FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bagat In Spital De Un Stelist

«123456»
Stanici03.10.2008 12:50

Ma, tu iti versi nemultumirile pe siteul asta fata de societate, fata de incompetenta politiei, fata de specimenele din galerie laolalta. Odata ca galeria e naspa, etc. Acu' trebuia sa vina galeria aia naspa sa apere stelistii in crangasi. Apoi ca dormea sectia 20.

Ce urmeaza? Ai gasit un fir de par in paine? Hai sa ne suparam pe spicul.

noname_fu03.10.2008 12:56

Ba da` mult timp liber mai ai. Iti place sa te certi cu lumea , cred ca e un hobby de-ale tale. Ai plecat de la Alex si Maria si dupa ce te-ai convins ca nu era nimeni din grupari, ai ajuns in statie la 41. De acum incolo se vor da comunicate pe site de fiecare data cand se face vreo actiune acolo, ca sa nu mai zici tu ca nimeni nu face nimic :biggrin: . Adevarul e ca o si meritati. Astept ziua in care cei 100 de Stelisti dintr-un tramvai se vor da jos si vor matura cu tiganii de pe-acolo. Dar daca si tu mergi cu 41 inseamna ca deja avem un combatant in minus. Daca toti calatorii sunt ca tine, mai degraba ii bateti pe mess si forum decat in statie. Dupa ce ca esti stresant si cauti cearta nici macar sa te exprimi corect nu poti, pe langa faptul ca esti certat cu logica.

P.S.: taci!

CatalinBerceni03.10.2008 12:58
Ba da` mult timp liber mai ai. Iti place sa te certi cu lumea , cred ca e un hobby de-ale tale. Ai plecat de la Alex si Maria si dupa ce te-ai convins ca nu era nimeni din grupari, ai ajuns in statie la 41. De acum incolo se vor da comunicate pe site de fiecare data cand se face vreo actiune acolo, ca sa nu mai zici tu ca nimeni nu face nimic :biggrin: . Adevarul e ca o si meritati. Astept ziua in care cei 100 de Stelisti dintr-un tramvai se vor da jos si vor matura cu tiganii de pe-acolo. Dar daca si tu mergi cu 41 inseamna ca deja avem un combatant in minus. Daca toti calatorii sunt ca tine, mai degraba ii bateti pe mess si forum decat in statie. Dupa ce ca esti stresant si cauti cearta nici macar sa te exprimi corect nu poti, pe langa faptul ca esti certat cu logica.

Nu esti vina mea ca se aduc alte subiecte idioate in discutie............despre care vorbesc fara sa fi fost acolo......debitati rau de tot ......eu va pun sa vorbiti de ceva si voi ca incompetentii transformati topicul asta in altceva.....

Robinson Rufay Zapata03.10.2008 13:19
Bai Cataline, nu il apar eu pe "tuitii", dar hai sa ne uitam la intreaga imagine.

Pai saracu' fraier, a pus-o pt ca s-a luat de un ziarist.

Si astfel a intrat in colimatorul presei si a fost facut praf.

Ce a facut Tweety?

A dat cu un lant intr-un cameraman care il filma desi el nu dorea sa fie filmat.

Asta nu e o incalcare a drepturilor lui?

De ce il filma nenorocitul ala?

Cat despre treaba cu ce s-a intamplat in italia, te mai intreb inca o data:

Esti sigur ca asa a fost?

De unde stii ca nu e o inventie?

De unde stii ca nu a fost o reglare de conturi?

daca era pe domeniul public poate sa filmeze ce vrea , bine sa zicem ca el nu dorea sa nu mai fie filmat , se intorcea cu spatele , punea fular pe fata ca la meciuri , nu sa dea cu lantul . ce cauta el cu un lant la meci? avea idei pasnice luand acel lant dupa el?

noname_fu03.10.2008 13:23

Pm frate mai gresim si noi... http://www.farmaline.ro/sp.php?pid=3408&

CatalinBerceni03.10.2008 13:26
Pm frate mai gresim si noi... http://www.farmaline.ro/sp.php?pid=3408&

Ar fi buna porcaria asta dupa o betie.....dar din fericire pt mine nu fac urat la bautura......incercati care va simtiti ca faceti urat

Bebe4ever03.10.2008 13:38

Nu esti vina mea ca se aduc alte subiecte idioate in discutie............despre care vorbesc fara sa fi fost acolo......debitati rau de tot ......eu va pun sa vorbiti de ceva si voi ca incompetentii transformati topicul asta in altceva.....

Incompetent esti tu atata timp cat crezi ca noi postam ca asa ne impui :laugh:

Ne-am dat seama demult ca nivelul tau de inteligenta nu trebuie masurat pentru ca nu exista. Si daca tot ai drumul tau in viata, urca pana in varf nu ramane un ratat. Ti-am mai zis si altadata ca nu poti sa gandesti ce zici.

P.S. Bafta la cat mai multe comment-uri idioate! :thumbsup:

MoWeed03.10.2008 13:41

Eu nu inteleg cum de s-a ajuns de la articolul ala din gsp la "geniile" care fac gat in cartierul tiganilor sau la tweety :rolleyes:

korynna03.10.2008 13:50

Intreaba-l pe catalinberceni!Ca el aduce in discutie subiectele care deviaza de la topic si apoi da vina pe altii :happy:

Noname

Ceva pentru memorie avem pentru domnul civilizat Catalin?

noname_fu03.10.2008 14:00

http://stirileprotv.ro/stiri/social/prosti...c-tarifele.html

cred ca de asta e asa inversunat ... nu mai are unde sa se descarce si o face pe forum.

AdiM03.10.2008 14:07

shit! o sa fie haos prin oras de-acum... :))

Bebe4ever03.10.2008 14:15
Intreaba-l pe catalinberceni!Ca el aduce in discutie subiectele care deviaza de la topic si apoi da vina pe altii :happy:

Noname

Ceva pentru memorie avem pentru domnul civilizat Catalin?

Nu e compatibil cu niciun fel de memorie, oricat ne-am stradui sa inventam ceva :laugh:

The_Foxes03.10.2008 14:19

cu postari ca ale tale robinson rufay zapata nu mai simt nevoia sa ma uit la seinfeld,THM,Ed.esti precum frisca pe blat :rolleyes: . legat de "stire " poate e adevarat poate nu. dar fata aia mi se pare foarte incuiata ca alt cuvant nu gasesc "te mai duci pe stadion" .." da normal .." " asta crede el " ...iar ala venea sa-i mai dea avand carabinieri in preajma.dupa alte 20 de minute au rugat (deci nu ea ) un steward sa cheme o ambulanta.nu stiu dar asta mi se pare din ciclu " cosmarul trait de un catel la nijmegen"....

Robinson Rufay Zapata03.10.2008 14:28

nu stiu ce am zis rau , ca nu imi plac bataiile pe stadioane si in preajma lor asta nu inseamna ca zic ceva de rau , a trecut vremea "rascoalelor" , dar avand in vedere ca Romania e cu vreo 50 de ani in urma cu civilizatia , vor fi batai de strada intre suporteri cum erau acum ceva timp in Anglia , Scotia , Irlanda etc.

4steaua03.10.2008 14:39
adevarul e ca au trecut cativa ani buni de la coregrafia din meciul cu bayern

S-o comparam cu coregrafiile de cand jucam primul tur prin UEFA? sau cele din deplasare de la caini si ciori, si le comparam cu cea cu baiern sau cu CFR?

atatea prostii debitate de o singura persoana n-am mai auzit de la ala din buftea

cine esti frate tu sa te iei de oamenii care chiar fac ceva pentru echipa asta? ai contribuit la vreo coregrafie? canti doar 4 cantece pe meci, dar oare tu stii mai multe? e vina lor ca atata stiu restul, ca nu le pasa sa invete ci doar sa se abereze pe net ?

esti un fel de sclavul presei, zic aia ceva, gata si tu, pui botul la tot :ce_oameni:

zyder03.10.2008 14:48

off-topic olandejii aia din tribune(si nu numai)au fost mortali si-au batut pl de maidanezi de m-am pipi pe mine..:))

on-topic articolul probabil scris de un gazetar de la noi,ca vad ca ii la moda cu bestiile de ultrasi,Catalin esti ca o tzatza :chair:

ps:NEC rulz :bananadance:

Gramatica..tu`i mama ei de gramatica !!!

SteauaToronto03.10.2008 16:08

Deci parerea mea ce s-a intamplat acest individ "alex" a comentat si a facut pe marele si a luat bucata.

Fane_casieru'03.10.2008 17:56

@ astia care le stiti pe toate...

Care stie mah cat e kilu`de gogosari in piatza la Pucheni ?

AdiM03.10.2008 18:01

lu' Fane: desi departe de a le sti pe toate, cam la 1000 de grame e kilu de gogosari acolo...

Fane_casieru'03.10.2008 18:04

@AdiM

Esti un "NEiCaNJmeni"...mah betivule notoriu nu am intrebat cate grame are un kil`..ci...kilu` cat e kilu` ???

LE: da nu-l vaz` pe dom`Berceni...a fugit ?

puyol03.10.2008 18:11

si in piata mica din Roman ? aia de pe langa scoala 4,la intrare in tiganie

CatalinBerceni03.10.2008 19:54

Ok ce ma mira pe mine, daca sunt atatea prostii pe capul meu si nu ma duce ram-ul nu inteleg de ce comentati fiecare topic pe care-l deschid, vi se pare revoltat, inventez, aberez, beau alcool si ascult rock , asta este asa sunt eu, dar atunci sa-mi explice cineva de ce in ultimii 3 ani am avut 7 etape portile din Ghencea inchise pentru spectatori, si de ce au fost suporteri batuti de "stelisti" , cameraman lovit cu lantul, si echipa mustrata acum 2 ani ca daca se va intampla vreun precedent vom fi exclusi din UEFA..........pentru ca spun eu prostii sau ca unii arunca cu scaune incep sa loveasca portari la meciuri de prezentare, altii injura pe unii cu apelativele "tigani", dau cu lantul in cameraman, merg manga in deplasari si oameni ajung in spitale........presupun ca pentru ca sunt eu cretin,,,,dar asta este o sa merg la Ultra Pro sa-mi iau niste DDR 3 sa nu se mai intample asa ceva......apropo pt a mia oara nu invinuiesc galeria pentru asta ca nume ci ca persoane pentru ca nu intervin.....pentru ca normal este ca atunci cand cineva face ceva gresit, celalalt sa-i arate ca nu este bine si sa-l opreasca....dar oricum , fiecare cu nivelul lui de inteligenta.....traiesc eu ca un prost dar.....poate sa-mi spuna cineva de ce nici un sef de galerie pe care la avut Steaua in ultimul deceniu nu a iesit sa spuna .....Noi suntem perfecti.....nu ne batem intre noi......Nu suntem de vina pentru suspendari.......doar Jiji este de vina......

cozmin03.10.2008 23:32

la fel ca si pe unuspecial..il propun pe Catalin berceni in echipa banatilor.prin posturile sale,in care comentariile pur si simplu nu isi au rostul si reprezinta pierderi de timp, pe langa faptul ca arata ca nu stie absolut nimic despre peluza deplasari si tot ce inseamna activitate ultras, aduce si acuzatii nefondate asupra liderilor si membrilor peluzelor.

Bebe4ever03.10.2008 23:50
la fel ca si pe unuspecial..il propun pe Catalin berceni in echipa banatilor.prin posturile sale,in care comentariile pur si simplu nu isi au rostul si reprezinta pierderi de timp, pe langa faptul ca arata ca nu stie absolut nimic despre peluza deplasari si tot ce inseamna activitate ultras, aduce si acuzatii nefondate asupra liderilor si membrilor peluzelor.

Demult ar fi trebuit exclus dintre noi, dar niciodata nu e prea tarziu. Nu putem sa-i cerem ceea ce nu are, dar putem face in asa fel incat sa nu mai fim "onorati" de prezenta lui.

CatalinBerceni04.10.2008 09:08

Prin posturile mele vreau sa arat cat vezi tu ca un cal numai in fata si scoti doar la faze de genul asta "asta nu stie nimic" ......sa-mi spui si mie ce este nefondat in 7 etape de suspendare? sau in faptul ca avem coregrafii de tot kkt-ul fata de acum 2-3 ani cu care nu le poti compara, oricum nu despre asta vorbeam pe topicul asta asa ca daca mai aveti comentarii privind topicul asta comentati, daca aveti comentarii asupra mea exista PM daca nivelul vostru de inteligenta este sub nivelul apei....

Apropo, nu mai intereseaza subiectul ultras....eu am vorbit aici despre altceva aici, nu vreau sa stiu ce inseamna ultras, sunt suporter al Stelei si atat, vreau sa merg la meciuri nu sa ajung la spital sau sa stau acasa k ultrasii au aruncat cu te miri ce si avem stadionul iar suspendat.....asta este ideea mea....in peluza sunt 10% ultrasi restul suporteri, dintre care nush daca intelege careva ce vreti voi sa demonstrati in afara de mentalitatea voastra de EMO ca nu va intelege nimeni....si toti sunt impotriva voastra, cat despre propunerea mea k nush ce plm...pe aici....iti este cumva frica si te deranjeaza ce spun....???? foarte bine...insemana ca vorbele mele deranjeaza pe cei care-i vizez prin topicuri, cei cu mentalitati sub-urbane,carora li se par o realizare ca stam cu portile inchise din cauza lor sau carora li se par normalitati sa loveasca cu lantul un jurnalist ca filmeaza pe loc public..........Aici era vorba de unul dintre noi care probabil este si acum in spital.....pe voi va duce capul doar la idei preconcepute ca "GSP-ul minte" .........dar nimeni nu a spus k poate totusi nu minte, s-a trezit Marius sa zica ca stie el ca a fost vorba doar de un capac....a fost acolo cumva? de ce nu a redactat un articol sa ne povesteasca cum un dobitoc care se crede stelist da capace prin deplasari? pentru ca si lui Marius ii convine sa-i pupe in fund pe specimenele astea.....la fel ca unii din voi care va comportati de parca nimic nu se intampla

«123456»