doar prin daruire exemplara a jucatorilor si nu o idee tactica sau vreo formula care sa persiste in joc si sa-ti dovedeasca tie ca si fan,sau simplu privitor,ca acel antrenor care face ture de pe banca in tusa are si el o contributie la acel joc.

Stiti cum se spune...dragostea prea mare te face orb...eu cred ca Lacatus e prea indragostit de Steaua.

Daca castiga toate meciurile si ia 'nspe mii de cupe doar prin daruirea jucatorilor o sa fiu foarte multumit. Personal putin imi pasa de tactica. Daca iau Liga Campionilor nu o sa ma doara nici in fund de faptul ca echipa nu are nici o idee tactica.Din pacate, lucrurile stau putin mai altfel. Nici mie nu imi place cum joaca Steaua, nici in retur nu mi-a placut dar o sa ii ofer lui Lacatus un sezon intreg sa imi demonstreze ca poate fi un mare antrenor. Pentru cei care il critica pe Olaroiu nu uitati ca el a facut din rahat bici (a jucat fara Radoi o buna perioada iar accidentarile se tineau lant). Daca Olaroiu avea lotul de acum cred ca defila dar nu asta conteaza.

Eu sper ca Laca sa ia titlul si sa castige 'nspe mii de cupe fara nici o idee tactica.

din pacate daruirea nu e chiar asa mare decat la cativa jucatori. jucatorii care nu joaca pe posturile lor sunt demoralizati. si i-a enumerat Adrian mai sus. lui Semedo ii va fi greu sa joace la moral maxim atunci cand va avea mingea numai pe stangul. e valabil si la szekely. iar toja este un jucator pe care nu poate vedea 2 parti ale terenului. el stie sa plece din margine si sa se duca intr-o directie. se vede ce haotic e la mijloc in spate. doar in spatele varfurilor mia poate juca. problema e ca il joci un meci in centru, 2 in margine iar 3 in centru si nu mai e bun in niciuna din pozitii. si asa strici un jucator cu potential. Lacatus nu e f departe de Hagi in ceea ce priveste comportamentul cu jucatorii. nu e la fel de badaran ca Hagi dar nu se gandeste si la ce are jucatorul respectiv in cap si cum s-ar simti el mai bine in teren. sa trecem la Radoi. Radoi e un jucator care se daruieste mult dar la mijloc nu prea e de el. dupa seria ghionista de accidentari postul d emijlocas nu i se potriveste. in apara cu Goian ar face un cuplu bun dar in cazul asta unde ar mai juca Ghionea. eu cred ca Lacatus trebuie sa aleaga jucatorii dupa postul lor si sa nu le mai caute loc in echipa unuia sau altuia.

sabin130706.10.2008 11:07

Eu am mai spus, sa bage 4 inchizatori si 6 extreme, sa fie cei mai buni fiecare pe postul unde se simte bine si multumiti ca joaca unde s-au consacrat. Ce sa mai tii cont de prezent, de timp aferent pt relatii de joc, de reprofilari in functie de ce joaca adversarul, de ce e nevoie, de ce ai de pierdut, de castigat etc., important sa trimiti iezii sa zburde pe teren, cum simte fiecare.

Nu exita la Steaua mijlocas central coordantor? Si ce, un amanunt. Jocul trebuie sa mearga ca Ozana cea limpede si frumos curgatoare, doar avem cel mai fabulos lot, multi a dreaq.

Ce coincidenta cu fundasii astia, cand ne aparam ermetic, la dublaj, sunt niste ¨de netrecut¨; cum ramanem echipa ¨lunga¨, pe pozitii ofensive mai au niste scapari. Dar si asta e un amanunt, ca si celelalte toate. Importanta e nuanta pe care o dam argumentului.

P.S.:Nu oop, atatia ani cu Olaroiu si Piturca am jucat fotbal total, ofensiv, riscant si cu portarul la mijlocul terenului timp de 90 de minute. Era o incantare. De asta se si dadeau toate golurile aproape din faza fixa. A venit acum Lacatus si ne tine cu curu´n poarta meci de meci, si nici goluri din faze fixe nu mai vedem.

oop06.10.2008 11:13
Nu oop, atatia ani cu Olaroiu si Piturca am jucat fotbal total, ofensiv, riscant si cu portarul la mijlocul terenului timp de 90 de minute. Era o incantare. De asta se si dadeau toate golurile aproape din faza fixa. A venit acum Lacatus si ne tine cu curu´n poarta meci de meci, si nici goluri din faze fixe nu mai vedem.

Nu spun ca jucam un fotbal 'total' cu Pitzi sau Oli,spun ca jucam tot cam la fel.De aici vine supararea mea vizavi de Laca.

Nu uita ca in returul trecut 75% din goluri se dadeau din faze fixe.Acum sunt o raritate pt ca Mendoza si Dica nu mai sunt in lot,iar Banel sau cine o mai executa acum astfel de faze nu se ridica la nivelul celor 2 mentionati.Habar n-am de ce insisti cu marcarea golurilor din faze fixe ...

Protasov06.10.2008 11:23

din pacate daruirea nu e chiar asa mare decat la cativa jucatori. jucatorii care nu joaca pe posturile lor sunt demoralizati. si i-a enumerat Adrian mai sus. lui Semedo ii va fi greu sa joace la moral maxim atunci cand va avea mingea numai pe stangul. e valabil si la szekely. iar toja este un jucator pe care nu poate vedea 2 parti ale terenului. el stie sa plece din margine si sa se duca intr-o directie. se vede ce haotic e la mijloc in spate. doar in spatele varfurilor mia poate juca. problema e ca il joci un meci in centru, 2 in margine iar 3 in centru si nu mai e bun in niciuna din pozitii. si asa strici un jucator cu potential. Lacatus nu e f departe de Hagi in ceea ce priveste comportamentul cu jucatorii. nu e la fel de badaran ca Hagi dar nu se gandeste si la ce are jucatorul respectiv in cap si cum s-ar simti el mai bine in teren. sa trecem la Radoi. Radoi e un jucator care se daruieste mult dar la mijloc nu prea e de el. dupa seria ghionista de accidentari postul d emijlocas nu i se potriveste. in apara cu Goian ar face un cuplu bun dar in cazul asta unde ar mai juca Ghionea. eu cred ca Lacatus trebuie sa aleaga jucatorii dupa postul lor si sa nu le mai caute loc in echipa unuia sau altuia.

Mai, eu nu stiu, sunteti orbi? Zici tu acolo de Semedo. Sunt de acord cu tine. Dar nu in aceeasi situatie se afla si Szekely sau Nicolita? In mod normal nu poti juca simultan cu toti astia in teren, este evident, nu? Cu Dayro si Stancu cam aceasi discutie. Nu au ce cauta impreuna pe teren. La mijloc chiar nu ai cu cine juca. Ionescu poate ar fi o varianta de incercat dar si astuia ii trebuie timp, este un pusti, inca. Toja ar trebui sa aiba inlocuitor. Dar nu are! Copilul ala nu are fata de Steaua, inca(Ochirosii). Nu avem varf de calitate, asta este cat se poate de limpede. Cine e de vina pt toate astea?

Lacatus?

Nu il toleram pe Lacatus deloc. Este de departe cea mai buna varianta posibila. Chifle nu a dat pana acum, ce ii reprosati de fapt, voi? E singurul in stare sa isi puna in joc imaginea pt culorile clubului. Indura toate mizeriile necioplitului ala pt noi. Pe mine caracterul lui ma coplesete. Este evident ca este un mare antrenor in conditiile in care in circumstantele astea a reusit sa faca ce putini ar fi crezut ca e posibil. Nu are cu cine deocamdata! Ii mai trebuie o campanie de transferuri sa isi impuna punctul de vedere. Astuia ii dati voi suturi in fund? In loc sa-i spuneti lui Becali sa il lase in pace voi il injurati pe Lacatus? NU v-ati dori sa fiti in locul lui, credeti-ma!

Performante? Pai anul trecut a facut cam ce nu a reusit Oli in 2 sezoane. Cu o trupa de cioflingari a reusit o recuperare miraculoasa de 12 puncte, a facut echipa sa joace FOTBAL( nu handbal cum se obisnuia inainte) ai la doar 2-3 saptamani de la venire a reusit un joc foarte frumos la Londra.

A eliminat cel mai tare adversar din preliminariile ligii pe care l-am avut vreodata. Nu vb aici de Standard Liege si nici macar de Bate Borisov. Suntem intr-o grupa de Liga in care dupa 2 etape avem inca sperante. Cand s-au mai intamplat toate astea? Lacatus este cel mai bun antrenor pe care il are Steaua de la plecarea lui Iordanescu!

Retineti, nu Lacatus e problema ci lotul dezechilibrat care i-a fost bagat pe gat! Terminati cu astfel de topicuri neargumentate, va rog. Trag speranta ca acesta nu este un site platit precum cele ale trustului PRO. Mi-as dori mult sa nu fie asa.

ebonyc06.10.2008 11:27

a si apropos. sper sa nu se supere autorul editorialului dar cred ca e o idee proasta. e genul de material care inflama spiritele. fiecare poate intelege ce vrea din titlu si e o ocazie pt rauvoitori sa isi exprime inca o data parerea negativa asupra lui Lacatus. e genul de material care ar aparea in ziarele de scandal (de sport pardon). indiferent ce spui tu acolo la final ai dat ocazia celor antilacatus sa se simta ca pestii in balta.

sabin130706.10.2008 11:30

@oop

Aici e problema, mie mi se pare ca per total jucam altceva, voi vedeti per total acelasi joc. Si la fel cred ca va creste jocul nostru mai mult decat a crescut.

Nu ai zis tu oop de faze fixe, ma legam de ele pt ca sunt destul de relevante dupa mine. Tocmai ca nu mai depindem de fazele fixe sa salvam meciuri ca in anii trecuti, si majoritatea covarsitoare a golurilor de anul asta sunt date dupa atacuri asezate, sau contra´atacuri, DECI DIN ACTIUNE. Cu toate ca nu avem acel mijlocas central care sa regizeze aceste atacuri si sa nu fuga ca bezmeticii degeaba benzile alea fabuloase. Daca mai punem la socoteala si caruta de ocazii clare ratate, si ele tot dupa actiuni, nu dupa cornere si lovituri, deja mi se pare ca se inclina balanta.

@ebonyc

Nu mi se pare ca inflameaza spiritele acest articol, spune lucrurilor pe nume, intr-o alta maniera, mai acida dar foarte buna. Cine are de inteles sa inteleaga. Cine se simte lovit sa se simta ca are de ce din punctul meu de vedere subiectiv.

oop06.10.2008 11:36

sabin,sper sa fie cum zici tu si jocul Stelei sa creasca ...

Daca te uiti pe meciurile din campionatul nostru o sa observi ca cu 2 exceptii am luat puncte chinuit cu niste formatii net inferioare.E posibil sa te fi incantat victoriile facile cu Farul si Medias,dar sincer eu am ramas cu un gust amar pt ca in ultimele 2 meciuri de campionat ne-am creat doar 2 ocazii de a inscrie(concretizate in gol,ce-i drept) si in Liga nu avem nici un gol marcat si nici nu se intrevad mari sperante in meciurile viitoare ...

ebonyc06.10.2008 11:43

Mai, eu nu stiu, sunteti orbi? Zici tu acolo de Semedo. Sunt de acord cu tine. Dar nu in aceeasi situatie se afla si Szekely sau Nicolita? In mod normal nu poti juca simultan cu toti astia in teren, este evident, nu? Cu Dayro si Stancu cam aceasi discutie. Nu au ce cauta impreuna pe teren. La mijloc chiar nu ai cu cine juca. Ionescu poate ar fi o varianta de incercat dar si astuia ii trebuie timp, este un pusti, inca. Toja ar trebui sa aiba inlocuitor. Dar nu are! Copilul ala nu are fata de Steaua, inca(Ochirosii). Nu avem varf de calitate, asta este cat se poate de limpede. Cine e de vina pt toate astea?

Lacatus?

Nu il toleram pe Lacatus deloc. Este de departe cea mai buna varianta posibila. Chifle nu a dat pana acum, ce ii reprosati de fapt, voi? E singurul in stare sa isi puna in joc imaginea pt culorile clubului. Indura toate mizeriile necioplitului ala pt noi. Pe mine caracterul lui ma coplesete. Este evident ca este un mare antrenor in conditiile in care in circumstantele astea a reusit sa faca ce putini ar fi crezut ca e posibil. Nu are cu cine deocamdata! Ii mai trebuie o campanie de transferuri sa isi impuna punctul de vedere. Astuia ii dati voi suturi in fund? In loc sa-i spuneti lui Becali sa il lase in pace voi il injurati pe Lacatus? NU v-ati dori sa fiti in locul lui, credeti-ma!

Performante? Pai anul trecut a facut cam ce nu a reusit Oli in 2 sezoane. Cu o trupa de cioflingari a reusit o recuperare miraculoasa de 12 puncte, a facut echipa sa joace FOTBAL( nu handbal cum se obisnuia inainte) ai la doar 2-3 saptamani de la venire a reusit un joc foarte frumos la Londra.

A eliminat cel mai tare adversar din preliminariile ligii pe care l-am avut vreodata. Nu vb aici de Standard Liege si nici macar de Bate Borisov. Suntem intr-o grupa de Liga in care dupa 2 etape avem inca sperante. Cand s-au mai intamplat toate astea? Lacatus este cel mai bun antrenor pe care il are Steaua de la plecarea lui Iordanescu!

Retineti, nu Lacatus e problema ci lotul dezechilibrat care i-a fost bagat pe gat! Terminati cu astfel de topicuri neargumentate, va rog. Trag speranta ca acesta nu este un site platit precum cele ale trustului PRO. Mi-as dori mult sa nu fie asa.

am spus si de szekely ca e in aceeasi situatie. Banel joaca oriunde in teren la acelasi nivel. nu vreau sa intru in discutii amanuntite in legatura cu calitatile lui pentru ca se stiu. eu nu am discutat problema tactica la Lacatus ci problema psihilogica. jucatorii nu se simt bine cand joaca pe alt post si asta se vede in evolutiile lor. sunt de parare ca atunci cand ai 5 fundasi la dispozitie alegi pe aia 2 cei mai buni, cand ai 5 fundasi laterali la fel si asa mai departe cu toate posturile. nu-=l pui pe zapata extrema dreapta si pe Banel in poarta. probabil ca s-ar descurca destul de bine ca vad ca le are cu mingea, dar.... sa nu exageram.

sabin130706.10.2008 11:50

@oop

Vorbeam per total, nu pot avea orgasm la 4-1 cu Farul si 4-0 cu Gaz Metan si nici nu m-ar fi tinut prea mult ca sa-mi dea asta parerea generala.

Daca folosesti argumentul asta, penultimul meci a fost cu miracolul ceferist (pt unii pe aici, elogiata si data de exemplu pt generatiile ce vor veni) la care am facut 1-1, si ultimul cu o echipa baricadata pe semicerc. Fiecare dintre cele doua partide au argumente pro si contra, unele care coincid, unele care difera in functie de echipa adversa.

Numai cate ¨rauri de cerneala¨ au curs pe site-ul asta, cu privire la finalizarea care lasa de dorit. In general.

Eu prevad goluri in meciurile de CL ce vor veni, ca un optimist incurabil ce sunt:).. Ghinionul si/sau lipsa de concentrare/¨sange in istalatie¨ ne-au privat de goluri in primele doua meciuri. Ocazii au fost, chiar din actiune.

cosmin_20222206.10.2008 11:55

Cel mai bun portar.

Vede cineva unde bat?

vad unde bati.sunt de acord cu tine,dar pe site sunt tot baietasii aia care stiu ca Lacatus e un mare antrenor.Daca Lacatus facea in trecut ce face acum Sabau,Grigoras sau Petrescu ii puteam da credit,dar nu a fost,nu este si probabil nu va fi un mare antrenor.

Va spun doar un singur lucru, trebuie sa il sustinem pe Lacatus neconditionat si daca luam batai cu 4,5 la 0.la sfarsitu campionatului o sa tragem linie si o sa vedem.Si va asigur de inca un lucru, Lacatus e antrenorul care e, dar e si un mare stelist si daca el simte ca ceva nu merge la echipa si e din vina lui o sa paraseasca echipa de bunavoie si nesilit de nimeni pentru ca el doreste doar binele echipei noastre si s-ar sacrifica pentru asta ca doar nu e prima data cand o face.

«12345614»