nici nu mã mai intereseazã echipa ! vrem 3p si gata .
nici nu mã mai intereseazã echipa ! vrem 3p si gata .
Iar toja in centru... sper sa nu fie adevarat.
FORTZZA STEAUAAA!!!!!! ![]()
![]()
BAtE Steaua ![]()
:X:X:X:X:X ![]()
gooooooooooool
Goooooooooooooooooooollllll Dayro !!!!!!!1
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL STEAAAAAAAUUUAAAAAAA Dayro MORENOOO
era sa ne ingroape lovinho...
bv balanele...esti tare de tot ![]()
chiar vroiam sa spun ca s-au pus pa noi.
Ghinion...
cadu ala ar trebui dat afara din tara.e a nush cata oara cand face fazae d-astea si nici macar fault nu se da.da-o in colo d treaba.FORZA Steaua.3-1 pt noi se termina.
A ajuns Gabi Safta faimos la Cluj deci... "CFR - victorie"
jenant.
PS: Ce gol ghinionist am luat.
:steag_cruce_invers:
Toja a pierdut mingea pe la jumatea terenului si a ramas jos.. de acolo a inceput faza golului ![]()
@Fear, dupa ce am dat golul ne-am retras in aparare, era de asteptat.. ![]()
proasta alegerea cu Semedo ,se vede ca presiunea e prea mare pentru el , in rest am jucat bine doar ghinionu facand sa ne egaleze sclavii astia , nu stiu ce a patit Lovin inainte il detestam dar acuma nush ce a patit pune suflet intra dur ,la intimidare, recupereaza mult incepe sami placa cum joaca ,sper sa nu se apuce iar de vechile lui giumbuslucuri
Doamne ce nenorocit e Cadu. Nu pot sa il sufar pe jucatorul asta. E a nu stiu cata oara cand face faze de genul asta si nu pateste nimic. Intentia a fost clara.
Ce galerie penibila au clujenii ![]()
![]()
mda..nu leaga 3 pase..iar jucam fara nici un orizont..nu e nimic diferit in joc fata de echipa lu Olaroiu de ex..: )
Este clar ca Augustus Constantin e "baiatul lui tata". Cum sa nu dai macar galben la un asemenea gest nesportiv?
Galeria clujana este penibila si lipsita de originalitate.
Batem in a 2-a repriza! Forzza Steaua!
thiago <==> Semedo , iat toja sa treaca pe locul lui....si e bine!
ne`au copiat pana si cantecele..au cumparat si arbtrii..nici macar galben la Cadu?
plus de asta Semedo cred ca joaca la ei. WTF ?! ![]()
Cadu trebuia sa primeasca cartonas rosu ![]()
Szekely in locul lui Semedo si ai batem pe franari...asta daca Lacatus nu le va impune jucatorilor sa se baricadeze in aparare si sa bubuie mingiile in fata unde n-avem apr nicio sansa ![]()
Mai sustinatorii lui Vochin unde sunteti mai?
Marele deontolog, marele stelist, in fond un analfabet ce da impresia ca stie fotbal doar pentru ca e singurul care publica niste statistici. Un mare spurcat!
am jucat f bine... pana am dat gol...
publicul gazda..o mizerie...il jignesti pe Radoi si el nu joaca...caracter 0 din parte unor cretini...plus monedele si semintele transformate in gloante..
arbitrul...mi`e rusine ca traiesc in Romania...Ogararu vede galben aiureeeeeaaa...si tziganu` ala d la ei nik..betivu` ala de cadu , bou cu hi5,il calca pe arthuro si nu se da nimic!!!...
Sper sa`l vad pe Szekely in teren..
Forza Steaua!!!