Semedo a fost omul cheie al CFR-ului.
Semedo a fost omul cheie al CFR-ului.
Credca Toja trebuie pus la locul lui. Nu stiu de ce insista Lacatus cu el mijlocas central. Si cred ca dupa gol cam prea repede ne-am retras. Nu stiu de ce dar am un sentiment de deja-vu (Galatasaray meciul tur). Cred ca CFR-ul e de batut azi. Si mai cred ca Semedo trebuie pastrat si in a doua repriza. Are el ceva de demonstrat......
Am inceput meciul excelent si pana la bara lui Muresan nu am avut nici cea mai mica problema. Dar jegul de Augustus, retragerea in aparare si jocul apatic al lui Semedo au intors situatia in defavoarea noastra.
Semedo iesi afara !!! ![]()
Semedo trebuie schimbat
nu imi vine sa cred ca Lactos ii mai tine pe teren pe Toja si pe Semedo, Sunt total pe din afara
ai ca intra szekely sper ca in locu lu Semedo ca a fost mort azi
mai mult ca sigur iese Semedo...prea slab azi
in sfarsit jucam si noi in 11 oameni.. din pacate ..
uf ce Banel era sa faca arturo
numa pe sus jucam n`avem nici o sansa asa :noexpression:
franarii mai au putin si se urca pe poarta noastra la ce pressing fac ![]()
ce cauta iar toja la mijloca ??? nu inteleg?? ce are tiago?? nare chef sa joace??
Lacatus lasa-ne, du-te si distruge alta echipa!
toja afara ca nu prea stie ce face.nu are ce cauta pe postul lui Lovin.ori la creatie ori la sters de ghete.Stancu???
ce cauta iar toja la mijloca ??? nu inteleg?? ce are tiago?? nare chef sa joace??
intrebarea asta trebuie pusa ciobanului... :-"
arthurooooooooooooo...ce faci arthurooooooooooo????
incredibil...si Raducanu dadea mai bine:(.
intrebarea asta trebuie pusa ciobanului... :-"
arthurooooooooooooo...ce faci arthurooooooooooo????
doamne daca dadea mai incet in mingea aia ,balonul o lua inapoi
Toja, Arthuro, Lovin, Ghionea, Kapetanos, Lacatus si Gigi Becali ... PARASITI Steaua...DISTRUGETI ECHIPA !!!!
Tojã nu e bun nici de Steaua II ... nu stie fotbal deloc...numai sa incurce echipa...(faze stricate, mingi pierdute, pune echipa in situatii neplacute, cum prinde mingea o da mai departe sa scape de ea, nu stie sa continue o faza fara sa se intoarca, nu alearga, incearca sa dribleze si cade in cur... se merita sa stea paralelul asta doar pentru ca a facut un dribling cu galata? ...
Arthuro e bun mai degraba in mijloc, nu in atac unde sta la pomana... decat in atac, mai bine deloc cu el..
Lovin e o prajina ambulanta, struț agresiv periculos pentru orice echipa, inclusiv Steaua...
Ghionea nu mai e ce era .. s-a sictirit ....
Kapetanos e un fel de Gigi Becali jucand fotbal ...
Lacatus nu e antrenor ... nu stie absolut nimic .. face numai rau echipei
Gigi Becali e o gaura neagra pentru Steaua
Nu-l mai aparati pe Lacatus ... nu Gigi Becali aranjeaza jucatorii in teren .. ci Lacatus ... si nu incepeti cu "Lacatus face doar ce zice Gigi" .. ca nu e asa !!! Daca era asa, pleca de la Steaua demult daca intradevar iubeste echipa !!!
Toja, Arthuro, Lovin, Ghionea, Kapetanos, Lacatus si Gigi Becali ... PARASITI Steaua...DISTRUGETI ECHIPA !!!!
Tojã nu e bun nici de Steaua II ... nu stie fotbal deloc...numai sa incurce echipa...(faze stricate, mingi pierdute, pune echipa in situatii neplacute, cum prinde mingea o da mai departe sa scape de ea, nu stie sa continue o faza fara sa se intoarca, nu alearga, incearca sa dribleze si cade in cur... se merita sa stea paralelul asta doar pentru ca a facut un dribling cu galata? ...
Arthuro e bun mai degraba in mijloc, nu in atac unde sta la pomana... decat in atac, mai bine deloc cu el..
Lovin e o prajina ambulanta, struț agresiv periculos pentru orice echipa, inclusiv Steaua...
ai zis-o p asta de mai bine nu ziceai.Lovin prajina?las-o moarta.arthuro ca n-a dat bine in mingea aia gata??kapetanos a dat 2 goluri,are o pasa de gol si un penalty scos in vreo 60 de minute de joc.daca nici asta n-a jucat bine...
Banel si Lovin 50% din Steaua azi
Banel si Lovin 50% din Steaua azi
Un adevar trist
@Alex88pl: Arthuro a facut numai greseli de cand e la Steaua..nu e prima oara cand il critic..
Nu-l mai aparati pe Lacatus ... nu Gigi Becali aranjeaza jucatorii in teren .. ci Lacatus ... si nu incepeti cu "Lacatus face doar ce zice Gigi" .. ca nu e asa !!! Daca era asa, pleca de la Steaua demult daca intradevar iubeste echipa !!!
da ce-are mah Kapetanos?...a facut chiar foarte multe la cat a jucat...iar Toja e pus sa joace pe un post care nu-l avantajeaza deloc
abia acum intra Stancu?cine iese?Banel?