NU sunt purtator de cuvant al galeriei,imi spun parerea mea.Daca ceilalti nu sunt in stare sa invete un cantec nu e problema galeriei,daca taranii se iau la bataie nu e vina galeriei...asta e parerea mea.Nu galeria trebuie sa tempereze tot ce se intampla la meciuri.Acum ce ati vrea?Galeria sa ii bata pe rivali cand fac interventii idioate pe 41,galeria sa faca ore suplimentare cu analfabetii si retardatii care nu sunt in stare sa invete 2 cantece,galeria sa vina cu batistute albe la aia care se iau la bataie,sa-i scoata afara si sa le explice ca nu violenta e solutia...si pana una alta am deviat de la subiect...
Ah amintind de tramvaiul 41 ...........de vreo 4 ori acum 2 ani ne-au macelarit ciorile cam vreo 5-6 tramvaie la fiecare meci de UEFA..........nici acolo nu trebuia galeria sa intervina? Au fost batuti oameni din galerie, si cateva personalitati ale clubului, s-a intamplat faza de 4 ori , oamenii aia trebuia sa-si schimbe ruta ca sunt 30 de ciori acolo la crangasi? iti spun eu daca esti asa experta in Peluza Nord a Stelei ....atunci stiai ca Armata ultra se ducea dupa ciorile alea daca ne batea 200 de oameni de 4 ori...Galeria actuala nu s-ar duce nici dupa o cioara pierduta in peluza noastra in afara de cateva matahale de-ale lui Mustata