Mai baieti . Noi incepem orice meci in 10 oameni , prin incapatanarea lui Laca de a insista cu Arthuro . Baiatul asta cred ca ii da clasa lui Culio in ale zugravitului dar atat . Ganditi-va cat de mult ar fi putut sa creasca Stancu daca nu era pariul de mare antrenor al lui Laca , pariu pierdut pana acum cu Arthuro . Eu cred ca Laca are boala acum pe Kapetanos , alta petarda , care insa da un gol la 3 minute jucate . Cred ca il terorizeaza pe ala la antrenamente .
Mai nou , il avem pe Toja la mijloc , facand cuplu cu Lovin . Toja nu are ce cauta acolo , Toja e un pianist , nu cel ce cara pianul . Sa recunoastem ca Lovin ne-a scos din multe situatii urate in seara asta . Cat despre Ghionea , avea dreptate cel ce spunea mai sus ca e cam sictirit . Pai cum sa nu fii plin de aere cand intri titular dupa un an de pauza ? Noi avem un Baciu pe banca , mult mai infipt , mult mai tehnic , parca nu da emotii cand trebuie sa iasa cu pase dintr-o situatie periculoasa , dar hai , poate asta e doar impresia mea . Eu nu cred ca jucatori gen Ghionea sau Lovin pot sa mai faca fata intr-un fotbal modern in care un fundas central trebuie sa stie si cu mingea . Radoi si Goian (culmea , Goian) au inteles astea si au dezvoltat anumite calitati tehnice fara de care nu poti face fata cu echipe de valori egale sau mai mari . Avem probleme mari , si una dintre ele este antrenorul . Cand ai un lot atat de numeros , in care se pierd valori ca Neaga sau Ochirosii , Baciu , Golanski s.a. , nu cred ca mai ai scuze . Meciul asta trebuia castigat , chiar si cu Neaga in locul lui Toja (auzi la mine , de parca Toja ar fi cine stie ce jucator) .
As vrea sa va mai reamintesc si de o alta mare problema mare din clubul de fotbal de Liga Campionilor FC Steaua Bucuresti : ECHIPA MEDICALA ! Raman la parerea ca aici avem o problema de 3 ani , cu un Paligora al carui singur merit este ca e machedon ca Jiji . Mai tineti minte cand s-a rupt Dica la o simpla saritura la cap intr-un meci de pregatire ? Sau cum se rupe Radoi cand iti e lumea mai draga ? Sau de Plesan , rupt de Semedo , revenit cu Roma si devenit din nou un somer de lux ? Un club care se respecta plateste si medici buni , nu unul ca Paligora care acum cativa ani lansa zvonuri ca Radoi are picioare de sticla si ca din cauza asta nu se va transfera niciodata . Imi pare rau pentru Laca , a fost si va fi idolul meu , dar ar trebui sa renunte si el la niste ambitii personale (Arthuro, Toja) daca intr-adevar iubeste Steaua .
Ar mai fi multe de spus dar deocamdata hai sa vedem ce facem cu Fiorentina .
Forza Steaua !