Astia care il tot ridicati in slavi pe Lacatus ca e mare antrenor...
Va place formula de start? 2 inchizatori (Lovin, Tiago), Nicolita si NU szekely sau Toja si arthuro in atac si nu Bogdan Stancu, chiar Kapetanos care pare sa fie intr-o forma mai buna decat Arthuro. Sper sa se insele fcsteaua.ro si sa nu fie asta echipa de start.
E clar ca mergem la Cluj sa ne aparam sa scoatem maxim un egal. Sunt realist si asta va va deranja pe toti, desi stiti k am dreptate. Ganditi cu INIMA in privinta lui Lacatus. Doamne ce dor imi e de era Protasov-Zenga. Atunci Steaua juca intr-adevar fotbal.
pronostic : 0-0, 1-1, 1-2.
Steaua juca fotbal pe vremea lui Zenga?
Haha, ma faci sa rad...
Cam la cate meciuri din "era Zenga" te-ai uitat?
Eu presupun ca nu la prea multe...
Steaua juca super defensiv si in atac nu facea altceva decat sa dea gol din corner (vezi Goian).
In privinta formulei de jos, da si eu as vrea Szekely in locul lui Nicolita... dar trebuie sa recunoastem ca Nicolita trece printr-o perioada mai buna .
Dupa cum a mai spus cineva de aici, Stancu este pe acelasi profil cu Dayro... in nici un caz cu Arthuro...
In momentul de fata competitia lui Arthuro este Kapetanos... Zici ca e mai in forma Kapetanos ?
Eu unul nu cred... Eu cred ca Arthuro(chiar daca nu da goluri) este cu mult mai util echipei.
In privinta celor doi inchizatori ... E bine sa fim prudenti .
Acest meci este de o importanta foarte mare, iar daca ne arucam in atac o sa ne-o luam frumos.
Ideal ar fi sa fructificam viteza celor din atac.
Sa nu uitam ca si CFR au un mijloc bunicel iar cred ca tactica cu doi inchizatori este una foarte bine gandita.
Distrugem ce incearca ei sa construiasca...
Toti vrem ca Steaua sa joace super ofensiv... Dar uite ca nu se poate.
Daca tu nu intelegi ca noi nu trebuie sa ne aruncam, degeaba te mai uiti la fotbal ca nu ai inteles nimic.
In privinta lui Lacatus ... Din partea mea are tot suportul si cred ca in momentul de fata este cel mai potrivit antrenor pentru noi.
Eu unul fac o comparatie intre Steaua lui Olaroiu si Steaua lui Laca...
Este o diferenta enorma : pase din prima , viteza.
La un meci din era lui Oli, mai aveam oleaca si dormeam la meci jucand acea clasica "turca" .
Nu il mai critica tu pe Lacatus ca acest om a facut multe pentru Steaua, tu ce ai facut?
Raspuns : Nimic ...
@CoRsSo
Frate renunta, esti praf...
Nu mai posta aici teorii d`ale tale ca se cunoaste ca nu te pricepi.