FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce mai stã Lãcãtuș?

«123414»
Adrian05.10.2008 18:09
Locul 2, calificare in Liga. Chiar nimic?

M-ai spart!

Adevarate performante.

Nu am ce zice.

Auzi, da' stii ca Oli a dus echipa in semifinala unei cupe europene?

Si a si calificat-o in CL.

Si a trecut-o de grupe.

Si a si luat un titlu si o supercupa.

Stii?

Shaker

Daca lucrurile ar functiona normal, Steaua s-ar uita dupa antrenori de nivelul ei si ar face oferte.Asa fac echipele mari, profesioniste.

Dar la noi selectia(atat la jucatori cat si la antrenori) se pare ca nu se face asa.

Eu sa fii fost la Steaua manager sau ceva sef as fi facut oferte lui Protasov sau lui Boloni.

c.ronaldo1705.10.2008 18:13

@Adrian

Evident ca stiu. Dar Lacatus a luat acel titlul incepand cu 0 puncte pentru Steaua, 0 puncte pentru Dinamo, 0 puncte pentru Rapid etc. Lacatus este abia la inceputul sezonului, cand ai fi vrut sa ia titlul, ieri? Suntem in octombrie, daca imi aduc eu bine aminte, campionatul se termina undeva prin mai. Lacatus abia a inceput sezonul, si la inceput destul de bine. Primul obiectiv a fost atins: calificarea in Liga. Al doilea: trecerea de grupe de pe locul 1,2. E greu, e foarte greu. Daca reuseste, atunci din vara va fi la Ac Milan, daca nu, soarta! Urmatorul obiectiv: titlul!

Lacatus are nevoie de un sezon cap-coada pentru a ii fi vazuta valoarea de antrenor. Parerea mea!

cRiss4Steaua05.10.2008 18:15

vai doamne cum puteti sa vorbiti asa .. dupa voi care este antrenorul potrivit ? Echipa joaca mult mai bine ca anul trecut, si dupa un meci mai nefast incepeti sa ii cereti sa plece dupa cate a facut la Steaua .. nu ar mai trebui sa se faca analiza lui Lacatus dupa fiecare meci ci doar dupa luna noiembrie sau sfarsitul campionatului.

Adrian05.10.2008 18:17
@Adrian

Evident ca stiu. Dar Lacatus a luat acel titlul incepand cu 0 puncte pentru Steaua, 0 puncte pentru Dinamo, 0 puncte pentru Rapid etc. Lacatus este abia la inceputul sezonului, cand ai fi vrut sa ia titlul, ieri? Suntem in octombrie, daca imi aduc eu bine aminte, campionatul se termina undeva prin mai. Lacatus abia a inceput sezonul, si la inceput destul de bine. Primul obiectiv a fost atins: calificarea in Liga. Al doilea: trecerea de grupe de pe locul 1,2. E greu, e foarte greu. Daca reuseste, atunci din vara va fi la Ac Milan, daca nu, soarta! Urmatorul obiectiv: titlul!

Lacatus are nevoie de un sezon cap-coada pentru a ii fi vazuta valoarea de antrenor. Parerea mea!

Nu prietene.

Olaroiu a luat titlul luand echipa de pe locul 2 de la Protasov la sfarsitul turului si ducand-o pe 1.

c.ronaldo1705.10.2008 18:18

Da, dar Olaroiu era la -1pct de locul 1, nu la -12pct.

shack3r05.10.2008 18:19

@Adrian..hai sa o luam pe rand :

Protasov : cu el pe banca,se spune ca Steaua a jucat cel mai frumos fotbal de dupa revolutie,ca a implementat jucatorilor placerea de a juca ,acel fotbal cu zambetul pe buze .

Insa ,pe rand,Steaua a ratat cam tot ce se putea rata : Supercupa Romaniei,Grupele CL,victoriile cu marile rivale,locul 1 la finalul turului . Doar calificarea in primavara europeana este singura sa realizare la Steaua . Plus de asta,el a plecat de la Steaua la prima oferta,chiar daca aceasta a fost de la echipa care l-a consacrat. Crezi ca a doua oara nu ar face la fel ?

Boloni : un antrenor bun daca ne uitam in cv-ul lui,insa nu a avut mari succese pe unde a antrenat,iar ca sa ne ghidam dupa un exemplu "autohton",a clacat la nationala . In plus,se stie conflictul lui cu Becali , cand Boloni a zis ca nu o sa antreneze pe Steaua cat timp va fi becali patron .

Lacatus : cu siguranta nu este cel mai bun antrenor din istoria Stelei,cu siguranta ar putea obtine rezultate mult mai bune cu acest lot, dar toata lumea stie ca respira pentru Steaua,ca este simbolul Stelei si ca fara el Steaua ar fi fost mult mai saraca. A implementat jucatorilor spiritul de lupta,de sacrificiu ; la acest capitol cred ca esti si tu multumit de el . Are timp sa devina un antrenor mare , si daca nu la Steaua,atunci unde altundeva ?

Cum spuneam si mai sus,haide sa ii acordam si lui cateva sanse,si el ne-a facut de atatea ori fericiti .

Adrian05.10.2008 18:26

Shaker

Daca e sa vorbim despre Protasov, sa nu uitam ca el a stat la baza formarii Stelei care a mers in semifinala UEFA.

Si el a inceput dominarea prin faze fixe.

Lipsa de experienta a jucatorilor ne-a ars insa in Champions League(sa nu uitam ca si noi i-am ars pe BATE in acelasi mod cum ne-a ars Rosenborg pe noi) iar supercupa am pierdut-o avand pe teren un jucator in minus(mi se pare ca Paraschiv s-a rupt)

Protasov insa nu a avut lotul asta.

NU a avut omogenitatea cuplului Ghionea - Goian si nici un portar ca Zapata.(era bun Hamu, dar nu era Zapata)

Boloni e probabil cel mai bun antrenor roman la ora asta.

Daca ne uitam la CVul lui vedem o cupa si un campionat al portugaliei.

Si mai vedem si enspemii de jucatori scosi pe banda rulanta in portugalia si franta.

Vedem si mai recent o echipa Standard facuta de acelasi Boloni si care a bagat frica in Liverpool.

Cat despre Lacatus, mai ramane de vazut daca spiritul ala de lupta vine de la el sau de la banii pe care ii primesc jucatorii.

shack3r05.10.2008 18:35

Cred ca la bazele formarii Stelei care a ajuns in semifinalele Cupei UEFA a stat Zenga .

Rosenborg a fost un adversar net inferior , totusi,am fost capi de serie .

Nu conteaza ca a fost rupt Paraschiv,conteaza ca am pierdut , asta e un motiv aiurea,pentru ca daca acel meci era in perioada lui Lacatus,cu siguranta nu erai de aceeasi parere.

Protasov ii avea pe Petre Marin,Ogararu,Radoi,Ghionea,Dica,Banel,Bostina,Paraschiv,Victoras Iacob,Nesu in apogeul carierei.

Si Steaua a bagat frica in Bayern si Fiorentina,dar degeaba,nu i-am surclasat deocamdata .

Cum spuneam, este posibil ca Boloni sa fie cel mai bun antrenor roman,insa in momentul de fata nu este nicio sansa sa vina la Steaua .

Anul trecut erau aceeasi bani,insa parca nu era acelasi spirit de sacrificiu ..

bodanelu05.10.2008 18:38

pai vorbeste cu Gigi sa nu le mai dea bani la jucatori sa vezi daca poate ceva Lacatus.

Adrian05.10.2008 18:43

Nu zice nimeni ca Zenga nu a avut contributie.

Dar Zenga a folosea alta echipa.

Hamu/Tudor-Ogararu,Radoi,Ghionea,P.Marin-Dorinel,Paraschiv,Dica-Neaga,Oprita,Cristea(Ciocoiu) (echipa din tur)

Protasov: Hamu-Ogararu,Goian,Ghionea,Nesu-Nicolita,Paraschiv,Radoi,Bostina-Dica,Iacob.

Interesant la echipa lui Protasov e faptul ca,desi juca cu 2 inchizatori, ofensiv domina de fiecare data.

De ce?

Pt ca jocul colectiv in atac era aproape perfect.

In careu erau 2 atacanti tot timpul iar inchizatorii nu ezitau sa traga de la distanta.

De asemenea, mijlocasii de banda intrau foarte mult in centru si ajutau cu pase si suturi pe langa centrari.

pugliesi05.10.2008 18:47
Shaker, stau si ma uit la lotul nostru.

Cu cateva semne de intrebare in atac, avem cel mai bun lot din tara.

Cel mai bun portar.

Cei mai buni fundasi dreapta.

Cei mai buni fundasi centrali.

Emeghara e unul dintre cei mai buni fundasi stanga din tara.Abia astept sa revina.

Cei mai buni mijlocasi dreapta.

Cei mai buni mijlocasi centrali.(Lovin, Ov Petre,Plesan si chiar Tiago ar fi titulari la orice echipa din tara.Mi-ar place sa zic si de Abel ceva dar nu l-am vazut jucand cum trebuie.)

Toja si Ochirosii daca ar juca doar pe stanga, acolo unde se simt cel mai bine, ar da randament maxim.

Stancu si Dayro sunt 2 oameni de gol in atac si se pare ca si Kapetanos are simtul portii.

Si atunci de ce nu jucam bine?

Nu jucam bine pt ca sistemul e prost si pt ca jucatorii sunt reprofilati la nesfarsit.

Adrian are perfecta dreptate...de acord cu tine in totalitate....Lacatus nu stie sa aseze jucatorii in teren..le schimba posturile mai des decat le schimb eu de la telecomanda :)...si shaker....prietene...lasa tu golul din finala cce 86...au trecut 22 de ani...aku vb de antrenorul Lacatus..sa auzim de bine

Dayro vine atacant golgeter al columbiei si e pus mijlocas ofensiv(desi la ce sarcini defensive are seamana mai mult cu mijlocas central)

Szekely, Semedo si Nicolita joaca pe stanga cu schimbul.

Toja e pus inchizator sau mijlocas central cand el stie doar in stanga sau in spatele varfurilor.

Stancu in loc sa fie asezat cu fata la poarta e tinut cu spatele la ea ca sa intoarca mingi.

Vede cineva unde bat?

Adrian are perfecta dreptate...de acord cu tine in totalitate....Lacatus nu stie sa aseze jucatorii in teren..le schimba posturile mai des decat le schimb eu de la telecomanda :)...si shaker....prietene...lasa tu golul din finala cce 86...au trecut 22 de ani...aku vb de antrenorul Lacatus..sa auzim de bine

shack3r05.10.2008 18:50

@Pugliesi..am si eu o intrebare : De ce tii cu Steaua ?

Azazello05.10.2008 18:52

Un nou articol rafinat care explica intr-un mod elegant de ce Lacatus este deocamdata la Steaua. ASA CUM TREBUIE SA FIE. Pentru ca avem nevoie de stabilitate.

Contestatarii sai nu sunt insa deloc consecventi:

- cand joaca cu Arthuro, de ce o face ca e doar lent si indolent, Bogdan Stancu e mult peste

- cand joaca Stancu, il plang pe Arthuro

- cand nu e Toja, de ce nu e...cand joaca era mai bun altul...etc.

De ce nu a gasit Laca solutia sa desfaca autobaza de la Otopeni ? Nu stiu...

Dar NOI de ce nu am fost 25.000 in tribune ca sa-i purtam spre victorie ? Iubirea noastra este vizibila doar in CL sau cu Dinamo ori rapid ? De ce nu si cu altii?

E usor sa dai cu pietre in toti.

Respect pentru cei care au fost in tribune si au incurajat echipa. Rusine celor care si-au aruncat fularele -asa ceva nu se face nici daca am fi cu un picior in B.

Yoyoyoi05.10.2008 18:59

Sa vina mama dracului... de cand urmaresc eu dezbaterile aste pe internet au existat nemultumiti... si intrebari din astea am mai auzit chiar daca numele a fost Hagi, Protasov, Olaroiu, Stoichita sau mama padurii....

De ce mai sta? Pentru ca asa vrem noi, majoritatea, pentru ca indiferent de cate piedici a avut, a facut din Steaua o echipa care joaca fotbal, nu una care se apara, nu una care joaca haotic, nu una care joaca spectaculos dar pierde. Si jocul este mai bun de la etapa la etapa. Aceasta echipa si-a inceput constructia cu 3 luni in urma... Dati-i timp sa prinda drojdia aia si sa creasca....

In primele etape erati in stare sa-l linsati pe Lacatus si sa-l aduceti pe Peseiro, il laudati pe Andone si acum uitati unde au ajuns....

Numai prostii aveti in cap. Sustineti acolo echipa sau tineti-va gura, ca nu sunteti cu niciun strop mai buni decat Lacatus. Nici macar cu o picatura!

pugliesi05.10.2008 19:01

@ shaker...din interes...pt bani

shack3r05.10.2008 19:04

Nu,fara misto . Cati ani ai ? Te-ai gandit vreodata ca poate tii cu Steaua si datorita lui Lacatus ?

fedora05.10.2008 19:06

Eu sunt unii dintre cei care tin cu Steaua datorita lui Lacatus.

Dar nu sunt dispus acum sa tin cu Lacatus datorita Stelei si sa nu tin cu Steaua.

pugliesi05.10.2008 19:06
Un nou articol rafinat care explica intr-un mod elegant de ce Lacatus este deocamdata la Steaua. ASA CUM TREBUIE SA FIE. Pentru ca avem nevoie de stabilitate.

Contestatarii sai nu sunt insa deloc consecventi:

- cand joaca cu Arthuro, de ce o face ca e doar lent si indolent, Bogdan Stancu e mult peste

- cand joaca Stancu, il plang pe Arthuro

- cand nu e Toja, de ce nu e...cand joaca era mai bun altul...etc.

De ce nu a gasit Laca solutia sa desfaca autobaza de la Otopeni ? Nu stiu...

Dar NOI de ce nu am fost 25.000 in tribune ca sa-i purtam spre victorie ? Iubirea noastra este vizibila doar in CL sau cu Dinamo ori rapid ? De ce nu si cu altii?

E usor sa dai cu pietre in toti.

Respect pentru cei care au fost in tribune si au incurajat echipa. Rusine celor care si-au aruncat fularele -asa ceva nu se face nici daca am fi cu un picior in B.

care-i faza cu fularele?

sile-jardel05.10.2008 19:11

foarte slab ca antrenor.nu stie sa puna jucatorii pe teren,nu face schimbari pina nu primeste SMS de sus!!!

pugliesi05.10.2008 19:13

in '86 aveam 2 ani.....eu nu am spus ca Lacatus a fost un jucator slab....eu spun ca re o problema cu antrenoratul...si atentie..n-am spus ca ar trebui sa plece de la Steaua....spun doar ca ar trebui sa schimbe ceva in sistemul de joc...si sa nu mai ameteasca jucatorii pe toate posturile....Dayro e atacant?...pune-l domne atacant...nu-l pune mijlocad la creatie pt a suplini lipsa unuia....mendoza era atacant..pe ce post a jucat la Steaua?...mijlocas....asta spun eu...are o problema cu asezarea jucatorilor

Piece of Mind05.10.2008 19:46
Sa vina mama dracului... de cand urmaresc eu dezbaterile aste pe internet au existat nemultumiti... si intrebari din astea am mai auzit chiar daca numele a fost Hagi, Protasov, Olaroiu, Stoichita sau mama padurii....

De ce mai sta? Pentru ca asa vrem noi, majoritatea, pentru ca indiferent de cate piedici a avut, a facut din Steaua o echipa care joaca fotbal, nu una care se apara, nu una care joaca haotic, nu una care joaca spectaculos dar pierde. Si jocul este mai bun de la etapa la etapa. Aceasta echipa si-a inceput constructia cu 3 luni in urma... Dati-i timp sa prinda drojdia aia si sa creasca....

In primele etape erati in stare sa-l linsati pe Lacatus si sa-l aduceti pe Peseiro, il laudati pe Andone si acum uitati unde au ajuns....

Numai prostii aveti in cap. Sustineti acolo echipa sau tineti-va gura, ca nu sunteti cu niciun strop mai buni decat Lacatus. Nici macar cu o picatura!

Draga Yoyoyoi, cu regret iti spun, dar nu ai absolut nici o idee despre ce inseamna acest sport.

fantomass_boss05.10.2008 20:04

Cand ai decolarat"trup si suflet pt culori" nu teai gandit ca echipa ta va trece si prin perioade mai grele?....alexblaj ?!

catasteaua1705.10.2008 20:09

ba voi habar naveti de fotbal Steaua nu o sa aibe nici odata rezultate schimband antrnori la fiecare meci negativ cand bate Steaua hai Laca cand face egal ca na fost buna asezarea ba ca nu la introdus pe Stancu,acum la introdus pe sttancu ca de ce la introdus habar naveti de fotbal rusine celor anti Laca :steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

Yoyoyoi05.10.2008 20:17
Draga Yoyoyoi, cu regret iti spun, dar nu ai absolut nici o idee despre ce inseamna acest sport.

lasa ca ai tu si toti cei care hulesc pe aici cu ochii inrositi de ura :laugh:

Adrian05.10.2008 20:20

Eu nu hulesc, ca nu am nici o treaba cu Lacatus.

Nu mi-a facut rau, nu ii vreau raul.

Dar oricat de rosie ar fi culoarea ochilor mei tot vad ca nu poate.

«123414»