FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bagat In Spital De Un Stelist

«123456»
CatalinBerceni03.10.2008 11:18
NU sunt purtator de cuvant al galeriei,imi spun parerea mea.

Daca ceilalti nu sunt in stare sa invete un cantec nu e problema galeriei,daca taranii se iau la bataie nu e vina galeriei...asta e parerea mea.Nu galeria trebuie sa tempereze tot ce se intampla la meciuri.Acum ce ati vrea?Galeria sa ii bata pe rivali cand fac interventii idioate pe 41,galeria sa faca ore suplimentare cu analfabetii si retardatii care nu sunt in stare sa invete 2 cantece,galeria sa vina cu batistute albe la aia care se iau la bataie,sa-i scoata afara si sa le explice ca nu violenta e solutia...si pana una alta am deviat de la subiect...

Ah amintind de tramvaiul 41 ...........de vreo 4 ori acum 2 ani ne-au macelarit ciorile cam vreo 5-6 tramvaie la fiecare meci de UEFA..........nici acolo nu trebuia galeria sa intervina? Au fost batuti oameni din galerie, si cateva personalitati ale clubului, s-a intamplat faza de 4 ori , oamenii aia trebuia sa-si schimbe ruta ca sunt 30 de ciori acolo la crangasi? iti spun eu daca esti asa experta in Peluza Nord a Stelei ....atunci stiai ca Armata ultra se ducea dupa ciorile alea daca ne batea 200 de oameni de 4 ori...Galeria actuala nu s-ar duce nici dupa o cioara pierduta in peluza noastra in afara de cateva matahale de-ale lui Mustata

Robinson Rufay Zapata03.10.2008 11:21
eu merg sa vad un meci de fotbal , nu sa iau bataie de la niste nebuni

Du-te nene la trib. a2-a daca ai :shit: la fund.

tie iti plac bataiile pe stadion??? esti vreu twity???

Adrian03.10.2008 11:22

Actiunile unui om nu reprezinta intreaga populatie.

E regretabil ce s-a intamplat, daca s-a intamplat(ca nu ar fi ceva neobijnuit sa fii fost totul o inventie a presei), dar nu poti sa dai vina iarasi pe ultrasi.

In Italia sunt foarte multi romani.

De unde poate cineva sa stie ca persoana care a lovit acel om a fost din galerie, ultras, venit din Romania,etc?

Nu e nimic de dezbatut la povestea asta.

Pt ca toti de aici vorbesc in necunostinta de cauza.

f234567k03.10.2008 11:24

tie iti plac bataiile pe stadion??? esti vreu twity???

Daca tu crezi tot ceea ce scrie in presa si ce apare la TV, e problema ta. Din cauza presei multi nu merg pe stadion fiind speriati. Nu cred ca esti tu persoana potrivita ca sa-l judeci pe Twetty.Nu mai insist..

Salut

Stanici03.10.2008 11:25

Robinson, chiar crezi ce spui acolo?!

Adim- culca-te tu, mah! Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic .

CatalinBerceni03.10.2008 11:26
Actiunile unui om nu reprezinta intreaga populatie.

E regretabil ce s-a intamplat, daca s-a intamplat(ca nu ar fi ceva neobijnuit sa fii fost totul o inventie a presei), dar nu poti sa dai vina iarasi pe ultrasi.

In Italia sunt foarte multi romani.

De unde poate cineva sa stie ca persoana care a lovit acel om a fost din galerie, ultras, venit din Romania,etc?

Nu e nimic de dezbatut la povestea asta.

Pt ca toti de aici vorbesc in necunostinta de cauza.

Unii vor sa para destepti iar altii doresc sa le explice ca aceste precedente se intampla si la noi chiar daca stiu ei sau nu , le-au patit o gramada, nu trebuie sa dam raportul la Marius sau lui Korinna expertii in peluza Stelei.....se intampla altii le trec cu vederea , poate la altii au degenerat.... insa mi se pare absurd sa negi ca asa ceva nu s-a intamplat niciodata sau ca nu se intampla

Nu-mi spune a fost provocat de cameraman, Omule ala isi facea meseria si asta a venit si ia ars un lant peste picior, astfel de oameni ar trebui sa-i inchidem, nu au ce cauta in lumea civilizata, frustrati ca ii filmeaza, da nasol...o sa ajunga unele persoane sa fie frustrate ca se mai joaca inca fotbal

"Daca tu crezi tot ceea ce scrie in presa si ce apare la TV, e problema ta. Din cauza presei multi nu merg pe stadion fiind speriati. Nu cred ca esti tu persoana potrivita ca sa-l judeci pe Twetty.Nu mai insist..

Salut "

vrei sa spui ca Tweety mai are ce cauta in Ghencea?

sabin130703.10.2008 11:27

@korynna

Indiferenta e complice, (si in cazul asta dac-o fi adevarat) CA SI IN CAZUL BECALI. Nu se dau legitimatii cu ¨stelist adevarat¨ si ¨stelist neadevarat¨. Nu zice nimeni ca galeria are datorii de domesticire a animalelor cu alcool in loc de creier.

Daca se dovedeste ca e adevarata asta cu Firenze, AISS trebuie sa iasa in fata si sa apere imaginea stelistilor printr-un comunicat ceva. Daca e dintr-o brigada trebuie ¨ executat in piata publica¨.

Tocmai pt ca e pacat de cei care fac atatea sacrificii pentru Steaua noastra.

De cand nu am mai ajuns pe stadion, implicit in peluza, mi se pare (subiectiv fiind) ca se intampla lucruri din ce ince mai dubioase acolo. Cel putin pe mine ma depasesc.

Adrian03.10.2008 11:31

Bai Cataline, nu il apar eu pe "tuitii", dar hai sa ne uitam la intreaga imagine.

Pai saracu' fraier, a pus-o pt ca s-a luat de un ziarist.

Si astfel a intrat in colimatorul presei si a fost facut praf.

Ce a facut Tweety?

A dat cu un lant intr-un cameraman care il filma desi el nu dorea sa fie filmat.

Asta nu e o incalcare a drepturilor lui?

De ce il filma nenorocitul ala?

Cat despre treaba cu ce s-a intamplat in italia, te mai intreb inca o data:

Esti sigur ca asa a fost?

De unde stii ca nu e o inventie?

De unde stii ca nu a fost o reglare de conturi?

korynna03.10.2008 11:33

:laugh: Mai nou galeria trebuie sa se transforme in bodyguarzi :laugh: si sa apere toti suporterii...pai baiatule Armata Ultra s-a desfiintat tocmai din cauza faptului ca toti tantalaii incepusera sa aiba impresia ca se identifica cu acel grup.Si de unde stii tu ca nu s-au dus atunci ultrasii dupa ciori?Cum naiba se intampla ca eu niciodata n-am patit nimic pe 41 si aproape tot campionatul trecut am mers dupa meci cu 41 pana la crangasi?Cum se intampla ca nicio cunostinta de-a mea nu si-a luat bataie aiurea?Cum naiba numai oamenii cu imaginatie bogata,cand apare momentul,isi aduc ei aminte de prieteni ai unor prieteni care au patit nush ce.Cred ca tu esti de fapt "expertul".

@sabin

Pai s-ar putea ca acele evenimente sa nu se intample si personaje ca cele ce colcaie pe aici sa formeze o impresie gresita.Nu zic ca galeria e usa de biserica da' nici sa nu le punem toate problemele in spate,nu ca nu ar duce destule deja...

CatalinBerceni03.10.2008 11:37
Bai Cataline, nu il apar eu pe "tuitii", dar hai sa ne uitam la intreaga imagine.

Pai saracu' fraier, a pus-o pt ca s-a luat de un ziarist.

Si astfel a intrat in colimatorul presei si a fost facut praf.

Ce a facut Tweety?

A dat cu un lant intr-un cameraman care il filma desi el nu dorea sa fie filmat.

Asta nu e o incalcare a drepturilor lui?

De ce il filma nenorocitul ala?

Cat despre treaba cu ce s-a intamplat in italia, te mai intreb inca o data:

Esti sigur ca asa a fost?

De unde stii ca nu e o inventie?

De unde stii ca nu a fost o reglare de conturi?

Bah tu gandesti? Era pe domeniul public cameramanul era indreptatit prin lege sa filmeze ce vrea p**a lui, am spus de 3 ori pana acum ca NU SUNT CONVINS CA ACEA POVESTE ESTE ADEVARATA dar stiu cu siguranta ca astfel de cazuri au mai fost la noi in peluza, cat despre Tweety sa-i dea vreo 5 ani sa-l potoleasca nu suspendare, clubul Steaua trebuia in primul rand sa-l includa pe lista neagra la intrarea in stadion.

Ce ar fi daca fiecare si-ar lua cate un lant si ar iesi pe strada sa dea in ala ca se uita la el, sau ala ca filmeaza in zona lui, frate te duci la meci nu la petrecere in familie, Meciul era televizat, Tweety nu avea nici un motiv sa dea in saracul om care isi facea meseria, ala castiga o paine iar ala trebuia sa-si ia vreo 5 ani de puscarie pentru gestul ala, pentru ca de acolo nu mai era mult pana la incidentul cu bordura de la Cluj

Bebe4ever03.10.2008 11:38

@CatalinBerceni

Ai revenit din concediu sau erai in pana de aberatii si n-ai mai postat o perioada?!? Incepusem deja sa-ti simtim lipsa, dar vad ca ai revenit in forta si fara vreo schimbare in bine. In viziunea ta avem numai defecte iar tu numai calitati... ai dreptate: defectele noastre sunt calitatile tale. Esti unic, orice asemanare intre tine si fiintele umane este pur intamplatoare. Tine-o tot asa, poate intr-o zi vei spune si tu ceva inteligent!

P.S. Si daca ai ceva de spus, cauta-ma prin peluza :naughty:

Adrian03.10.2008 11:40

tweety a primit interzis pe stadioane pt un incident care a avut loc in afara stadionului.

Daca asta nu e un abuz, nu stiu ce e.

Pai fratilor, eu merg la meciuri si lumea stie ca eu merg la meciuri.

Daca, sa zicem, ma urmareste unu' cu camera de filmat si ma tot filmeaza desi eu ii zic sa nu o faca si eu il pocnesc, ce se intampla?

Mi se interzice si mie accesul pe stadion?

p.s.

Cataline, nu fii fraier.

Pe caseta aia se vede clar cum cameramanul il urmarea pe saracu' prost.

Si cum ala incerca sa nu se lase filmat.

Ala a fost tot un abuz.

Cameramanul are libertatea sa isi faca treaba dar nu cu riscul incalcarii drepturilor si libertatilor altor oameni.

Bebe4ever03.10.2008 11:43

Nici acolo n-ar fi in siguranta. Cel mai indicat ar fi sa stea acasa :laugh:

CatalinBerceni03.10.2008 11:45

Corina ....cred ca tu vorbesti complet aiurea daca negi faptul ca dupa meciurile Stelei cu Valencia si Villiareal, acei suporteri care au mers cu 41, in stadia de la Crangasi si cea de dupa podul grant nu au fost atacati, probabil ai avut pojar si nu ai citit nici ziarele in perioada aia, pentru ca din cate imi amintesc abia am scapat de ciori pe acolo fugind la metrou...atunci au avut noroc doar primii care eram la usa.....impingeai si apoi o rupeai la fuga, dar restul au primit borduri, pietre bate si lanturi......poate cei care si-au luato pe cocoasa atunci stiu despre ce incidente vorbesc

Bah....cameramanul.....are dreptul sa filmeze ce vrea el pe domeniul public.......nu-l filma de la 30 cm sa-l deranjeze erau vreo 2-3 metrii, ala filma multimea nu pe dobitoc in special. Citeste legislatia Romana cu privire la spatiul public, drepturi si obligatii, deocamdata traiesti dupa legile statului nu legile dupa tine

f234567k03.10.2008 11:48
Corina ....cred ca tu vorbesti complet aiurea daca negi faptul ca dupa meciurile Stelei cu Valencia si Villiareal, acei suporteri care au mers cu 41, in stadia de la Crangasi si cea de dupa podul grant nu au fost atacati, probabil ai avut pojar si nu ai citit nici ziarele in perioada aia, pentru ca din cate imi amintesc abia am scapat de ciori pe acolo fugind la metrou...atunci au avut noroc doar primii care eram la usa.....impingeai si apoi o rupeai la fuga, dar restul au primit borduri, pietre bate si lanturi......poate cei care si-au luato pe cocoasa atunci stiu despre ce incidente vorbesc

Dar ce spui de cei care se dau mari si tari si merg cu fularele la gat prin crangasi si scandeaza mereu prin tramvai dupa meci?

Asa s-a intamplat si inainte de meciul cu Galatasaray cand erau niste "smecheri" cu stegulete cu Steaua in statie la Crangasi si i-au incins tiganii bine.

sabin130703.10.2008 11:48

@korryna

Departe de mine gandul de a le pune pe toate in carca galeriei, tocmai de asta trebuie sa ne dezicem de toti atarnatorii profitori. Public sunt incurcate treburile, public trebuie descurcate, e imaginea noastra fata de care nu putem fi indiferenti. Nu cred ca e suficient doar sa simtim ca nu sunt ai nostri.

Adrian03.10.2008 11:49

Uita-te prietene ca il urmarea.

Nu stiu daca pe el sau pe grupul ala dar el se deplasa.

Nu statea pe loc.Ii hartuia pe oamenii aia.

Stefan8803.10.2008 11:55

Salut Catalin, ce faci, bine sanatos? :offtopic:

CatalinBerceni03.10.2008 11:55
Uita-te prietene ca il urmarea.

Nu stiu daca pe el sau pe grupul ala dar el se deplasa.

Nu statea pe loc.Ii hartuia pe oamenii aia.

Conform legii in vigoare are tot dreptul , iar un pusti de 19-20 de ani nu poate priva acel drept, este un risc pe care ti-l asumi cand te decizi sa vi la stadion.

Problema noastra este ca nu putem marginaliza niciodata aceste evenimente si personaje de adevarata galerie a Stelei , care canta si nu da cu lantul, problema noastra este ca noi continuam sa spunem ca asa ceva nu exista sau cand este faptul implinit, sa spunem ....."uite ca a fost provocat", eh de asta suntem noi bagati in aceeasi oala cu toti derbedeii care nu stiu ce cauta pe stadion, pentru ca le luam apararea in loc sa ne descotorosim de ei

Da , bine sanatos, in concediu, stiu ca sunt off topic acum si chiar nu ma simt bine dar din cate vezi , cateva persoane ma obliga sa fiu pentru ca aduc aminte de alte incidente, ce pot sa psun , nu se pot concentra decat la articolul publicat astazi de GSp....caalogheaza suporteri si se cred destepti

Adrian03.10.2008 11:56

Ia uite frate aici.

E redat miseleste.

Ca dau baietii numai partea cu lovirea.

Dar se vede clar cum cameramanul il urmareste.

Repet, nu sunt de partea lui Tweety.

Doar ca trebuie judecat totul corect.

Cameramanul a provocat!

rezistenta_ultras03.10.2008 11:57

cataline iar vorbesti in necunostinta de cauza...cine isi ia bataie la crangasi?iti spun eu cine...cei care sufera cu steaguri cu Steaua scoase pe geamurile tramvaiului si cei care dau m**e lu' Dinamo si rapid ca sa para mai speciali in fata pustoaicelor care circula cu ei in tramvai...cand treci printr-un cartier populat intr-o proportie majoritara de rapidisti iti iei niste minime masuri pentru siguranta ta.care sunt acele masuri?sa nu faci ce am scris mai sus ca fac unii...ori ei fac chestia asta meci de meci...tind sa cred ca sunt masochisti...si stai tu linistit...s-au luat masuri in privinta asta chiar daca nu era datoria si obligatia noastra.cei de la unione au simtit-o pe pielea lor de atatea ori...dar nu ai de unde sa stii

sabin130703.10.2008 12:00

Conform legilor in vigoare puscariile ar trebui sa fie pline de jandarmi, politisti, mitici, sandei, pana la basesti si alte lepre. Nu justifica asta gestul lui Tweety, dar nici nu poate fi adus ca argument serios vreo lege din Romania.

CatalinBerceni03.10.2008 12:02
cataline iar vorbesti in necunostinta de cauza...cine isi ia bataie la crangasi?iti spun eu cine...cei care sufera cu steaguri cu Steaua scoase pe geamurile tramvaiului si cei care dau m**e lu' Dinamo si rapid ca sa para mai speciali in fata pustoaicelor care circula cu ei in tramvai...cand treci printr-un cartier populat intr-o proportie majoritara de rapidisti iti iei niste minime masuri pentru siguranta ta.care sunt acele masuri?sa nu faci ce am scris mai sus ca fac unii...ori ei fac chestia asta meci de meci...tind sa cred ca sunt masochisti...si stai tu linistit...s-au luat masuri in privinta asta chiar daca nu era datoria si obligatia noastra.cei de la unione au simtit-o pe pielea lor de atatea ori...dar nu ai de unde sa stii

Cum nu am de unde sa stiu daca tocmai am specificat ca dupa meciul cu Valencia, fiind printre ultimii care plecase de pe stadion....am mers cu 41 pana la crangasi sa ma indrept apoi spre centru.....abia am reusit sa ajung la metrou , fugind si dand pumni in stanga si-n dreapta sa scapam de acolo, am avut arcada sparta ,pentru ce? pentru ca ma bucuram ca batuse Steaua pe Valencia? nu striga nimeni atunci de Rapid si de Dinamo toti erau fericiti de calificarea Stelei, ce vrei? sa mergem in soapta ca trecem pri crangasi? Autoritatile trebuiau sa-si faca treaba in seara aia. Nu avea ce sa caute la 11 noaptea un grup de 30-40 de rapidisti cu lanturi bate si pietre pe peron la 41, la 60 de metrii de sectia 20 de politie

korynna03.10.2008 12:09

Cine a negat ca nu si-au luat unii bataie?Doar ma intrebam cum de nicio cunostinta de-a mea,oameni cat de cat cu capul pe umeri,nu si-a luat bataie aiurea?aaa ca sunt in tramvaiul ala oameni "speciali" care se dau mari si tari vazand ca e tramvaiul plin de stelisti si isi permit orice,asta e partea a doua.Sa stii ca multi nevinovati si-au luat-o din cauza unor teribilisti,care apropos,nu aveau nicio treaba cu galeria.Dupa ce ca s-a deviat de la subiect,tu o dai in altele si oricat ai incerca sa defaimezi galeria vezi bine ca ti se aduc argumente asa ca lasa-te de treaba asta ca nu prea iti iese :thumbsup:

@rezistenta

N-ai cu cine :laugh:

CatalinBerceni03.10.2008 12:40

Cine a negat ca nu si-au luat unii bataie?Doar ma intrebam cum de nicio cunostinta de-a mea,oameni cat de cat cu capul pe umeri,nu si-a luat bataie aiurea?aaa ca sunt in tramvaiul ala oameni "speciali" care se dau mari si tari vazand ca e tramvaiul plin de stelisti si isi permit orice,asta e partea a doua.Sa stii ca multi nevinovati si-au luat-o din cauza unor teribilisti,care apropos,nu aveau nicio treaba cu galeria.Dupa ce ca s-a deviat de la subiect,tu o dai in altele si oricat ai incerca sa defaimezi galeria vezi bine ca ti se aduc argumente asa ca lasa-te de treaba asta ca nu prea iti iese :thumbsup:

da adevarul este ca se urcase in tramvai numai oameni bolnavi psihici, nush de unde tragi u concluziile astea idioate, nu conteaza ce fel de oameni erau in tramvaiul ala, stiu ca au fost si femei, si pusti de 14 ani si poate 2-3 oameni mai invarsta rataciti pe acolo, insa asta nu scuza cu nimic, macelul care a fost, geamurile sparte la tramvai pe o parte si pe cealalta, sau oamenii care au luat bataie atunci si au fost raniti din cauza ca sectia 20 de politie dormea la ora 11 noaptea si nu vedea un grup de 30-40 de persoane pe peron la crangasi cu bate, lanturi si pietre

«123456»