Prietene, am ajuns sa ne aparam la Cluj, noi, Steaua, echipa reprezentativa a Romaniei? E ca si cum Manchester ar juca la Liverpool si s-ar apara. E incredibil ce mentalitate aveti.
Da, am castigat la scor cu Gaz Metan si Farul. Mari echipe. Va mai si mandriti cu asta. Cand castigam si noi puncte in CL? Cand? Ziceti ca echipa merge perfect si nu e chiar asa. Uitati-va pe casete si faceti diferenta intre jocul practicat de Steaua in era Protasov (desi avea un lot slabutz valoric) si jocul lui Lacatus ( cel mai bun lot dupa parerea mea de dupa revolutie). Schimbari? Foarte multe.
Prietene!
Opreste-te pana nu te umpli de ridicol.
Nici nu ai vazut echipa pe care o va trimite in teren "pe bune" si ai inceput, cu surle si trambite, sa ghicesti in ghiocul "pleznelii" tactici defensive!
Incredibila este mentalitatea ta de a pune caruta inaintea cailor si de a amesteca trecutul peste prezent. Protasov, daca era mare scula de antrenor nu-l dateau aia afara si nu datea 4 mil de euro pe Mazilu ca sa frece tusa si sa umple buzunarul lui Copos!Protasov a antrenat si el ceea ce deja era acolo, ca si acest Trombetta, pe care l-au impaunat cu laurii lui Andone!Nici Zenga nu a mai rupt gura targului pe unde a mai fost, asa cum a facut-o la Steaua. De unde concluzia este una: la Steaua era un lot cat de cat valoros si o organizare administrativa ok care a permis performanta.
Si mie imi place de Bogdan Stancu, dar si el ca si D. Moreno la inceput, are nevoie sa se adapteze stilului si ritmului cerut de Steaua. Daca iti aduci aminte, la Urziceni a cam frecat tusa in retur si in cupa. Sa nu-mi spui ca si Dan Petrescu e un fraier ca nu a stiut sa-l foloseasca.
Important este ca are stofa de fotbalist f bun, dar e inca tanar si mai trebuie "netezit" spre marea performanta!
Kapetanos este iar un bun atacat, dar deocamdata a demonstrat numai pe spatii largi si cu aparari visatoare ca ale Farului si Gazului. Si Semedo a trecut prin ei ca prin branza, dar printre cei de la Bayrn s-a cam ratacit mingea de el...
Chiar tu spuneai sa nu jubilam ca am batut Gazul si Farul si e corect. Acelasi lucru este valabil si pt jucatorii care noua ni se pare ca sunt in forma, judecandu-i dupa acelasi meciuri...
Iti mai amintesc ceva. Pe vremea lui Thereau, desi marca goluri in Liga 1, in CL si UEFA nu a inscris nici un gol!!. Numai Dica si Badea, care paradoxal inscria in Liga1 mai putin decat Thereau:)
Steaua nici pe vremea lui Oli nu a fost defensiva, ci prudenta, constransa de numeroasele accidentari si de subtirimea lotului. Cam aceeasi jucatori au dus greul pe toate fronturile, plus nationala pt ca nu a avut rezerve "de valoare" si ca dotare si ca indisponibilitati. De aceea isi conservau si ei puterile in joc si accelerau atat cat era nevoie in meciurile tari. Orice accidentare era aproape fatala pt lot in jocul urmator!
Nu poti castiga campionat, supercupa, sa ajungi in semifinala UEFA, sa ajungi in grupe CL, sa iei locul 3 acolo...numai aparandu-te si nici sa dai 6 goluri intr-un meci, chair cu echipa gen Gaz Metan, Progresul
!
Ca nu a avut mijloacele de exprimare ofensiva, numeric si valoric, pe care le are acum este adevarat si e alta discutie!
Deci, stilul tau de a critica juvenil o partida inainte a incepe iti dauneza grav obiectivitatii!
)
Think about!