FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce mai stã Lãcãtuș?

«13456714»
stelist24/2406.10.2008 11:56

arthuro e accidentat de aia nu e in lot ...

kosm1n06.10.2008 12:13

Incredibil ce vad aici!!!!!!

Deci un antrenor isi asuma victoriile dar si infragerile nu?!!!!!!

Lacatus e responsabil pentru meciurile slabe dar pentru cele bune se pare ca nu are nici un merit! Cei care vbesc asa ceva sunt niste nesimtiti si nu sustin Steaua numai la victorii dupa aia incep sa critice de parca ei sunt au pus coada la pruna!

Mi-e scarba deja de criticile asupra lui Lacatus!

kosm1n06.10.2008 12:20
Shaker, stau si ma uit la lotul nostru.

Cu cateva semne de intrebare in atac, avem cel mai bun lot din tara.

Cel mai bun portar.

Cei mai buni fundasi dreapta.

Cei mai buni fundasi centrali.

Emeghara e unul dintre cei mai buni fundasi stanga din tara.Abia astept sa revina.

Cei mai buni mijlocasi dreapta.

Cei mai buni mijlocasi centrali.(Lovin, Ov Petre,Plesan si chiar Tiago ar fi titulari la orice echipa din tara.Mi-ar place sa zic si de Abel ceva dar nu l-am vazut jucand cum trebuie.)

Toja si Ochirosii daca ar juca doar pe stanga, acolo unde se simt cel mai bine, ar da randament maxim.

Stancu si Dayro sunt 2 oameni de gol in atac si se pare ca si Kapetanos are simtul portii.

Si atunci de ce nu jucam bine?

Nu jucam bine pt ca sistemul e prost si pt ca jucatorii sunt reprofilati la nesfarsit.

Dayro vine atacant golgeter al columbiei si e pus mijlocas ofensiv(desi la ce sarcini defensive are seamana mai mult cu mijlocas central)

Szekely, Semedo si Nicolita joaca pe stanga cu schimbul.

Toja e pus inchizator sau mijlocas central cand el stie doar in stanga sau in spatele varfurilor.

Stancu in loc sa fie asezat cu fata la poarta e tinut cu spatele la ea ca sa intoarca mingi.

Vede cineva unde bat?

vad unde bati.sunt de acord cu tine,dar pe site sunt tot baietasii aia care stiu ca Lacatus e un mare antrenor.Daca Lacatus facea in trecut ce face acum Sabau,Grigoras sau Petrescu ii puteam da credit,dar nu a fost,nu este si probabil nu va fi un mare antrenor.

Va spun doar un singur lucru, trebuie sa il sustinem pe Lacatus neconditionat si daca luam batai cu 4,5 la 0.la sfarsitu campionatului o sa tragem linie si o sa vedem.Si va asigur de inca un lucru, Lacatus e antrenorul care e, dar e si un mare stelist si daca el simte ca ceva nu merge la echipa si e din vina lui o sa paraseasca echipa de bunavoie si nesilit de nimeni pentru ca el doreste doar binele echipei noastre si s-ar sacrifica pentru asta ca doar nu e prima data cand o face.

Ce-a facut mah Petrescu? Un loc 5 cu Urziceni! Lacatus a luat locul 3 cu FC Brasov! ASa ca nu mai vorbi prostii si dute beati lapticu ca habar n-ai despre fenomen!

LARI06.10.2008 12:22

Uitati aici cariera de antrenor a lui Lacatus.

Deci a luat locul 4 cu FC Brasov. Rezultat excelent tinand cont de lot, conditii si sezonu' ala.

Laca_antrenor.jpg

robespierre06.10.2008 12:42

in afara de acest loc 4 cu Brasov mi se pare ca a mai luat si un loc 5 cu Otelul cand era si MM acolo. Ca sa nu mai zic de sezonul trecut cand am pierdut titlul la mustata dupa o cursa de recuperare incredibila.

Dar din pacate am ajuns la trista concluzie ca Lacatus ar putea lua si 5 titluri ca antrenor ca tot ar fii contestat. In PN la meciul cu Otopeni in ultimile 20 minute Lacatus a fost injurat asa ca la subpodari.

Dar ce mai conteaza....unele lucruri nu se schimba niciodata. Partea proasta e ca il injura unii care n-au vazut atatea meciuri cu Steaua cate a jucat el pentru Steaua.

ThereauRistul06.10.2008 12:47
in afara de acest loc 4 cu Brasov mi se pare ca a mai luat si un loc 5 cu Otelul cand era si MM acolo. Ca sa nu mai zic de sezonul trecut cand am pierdut titlul la mustata dupa o cursa de recuperare incredibila.

Dar din pacate am ajuns la trista concluzie ca Lacatus ar putea lua si 5 titluri ca antrenor ca tot ar fii contestat. In PN la meciul cu Otopeni in ultimile 20 minute Lacatus a fost injurat asa ca la subpodari.

Dar ce mai conteaza....unele lucruri nu se schimba niciodata. Partea proasta e ca il injura unii care n-au vazut atatea meciuri cu Steaua cate a jucat el pentru Steaua.

---------------------------------------------------------------

ne luati peste picor,nu? vorbiti de Brasov si galati:))) uitam de episoadele FC National, intergaz, UTA, si mai ales retrogradarea unei echipe sustinute la greu la acea vreme de FRF..Ceahlaul...

lupi06.10.2008 12:57
Shaker, stau si ma uit la lotul nostru.

Cu cateva semne de intrebare in atac, avem cel mai bun lot din tara.

Cel mai bun portar.

Cei mai buni fundasi dreapta.

Cei mai buni fundasi centrali.

Emeghara e unul dintre cei mai buni fundasi stanga din tara.Abia astept sa revina.

Cei mai buni mijlocasi dreapta.

Cei mai buni mijlocasi centrali.(Lovin, Ov Petre,Plesan si chiar Tiago ar fi titulari la orice echipa din tara.Mi-ar place sa zic si de Abel ceva dar nu l-am vazut jucand cum trebuie.)

Toja si Ochirosii daca ar juca doar pe stanga, acolo unde se simt cel mai bine, ar da randament maxim.

Stancu si Dayro sunt 2 oameni de gol in atac si se pare ca si Kapetanos are simtul portii.

Si atunci de ce nu jucam bine?

Nu jucam bine pt ca sistemul e prost si pt ca jucatorii sunt reprofilati la nesfarsit.

Dayro vine atacant golgeter al columbiei si e pus mijlocas ofensiv(desi la ce sarcini defensive are seamana mai mult cu mijlocas central)

Szekely, Semedo si Nicolita joaca pe stanga cu schimbul.

Toja e pus inchizator sau mijlocas central cand el stie doar in stanga sau in spatele varfurilor.

Stancu in loc sa fie asezat cu fata la poarta e tinut cu spatele la ea ca sa intoarca mingi.

Vede cineva unde bat?

vad unde bati.sunt de acord cu tine,dar pe site sunt tot baietasii aia care stiu ca Lacatus e un mare antrenor.Daca Lacatus facea in trecut ce face acum Sabau,Grigoras sau Petrescu ii puteam da credit,dar nu a fost,nu este si probabil nu va fi un mare antrenor.

Va spun doar un singur lucru, trebuie sa il sustinem pe Lacatus neconditionat si daca luam batai cu 4,5 la 0.la sfarsitu campionatului o sa tragem linie si o sa vedem.Si va asigur de inca un lucru, Lacatus e antrenorul care e, dar e si un mare stelist si daca el simte ca ceva nu merge la echipa si e din vina lui o sa paraseasca echipa de bunavoie si nesilit de nimeni pentru ca el doreste doar binele echipei noastre si s-ar sacrifica pentru asta ca doar nu e prima data cand o face.

Ce-a facut mah Petrescu? Un loc 5 cu Urziceni! Lacatus a luat locul 3 cu FC Brasov! ASa ca nu mai vorbi prostii si dute beati lapticu ca habar n-ai despre fenomen!

Daca nici Petrescu nu e antrenor atunci esti [...].

ThereauRistul06.10.2008 12:57
S-a inceput sa se joace ofensiv, pe jos. E cea mai importanta dupa mine, si restul in comparatie cu asta imi par detalii.

Nu se mai dau 90% dintre goluri doar de Dica si ¨capul lui Goian¨ in faze fixe. Acum a inceput sa se duca dorul golurilor din faze fixe.

Lipsa unui mijlocas central polivalent cantareste mult mai mult decat prezenta atator benzi. Cand se spune ¨cel mai bun lot¨ de obicei se face referire doar cantitativ, nu si calitativ.

----------------------------------------------------

sabin tu stii k mie imi place cum scrii. Iti respect atasamentul si consecventa ta dar unde ai vazut tu ca Steaua joaca mingea jos..Sunt aceleasi mingi ridicate pentru varful de careu Pepe moreno , arthuro,kapetanos de altfel o caracteristica a jocului in sistemul 4-2-3 -1 cum zicea Adrian mai sus. Apoi ai dreptate nu se mai dau goluri gen Dica -Goian din faze fixe,problema e alta...NU SE MAI DAU goluri... Mijlocasul central pt care Lacatus a insistat nu mai poate juca la Steaua,din simplul motiv k la primul joc l-a dezamagit pe patron si l-a catalogat drept "modest"..

Nu e cazul sa facem o analiza completa dar toti cei care sustin ca avem cel mai bun lot o fac raportat la ce a avut Steaua pana acum si variantele pe care le-au avut la dispozitie ceilalti antrnori. Sau uitam ca Zenga era nevoit sa atace titlul cu Litu iar in cupa ueffa sa-l readuca in fotbal pe Ciocoiu...sau ca Olaroiu avea un cuplu letal de atacanti Badea-Iacob...

oliver_1906.10.2008 13:30

Nu Lacatus este devina pentru jocurile astea mai putin bune, nu are cine stie c jucatori de rezerva sunt cam de aceasi valoare cu titulari.

Acum peste tot se pune problema ca Lacatus nu e bun pai si cine sa vina? cine cunoaste acum mai bine jucatorii ca el? Credeti ca daca vine Mourinho face el din jocul Stelei unul super ofensiv si super spectaculos?? Lacatus trebuie pastrat pana la finalul campionatului si trebuie sustinut nu contestat!!!

Toti dau sfaturi toti sunt antrenori p aici, d c nu va faceti voi antrenori si sa vedeti cum e!!

Forzza Steaua!!! Forzza Laca!!! :steag_cruce_invers:

mirceone06.10.2008 13:45

@ Cosmin

poate ca ai dreptate. poate ar trebui sa-l sustinem pe Laca pentru ca indiferent ce credem sau spunem noi el va ramane pe banca si-si va face treaba asa cum stie . Alaturi de lipsa de experienta, figurile ciobanoiului, jucatorii indisponibili, programul incarcat si presiunea care a venit odata cu postul, o eventuala ostilitate din partea noastra fata de el chiar ar fi ultimul lucru de care ar avea nevoie.

@ ebonyc

grupa noastra din CL arata ca a Romaniei la euro: 4 echipe mari in forma proasta.

Desi am fi putut mai mult pana acum, sa fim increzatori pt viitor se pot intampla multe. In Liga I … greul acum incepe si sper ca la finalul turului sa ocupam macar pozitia pe care ne aflam acum. Daca abordam toate meciurile tari la egal o sa fie greu.

@ sabin

vizavi de mentiunea mea adusa cefereului :nu le aduc elogii pentru ca nu pot sa-i sufar, iar in campionat sunt pe locul pe care sunt deci nu merita laude, dar, nu pot trece cu vederea faptul ca au avut tupeul sa-i inghesuie pe Chelsea in propriul careu. Fa abstractie de ei si ia ca ex pe Bate sau Zenit, echipe necunoscute dar care isi joaca sansa. Desi noi avem un nume pe plan international nu facem fata presiunii psihice si nu avem tupeu. Sper si eu sa vina golurile noastre si sa fie cu unul in plus fata de al adversarilor ;).

@ thereauristul

de acord cu tine in ce ai spus deasupra.

Adrian06.10.2008 13:48
S-a inceput sa se joace ofensiv, pe jos. E cea mai importanta dupa mine, si restul in comparatie cu asta imi par detalii.

Nu se mai dau 90% dintre goluri doar de Dica si ¨capul lui Goian¨ in faze fixe. Acum a inceput sa se duca dorul golurilor din faze fixe.

Lipsa unui mijlocas central polivalent cantareste mult mai mult decat prezenta atator benzi. Cand se spune ¨cel mai bun lot¨ de obicei se face referire doar cantitativ, nu si calitativ.

Bai, tu te uiti la meciuri?

Unde dracu ai vazut tu pase numai pe jos si joc ofensiv?

Uita-te frate la meciuri, casca ochii si o sa vezi toate pasele pe sus.

Nu o sa vezi nici o pasa pe culoare.NICI UNA.

Doar pase pe sus.

Cat despre jocul ofensiv, am jucat asa de ofensiv cu otopeniul incat a fost nevoie sa folosim 2 inchizatori.

Ce mijlocas polivalent iti trebuie?

Tu nu vezi ca lui Lacatus ii arde de reprofilari?

Pai Abel ala a dat vreo 5 goluri in primera anul trecut.Pt un mijlocas de la o echipa slaba eu zic ca e foarte bine.

De ce nu e jucat?

Tiago de ce a fost adus?

Tiago e si el mijlocas central ofensiv.Se vede asta.Dar e pus sa joace in aparare.E pus sa faca faza defensiva mai mult ca cea ofensiva.

Se vede frate pe el ca e Playmaker.La 22-23 de ani cati are da niste pase foarte bune.

Dar nu e bagat in echipa.

De ce?

Ca nu face asa de bine faza defensiva...bu hu hu.

Acasa iti trebuie sa te aperi?

Pe Ghencea?

Cosmin_202222

Ai dreptate.Hai sa asteptam si sa tragem linie la final.

De 3 sezoane tot tragem linie la final.

Eh... ce conteaza ca mai trece inca un an si nu luam nimic.

Daca prindem locul 2, e bine.

Laca va antrena si la anul.

p.s.

Cel mai titrat antrenor din istoria Stelei, Emeric Ienei, a gãsit cauzele lipsei de eficacitate din jocul roș-albaștrilor: "Așezarea în teren este principala cauzã. Sfatul meu este sã se treacã la un 4-4-2, și cu Arthuro, și cu Kapetanos titulari, nu doar cu un vîrf împins, ca pînã acum. În plus, putem vorbi și de lipsa de

valoare a atacanților. Însã nu doar cei din ofensivã sînt de vinã, ar trebui ajutați și de cei care vin în spatele lor".

Am zis eu ca trebuie sa fie schimbat sistemul.Au zis si altii.

Ne-am luat toti injuraturi.

Bine ma!

Noi nu ne pricepem la fotbal.

Da' acum a zis-o si cel mai mare antrenor Roman din toate timpurile(la egalitate cu Pisti Covaci-zic eu).

Daca nici Ienei nu stie...

Marius06.10.2008 14:00

Pana la urma Alex, de ce mai sta Lacatus? Din articol n-am inteles...

steado06.10.2008 14:01

1.Nu avem cel mai bun patron. E clar ca lumina zilei nu are rost sa mai discutam, mai ales ca tot nu putem face nimic.Din pacate e aspectul decisiv.

2.Nu avem cel mai bun antrenor. Bine, bine dar cel mai bun de unde ? Din lume, evident ca nu.Din Europa, asisderea.Din tara, aici lucrurile sunt relative.Ce criterii de comparatie avem ? Jocul echipei, rezultatele ? Steaua e prima echipa de prim rang din tara antrenata de Lacatus.Pana acum nu ne putem plange de rezultate.De joc ne plangem de multa vreme, inainte de a fi numit Lacatus antrenor.Nu exista niciun element care sa ne ofere siguranta ca Dan Petrescu de exemplu ar fi mai bun decat Lacatus (rezultate superioare, joc mai spectaculos) daca ar fi antrenorul Stelei.A fost antrenor la Rapid si nu a rezistat in conditii de stres si presiune.A compara ce face la Urziceni cu ceea ce ar putea face la Steaua nu are niciun sens.Inlocuirea lui Lacatus in etapa actuala mi se pare chiar riscanta.

3.Nu avem cel mai bun lot de jucatori.Da, nu avem cel mai bun lot de jucatori, raportat la pretentiile noastre, ale suporterilor, privind un joc spectaculos, in viteza.Si pentru ca nu avem un lot complet, in ciuda multelor achizitii facute in ultima vreme.Cred ca e destul de clar ca nu avem macar un mijlocas coordonator de joc de mare valoare (care ne lipseste cam de pe vremea lui Tudorel Stoica, Boloni sau Majearu), iar de atacanti ce sa mai zicem, nici nu-mi amintesc de cand nu mai avem un om de gol veritabil.

Avem insa un lot cu care putem obtine niste rezultate bune pe plan intern, poate chiar, accidental, niste surprize pe plan international, si cam atat...Si cam atat am si obtinut.

Sa nu ne amagim, daca treburile nu merg inca asa cum ne-am dori nu e vina lui Lacatus.Sau, daca vreti, poate mai corect spus, Lacatus are cea mai mica vina.

Protasov06.10.2008 14:12

----------------------------------------------------

sabin tu stii ca mie imi place cum scrii. Iti respect atasamentul si consecventa ta dar unde ai vazut tu ca Steaua joaca mingea jos..Sunt aceleasi mingi ridicate pentru varful de careu Pepe moreno , arthuro,kapetanos de altfel o caracteristica a jocului in sistemul 4-2-3 -1 cum zicea Adrian mai sus. Apoi ai dreptate nu se mai dau goluri gen Dica -Goian din faze fixe,problema e alta...NU SE MAI DAU goluri... Mijlocasul central pt care Lacatus a insistat nu mai poate juca la Steaua,din simplul motiv ca la primul joc l-a dezamagit pe patron si l-a catalogat drept "modest"..

Nu e cazul sa facem o analiza completa dar toti cei care sustin ca avem cel mai bun lot o fac raportat la ce a avut Steaua pana acum si variantele pe care le-au avut la dispozitie ceilalti antrnori. Sau uitam ca Zenga era nevoit sa atace titlul cu Litu iar in cupa ueffa sa-l readuca in fotbal pe Ciocoiu...sau ca Olaroiu avea un cuplu letal de atacanti Badea-Iacob...

Jucatorii aceia aveau de jucat intr-un alt fel de campionat! Uiti ca toate echipele s-au intarit. Pana si la Otopeni gasesti astazi pe linia de fund un international. De ce faceti astfel de comparatii? Momente diferite, conditii diferite care nu suporta comparatii. Lotul Stelei e praf si pulbere. Lacatus se chinuie sa reprofileze pt ca nu are cum umple posturile deficitare.

Am vazut pomeniti aici jucatori pe care nu i-am mai vazut de un an in lotul Stelei:Plesan, Emeghara. Cam putine argumente, nu? Am vazut cum multi vad salvarea in ghetele unui copil: Ochirosii(poate ca ar trebui sa i se dea mai mult credit, cu siguranta insa nu are sa schimbe fata jocului). Sau in ale unor jucatori foarte lenti care sunt evident orice altceva decat jucatori de LC: A Moreno, Tiago, Arthuro sau Kapetanos. Pt ca noi avem pretentii ca putem iesi dintr-o grupa a LC, nu? Il mai pomeniti pe Toja. Ba ca nu joaca pe postul lui, ba ca nu stie ce sa-i spuna Lacatus samd. Pai un jucator cu vana impune in teren, asta isi trage sufletul si abia mai respira dupa primul sprint, cine-i de vina? Are asta fata de LC?

Bogdan Stancu e parca picat dintr-un spatiu crepuscular acolo. Nu merge nici cu spatele la poarta nici cu fata. L-a pus Lacatus cum vreti voi si cum nu vreti. In afara a 2-3 momente de inspiratie, nimc. Nu tu o pasa buna, nici o recuperare, nici un spatiu creat pt colegi. Nimic. Doua loburi si un gol din gura portii in compania unor aparari submediocre. Asta a facut!

Cam asta este, contestatarii jocului Stelei de astazi uita cat de urat juca Steaua in urma cu numai un an si vin cu pseudo-critici fara nici macar sa urmareasca jocul in sine. Am spus-o si o repet, uitati-va la meciuri inainte sa apucati sa aruncati cuvinte, pt ca asta este cel mai usor lucru de facut, nu va face cinste!

dr.adrian906.10.2008 14:34

sa avem rabdare pana la sfarsitul turului. pt mine daca Lacatus va duce Steaua in primavara europeana si se va clasa la maxim 6 puncte de lider in Liga I atunci poate continua la Steaua. daca nu, ar fi timpul sa plece pt ca de un an de zile de cand antreneaza echipa nu se vede nici o idee de joc studiata la antrenament. nici macar goluri din faze fixe - specialitatea mandatului lui Hagi care sa intins pe tot sezonul trecut pt ca au fost exersate la antrenament intensiv- nu mai pica.. apropo m-am saturat de dragostea asta pt club. ce ne-a adus dragostea de Steaua a lui Hagi? scandaluri si jocuri dea fotbalul la fel ca Steaua lui Lacatus.

imi doresc un antrenor cu oua, care are tupeu si destula minte sa faca bici din Steaua. un Dan Petrescu de exemplu ar fi potrivit.

Fan FC Steaua06.10.2008 14:46

Ce sa mai? Afara cu el, acum! Ce tot il aparati asa? Daca e VARZA ca antrenor, VARZA RAMANE!!!! Isi bate joc de echipa, poate fara sa vrea, dar o face!!! Afara cu el, nu mi-e rusine sa zic, deja mi-e scarba de Lacatus! Nu mi-a placut nici ca jucator, dar acum ca antrenor e penibil!!!! Imi pare rau daca va "ating la sentiment" cu acest post, dar pe mine ma doare cand vad ce a ajuns Steaua!!!

NU INSEAMNA CA NU SUNT STELIST DACA NU SUSTIN UN ASA ZIS SIMBOL (UN SIMBOL AL VOSTRU)!

NU INSEAMNA CA NU SUNT STELIST DACA NU SUSTIN Steaua SI CAND PIERDE.

DACA SUSTINETI Steaua CAND PIERDE SI ACCEPTATI MIZERIA IN CARE E Steaua ACUM, INSEAMNA CA NU SUNTETI STELISTI!!!! Mai si vorbiti, si le ziceti altora ca nu sunt stelisti... Stelistii adevarati vor sa vada performanta, si nu accepta o asemenea mizerie!!!

Sunteti ca niste doctori mincinosi, si spuneti pacientului ca starea lui e stabila, cand el de fapt e pe moarte.... !!! Astia sunteti voi, [...]! Si v-ati gasit si o scuza pentru acest [...] pe nume Lacatus... aia cu "se baga ciobanu" .. nu e adevarat!!!

MoWeed06.10.2008 14:51

@c.ronaldo17

Daca vrei sa-i dai warn specimenului de mai sus eu te sustin :thumbsup:

@"Fan" FC Steaua

Cum de postezi tu numai dupa vreun meci prost? Astepti un rezultat prost ca sa-l faci cu ou si cu otet pe Lacatus. [...]

Fan FC Steaua06.10.2008 14:53
Cum de postezi tu numai dupa vreun meci prost? Astepti un rezultat prost ca sa-l faci cu ou si cu otet pe Lacatus.

Am criticat Steaua la fiecare meci, chiar daca a castigat! Pentru ca jocul e penibil, si merita criticat, nu laudat! [...], si poate prea tolerant cu "iubirea voastra Lacatus". Jocul e penibil de vreo 3 ani, dar acum e sub orice critica, deci merita orice critica, din partea oricui! Multi jucatori impreuna cu Lacatus sa plece, ca isi bat joc de echipa!

Si daca intradevar te doare-n fund de Steaua, atunci mai fa posturi din alea! Ataca suporterii adevarati, care au crescut odata cu Steaua! Si apara penibilul, ca vad ca-ti place!

CatalinBerceni06.10.2008 14:58

Da, cred ca Lacatus ramane la Steaua pentru imagine si cam atat, se vede de la o posta ca nu el face tactica, pentru ca Steaua nu are nici o tactica cand joaca, Auzi si tu...Stancu in meciul cu Fiorentina, numai becali se putea gandi la asa ceva, si cu toate ca a facut un meci infect il mai baga si-n meciul cu Otopeni sa stea de pomana pe teren.....ca asa prinde bine....in schimb, sta Kapetanos pe bara care de fiecare daca cand a intrat a si inscris, in afara de meciul de la Bistrita cand a dat pasa de gol spre Stancu, trebuie sa-i dea gol si pe banca de rezerva sa demonstreze ca trebuie sa intre? Iar tiago Gomes......alta valoare pe care Steaua o iroseste..................il jucam pe Toja in centru cand avem un mijlocas de valoare si poate rezultatul cu Bayern nu mai era 0-1

c.ronaldo1706.10.2008 14:59

Fan FC Steaua

In ce mizerie este Steaua acum? Suntem cumva afara si din Cupa UEFA, suntem cumva pe locul 11? Avem un egal in ultimele 6,7 meciuri si nu stiu eu?

MoWeed

E parerea lui personala :)

ps: daca era dupa mine, era inchis acum topicul cu Liverpool, mai ales dupa ce au facut ieri :))

betty stelista06.10.2008 15:09

voi chiar nu va uitati la meciuru la ce mama dracului comentati lasatil pe Lacatus an pacece fel de stelisti santeti eu nu va mai anteleg.

MoWeed06.10.2008 15:12
Am criticat Steaua la fiecare meci, chiar daca a castigat! Pentru ca jocul e penibil, si merita criticat, nu laudat! Frustrat esti tu, si poate prea tolerant cu "iubirea voastra Lacatus". Jocul e penibil de vreo 3 ani, dar acum e sub orice critica, deci merita orice critica, din partea oricui! Multi jucatori impreuna cu Lacatus sa plece, ca isi bat joc de echipa!

Si daca intradevar te doare-n fund de Steaua, atunci mai fa posturi din alea! Ataca suporterii adevarati, care au crescut odata cu Steaua! Si apara penibilul, ca vad ca-ti place!

Tu esti inregistrat de o luna, timp in care l-ai atacat pe Lacatus, ai atacat jocul, jucatorii, fanii, absolut tot! Si vrei sa te mai cred ca esti suporter adevarat....

Esti un roman tipic societatii "moderne" in care traim; imediat uiti ce au facut unele persoane. Uiti ca daca Lacatus, cel de care iti e scarba, nu ar fi pus umarul serios la jumatate din trofeele Stelei, acum nu eram obisnuiti cu performanta. Dar, normal, cand vine randul tau sa ai rabdare si sa nu faci pe desteptu' macar pentru aceste performante, imediat uiti ce a facut. Cine esti tu mah sa-ti permiti sa zici ca Lacatus isi bate joc de echipa? Ai facut pentru Steaua macar 1% din ce a facut el?

@c.ronaldo17

Atunci bine ca nu e dupa tine:))

PS: Sper ca nu-mi dai warn pentru off-topic:))

AlexV06.10.2008 15:17

Sunt sigur ca daca vine in momentul asta Dan Petrescu la Steaua castigam campionatul. A facut treaba la Sportul si face la Urziceni.

Argumentul pro Lacatus ca avem lotul slab nu e bun. El si-a facut lotul. A trecut prin 2 perioade mari si late in care a transferat cum si ce a vrut. A reusit sa il faca pe oier sa dea chiar 2 mil de euro pe Dayro si 1,5 pe Szekely. Nu se poate plange ca nu a avut buget. Cred ca Becali nu are un cuvant prea greu de spus cand vine vorba de transferuri. El se lauda ca face si drege si cam atat.

Marius06.10.2008 15:21

Postati mai... "cu cap".

Si fara jigniri pentru ca nu vor mai fi tolerate :cool:

Adrian06.10.2008 15:27

Eu inca astept sa imi spuna cineva ce imbunatatiri semnificative a adus Lacatus.

«13456714»