FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bagat In Spital De Un Stelist

«12346»
rezistenta_ultras03.10.2008 10:12

CatalinBerceni te inteleg ca te vrei acest Catalin tolontan al forumului dar asemeni personajului de care iti vorbesc ai un mare defect...vorbesti in necunostinta de cauza de cele mai multe ori.pe langa faptul articolul e deja inflorit,mai exagerezi si tu prin expresii gen "vene strapunse","batai crunte"...ce vrei sa scoti in evidenta pana la urma?cu cine te certi?care e nemultumirea ta cea mare?incerci in continuu sa intarati lumea,dar vad ca nu vrei sa intelegi ca nu aici se rezolva problemele peluzelor...

korynna03.10.2008 10:14

De unde dracu stie ca erau suporterii bucuresteni?Cand aceste "bestii" erau de vreo 3 ori mai putini decat cutitarii care au intrat la meci?

Credeti ce vreti,eu va garantez ca nu a fost nimeni din galeria Stelei,daca faza chiar s-a intamplat pot pune si pariu ca era vreun capsunar...

@stanici

Cati maimutoi ai vazut tu la Firenze?

Marius03.10.2008 10:16

Nu ba, tu acum 30 de minute erai convins ca la Florenta a fost o apocalipsa, ca bestiile cu sticle de vodca in mana umblau in jurul stadionului si bateau tot ce le cadea in mana. Acum, in fata unor lucruri evidente, pe care orice om normal cu IQ mediu de observa in "articolul" ala, spui ca "e posibil sa fie facatura"... Mai bine te-ai rezuma la rock...

Si cum mama dracului ai tu un prieten cu o experienta similara celei in discutie, de fiecare data cand habar nu ai cum sa continui o discutie tampa. Daca imi amintesc bine, aveai un prieten care si-a luat doi pumni in nord, aveai un prieten care a fost dat la o parte de cineva care voia sa stea pe locul lui in peluza, acum ai o pritena care a lesinat si si-a revenit dupa 2 minute... Ma, lasa-ne dracu in pace, cu fiecare post dovedesti ca esti semi-retardat si ca scrii ineptiile astea doar pentru a fi bagat in seama...

Imi pare rau, dar cred ca, in cazul in care o sa continui pe linia asta, o sa-l urmezi pe unuspecial...

puyol03.10.2008 10:17

unde e AISS sa rezolve PROBLEMA ? unde esti ultras ?

CatalinBerceni03.10.2008 10:18
CatalinBerceni te inteleg ca te vrei acest Catalin tolontan al forumului dar asemeni personajului de care iti vorbesc ai un mare defect...vorbesti in necunostinta de cauza de cele mai multe ori.pe langa faptul articolul e deja inflorit,mai exagerezi si tu prin expresii gen "vene strapunse","batai crunte"...ce vrei sa scoti in evidenta pana la urma?cu cine te certi?care e nemultumirea ta cea mare?incerci in continuu sa intarati lumea,dar vad ca nu vrei sa intelegi ca nu aici se rezolva problemele peluzelor...

Eu am vorbit pe baza unui articol, acei termeni daca te interesa articolul ii gaseai acolo, nu vreau sa fiu jurnalistul forumului , si nu vreau sa incit spiritele, vreau sa-i incit pe cei care gandesc ca cel care a dat cu pumnul......sau daca nu este adevarat , pe cel care este eroul negativ in poveste, pentru ca acesti oameni frustrati nu au ce cauta pe stadioane, si m-am saturat de suspendarile din ultimile doi ani din cauza unora ca aceste personaje, daca nu te intereseaza asta este decizia ta sa comentezi, pe mine ma intereseaza ca Steaua sa aibe suporteri meci de meci nu poti inchise

Mariuse citeste articolul.....de acolo am luat faza cu bauturile.....n-am fost eu acolo sa verific daca a baut cineva sau nu....am citit articolul si am spus ca ar fi bine sa vedem ce se poate discuta despre asta aici ca sunt o gramada care vin la meci si nu vor sa plece cu ambulanta la spital batuti de vreun destept ca asta daca exista

Apropo de bilet eu am fost dat la o parte de un mos in peluza ca mi-a aratat biletul......mai citeste postul ala o data...nu aveam ce sa-i comentez atata timp cat si-a platit biletul....

Da si nu mai transforma subiectul care-l propun in subiect in chestiuni personale , daca vrei sa vezi daca ce am spus este adevarat , ne putem intalnii la meciul cu otopeni si-ti povestesc altii care au fost cu mine , discuta despre problema care am ridicato eu aici acum

Marius03.10.2008 10:25

Am citit ma mizeria aia...

Tu stii cati tigani imputiti care "habiteaza" prin canalele italiene au fost la meci? Vrei sa stii ce a fost la Florenta? Un tigan i-a dat un capac tipului asta. De ce? Pentru ca asa sunt ei... Ce treaba are galeria Stelei cu faza asta?

CatalinBerceni03.10.2008 10:29
Am citit ma mizeria aia...

Tu stii cati tigani imputiti care "habiteaza" prin canalele italiene au fost la meci? Vrei sa stii ce a fost la Florenta? Un tigan i-a dat un capac tipului asta. De ce? Pentru ca asa sunt ei... Ce treaba are galeria Stelei cu faza asta?

1. de unde sti asta?

2. Are o treaba foarte mare, pentru ca a dat intr-un stelist, care probabil este internat si acum in spital daca articolul este adevarat

3.Cati tigani avem noi in Peluza Nord? eu cred ca vreo 30% din cei care vin la meci... asta nu inseamna ca daca esti tigan esti in acea oala cu asta, am vazut tigani mult mai simtiti decat romani, asa ca nu transforma asta intr-o chestie rasista cand nu trebuie

Razvypitesti03.10.2008 10:42

un incident asemanator s-a intamplat acum cativa ani la pitesti, cand un retardat de la fosta grupare inseparabiili s-a legat de iubita unui amic. Asa ca nu sunt povesti inventate, nu mai incercati voi sa luati apararea acestor gunoaie. Astfel de lucruri se intampla in galeria noastra

korynna03.10.2008 10:46

Raazypitesti

Daca s-a intamplat o data nu inseamna ca de acum incolo orice eveniment de acest tip se pune in carca galeriei.Comentati in necunostinta de cauza si acuzati oameni care au facut mii de km sa incurajeze Steaua,care or sa fie acolo si la meciul cu Otopeni si in deplasare la Galati si in cupa cu Sportul,etc.Masurati-va cuvintele!E usor sa stai acasa in fotoliu si sa arunci niste vorbe aiurea fara sa te intereseze consecintele.

Razvypitesti03.10.2008 10:49
Raazypitesti

Daca s-a intamplat o data nu inseamna ca de acum incolo orice eveniment de acest tip se pune in carca galeriei.Comentati in necunostinta de cauza si acuzati oameni care au facut mii de km sa incurajeze Steaua,care or sa fie acolo si la meciul cu Otopeni si in deplasare la Galati si in cupa cu Sportul,etc.Masurati-va cuvintele!E usor sa stai acasa in fotoliu si sa arunci niste vorbe aiurea fara sa te intereseze consecintele.

faptul ca incurajezi echipa prin deplasari nu iti da dreptul sa te dai la iubitele altora si sa profiti ca esti cu brigada sa dai box baietilor care le insotesc. Si nu s-a intamplat doar o data. Asta e adevarul, nu stiu de ce te supara

Stanici03.10.2008 10:49

Korynna, sunt de acord cu tine laultimul post. Oricum, stii foarte bine la ce fel de oameni m-am referit in posturile anterioare.

CatalinBerceni03.10.2008 10:53
un incident asemanator s-a intamplat acum cativa ani la pitesti, cand un retardat de la fosta grupare inseparabiili s-a legat de iubita unui amic. Asa ca nu sunt povesti inventate, nu mai incercati voi sa luati apararea acestor gunoaie. Astfel de lucruri se intampla in galeria noastra

Aceeasi impresie o am si eu ......chiar daca nu incearca sa le ia apararea, incearca sa stearga orice urma de agresivitate si de ilegalitati din galeria Stelei.....eu zic ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca avem in galerie toate categoriile sociale de oameni, de la oamni de afarceri la Recidivisti , trebuie doar sa acceptam realitate si sa vedem cum putem coopera intre noi sa nu se intample asa ceva inca o data...Marius imi spune ca dau eu exemple de prieteni....da am dat exemple pentru ca din 2002 de cand tot vin regulat in peluza au fost incidente, in care am fost si eu implicat cu alti suporteri, si sunt sigur ca multi de pe aici au patit la fel....doar cineva care nu scoate capul de sub scaun nu observa ca orice contrazicere cu-n suporter din primele 5-6 randuri de jos iti poate aduce o bucata fix in gura

Corina nu a acuzat nimeni galeria......eu am acuzat fiecare persoana in parte pentru faptele sale, adica pe cei care au dat in aceasta persoana, restul au facut o greseala doar ca nu s-au bagat....dar asta nu-i poate inculpa cu nimic, eu nu comentez sau sa critic intreaga galerie care au batut sute de km pana acolo, tot respectul pt ei dar stii ca ti-am spus in PM ca sper sa nu se intample ce s-a intamplat intre spurcati si cei de la NEC, eh eu consider ca daca povestea asta e adevarata este mai grav decat ce a fost in Olanda

AdiM03.10.2008 11:00

Inca un topic degeaba plin de o gramada de tampenii mai mult sau si mai mult ridicole.

Stanici, ai luat-o razna, gaseste-ti cateva minute sa vezi ce-ai scris p-aici si du-te si te culca, serios vorbesc.

CatalinBerceni03.10.2008 11:02
Inca un topic degeaba plin de o gramada de tampenii mai mult sau si mai mult ridicole.

Stanici, ai luat-o razna, gaseste-ti cateva minute sa vezi ce-ai scris p-aici si du-te si te culca, serios vorbesc.

Sa inteleg ca daca prind pe vreunu dintre voi la intrarea de la stadion si va iau la omor ca stati cu mainile in sus ca ii este rau la prietena voastra, va bag in spital vi se pare o tampenie si nu va deranjeaza?

korynna03.10.2008 11:03

Ma supara faptul ca aberati tu si CatalinBerceni de zici v-ati nascut in galerie si doar acolo stati.Ceea ce spuneti voi aici nu demonstreaza decat cat de paraleli sunteti cu ceea ce se intampla de fapt.

Oamenii ca voi nu ar trebui sa fie lasati sa spuna toate aberatiile pentru a influenta si opiniile celorlalti.Ce debitati voi pe aici poate fi luat de altii ca bun.

PS:Catalin daca e adevarata si nu e vorba de Stelistii adevarati,putin ma intereseaza.Oricum e o mare inventie ca sa lucreze mintea unor oameni ca voi,care ce citesc in toate carpetele iau de adevarat.

f234567k03.10.2008 11:07

Vrajeala!

CatalinBerceni03.10.2008 11:07
Ma supara faptul ca aberati tu si CatalinBerceni de zici v-ati nascut in galerie si doar acolo stati.Ceea ce spuneti voi aici nu demonstreaza decat cat de paraleli sunteti cu ceea ce se intampla de fapt.

Oamenii ca voi nu ar trebui sa fie lasati sa spuna toate aberatiile pentru a influenta si opiniile celorlalti.Ce debitati voi pe aici poate fi luat de altii ca bun.

Imi spui si mie cine te-a pus pe tine purtator de cuvant al galeriei steliste sa-ti dai cu parerea cine trebuie sa vorbeasca sau cine nu? Voi priviti ca magarii in fata ..."uita bah nu avem nici o problema" eh uite ca avem probleme si noi.......n-am mai facut o coregrafie organizata de ceva timp, cantam 5 cantece un intreg meci, si suporterii se mai ard intre ei, iar voi astia convinsi sunteti siguri ca nu exista nici o problema, inseamna ca sunteti orbi sau prea mandrii de voi incat sa recunoasteti asa ceva

Robinson Rufay Zapata03.10.2008 11:09

de asta e buna legea Mitica- sa se aplice odata , chiar daca incidentul n ua fost in Romania , acel jeg de om sa nu mai calce pe stadioane

CatalinBerceni03.10.2008 11:10
de asta e buna legea Mitica- sa se aplice odata , chiar daca incidentul n ua fost in Romania , acel jeg de om sa nu mai calce pe stadioane

Corect...dar avem camere degeaba pe stadion din pacate, pentru ca la interiorul stadionului nu sunt deloc doar pe colturi si alea cam de forma...dar pt Jiji costa o camera

f234567k03.10.2008 11:11

Dupa spurcati, a venit randul nostru sa "intre" presa in noi pe nedrept.

rezistenta_ultras03.10.2008 11:12

adevarul e ca au trecut cativa ani buni de la coregrafia din meciul cu bayern

Robinson Rufay Zapata03.10.2008 11:12

Dupa spurcati, a venit randul nostru sa "intre" presa in noi pe nedrept.

si daca povestea e inventata , cand se va intampla in realitate sa se aplice legea Mitica , eu merg sa vad un meci de fotbal , nu sa iau bataie de la niste nebuni

korynna03.10.2008 11:12

NU sunt purtator de cuvant al galeriei,imi spun parerea mea.

Daca ceilalti nu sunt in stare sa invete un cantec nu e problema galeriei,daca taranii se iau la bataie nu e vina galeriei...asta e parerea mea.Nu galeria trebuie sa tempereze tot ce se intampla la meciuri.Acum ce ati vrea?Galeria sa ii bata pe rivali cand fac interventii idioate pe 41,galeria sa faca ore suplimentare cu analfabetii si retardatii care nu sunt in stare sa invete 2 cantece,galeria sa vina cu batistute albe la aia care se iau la bataie,sa-i scoata afara si sa le explice ca nu violenta e solutia...si pana una alta am deviat de la subiect...

CatalinBerceni03.10.2008 11:14
adevarul e ca au trecut cativa ani buni de la coregrafia din meciul cu bayern

S-o comparam cu coregrafiile de cand jucam primul tur prin UEFA? sau cele din deplasare de la caini si ciori, si le comparam cu cea cu baiern sau cu CFR?

f234567k03.10.2008 11:14
eu merg sa vad un meci de fotbal , nu sa iau bataie de la niste nebuni

Du-te nene la trib. a2-a daca ai :shit: la fund.

«12346»