Numai la noi e de domeniul SF´ului sa atepti 2-3-4 ani cu un antrenor dupa ce ii dai un lot (nici lotul asta complet, destul de important). Daca in campionatul romanesc se schimba cate 5 antrenori la 3 etape nu inseamna ca e si normal. Cand spun asta nu ma gandeasc neaparat la Guy Roux care a stat vreo 40 de ani la Auxerre sau la Ferguson cu vreo 20 la MU.
Am spus ca termenul de 3-4 ani e de SF in fotbalul actual.Te rog sa imi dai exemple recente de antrenori care au fost tinuti atat timp fara sa aibe rezultate
Te rog sa imi raspunzi la urmatoarea intrebare : ai fi avut rabdare cu Olaroiu 3-4 ani?
¨Ca finantatorul/creditorul nu are interes sa puna un antrenor de valoare asta e alta problema.¨ Adica noi acum facem o concesie simbolului si il lasam asa si pe el sa se joace, ca noi stim ca nu are valoare? Vezi-ti de treaba in privinta asta.
fact: Laca a fost pus antrenor pentru a inchide gura suporterilor
fact: Laca ii permite lui Becali sa se bage peste el in alcatuirea primului 11
fact: Laca permite achizitionarea de jucatori peste capul lui
Crezi ca un antrenor consacrat ar fi de acord cu astfel de lucruri?De asta spun ca Becali nu are nici un interes sa puna un antrenor cu ceva tupeu in el.Lui ii place sa fie in prin plan
Mai ai schimba discul cu ¨nu cred ca stima,respectul,dragostea fata de un fost mare jucator al Stelei ar trebui sa ne intunece gandirea¨ ca e expirat, nu crezi? Tu ai incetosata privirea daca nu vezi nici o imbunatatire in joc, ori obisnuiesti sa tragi concluzia din cateva exemple.
la cat de rar postez,crede-ma ca ai auzit-o in prima auditie ... ai un raspuns concret la acea afirmatie,in afara de mistouri?
Ba suntem, ba nu suntem, ba mai coafata, ba mai fardata. Asumati-va si voi parerile si nu o mai dati dupa cires.
Nu am inteles faza cu asumatul ... am si eu dreptul la o parere si,logic,imi asum raspunderea pt ea,ca doar e a mea,nu?