Sper ca asta este destul de interesant si de revoltator sa ajunga un subiect de discutie, despre comportamentul unora din "Stelisti" pe stadion....si atitudinea lor fata de Steaua si suporterii ei:
M-am gandit sa postez ceva despre deplasarea de la italieni sa vedem cat de mult ne iubim noi stelistii intre noi , mai ales astia "cuminti". Inaintea meciului cu Fiorentina, un simplu suporter Stelist, impreuna cu prietena lui venise sa vada meciul , in sectorul rezervat romanilor. Era roman din italia care cand era in Romania venea mereu in peluza alaturi de noi. Iar el a fost batut pentru ca i s-a facut rau prietenei sale si ridicase mainile sa nu vina vreun destept s-o mai loveasca....a ajuns la spital cu capul spart, arcada sparta,venele strãpunse de branule. Asta facute de catre un suporter al Stelei, lovituri primite dupa vorbele: "Ce dracu mah, ne luam la bataie intre noi suntem toti stelisti" , oare suntem? eu vad ca unii nu sunt, si vin o gramada pe stadion numai pentru o bataie, numai sa aprinda o torta, numai sa injure ca acasa nu poate sa faca asta. Acest stelist a fost batut pentru ca a incercat sa-si protejeze prietena cu care venise la meci, situatie in care fiecare din noi ar proceda la fel......erau romani intre romani acolo , Stelisti intre Stelisti, iar in loc sa-l ajute vreunu....s-o scoata pe prietena lui de acolo s-a ales cu o bataie crunta din parte unui suporter de-al Stelei, de ce? numai acel "suporter" stie(eu nu-l pot cataloga drept suporter) avand o gluga pe cap , a venit parsiveste din spate a lovit dupa care a fugit.....raspunsul de pe patul de spital al Stelistului din Italia?:
"Joi spre searã m-am întors la spital, se simțea mai bine. Sper sã mi-l dea cît mai repede acasã. L-am întrebat: ?Te mai duci pe stadion de-acum încolo??. Mi-a rãspuns, aproape revoltat:?Cum poți sã mã-ntrebi așa ceva? Normal cã o sã mã mai duc!? ".
Intregul articol il gasiti pe GSP.ro (cu toate ca nu inghit GSP-ul deloc si sunt mereu contra noastra)