vad ca se abereaza la greu in topicul asta... au aparut si "suporteri" care sustin legea lui mitica?!

chiar daca e adevarat articolul, ce treaba are galeria? se mai intampla sa fie cate un dezaxat in peluza, ca acela de la meciul cu charleroi, dar de ce trebuie pusi in carca galeriei oamenii astia?
Eu n-am invinuit galeria pentru asta , o mai repet inca o data, daca cineva intelege asta este problema lui, eu am spus ca nu este normal sa se intample asa ceva intre stelisti, daca a fost adevarat articolul, in schimb au avut alti useri grija sa devieze discutia, iar de asta nu sunt eu vinovat, am spus clar de doua ori daca cineva vrea sa ma jigneasca pe mine intr-un fel are PM-ul.....ma poate cauta acolo, aici am adus ceva in discutie, care ma revolta daca este adevarata intamplarea, nu este vina mea ca alti useri depasesc topicul, si ma judeca ei pe mine cat de stelist sau de cetatean sunt eu.
Din cate imi amintesc, de cate ori am avut ceva de comentat pe stadion nimeni din jurul meu nu mi-a spus ca aberez,delirez etc, asa ca stadionul nu sunteti voi iar daca voi dati bani pentru o coregrafie nu inseamna ca sunteti mari stelisti......nu cred ca a venit nimeni la mine sa-mi spuna da 100 de mii pt coregrafie si n-am dat, este politica "ultras" sa ramana inchisa doar pentru ei.....nu cred ca ar refuza careva care vine in Peluza Nord sa dea bani pentru o coregrafie, sau sa ajute la realizarea acesteia daca are timp, dar trebuie si voi sa intelegeti si aici nu ma refer aici la mine in special, sunt oameni care au o viata, sau ceva mai bun de facut cu ea, decat sa mearga in deplasari,sa faca coregrafii sau alte lucruri care mai faceti voi, dar acesti oameni probabil unii dintre ei au 2X varsta voastra, si 2x mai stelisti decat ati fost voi vreodata, iar echipa Steaua din cate imi amintesc , are 5 milioane de Fani (cetateni cum spune un destept......tin sa precizez ca si tu esti...al Romaniei chiar), voi aveti impresia ca ati facut mari sacrificii pentru Steaua si doamne acum sunteti juriu pentru a decide cine-i suporter si cine nu, eh....asta nu decide nici unul din noi, decide fiecare care poarta la gat fularul Stelei sau flutura steagul; ros-albastru, iar cu asta cred ca am raspuns la orice mi s-a reprosat pe aici, de aici in colo va rog comentati daca aveti ceva de comentat despre topic, daca nu.....sa va abtineti si scrieti in alta parte....n-am nimic cu galeria.....aveti voi cu idei preconcepute despre oameni