FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bagat In Spital De Un Stelist

«13456»
Adrian04.10.2008 09:24

Cataline ce coregrafii vrei?

Vrei cumva mesaje de genul:"Nu-i avion dar zboara/Nici liliac/E...."

Pai nu mai poti face din astea prietene.

Pt ca aia care au bagat legea "Dragomir, nu te lasa cu aproape nimic pe stadion.

Aia pe care tu ii respecti atat si carora tu le ceri sa opreasca violentele.Aia nu ne mai lasa pe stadioane cu mesaje "agresive".

Asa ca nu te mai plange ca iti lipsesc coregrafiile.

CatalinBerceni04.10.2008 09:51
Cataline ce coregrafii vrei?

Vrei cumva mesaje de genul:"Nu-i avion dar zboara/Nici liliac/E...."

Pai nu mai poti face din astea prietene.

Pt ca aia care au bagat legea "Dragomir, nu te lasa cu aproape nimic pe stadion.

Aia pe care tu ii respecti atat si carora tu le ceri sa opreasca violentele.Aia nu ne mai lasa pe stadioane cu mesaje "agresive".

Asa ca nu te mai plange ca iti lipsesc coregrafiile.

N-am sustinut eu mah legea lu Dragomir.....ce ai? una este sa mi se para inacceptabil ca un stelist sa bata un alt stelist la intrarea la stadion....si alta treaba este sa fiu de acord cu Dragomir si legea lui....singurul paragraf din lege cu care sunt de acord......cei care se bat pe stadioane sa faca puscarie direct.....asta este corect la fel ca si-n afara......dosar penal si se cumintesc...in rest ...nu sunt de acord cu nimic

Adrian04.10.2008 10:53

De unde stii ba' ca era stelist?

Asta te tot intreb.

CatalinBerceni04.10.2008 10:55

Asta te tot intreb.

Ce putea sa fie altceva, cautand in sectorul stelistilor si spunand ..."ce dracu mah ne batem intre noi stelistii?"

Bebe4ever04.10.2008 10:58

Asta te tot intreb.

Lasa-l Adriane, ca n-ai cu cine :biggrin:

Adrian04.10.2008 11:07

:))

Pai ce era sa zica?

"Ce dracu ma?Ne batem intre noi stelistii si dinamovistii/rapidistii?"

S-au batut 2 fraieri care au fost la meci.Daca s-au batut.

Ca nu stii tu sigur ca s-au batut.

Robinson Rufay Zapata04.10.2008 11:11

si sa zicem ca ar fi reala : de ce a dat nebunul ala in acel om? asta nu e suporter , daca s'a dus din Romania pana in italia inseamna ca are bani si nu are ce face cu ei , nu s'a dus acolo sa sustina pe Steaua in nici un caz

bodanelu04.10.2008 12:48
Prin posturile mele vreau sa arat cat vezi tu ca un cal numai in fata si scoti doar la faze de genul asta "asta nu stie nimic" ......sa-mi spui si mie ce este nefondat in 7 etape de suspendare? sau in faptul ca avem coregrafii de tot kkt-ul fata de acum 2-3 ani cu care nu le poti compara, oricum nu despre asta vorbeam pe topicul asta asa ca daca mai aveti comentarii privind topicul asta comentati, daca aveti comentarii asupra mea exista PM daca nivelul vostru de inteligenta este sub nivelul apei....

coregrafiile sunt facute din bani proprii, in timpul fiecaruia si pe sudoarea lor. Daca nu-ti convine de ce nu te duci sa-i ajuti si sa-ti exprimi ideeile tale geniale legate de o coregrafie.

Pana atunci, tu sau eu, care nu contribuim cu nimic la realizarea uneia nu avem voie sa deschidem gura.

oare cum se face de nu am luat bataie de la alti stelisti cand am fost in deplasari singur, fara sa cunosc pe cineva? si chiar am stat de vorba cu un grup de oameni beti cu care radeam si glumeam. Si eu nu am pus strop de alcool in gura, fiind sofer

john_8604.10.2008 13:50

vad ca se abereaza la greu in topicul asta... au aparut si "suporteri" care sustin legea lui mitica?! :ce_oameni: chiar daca e adevarat articolul, ce treaba are galeria? se mai intampla sa fie cate un dezaxat in peluza, ca acela de la meciul cu charleroi, dar de ce trebuie pusi in carca galeriei oamenii astia?

cozmin04.10.2008 16:42
la fel ca si pe unuspecial..il propun pe Catalin berceni in echipa banatilor.prin posturile sale,in care comentariile pur si simplu nu isi au rostul si reprezinta pierderi de timp, pe langa faptul ca arata ca nu stie absolut nimic despre peluza deplasari si tot ce inseamna activitate ultras, aduce si acuzatii nefondate asupra liderilor si membrilor peluzelor.

Prin posturile mele vreau sa arat cat vezi tu ca un cal numai in fata si scoti doar la faze de genul asta "asta nu stie nimic" ......sa-mi spui si mie ce este nefondat in 7 etape de suspendare? sau in faptul ca avem coregrafii de tot kkt-ul fata de acum 2-3 ani cu care nu le poti compara, oricum nu despre asta vorbeam pe topicul asta asa ca daca mai aveti comentarii privind topicul asta comentati, daca aveti comentarii asupra mea exista PM daca nivelul vostru de inteligenta este sub nivelul apei....

Apropo, nu mai intereseaza subiectul ultras....eu am vorbit aici despre altceva aici, nu vreau sa stiu ce inseamna ultras, sunt suporter al Stelei si atat, vreau sa merg la meciuri nu sa ajung la spital sau sa stau acasa k ultrasii au aruncat cu te miri ce si avem stadionul iar suspendat.....asta este ideea mea....in peluza sunt 10% ultrasi restul suporteri, dintre care nush daca intelege careva ce vreti voi sa demonstrati in afara de mentalitatea voastra de EMO ca nu va intelege nimeni....si toti sunt impotriva voastra, cat despre propunerea mea k nush ce plm...pe aici....iti este cumva frica si te deranjeaza ce spun....???? foarte bine...insemana ca vorbele mele deranjeaza pe cei care-i vizez prin topicuri, cei cu mentalitati sub-urbane,carora li se par o realizare ca stam cu portile inchise din cauza lor sau carora li se par normalitati sa loveasca cu lantul un jurnalist ca filmeaza pe loc public..........Aici era vorba de unul dintre noi care probabil este si acum in spital.....pe voi va duce capul doar la idei preconcepute ca "GSP-ul minte" .........dar nimeni nu a spus k poate totusi nu minte, s-a trezit Marius sa zica ca stie el ca a fost vorba doar de un capac....a fost acolo cumva? de ce nu a redactat un articol sa ne povesteasca cum un dobitoc care se crede stelist da capace prin deplasari? pentru ca si lui Marius ii convine sa-i pupe in fund pe specimenele astea.....la fel ca unii din voi care va comportati de parca nimic nu se intampla

tocmai despre asta vorbeam.nu ai absolut nici un drept sa-ti dai cu parerea despre coregrafii..tu esti doar un cetatean care vii la meci, si atat.Pentru tine Steaua inseamna doar 90 de minute.Cand o sa participi la o coregrafie atat dpdv al timpului cat si al banilor atunci sa spui ca este de rahat sau nu.pana atunci nu ai nici un drept.Inca un motiv in plus pentru care ar trebui sa fi banat, este faptul ca jignesti munca tuturor celor care lucreaza si isi dau toata silinita pentru ca peluzele noastre sa fie deasupra tuturor.

la meciuri poti merge oricand fara probleme, iar daca tu crezi ca integritatea corporala iti poate fi afectata in peluza, poti merge de ce nu ..la tribunele aferente.Dar ai grija ..acolo s-ar putea sa-ti intre seminte in ochi si cine stie, sa ramai orb pe viata.

Faptul ca am fost suspendati etape se datoreaza tot VOUA pentru ca sunt sigur ca cei care arunca cu obiecte in teren sunt tot CETATENI.

voi reveni..

CatalinBerceni04.10.2008 20:49
vad ca se abereaza la greu in topicul asta... au aparut si "suporteri" care sustin legea lui mitica?! :ce_oameni: chiar daca e adevarat articolul, ce treaba are galeria? se mai intampla sa fie cate un dezaxat in peluza, ca acela de la meciul cu charleroi, dar de ce trebuie pusi in carca galeriei oamenii astia?

Eu n-am invinuit galeria pentru asta , o mai repet inca o data, daca cineva intelege asta este problema lui, eu am spus ca nu este normal sa se intample asa ceva intre stelisti, daca a fost adevarat articolul, in schimb au avut alti useri grija sa devieze discutia, iar de asta nu sunt eu vinovat, am spus clar de doua ori daca cineva vrea sa ma jigneasca pe mine intr-un fel are PM-ul.....ma poate cauta acolo, aici am adus ceva in discutie, care ma revolta daca este adevarata intamplarea, nu este vina mea ca alti useri depasesc topicul, si ma judeca ei pe mine cat de stelist sau de cetatean sunt eu.

Din cate imi amintesc, de cate ori am avut ceva de comentat pe stadion nimeni din jurul meu nu mi-a spus ca aberez,delirez etc, asa ca stadionul nu sunteti voi iar daca voi dati bani pentru o coregrafie nu inseamna ca sunteti mari stelisti......nu cred ca a venit nimeni la mine sa-mi spuna da 100 de mii pt coregrafie si n-am dat, este politica "ultras" sa ramana inchisa doar pentru ei.....nu cred ca ar refuza careva care vine in Peluza Nord sa dea bani pentru o coregrafie, sau sa ajute la realizarea acesteia daca are timp, dar trebuie si voi sa intelegeti si aici nu ma refer aici la mine in special, sunt oameni care au o viata, sau ceva mai bun de facut cu ea, decat sa mearga in deplasari,sa faca coregrafii sau alte lucruri care mai faceti voi, dar acesti oameni probabil unii dintre ei au 2X varsta voastra, si 2x mai stelisti decat ati fost voi vreodata, iar echipa Steaua din cate imi amintesc , are 5 milioane de Fani (cetateni cum spune un destept......tin sa precizez ca si tu esti...al Romaniei chiar), voi aveti impresia ca ati facut mari sacrificii pentru Steaua si doamne acum sunteti juriu pentru a decide cine-i suporter si cine nu, eh....asta nu decide nici unul din noi, decide fiecare care poarta la gat fularul Stelei sau flutura steagul; ros-albastru, iar cu asta cred ca am raspuns la orice mi s-a reprosat pe aici, de aici in colo va rog comentati daca aveti ceva de comentat despre topic, daca nu.....sa va abtineti si scrieti in alta parte....n-am nimic cu galeria.....aveti voi cu idei preconcepute despre oameni

Bebe4ever04.10.2008 21:35

Nu stiam ca ti-ai luat domeniu si ti-ai facut forum personal, si nici ca trebuie sa ne dai tu voie sa postam. Ai fost numit in functia de Aberator sef si noi nu stiam?! :)) De cand esti tu in masura sa directionezi pe fiecare unde trebuie sa posteze si unde nu? Stai langa aia care "au o viata si care au altceva mai bun de facut decat deplasari si coregrafii" sau angajeaza-te la Gsp ca tot pui botu' la ce se scrie in presa... si lasa-ne, ca s-a umplut peluza de maimute de genul tau.

Atata timp cat n-ai fost acolo si n-ai vazut personal ce s-a intamplat, n-ai cum sa faci afirmatii legate de ce s-a scris in presa. Prin posturile tale nu arati decat gandirea limitata de care dispui.

CatalinBerceni04.10.2008 21:40
Nu stiam ca ti-ai luat domeniu si ti-ai facut forum personal, si nici ca trebuie sa ne dai tu voie sa postam. Ai fost numit in functia de Aberator sef si noi nu stiam?! :)) De cand esti tu in masura sa directionezi pe fiecare unde trebuie sa posteze si unde nu? Stai langa aia care "au o viata si care au altceva mai bun de facut decat deplasari si coregrafii" sau angajeaza-te la Gsp ca tot pui botu' la ce se scrie in presa... si lasa-ne, ca s-a umplut peluza de maimute de genul tau.

Atata timp cat n-ai fost acolo si n-ai vazut personal ce s-a intamplat, n-ai cum sa faci afirmatii legate de ce s-a scris in presa. Prin posturile tale nu arati decat gandirea limitata de care dispui.

:offtopic:

Marius04.10.2008 21:42

La fel esti si tu Cataline. Te-am rugat de mai multe ori sa gandesti de 3 ori inainte de a scrie ceva. Vad ca nu vrei sa ma asculti.

CatalinBerceni04.10.2008 21:46
La fel esti si tu Cataline. Te-am rugat de mai multe ori sa gandesti de 3 ori inainte de a scrie ceva. Vad ca nu vrei sa ma asculti.

Mariuse.......am vrut sa discutam despre ce aparuse pe gsp.....in caz ca era adevarat, insa nu cred ca am sarit eu in capul vostru si din cate vad voi ati inceput cu ironii si unii au inceput discutii offtopic.....asta nu este problema mea...de la un om batut si ajuns la spital s-a ajuns la faptul ca as avea eu ceva cu galeria si la judecata mea despre cat de stelist sunt eu....sa fim seriosi...n-am facut un topic "cat de stelist sunt?" din cate stiu inca sa mai citesc...

Marius04.10.2008 21:50

Inseamna ca nu vrei sa citesti.

Ti s-a explicat destul de clar. La meciul de la Florenta au fost cel putin 2.000 de romani. Din tara, au plecat vreo 600, adica un sfert din numarul total de fani. La meci au intrat incredibil de multi tigani care lucreaza in Italia. Daca ar fi adevarat incidentul ala, desi personal ma indoiesc, sansele sunt cu mult mai mari ca "agresorii" sa fi fost mailati din Italia, nu membri ai vreunei brigazi.

Asta nu vrei sa intelegi.

CatalinBerceni04.10.2008 21:55
Inseamna ca nu vrei sa citesti.

Ti s-a explicat destul de clar. La meciul de la Florenta au fost cel putin 2.000 de romani. Din tara, au plecat vreo 600, adica un sfert din numarul total de fani. La meci au intrat incredibil de multi tigani care lucreaza in Italia. Daca ar fi adevarat incidentul ala, desi personal ma indoiesc, sansele sunt cu mult mai mari ca "agresorii" sa fi fost mailati din Italia, nu membri ai vreunei brigazi.

Asta nu vrei sa intelegi.

Ok...si am spus eu ceva de asta? imediat...dupa faza asta doar te-am intrebat daca stie cineva asta sigur.......si apoi a inceput lumea sa judece cat de stelist sunt eu sa comentez..... eu am sustinut ideea caa fost ceva neinregula nu ca a facut asta cineva venit din Bucuresti.....nu cred ca am iesit eu din limitele topicului...pana cand am fost atacat si nevoit sa raspund

Piece of Mind04.10.2008 22:09

Marius, la subiectul asta esti in afara de orice problema, crede-ma. Nimeni nu a inventat nimic. Nu se pot spune mai multe, asta e, pacat ca se intampla astfel de lucruri intre noi, stelistii.

korynna04.10.2008 22:26

Stiu eu sigur ca nu a fost implicata nicio persoana din brigazi si ca nu a venit nicio ambulanta sa ia pe cineva ranit.E de ajuns ca sa se inchida topicul asta?

CatalinBerceni04.10.2008 22:37
Marius, la subiectul asta esti in afara de orice problema, crede-ma. Nimeni nu a inventat nimic. Nu se pot spune mai multe, asta e, pacat ca se intampla astfel de lucruri intre noi, stelistii.

Stiu eu sigur ca nu a fost implicata nicio persoana din brigazi si ca nu a venit nicio ambulanta sa ia pe cineva ranit.E de ajuns ca sa se inchida topicul asta?

Da.....poate sa faca cineva o analiza la asta? sper ca nu ca nu suntem la OTV....s-o gasim pe elodia...a fost ambulanta....nu a fost......etc....sunt pareri Pro si Contra....si altele total aiurea.....doar ceva as vrea sa subliniez....de la "Piece of Mind" : " pacat ca se intampla astfel de lucruri intre noi, stelistii" >> pentru asta am deschis topicul......pentru ca este pacat sa se intample asta....si foarte urat....nu ma intereseaza acum ce zice Korynna sau altu ....ca stie din surse sigure,

cea mai sigura pana acum este GSp-ul pentru ca au un renume si este printre primele ziare ale Romaniei....asa aud si eu de la un tovaras care a fost acolo sau nu......nu cred ca este cazul sa jucam telefonul fara fir pe aici....oricine poate spune ceva.....

korynna04.10.2008 22:50

Ahahahhahahaha gesepeu e cea mai sigura sursa :laugh:

Mutati la coltul vesel pls!!

CatalinBerceni04.10.2008 23:05

Cel putin cea mai acreditata.....cand te va acredita cineva in functia de reporter sa ne anunti, din cate stiu eu GSP-ul inca nu a fost prins cu nimic ca minte in nici o poveste......poate sa exagereze dar de mintit o fac decat la transferuri ca orice ziar din lume, in rest este 80% credibil....

korynna04.10.2008 23:09

Ai dreptate Catalin!Nu stiu cum de mi-am permis sa iau fata gesepeului care prezinta numai si numai adevarul adevarat :no: A fost o ratacire de moment...

CatalinBerceni04.10.2008 23:11

Cel putin cea mai acreditata.....cand te va acredita cineva in functia de reporter sa ne anunti, din cate stiu eu GSP-ul inca nu a fost prins cu nimic ca minte in nici o poveste......poate sa exagereze dar de mintit o fac decat la transferuri ca orice ziar din lume, in rest este 80% credibil....si nu cred ca a mentionat cineva in articol ca faza s-a intamplat cand mai erau cateva persoane de intrat....din contra....cel batut si gagicasa descria ca a fost imbulzeala, deci chiar daca ai intrat printre ultimile persoane nu cred ca aveai sanse sa prinzi acest eveniment asa cum mi-ai spus in PV...iar salvarea daca era sa fi fost dus cu salvarea la spital nu avea ce sa caute in intrarea sectorului rezervat stelistilor incat s-o vezi tu.....de la tine ma astept la orice oricum, esti impotriva la orice zic eu nu la ce s-a intamplat acolo in mod special....daca s-a intamplat ceva ca nu stie nimeni sigur. Si inca ceva ca mi-am amintit , cu ceva timp de inceperea meciului, sport.ro anunta ca a fost batut crunt un suporter stelist inainte sa inceapa meciul......se pare ca este vorba de aceeasi persoana (ori Pro TV ori Sport.RO anuntase asta pe la 8:30-9 seara), deci totusi s-a intamplat ceva acolo insa este neclar

korynna04.10.2008 23:15

Da,de fapt eu am creat intreaga scena... de ce vrei sa ma dai de gol?

«13456»