FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce mai stã Lãcãtuș?

«1121314»
Adrian09.10.2008 23:11

Singurul lucru bun facut de Lacatus e acel 1-0 cu dinam0 din Ghencea.

In rest...cam nimic.

P.S. Si nu ma luati cu calificarea in CL ca asta e buna doar pt buzunarul lui becalii.

MoWeed10.10.2008 06:47
P.S. Si nu ma luati cu calificarea in CL ca asta e buna doar pt buzunarul lui becalii.

In cazul asta mai bine nu jucam in nici o cupa europeana si atunci vei fi multumit. Daca rata calificarea, acum erai si mai virulent pentru ca noi i-am calificat pe franari si nu ne-am calificat noi

Marius10.10.2008 07:42

Virgil si Adrian,

discutati in privat.

Azazello10.10.2008 11:17
[

Daca mai traia si mai era la Steaua, Ion Alecsandrescu nu l-ar fi pus niciodata pe Lacatus antrenor.

Si cu asta am spus tot!

Nu ai tu de unde sa stii asta. E doar o supozitie. Eu zic ca Ion Alecsandrescu cu siguranta l-ar fi pus pe Lacatus antrenor. Cine are dreptate ?

Esti prea vehement in afirmatii si crezi ca doar tu ai dreptate. PO dovedeste felul cum iti inchei adesea posturile. Ceva de genul "Punct" sau "cu asta am zis tot". Dar dupa fiecare contra argument revii cu aceeasi vehementa...

Ok, tie si altora ca tine nu le place de antrenorul Lacatus. Du-te pe stadion si striga impotriva lui. Nu te oprsete nimeni.

Succes.

Adrian10.10.2008 11:26

Nu sunt 100% sigur ca Ion Alecsandrescu nu l-ar fi numit pe Lacatus antrenor la Steaua(pe antrenorul Lacatus de acum.)

SUNT 1000% SIGUR CA NU L-AR FI NUMIT!

Lari10.10.2008 12:09

Alecsandrescu si Jenei l-au numit pe Iordanescu antrenor-secund, chiar inainte ca Puiu sa-si fi incheiat cariera de jucator. Stii cati ani de antrenorat avea Iordanescu atunci cand a fost numit "principal"?

Este doar un exemplu. Nu cred ca are vreun rost sa ne certam pe ceva ce este imposibil de aflat.

Adrian10.10.2008 12:32
Alecsandrescu si Jenei l-au numit pe Iordanescu antrenor-secund, chiar inainte ca Puiu sa-si fi incheiat cariera de jucator. Stii cati ani de antrenorat avea Iordanescu atunci cand a fost numit "principal"?

Sa stea si Lacatus 2-3 ani sa invete de la un antrenor de nivelul lui Jenei si apoi sa vina la Steaua.

korynna10.10.2008 12:46

Mai bine stai tu ca esti mai tanar si mai antrenor ca Lacatus.

Se pare la Laca nu are de infruntat numai nazurile lui jj ci si pe ale unor suporteri.Nu ai o senzatie de deja-vu la fiecare antrenor.Niciunul nu e bun,niciunul nu e in stare sa faca ceva "spectaculos",dar cand veti realiza ca doar ciobanul impiedica asta?V-ati saturat sa-l injurati si acum va luati de toti ceilalti...cred ca dupa voi nici ferguson n=ar fi antrenor dupa vreo cateva etape.Preferati un antrenor mercenar care tot sa fie "praf"(dupa voi altfel nici nu se poate) sau pe Laca de care atarna ultima farama de stelism adevarat la Steaua?E doar o intrebare retorica ...

Azazello10.10.2008 12:49

Sa stea si Lacatus 2-3 ani sa invete de la un antrenor de nivelul lui Jenei si apoi sa vina la Steaua.

Ca si Iordanecu, Lacatus a stat destul de mult secund. A fost secundul chiar al lui Puiu la nationala, inainte de asta al lui Jenei la Steaua respectiv Stoichita in Panama. A invatat meserie chiar de la Jenei...

Asa ca iar exagerezi.

Adrian10.10.2008 13:01

A stat 6 luni cu Jenei.

Ce putea sa invete?

La Puiu a fost secund in perioada cand acesta era depasit.

Cat despre Stoichita, pe unde mai antreneaza?Mai antreneaza?

p.s. Sper ca sunteti constienti ca nu e destul sa fii secundul unui antrenor bun ca sa ajungi si tu bun.

Queiros cand a plecat de langa Fergusson la Real, a dat-o in bara.

oop10.10.2008 13:01

Hai ca discutia a deviat rau :thumbdown:

Preferati un antrenor mercenar care tot sa fie "praf"(dupa voi altfel nici nu se poate) sau pe Laca de care atarna ultima farama de stelism adevarat la Steaua?E doar o intrebare retorica ...

Ciudat pui problema ... nu il avantajeaza pe Laca o alagere intre el si un antrenor "praf"!Probabil ai vrut sa spui altceva si te-ai exprimat gresit.

Eu vreau un antrenor care sa invete echipa sa atace si nu ma refer de atacuri ca la rugby(pasele lui Lovin s-ar plia perfect pe regulile respectivului sport).Daca Laca nu reuseste asta din partea mea e liber sa plece in ciuda faptului el este ultima picatura de stelism adevarat la Steaua,asa cum bine spuneai

Azazello10.10.2008 13:09
A stat 6 luni cu Jenei.

Ce putea sa invete?

La Puiu a fost secund in perioada cand acesta era depasit.

Cat despre Stoichita, pe unde mai antreneaza?Mai antreneaza?

p.s. Sper ca sunteti constienti ca nu e destul sa fii secundul unui antrenor bun ca sa ajungi si tu bun.

Queiros cand a plecat de langa Fergusson la Real, a dat-o in bara.

A stat o viata la Steaua. Cu Jenei, cu Iordanescu, cu Dumitriu, Cu Stoichita. A fost capitanul echipei deci un element important, cum este Radoi acum. A fost si antrenor secund. A avut cand, cum si de la cine sa invete. Si mai presus de toate pune suflet.

Daca sunt multi dintre sustinatorii sai care sunt realisti, si-i recunosc si defectele, in schimb tu nu accepti niciun fel de argument pro.

Esti infiorator de consecvent.

sabin130710.10.2008 13:21

@oop

Ar fi interesant sa vedem daca Lacatus poate invata echipa sa atace (mai mult) si cand va avea niste mijlocasi pentru asa ceva.

Adrian10.10.2008 13:30

Azazello, daca ai fi patron la Steaua, l-ai pune pe Lacatus antrenor in momentul acesta?

Te rog, raspunde obiectiv.

Gandeste-te la Steaua si la performanta.

korynna10.10.2008 13:31

@oop

Nu m=ai inteles tu bine.Pentru ei orice antrenor o sa se dovedeasca a fi praf la un momend dat,asta am vrut sa zic.Si erau 2 variante:un antrenor care oricum nu are nicio treaba si niciun sentiment fata de Steaua si pe care oricum il vor desconsidera si ii vor da "lectii" de antrenorat sau Laca,un simbol al stelismului.Oricum era mai mult ironic postul meu,pentru vesnicii nemultumiti.

Azazello10.10.2008 13:53
Azazello, daca ai fi patron la Steaua, l-ai pune pe Lacatus antrenor in momentul acesta?

Te rog, raspunde obiectiv.

Gandeste-te la Steaua si la performanta.

Eu da, pentru ca am incredere in calitatile lui de antrenor. Si in plus i-as lasa si mai multa libertate ...si poate i-as asigura si niste atacanti mai buni.

oop10.10.2008 14:06

@korynna : mersi de precizari si vis-a-vis de ce ai spus atunci ai dreptate ca Becali nu lasa antrenorii sa isi faca treaba cum trebuie,dar eu ma intreb de ce Lacatus se complace in situatia asta?De ce nu se razvrateste?TOTI suporterii il vor sprijini si sunt convins ca ar forta mana ciobanului ... de-asta mi-e mie ciuda!

@sabin : uite ca Protasov reusise sa joace spectaculos si nu avea lotul de acum!De acord ca ar trebui niste mijlocasi buni,dar eu as fi dorit ca Laca sa faca din rahat bici.Astea sunt asteptarile mele de la cel care e SIMBOLUL Stelei.

zloty10.10.2008 14:25
Eu da, pentru ca am incredere in calitatile lui de antrenor. Si in plus i-as lasa si mai multa libertate ...si poate i-as asigura si niste atacanti mai buni.

ce calitati are? te rog daca poti detaliaza sau spunemi ce + a adus jocului de cand e la echipa

sabin130710.10.2008 14:30

@oop

Protasov mai avea un Paraschiv. Lotul actual e mult mai valoros doar pe unele pozitii, acum este incomplet. Daca e incomplet nu poate fi cel mai bun. Cand va fi complet si compartimentul central voi putea spune ca este cel mai bun lot.

Am mai spus, 10 extreme bune nu pot suplini absenta acestui mijlocas central capabil si in faza defensiva si la constructie. Pana se va aduce un astfel de jucator, ramane sa speram ca se va ridica Plesan la nivelul asteptarilor, sa improvizam, sau sa-l injuram pe Lovin.

Adrian10.10.2008 15:10

Eu nu am incredere inca in calitatile antrenorului Lacatus.

Daca as fi fost patron la Steaua, Boloni ar fi fost prima mea optiune.

joseph10.10.2008 16:33

Eu nu am incredere inca in calitatile antrenorului Lacatus.

Daca as fi fost patron la Steaua, Boloni ar fi fost prima mea optiune.

daca erai patron la Steaua... nu erai mai rau decat ciobanul... dar nici bine nu ne era. fuga asta de mediocritate poate produce efecte adverse.

Khalid11.10.2008 10:18

E greu sa te gandesti ca vreodata Boloni va fi antrenorul Stelei tinand cont de faptul ca Gigi se implica la echipa. Omul e invatat cu echipele din vest care nu practica acest lucru si care te lasa sa iti faci treaba.

Cred ca cel mai potrivit ar fi Dan Petrescu care ar accepta cateva "sfaturi" de la Gigi, insa este capabil sa ne ofere mai mult din punct de vedere ofensiv in jocul Stelei. Exceptand perioada petrecuta ca antrenor al Rapidului cand lipsa de experienta l-a tradat, de cand conduce Urziceniul a reusit sa faca din acea echipa, una greu de batut in orice conditii avand un lot care nu impresioneaza prin nume.

«1121314»