FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua

«12347»
ktaultras26.09.2008 13:07

dupa parerea mea ... Banel nu se poate compara cu sekely si cu Semedo...nu ca sunt brailean...ci pentru simplu fapt ca a demonstrat multe la Steaua....ce jucator isi revine la forma maxima pe care o are ...si joaca constant la fiecare meci...io unul sustzin ideea ca nea lipsit un Banel in meciul cu bayern...

sper sa facem un meci bun o figura frumoasa tot cu 4 goluri sa le aratam ce a insemnat ce inseamna si ce va insemna Steaua in europa si in div a .... si va rog mult sa nui mai agreiatzi pe acesty CFR-isty care au venit de unde au venit ... ii comenteaza si la sport.ro :thumbdown: ...m-am saturat sa aud de CFR Cluj ...de culio "marele jucator" "razboinicul lumini" etc... a avut noroc la suturile alea pentru ca a fost in aer mingea de fiecare data...desigur intentzya a fost sa suteze la poarta si a inscris...da nui mai laudatzy atata...pe noi neatzy lasat pagubasi ca am batut cu 4-1 la Kiev ca doar asta va amintitzi iar acuma atzy inceput cu roma vs CFR...si noi iam batut cu 3 -1... amical adevarul dar iam batut...sper sa le dea la CFR 4 -0 in retur prin totti :D

stelist pana la moarte si dincolo de ea :steagcruce: :steagcruce:

Adrian26.09.2008 13:30

Astazi umilim ceferisti!

Sa va uitati la meci!

cefere - Steaua 0 - 2

steaua_gloria26.09.2008 13:33

Ok Adrian o sa ne uitam :steag_cruce_invers:

xray_rom26.09.2008 13:33
Prietene, am ajuns sa ne aparam la Cluj, noi, Steaua, echipa reprezentativa a Romaniei? E ca si cum Manchester ar juca la Liverpool si s-ar apara. E incredibil ce mentalitate aveti.

Da, am castigat la scor cu Gaz Metan si Farul. Mari echipe. Va mai si mandriti cu asta. Cand castigam si noi puncte in CL? Cand? Ziceti ca echipa merge perfect si nu e chiar asa. Uitati-va pe casete si faceti diferenta intre jocul practicat de Steaua in era Protasov (desi avea un lot slabutz valoric) si jocul lui Lacatus ( cel mai bun lot dupa parerea mea de dupa revolutie). Schimbari? Foarte multe.

Prietene!

Opreste-te pana nu te umpli de ridicol.

Nici nu ai vazut echipa pe care o va trimite in teren "pe bune" si ai inceput, cu surle si trambite, sa ghicesti in ghiocul "pleznelii" tactici defensive!

Incredibila este mentalitatea ta de a pune caruta inaintea cailor si de a amesteca trecutul peste prezent. Protasov, daca era mare scula de antrenor nu-l dateau aia afara si nu datea 4 mil de euro pe Mazilu ca sa frece tusa si sa umple buzunarul lui Copos!Protasov a antrenat si el ceea ce deja era acolo, ca si acest Trombetta, pe care l-au impaunat cu laurii lui Andone!Nici Zenga nu a mai rupt gura targului pe unde a mai fost, asa cum a facut-o la Steaua. De unde concluzia este una: la Steaua era un lot cat de cat valoros si o organizare administrativa ok care a permis performanta.

Si mie imi place de Bogdan Stancu, dar si el ca si D. Moreno la inceput, are nevoie sa se adapteze stilului si ritmului cerut de Steaua. Daca iti aduci aminte, la Urziceni a cam frecat tusa in retur si in cupa. Sa nu-mi spui ca si Dan Petrescu e un fraier ca nu a stiut sa-l foloseasca.

Important este ca are stofa de fotbalist f bun, dar e inca tanar si mai trebuie "netezit" spre marea performanta!

Kapetanos este iar un bun atacat, dar deocamdata a demonstrat numai pe spatii largi si cu aparari visatoare ca ale Farului si Gazului. Si Semedo a trecut prin ei ca prin branza, dar printre cei de la Bayrn s-a cam ratacit mingea de el...

Chiar tu spuneai sa nu jubilam ca am batut Gazul si Farul si e corect. Acelasi lucru este valabil si pt jucatorii care noua ni se pare ca sunt in forma, judecandu-i dupa acelasi meciuri...

Iti mai amintesc ceva. Pe vremea lui Thereau, desi marca goluri in Liga 1, in CL si UEFA nu a inscris nici un gol!!. Numai Dica si Badea, care paradoxal inscria in Liga1 mai putin decat Thereau:)

Steaua nici pe vremea lui Oli nu a fost defensiva, ci prudenta, constransa de numeroasele accidentari si de subtirimea lotului. Cam aceeasi jucatori au dus greul pe toate fronturile, plus nationala pt ca nu a avut rezerve "de valoare" si ca dotare si ca indisponibilitati. De aceea isi conservau si ei puterile in joc si accelerau atat cat era nevoie in meciurile tari. Orice accidentare era aproape fatala pt lot in jocul urmator!

Nu poti castiga campionat, supercupa, sa ajungi in semifinala UEFA, sa ajungi in grupe CL, sa iei locul 3 acolo...numai aparandu-te si nici sa dai 6 goluri intr-un meci, chair cu echipa gen Gaz Metan, Progresul :)!

Ca nu a avut mijloacele de exprimare ofensiva, numeric si valoric, pe care le are acum este adevarat si e alta discutie!

Deci, stilul tau de a critica juvenil o partida inainte a incepe iti dauneza grav obiectivitatii!:)))

Think about!;)

medichit26.09.2008 14:14

:steag_sah_mic:

Hai "sa vedem ce-o sa iasa " (vorba alora de la ASIA, ) si dupa sa mai vb sa mai comentam despre echipa, jucatori, etc. .

Hai sa fim linistiti si sa nu mai ponegrim atat valorile si echipa pe care le iubim deopotriva.

Sa fim mereu una si aceeasi fiinta cu ai nostri, ipotetic macar.

Greul e dus acolo jos, pe iarba, sa nu uitam asta !

Hai Steaua!

white_man26.09.2008 14:17

cat timp va mai puteti permite sa va luati de LEGENDA VIE 'FIARA DIN Ghencea'?ce ati adus voi pentru gloriosul palmares al iubitei noastre echipe?cu ce ati ajutat jocul total debusolat nu de mult practicat?nu va convine nici cand marcam cate 4 goluri pe meci...a da parca spuneau unele persoane:victoriile cu echipele mici sunt importante.pai cand vreodata se va prezenta Steaua la un derby aparanduse?raspuns final:niciodata(exceptant bineinteles de aici varianta zeroloraiu)putem lua jucatori si de la echipa a 2-a in lipsa de solutii dar in nici un caz Steaua nu se apara intr-un asemenea meci!!!FORZA CAMPIOANA ****S***T***E***A***U***A****sa vina 24!!!

romgeo26.09.2008 14:27
Prietene, am ajuns sa ne aparam la Cluj, noi, Steaua, echipa reprezentativa a Romaniei? E ca si cum Manchester ar juca la Liverpool si s-ar apara. E incredibil ce mentalitate aveti.

Da, am castigat la scor cu Gaz Metan si Farul. Mari echipe. Va mai si mandriti cu asta. Cand castigam si noi puncte in CL? Cand? Ziceti ca echipa merge perfect si nu e chiar asa. Uitati-va pe casete si faceti diferenta intre jocul practicat de Steaua in era Protasov (desi avea un lot slabutz valoric) si jocul lui Lacatus ( cel mai bun lot dupa parerea mea de dupa revolutie). Schimbari? Foarte multe.

@bogdanelu

Cu bayern practic am jucat tot cu 2 inchizatori (a jucat Toja inchizator :ce_oameni: ). Nu zic ca Lacatus nu e un antrenor bun, poate este. La pretentiile noastre de accedere in optimile CL si de castigare a eventului. Va trebui sa ne multumim, asa cum o facem de vreo 2 ani incoace, cu locul 2 (si sa ne bucuram de parca am fi castigat titlul) si cu sub 5 puncte in CL.

Sa nu mai vorbesc de conducere, care este la pamant.

MU s-a aparat la Liverpool si a luat bataie

MALDINI26.09.2008 14:34

0-2 scurt si gata :D

Virgil26.09.2008 14:53

Prosport:

Bistrița - Dinamo 0-2! Dãnciulescu reușește "dubla" in minutul 54.

Trebuie neaparat sa batem la Cluj. Altfel smecherii astia de la Dinamo, care nu joaca nimic dar iau puncte si de acolo unde noi cu greu am facut un meci egal, sunt chititi sa fure campionatul.

Inainte de meci Borcea era sigur de victorie, iar Padureanu nu dorea sa comenteze.

E posibil sa fie blat sau nu?

mirceaor26.09.2008 14:55

Avem un singur scop/

Un ideal in viata/

Sa fim mereu prezenti/

Sa fim mereu in fata/

Spirit de-nvingator/

Inima ros-albasta/

Luptam pentru culori/

SI pentru-echipa noastra!!!

La la la la la la la la

:steag_cruce_invers:

Piece of Mind26.09.2008 15:04
Prosport:

Bistrița - Dinamo 0-2! Dãnciulescu reușește "dubla" in minutul 54.

Trebuie neaparat sa batem la Cluj. Altfel smecherii astia de la Dinamo, care nu joaca nimic dar iau puncte si de acolo unde noi cu greu am facut un meci egal, sunt chititi sa fure campionatul.

Inainte de meci Borcea era sigur de victorie, iar Padureanu nu dorea sa comenteze.

E posibil sa fie blat sau nu?

E un blat trist! Zero marcaj la ambele goluri, iar la al doilea acest Tatarusanu a fost absolut ridicol!

steaua_gloria26.09.2008 15:08

Ba baieti , tatarusanu nu face blat ! Mai stati un pic si ganditi-va!

c.ronaldo1726.09.2008 15:08

Tatarusanu a fost ridicol la majoritatea golurilor primite de Gloria Bistrita in acest sezon. E o mare diferenta intre Tatarusanu din sezonul trecut si cel de astazi.

sabin130726.09.2008 15:21
Ba baieti , tatarusanu nu face blat ! Mai stati un pic si ganditi-va!

Sa presupunem ca nu vrea, dar el ce putere de decizie are?.. tinde spre 0; e un actor care trebuie sa-si joace rolul, sa-si castige si el existenta.

Nu bag mana-n foc ca-i asa, dar decorul e campionatul romanesc, protagonista e dinamu, si astea mi se par motive bune.

Tupac Amaru26.09.2008 15:26

Prietene!

Opreste-te pana nu te umpli de ridicol.

Nici nu ai vazut echipa pe care o va trimite in teren "pe bune" si ai inceput, cu surle si trambite, sa ghicesti in ghiocul "pleznelii" tactici defensive!

Incredibila este mentalitatea ta de a pune caruta inaintea cailor si de a amesteca trecutul peste prezent. Protasov, daca era mare scula de antrenor nu-l dateau aia afara si nu datea 4 mil de euro pe Mazilu ca sa frece tusa si sa umple buzunarul lui Copos!Protasov a antrenat si el ceea ce deja era acolo, ca si acest Trombetta, pe care l-au impaunat cu laurii lui Andone!Nici Zenga nu a mai rupt gura targului pe unde a mai fost, asa cum a facut-o la Steaua. De unde concluzia este una: la Steaua era un lot cat de cat valoros si o organizare administrativa ok care a permis performanta.

Si mie imi place de Bogdan Stancu, dar si el ca si D. Moreno la inceput, are nevoie sa se adapteze stilului si ritmului cerut de Steaua. Daca iti aduci aminte, la Urziceni a cam frecat tusa in retur si in cupa. Sa nu-mi spui ca si Dan Petrescu e un fraier ca nu a stiut sa-l foloseasca.

Important este ca are stofa de fotbalist f bun, dar e inca tanar si mai trebuie "netezit" spre marea performanta!

Kapetanos este iar un bun atacat, dar deocamdata a demonstrat numai pe spatii largi si cu aparari visatoare ca ale Farului si Gazului. Si Semedo a trecut prin ei ca prin branza, dar printre cei de la Bayrn s-a cam ratacit mingea de el...

Chiar tu spuneai sa nu jubilam ca am batut Gazul si Farul si e corect. Acelasi lucru este valabil si pt jucatorii care noua ni se pare ca sunt in forma, judecandu-i dupa acelasi meciuri...

Iti mai amintesc ceva. Pe vremea lui Thereau, desi marca goluri in Liga 1, in CL si UEFA nu a inscris nici un gol!!. Numai Dica si Badea, care paradoxal inscria in Liga1 mai putin decat Thereau:)

Steaua nici pe vremea lui Oli nu a fost defensiva, ci prudenta, constransa de numeroasele accidentari si de subtirimea lotului. Cam aceeasi jucatori au dus greul pe toate fronturile, plus nationala pt ca nu a avut rezerve "de valoare" si ca dotare si ca indisponibilitati. De aceea isi conservau si ei puterile in joc si accelerau atat cat era nevoie in meciurile tari. Orice accidentare era aproape fatala pt lot in jocul urmator!

Nu poti castiga campionat, supercupa, sa ajungi in semifinala UEFA, sa ajungi in grupe CL, sa iei locul 3 acolo...numai aparandu-te si nici sa dai 6 goluri intr-un meci, chair cu echipa gen Gaz Metan, Progresul :)!

Ca nu a avut mijloacele de exprimare ofensiva, numeric si valoric, pe care le are acum este adevarat si e alta discutie!

Deci, stilul tau de a critica juvenil o partida inainte a incepe iti dauneza grav obiectivitatii!:)))

Think about!;)

Xray (sper ca nu esti tzigan, de-aia nu-ti mai scriu continuarea)!

am si eu cateva observatii, pentru ca te stiu baiat echilibrat si cu bun simt:

1. Protasov a creat din acei carnati o echipa care a avut un traseu fenomenal in Cupa UEFA, partial sub comanda lui Olaroiu, care a distrus-o mai greu decat credeam - apropo, tu numesti prudenta o echipa bolnava de frica, precum ii era si antrenorul?

2. Zici ca-ti place Bogdan Stancu. Si mie, pentru ca e fotbalist. Asa cum ii apreciez si pe Ochirosii, pe Bicfalvi si pe altii care n-au sansa sa joace pentru ca "antrenorul" Becali NU ii place. El ii place pe Nicolita si pe Lovin. Deci ce ar mai trebui sa arate Stancu ca sa fie titular?

Pui pariu ca la anul e pe liber?

Hai sa auzim de bine! Eu nu ma uit la meci in seara asta, desi as putea. Stii de ce? Nu-mi plac "muncitorii"! Steaua a avut intotdeauna fotbalisti pe gazon!

DelPiero1026.09.2008 15:31

Javrele au batut la Bistrita,asa cum era de asteptat.Eu cred ca trebuie sa avem orgoliu,trebuie sa ne pastram prima pozitie.Trebuie sa invingem azi.Sper ca si baietii(si Lacatus) sa gandeasca la fel...

MALDINI26.09.2008 15:40

Trebuie neaparat sa batem , mai ales dupa rezultatul de la Bistrita!Hai baieti!Se poate!

xray_rom26.09.2008 15:43
Xray (sper ca nu esti tzigan, de-aia nu-ti mai scriu continuarea)!

am si eu cateva observatii, pentru ca te stiu baiat echilibrat si cu bun simt:

1. Protasov a creat din acei carnati o echipa care a avut un traseu fenomenal in Cupa UEFA, partial sub comanda lui Olaroiu, care a distrus-o mai greu decat credeam - apropo, tu numesti prudenta o echipa bolnava de frica, precum ii era si antrenorul?

2. Zici ca-ti place Bogdan Stancu. Si mie, pentru ca e fotbalist. Asa cum ii apreciez si pe Ochirosii, pe Bicfalvi si pe altii care n-au sansa sa joace pentru ca "antrenorul" Becali NU ii place. El ii place pe Nicolita si pe Lovin. Deci ce ar mai trebui sa arate Stancu ca sa fie titular?

Pui pariu ca la anul e pe liber?

Hai sa auzim de bine! Eu nu ma uit la meci in seara asta, desi as putea. Stii de ce? Nu-mi plac "muncitorii"! Steaua a avut intotdeauna fotbalisti pe gazon!

X Ray=Radiatia X pe romaneste!

Cat priveste parerile tale despre "tzigani", "carnati", "echipa bolnava de frica", Protasov, Olaroiu, Nicolita, Lovin, etc. si intrebarile retorice, sunt prea elaborate si profesioniste pt a fi comentate de un amator anonim ca mine!

sabin130726.09.2008 15:45

Mai e ceva de spus aici?:)

Nu cred.

Piece of Mind26.09.2008 16:11

Se pare ca Lacatus incepe cu Toja mijlocas central! INCREDIBIL!

robespierre26.09.2008 16:35

Sincer nu-mi mai pasa de nimic. Sa joace cu 11 de Lovin si Banel dar doar sa bata. Nu conteaza cu cine joaca. Cand esti la Steaua trebuie sa onorezi culorile si istoria si indiferent ce jucator ai fi trebuie sa dai 200 % din tine. Asa ca sincer nu ma mai intereseaza cine sunt jucatorii. Nu-mi mai pasa nici de joc, doar rezultatul conteaza. L-am injurat pe Oli ca nu facea spectacol si acum ce ironic nu?! acum nu-mi mai pasa. Daca batem putem sa o facem in cel mai urat mod posibil.

Forza Steaua mereu superiori

Virgil26.09.2008 17:02

Incredibil dar adevarat. Nicolita+Toja vor juca cu CFR-ul, urmand ca perechea Szekely-Semedo sa fie titularizata la Firenze. E un punct de vedere comentat zilele trecute de Becali si dupa cum se observa nu se confirma, pentru ca Semedo face parte din primul 11:

Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Petre Marin - Nicolita, Lovin, Toja, Semedo - Dayro Moreno, Arthuro.

kosm1n26.09.2008 17:07
Sincer nu-mi mai pasa de nimic. Sa joace cu 11 de Lovin si Banel dar doar sa bata. Nu conteaza cu cine joaca. Cand esti la Steaua trebuie sa onorezi culorile si istoria si indiferent ce jucator ai fi trebuie sa dai 200 % din tine. Asa ca sincer nu ma mai intereseaza cine sunt jucatorii. Nu-mi mai pasa nici de joc, doar rezultatul conteaza. L-am injurat pe Oli ca nu facea spectacol si acum ce ironic nu?! acum nu-mi mai pasa. Daca batem putem sa o facem in cel mai urat mod posibil.

Forza Steaua mereu superiori

Asa e! importanta e victoria nu cine joaca! noi nu sustinem echipa FC SzekeLy sau FC Stancu! Noi suntem suporteri FC Steaua! Nu uitati! Victorie!

Marius26.09.2008 17:12

Incredibil dar adevarat. Nicolita+Toja vor juca cu CFR-ul, urmand ca perechea Szekely-Semedo sa fie titularizata la Firenze. E un punct de vedere comentat zilele trecute de Becali si dupa cum se observa prima varianta se confirma.

Corect, doar ca Toja va juca in centru iar Banel si Semedo vor fi pe benzi...

kosm1n26.09.2008 17:16

Incredibil dar adevarat. Nicolita+Toja vor juca cu CFR-ul, urmand ca perechea Szekely-Semedo sa fie titularizata la Firenze. E un punct de vedere comentat zilele trecute de Becali si dupa cum se observa prima varianta se confirma.

Corect, doar ca Toja va juca in centru iar Banel si Semedo vor fi pe benzi...

Eu nu cred ca va juca Toja in centru! Cred ca a vazut macar atata lucru si Laca ca nu merge in centru si doar pe banda!

«12347»