FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bagat In Spital De Un Stelist

«1456»
MoWeed04.10.2008 23:24
Cel putin cea mai acreditata.....cand te va acredita cineva in functia de reporter sa ne anunti, din cate stiu eu GSP-ul inca nu a fost prins cu nimic ca minte in nici o poveste......poate sa exagereze dar de mintit o fac decat la transferuri ca orice ziar din lume, in rest este 80% credibil....

:rolleyes: Daca gsp-ul e cea mai de incredere publicatie din Romania am ajuns rau de tot. Vrei sa-ti amintesc de articolele tendentioase referitoare la blatul cu Mioveni, la betiile lui Carlos din cantonament(asta inainte de meciul cu Standard)?

Piece of Mind05.10.2008 05:15

Sa inchida cineva topicul. Punct.

CatalinBerceni05.10.2008 07:33
Cel putin cea mai acreditata.....cand te va acredita cineva in functia de reporter sa ne anunti, din cate stiu eu GSP-ul inca nu a fost prins cu nimic ca minte in nici o poveste......poate sa exagereze dar de mintit o fac decat la transferuri ca orice ziar din lume, in rest este 80% credibil....

:rolleyes: Daca gsp-ul e cea mai de incredere publicatie din Romania am ajuns rau de tot. Vrei sa-ti amintesc de articolele tendentioase referitoare la blatul cu Mioveni, la betiile lui Carlos din cantonament(asta inainte de meciul cu Standard)?

In declaratiile dintre "piece_of_mind,Korynna si GSp ........GSP este singura acreditata de o comisie, si din pacate GSP-ul nu este insa cea mai credibila din Romania , pentru ca nu este nici un ziar prea credibil, articole vor exista mereu nu numai impotriva Stelei.....dar in special impotriva noastra pentru ca suntem cea mai mare masa de suporteri a celui mai prestigios club din Europa de EST, suntem mereu in atentia ziarelor nu numai a GSP-ului

dee05.10.2008 10:04

@Catalin

Incidente din astea se pot intampla zilnic, oriunde, nu doar pe stadioane. Hai sa fim seriosi,se pot certa, bate, omora intre ei chiar si fratii. Chiar nu inteleg de ce faci atata tam tam. E un caz izolat, regretabil, pe care GSP-ul a stiut cum sa-l speculeze si denatureze. Din punctul meu de vedere credibilitatea GSP-ului si al oricarui alt ziar de la noi este egala cu 0. (stiu de ce spun asta) Daca vrei sa continui sa dezbati subiectul , eu iti propun sa trecem la discutii libere, aici ma simt ciudat (nu e locul meu) sau il inchidem aici.

«1456»