FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce mai stã Lãcãtuș?

«111121314»
MoWeed09.10.2008 14:23
Pe hartie si noi eram mai buni ca Otopeniul.

Si crezi ca ei nu considera egalul asta o performanta?

Adrian09.10.2008 14:25

Si asta e mentalitate de echipa mare?

MoWeed09.10.2008 14:29

Pai ce, Otopeniul e echipa mare?

c.ronaldo1709.10.2008 14:30

Daca ai ajuns Adriane sa crezi ca Steaua nu poate invinge pe Buzau si Mioveni in Ghencea, inseamna ca nu prea stii nici tu cine e Steaua de fapt. Cum poti sa crezi ca Steaua nu poate bate doua echipe de Liga a 2a, si mai ales in Ghencea, avand in vedere ca nici nu eram in Cupe Europene, nici nu era vreun scandal in interiorul echipei, care sa faca concentrarea baietilor sa fie alta decat cea necesara?

Si cu Pandurii am facut blat? Da-mi si mi-e niste dovezi, ceva. Sa cred si eu. Eu sincer as zice NU! Din cate imi aduc aminte in acel meci, la 0-0, Pandurii a ratat cateva ocazii foarte mari.

Adrian09.10.2008 15:36
Pai ce, Otopeniul e echipa mare?

Exact!!!

Pai a ajuns Steaua sa se bucure de o victorie cu 1 la 0 cu Galata, o echipa de acelasi nivel?!

Daca ai ajuns Adriane sa crezi ca Steaua nu poate invinge pe Buzau si Mioveni in Ghencea, inseamna ca nu prea stii nici tu cine e Steaua de fapt. Cum poti sa crezi ca Steaua nu poate bate doua echipe de Liga a 2a, si mai ales in Ghencea, avand in vedere ca nici nu eram in Cupe Europene, nici nu era vreun scandal in interiorul echipei, care sa faca concentrarea baietilor sa fie alta decat cea necesara?

Si cu Pandurii am facut blat? Da-mi si mi-e niste dovezi, ceva. Sa cred si eu. Eu sincer as zice NU! Din cate imi aduc aminte in acel meci, la 0-0, Pandurii a ratat cateva ocazii foarte mari.

Ia zi si mie, cu cat am batut pe otopeni in Ghencea?

zloty09.10.2008 15:41

Zicetimi si mie o imbunatatire adusa de Lacatus la jocul Stelei .

Daca antrenor era Olaroiu nu mai vedea niimeni nimica ,nu tu asea zise imbunatatiri ale jocului ,nu tu nimic, erau doar injuraturi

fortza steaua09.10.2008 16:02
hai sa fim realisti.Lacatus chiar are o vina mica in tot ceea se intampla la echipa,alt antrenor,aceeasi jucatori?nu prea cred ca se va schimba multe.eu cred ca jucatorii te pot face un antrenor mare.sa nu aruncam intotdeauna cand echipa nu castiga doar in antrenor.sa speram ca echipa isi va reveni cat mai curand... :steag_sah_mic::steag_sah_mic:
Joga Bonito09.10.2008 16:13
Exact, azi bati Valencia, maine pe Betis, poimaine pe Galata.

E un lucru normal, nu o performanta.

Si cand ma gandesc ca a fost o perioada de vreo 10 ani in care nici nu visam la grupele CL si de abia treceam un tur in Cupa UEFA. Cum bine a spus cineva mai sus, multi dintre noi sunt sclavii performantei. Nu au invatat niciodata sa iubeasca cu adevarat acest club. Sunt satisfactii mai mari decat sa numeri un campiomat sau o cupa.

Adrian09.10.2008 16:14
Sunt satisfactii mai mari decat sa numeri un campiomat sau o cupa.

Sunt sigur ca scaldatul in mediocritate iti ofera placeri imense!

c.ronaldo1709.10.2008 16:32
Ia zi si mie, cu cat am batut pe otopeni in Ghencea?

Orice echipa mai greseste pe parcurs. Inca nu exista pe aceasta planeta vreo echipa mare care sa nu fi facut vreodata egal cu o echipa mult sub media campionatului respectiv.

Joga Bonito09.10.2008 16:35

Trebuie sa inveti sa-ti sustii echipa neconditionat amice, altfel esti trecator. Iubitorii astia de performanta si tacticienii sunt multi.

MoWeed09.10.2008 16:45
Exact!!!

Pai a ajuns Steaua sa se bucure de o victorie cu 1 la 0 cu Galata, o echipa de acelasi nivel?!

Otopeniul s-a bucurat la un egal obtinut dupa un meci bun facut, dar in care am si ratat cateva ocazii.

Galatasaray, o echipa peste noi atat ca lot(cel putin pe hartie) cat si ca potenta financiara nu a miscat pe Ghencea. Numai ratarile lui Dayro din final au limitat scorul la 1-0. Oricat de mare ar fi Steaua in inimile noastre, trebuie totusi sa recunoastem ca nu suntem decat o echipa de nivel mediu spre slab in Europa.

Cu Galatasaray ne-am depasit conditia desi multi(inclusiv tu daca nu ma insel) nu ne prea dadeau sanse

dee09.10.2008 16:59
Sunt satisfactii mai mari decat sa numeri un campiomat sau o cupa.

deplasari alaturi de prieteni, weekenduri alaturi de oameni pe care nu-i cunosti,amintiri din trecut si prezent.

@Adrian

te intreb la modul serios, ce echipa ti-ai fi ales sa sustii, daca Steaua n-ar fi avut performante? ca doar nu-ti place sa te scalzi in mediocritate ...

Adrian09.10.2008 17:05
Otopeniul s-a bucurat la un egal obtinut dupa un meci bun facut, dar in care am si ratat cateva ocazii.

Galatasaray, o echipa peste noi atat ca lot(cel putin pe hartie) cat si ca potenta financiara nu a miscat pe Ghencea. Numai ratarile lui Dayro din final au limitat scorul la 1-0. Oricat de mare ar fi Steaua in inimile noastre, trebuie totusi sa recunoastem ca nu suntem decat o echipa de nivel mediu spre slab in Europa.

Cu Galatasaray ne-am depasit conditia desi multi(inclusiv tu daca nu ma insel) nu ne prea dadeau sanse

Galata nu e peste noi!

PUNCT.

Am zis asta inainte de meci.Si o zic si acum, dupa meci.

Orice echipa mai greseste pe parcurs. Inca nu exista pe aceasta planeta vreo echipa mare care sa nu fi facut vreodata egal cu o echipa mult sub media campionatului respectiv.

Parca ziceai ca Steaua nu are cum sa piarda puncte acasa cu Buzaul si Miovenii.

Acum zici ca poate?

Hotaraste-te!

Trebuie sa inveti sa-ti sustii echipa neconditionat amice, altfel esti trecator. Iubitorii astia de performanta si tacticienii sunt multi.

Eu sustin echipa.

Doar nu sunt de acord cu ceea ce face antrenorul.

Dupa mine, ceea ce face antrenorul, face rau echipei.

Dee

Din Romania, nu stiu.Acum nu pot sa iti zic pt ca sunt subiectiv.

In nici un caz nu as fi ales dinam0.Niciodata nu mi-au placut securistii.

Eu am ales Steaua pt Armata.Nu am ales Steaua pt performanta pt ca la 3 ani nu stiam ce e ala fotbal si deci nici ce e un CCE.

Am ales Steaua pt ca e echipa Armatei si pt ca se potriveste cu felul meu de a fi.

c.ronaldo1709.10.2008 17:14
Parca ziceai ca Steaua nu are cum sa piarda puncte acasa cu Buzaul si Miovenii.

Acum zici ca poate?

Hotaraste-te!

Daca erai mai atent ai fi vazut ca am spus clar: Daca Steaua nu juca in UCL, batea fara probleme si pe Otopeni.

Khalid09.10.2008 17:15

Nici eu nu sunt de acord ca Lacatus este antrenorul potrivit pentru Steaua, pentru ca uneori nu iti trebuie suflet ci verticalitate. Greseala apartine conducerii in special lui Becali care nu aduce antrenori cu cap, ci dupa cum "i se scoala" lui.

Stelei ii trebuie un antrenor care sa stie meserie, nu sa invete meserie pe spatele echipei. Se vede din primele jocuri daca un antrenor stie meserie, se vede din formula de start,din sistemul de joc.

Grigoras, Razvan Lucescu, Dan Petrescu, Sabau sunt cateva exemple de antrenori care fac din rah*t bici, ganditi-va ce ar putea face cu un lot ca cel al Stelei.

Adrian09.10.2008 17:22
Daca erai mai atent ai fi vazut ca am spus clar: Daca Steaua nu juca in UCL, batea fara probleme si pe Otopeni.

Faptul ca Steaua joaca in CL a crescut valoarea otopeniului?

c.ronaldo1709.10.2008 17:25

Renunt. Vad ca vedem altfel acest sport.

Adrian09.10.2008 17:26

Nu frate, tu nu vezi ce se intampla cu Steaua in acest sport.

bodanelu09.10.2008 17:36

@Adrian.. tu nu vezi adevarata problema la Steaua!

Adrian09.10.2008 17:41

Eu am crezut ca vad faptul ca antrenorul actual nu e de nivelul Stelei si ca desi stie ca nu e de nivelul Stelei si ca e un simbol al aceste echipe, refuza sa plece si se face de rusine(si ne face si pe noi de rusine) pupand ciobanul in fund.

alexblaja09.10.2008 17:44
Daca si cefereul a ajuns echipa importanta...

pai nu erau ma pana acuma echipa perfecta, care bate pe Roma cu 2-1, care joaca incantator, care, care, care?

DanStan09.10.2008 19:36

Lacatus oricum isi va juca toate cartile in urmatoarele 7 saptamani.

In campionat 'are la dispozitie' 7 etape foarte dificile si, pentru a se mentine in lupta pentru titlu trebuie sa realizeze minim 14 puncte din 21 posibile. Asta inseamna o proportie victorii-egluri-infrngeri 4-2-1, 4-3-0, 5-0-2, etc. Nu reuseste, sansele la titlu se reduc pana aproape de zero pentru ca in retur vom avea probabil de-a face cu o haita de potai dezlantuita. 14 puncte + cele 21 actuale = 35 * 2 = 70. E numarul minim de puncte necesar pentru a castiga titlul.

In cupa Steaua e datoare sa ajunga cel putin in sferturi, deci sa treaca de urmatoarele doua tururi. Incepand cu sferturile adversarii sunt de valoare apropiata si acolo mai depinde si de noroc sau de forma de moment. Pna in sferturi adevrsarii sunt totusi inferiori.

In CL ar mai trebui acumulate cel putin 2 puncte. Fireste, o victorie ar fi ideala, dar daca nu poate fi realizata nu ar trebui sa avem mai mult de 3 infrangeri in 6 meciuri.

Asta e punctul meu de vedere. Daca Lacatus reuseste sa indeplineasca aceste obiective atunci sunt de parere ca ar trebui sa i se acorde incredere cel putin pana la vara. Daca nu, ar fi preferabil sa renunte in iarna.

vios2609.10.2008 19:42

Daca si cefereul a ajuns echipa importanta...

Pai daca nu a ajuns importanta, atunci cine mai e importanta fratilor?

Primul meci din istoria clubului in CL - VICTORIE(in deplasare cu Roma).

Al doilea meci in CL - EGAL(acasa cu Chelsea).

pAI DACA AVEA Steaua REZULTATELEA ASTEA II MANCATI DIN PALMA LU Lacatus. Si asa ii mancati.

Voi inca nu observati ca plecam dupa stadioane din ce in ce mai nemultuliti.

"A fos o zi negra"(citatul lu Laca dupa meci).

Pai asta e vorba?

Zi-mi nene exact motivele. Spune ca ceva la echipa nu merge, ca trebuie adusi jucatori, ca au mancat varza inainte de meci. Zi-ne odata ceva.

Zi-ne ceva despre jucatorul asta de care nu ne putem desparti"Lovin."(nu vreau sa vorbesc despre altii, asta mi-a venit in minte acum)

Ce a facut asta la echipa asta fratilor?

Cat trebuie sa mai asteptam?

Cand mai plecam fericiti dupa stadion?

Daca pleaca Radoi in iarna suntem mancati de bradis.

Si voi astia care ii luati parte lu Laca si la restul echipei..., recunoasteti ca nu e nimic momentan la jocul echipei pe placul vostru!

DanStan09.10.2008 22:32
recunoasteti ca nu e nimic momentan la jocul echipei pe placul vostru!

E ordin de sus ?

Lacatus are nevoie totusi de contestatari echilibrati. Din aia care sunt capabili sa vada ce a facut bun si ce a gresit Lacatus. In tot cazul, daca avand un antrenor care nu a facut absolut nimic bun la echipa am reusit sa ne mentinem pe locul 2, sa realizam un egal la Cluj si unul la Firenze inseamna ca cu un antrenor de mare valoare am castiga lejer Champions League.

«111121314»