CatalinBerceni te inteleg ca te vrei acest Catalin tolontan al forumului dar asemeni personajului de care iti vorbesc ai un mare defect...vorbesti in necunostinta de cauza de cele mai multe ori.pe langa faptul articolul e deja inflorit,mai exagerezi si tu prin expresii gen "vene strapunse","batai crunte"...ce vrei sa scoti in evidenta pana la urma?cu cine te certi?care e nemultumirea ta cea mare?incerci in continuu sa intarati lumea,dar vad ca nu vrei sa intelegi ca nu aici se rezolva problemele peluzelor...
Eu am vorbit pe baza unui articol, acei termeni daca te interesa articolul ii gaseai acolo, nu vreau sa fiu jurnalistul forumului , si nu vreau sa incit spiritele, vreau sa-i incit pe cei care gandesc ca cel care a dat cu pumnul......sau daca nu este adevarat , pe cel care este eroul negativ in poveste, pentru ca acesti oameni frustrati nu au ce cauta pe stadioane, si m-am saturat de suspendarile din ultimile doi ani din cauza unora ca aceste personaje, daca nu te intereseaza asta este decizia ta sa comentezi, pe mine ma intereseaza ca Steaua sa aibe suporteri meci de meci nu poti inchise
Mariuse citeste articolul.....de acolo am luat faza cu bauturile.....n-am fost eu acolo sa verific daca a baut cineva sau nu....am citit articolul si am spus ca ar fi bine sa vedem ce se poate discuta despre asta aici ca sunt o gramada care vin la meci si nu vor sa plece cu ambulanta la spital batuti de vreun destept ca asta daca exista
Apropo de bilet eu am fost dat la o parte de un mos in peluza ca mi-a aratat biletul......mai citeste postul ala o data...nu aveam ce sa-i comentez atata timp cat si-a platit biletul....
Da si nu mai transforma subiectul care-l propun in subiect in chestiuni personale , daca vrei sa vezi daca ce am spus este adevarat , ne putem intalnii la meciul cu otopeni si-ti povestesc altii care au fost cu mine , discuta despre problema care am ridicato eu aici acum