la fel ca si pe unuspecial..il propun pe Catalin berceni in echipa banatilor.prin posturile sale,in care comentariile pur si simplu nu isi au rostul si reprezinta pierderi de timp, pe langa faptul ca arata ca nu stie absolut nimic despre peluza deplasari si tot ce inseamna activitate ultras, aduce si acuzatii nefondate asupra liderilor si membrilor peluzelor.
Prin posturile mele vreau sa arat cat vezi tu ca un cal numai in fata si scoti doar la faze de genul asta "asta nu stie nimic" ......sa-mi spui si mie ce este nefondat in 7 etape de suspendare? sau in faptul ca avem coregrafii de tot kkt-ul fata de acum 2-3 ani cu care nu le poti compara, oricum nu despre asta vorbeam pe topicul asta asa ca daca mai aveti comentarii privind topicul asta comentati, daca aveti comentarii asupra mea exista PM daca nivelul vostru de inteligenta este sub nivelul apei....
Apropo, nu mai intereseaza subiectul ultras....eu am vorbit aici despre altceva aici, nu vreau sa stiu ce inseamna ultras, sunt suporter al Stelei si atat, vreau sa merg la meciuri nu sa ajung la spital sau sa stau acasa k ultrasii au aruncat cu te miri ce si avem stadionul iar suspendat.....asta este ideea mea....in peluza sunt 10% ultrasi restul suporteri, dintre care nush daca intelege careva ce vreti voi sa demonstrati in afara de mentalitatea voastra de EMO ca nu va intelege nimeni....si toti sunt impotriva voastra, cat despre propunerea mea k nush ce plm...pe aici....iti este cumva frica si te deranjeaza ce spun....???? foarte bine...insemana ca vorbele mele deranjeaza pe cei care-i vizez prin topicuri, cei cu mentalitati sub-urbane,carora li se par o realizare ca stam cu portile inchise din cauza lor sau carora li se par normalitati sa loveasca cu lantul un jurnalist ca filmeaza pe loc public..........Aici era vorba de unul dintre noi care probabil este si acum in spital.....pe voi va duce capul doar la idei preconcepute ca "GSP-ul minte" .........dar nimeni nu a spus k poate totusi nu minte, s-a trezit Marius sa zica ca stie el ca a fost vorba doar de un capac....a fost acolo cumva? de ce nu a redactat un articol sa ne povesteasca cum un dobitoc care se crede stelist da capace prin deplasari? pentru ca si lui Marius ii convine sa-i pupe in fund pe specimenele astea.....la fel ca unii din voi care va comportati de parca nimic nu se intampla