FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gaz Metan Medias 4 - 0

«123456»
bodanelu22.09.2008 08:42

@Adrian, acum cativa ani, cand Dinamo a castigat campionatul fara sa invinga in vreun derby?? iti aduci aminte?

Daca nici 4-0 nu te multumeste, atunci ce te multumeste?

Legat de Toja, am eu impresia sau trebuie sa jucam miercuri-sambata cu aceasi formula? pai atunci la ce i-am mai adus pe restul? nu merita o sansa? la ce mai exista rezerve? doar in caz de accidentare? Ce crezi ca-i motiveaza pe jucatorii care miercuri au jucat cu bayern si acum joaca cu gazul? Crezi ca aia jucau la 100%?

Toja a iesit din lot, a jucat thiago cu rezerva abel. A jucat Stancu in locul lui Arthuro. Kapetanos rezerva.

Si da, nu mai exista echipe mici. Toata lumea joaca cu Steaua la 200% din randament.

Si Gazul e una dintre echipele pe care o respect. A venit in Ghencea sa-si joace sansa, nu a stat cu autobaza in poarta. S-au deschis, au atacat, fotbal frumos. Noi am profitat si am castigat.

Singurul lucru pe care nu`l inteleg la meciul asta a fost de ce Lacatus nu a odihnit unul dintre fundasii centrali, jucandu`l pe Baciu. Si poate trebuia jucat Abel in locul lui Lovin, tot la fel, pentru a fi odihnit.

@Piece, rocada jucatoriilor pe flancuri a fost de pe vremea lui Zenga, continuata de Protasov si Oli. Toti schimbau mijlocasii intre ei in timpul meciului. Bostina pe dreapta, Nicolita pe stanga. Acum nu mai e bine.

Aseara se schimbau si cu Dayro. Cand Dayro era in centru, cand Semedo.

Pe stanga avem doar un mijlocas. Toja. Care ajucat miercuri si vine dintr-un campionat unde nu a fost invatat sa joace miercuri-duminica. mai are timp sa se acomodeze.

Daca Nicolita, Dayro, Semedo doar un randament destul de bun acolo, de ce sa nu joace?

bodrumdan_barkahan22.09.2008 09:02
Meciurile cu echipele mici iti aduc campionatul?

anul trecut cum sa pierdut campionatul?la un punct nu.daca la un meci mic in loc sa pierzi sa sa faci egal bateai erai campion.cu 1 punct.

Adrian tu chiar ca nu stii nimic sincer.eu zic inainte sa scrii sa inveti.daca nu stii atunci te uiti la lume ce scrie majoritate și dupa aia scrii și tu.dar nu te mai contrazii de unul singur.atunci toti astea de aici nu stie nimic dar tu știi.bravo :thumbsup: si vreau sa te intreb ceva personal.asta in afara de meci.eu cand am intrat la forumul asta parca numele tau era ''adrianultras'' sau stiu eu gresit?

Adrian22.09.2008 09:03

Scuze peste scuze.

Ok.

Eu astept meciurile cu echipele nemici.

Acolo trebuie sa arate ca merge echipa.

p.s.

Anii trecuti erau doar 3 echipe care se bateau la titlu:Steaua, Rapid si dinam0.

Acum sunt vreo 7.Pe langa astea 3, Urziceniul,bragadirul,cefere,vasluiul.

Daca mai pui si brasovul si Otelul-echipe care trag tare sa prinda loc cat mai sus- vezi ca meciurile cu echipele mici nu sunt chiar atat de aducatoare de campionat.

Bodrumdan

Daca batea pe dinam0 in deplasare sau pe Timisoara acasa, campionatul era castigat!

PUNCT.

Yoyoyoi22.09.2008 09:04
Ia castiga tu tot cu echipele de sub locul 6 sa vezi daca iei campionatul.

Astea sunt povesti.

victorii pe linie cu echipele de sub locul 6 ar insemna 72 de puncte la final. Cu locul 6 inclusiv ar insemna 78 de puncte. Campionatul trecut s-a luat cu 76 de puncte, iar cel dinainte cu 77 de puncte.

Deci daca se castiga tot doar cu echipele mici se poate lua titlul. Binenteles ca ne dorim victorii si cu cele mari, dar nu sunt imperios necesare :)

ebonyc22.09.2008 09:16
Scuze peste scuze.

Ok.

p.s.

Anii trecuti erau doar 3 echipe care se bateau la titlu:Steaua, Rapid si dinam0.

Daca mai pui si brasovul si Otelul-echipe care trag tare sa prinda loc cat mai sus- vezi ca meciurile cu echipele mici nu sunt chiar atat de aducatoare de campionat.

Bodrumdan

Daca batea pe dinam0 in deplasare sau pe Timisoara acasa, campionatul era castigat!

PUNCT.

si aici are dreptate :D o victorie cu o echipa mare valoreaza mai mult decat cu cele mici. in primul rand pentru situatiile de egalitate de puncte si in al doilea rand ca in acelasi timp tu castigi 3 puncte iar echipa adversa pierde 3 puncte.

MoWeed22.09.2008 09:21
@Somanescu, un articol? sau doar dupa infrangeri?

nu.. la voi nu se poate.. :)

Eu incep sa cred ca unii asteapta sa luam bataie ca sa poata sa-l mai conteste pe Lacatus

@Adrian

De unde stii tu ca Jiji l-a cerut pe Toja afara?

Da-o-ncolo daca si victoriile cu 4-0 sau 4-1 va nemultumesc. E a doua etapa consecutiva in care marcam 4 goluri si totusi trebuie sa criticam, doar trebuie sa pice Lacatus prost nu-i asa?

maye22.09.2008 09:34

nu stiu ce critica unii pe aici...cred ca e interesant sa cauti nod in papura...

Nicul22.09.2008 09:44

un meci reusit; trebuie sa castigam tot in Liga 1.

P.S : cum se numeste piesa difuzata in pauza meciului Steaua-Medias? stie cineva?

sabin130722.09.2008 09:51

Mo, eu sunt convins ca unii asteapta sa luam bataie sa-si descarce hardaul in directii gresite. Hiene le-as descrie, alta comparatie nu gasesc.

Adriane, cazi in extrema cealalta, din acest orgoliu al tau, sau din placerea de a te contrazice. Eu cred ca nici tu nu crezi tot ce spui. Nu mai reusesti sa vezi partea plina a paharului niciodata nici cand cea goala aproape ca nu exista, iar o astfel de mentalitate (daca ai conduce tu soarta unei echipe) nu te-ar duce nicaieri. E buna autocritica, dar dusa la extrem devine altceva... Parerea mea.

Miaus22.09.2008 11:22
Scuze peste scuze.

Ok.

p.s.

Bodrumdan

PUNCT.

Daca bateam pe U Cluj in deplasare sau macar faceam egal si bateam Gloria Buzau eram campioni.

PUNCT ... si de la capat.

xray_rom22.09.2008 11:48
Bodrumdan

PUNCT.

Daca:)))

De ce trebuia sa batem in deplasare o echipa tare, cand trebuia sa batem echipele "mici".

Cu "granzii am avut bilant ok!Normal am putea spune.

1-0 si 1-2 cu Dinamo

0-0 si 3-1 cu CFR

0-0 si-o bricheta de 3-0 cu Rapid

Ne place, nu ne place, meciurile cu Dinamo si Rapid au fost si vor ramane de 1x2. Si poate ca asa este si bine. Daca ar fi doar o singura echipa puternica si restul praf nu ar mai avea farmec ....

Cu cei mici ne-am dat in stamba!

Daca nu faceam:

1-1 la Arad cu UTA (gol oferit gratis de Ov. Petre pritr-un hent ca la handbal)- 2 puncte

0-0 pe Ghencea cu Pandurii - 2 puncte

nu pierdeam la Cluj in ultimul minut cu U Cluj(2-1), ciuca batailor! - 1 punct(cel putin)

nu luam gol in ultimul minut la Buzau (1-1), ceva de cascadorii rasului -2 puncte

nu datea autogol Banel si nu luam gol in ultimul minut cu Iasul (2-1) -1 punct(cel putin)

nu luam gol in ultimul minut la Urziceni (1-0) -1 punct(cel putin)

Sa ma opresc doar la aceste exemple, cand am pierdute aiurea 9 puncte pe lipsa de concentrare in fata echipelor mici.

Aici am pierdut campionatul! PUNCT!(sa te citez)

dax4722.09.2008 11:53

Dupa cum zicea cineva mai sus, sa ne bucuram de aceasta victorie, ca la cum merg lucrurile, s-ar putea sa nu mai vedem vreuna prea curand.

sabin130722.09.2008 11:58
Dupa cum zicea cineva mai sus, sa ne bucuram de aceasta victorie, ca la cum merg lucrurile, s-ar putea sa nu mai vedem vreuna prea curand.

daaa, cred c-o sa urmeze vreo 57 de infrangeri consecutive... si-apoi o remiza.

ros-albastru4ever22.09.2008 12:04
Hai sa terminam cu shabloane de astea de 2 lei:" Cutare este peste Cutare". Arthuro este f tehnic si util. Este si va fii noul Thereau. Repet a-n-a oara. Thereau a marcat primul gol dupa aprox 5 luni!!!Arthuro e inca in pasa ghinionului! Pentru a face o apreciere avizata, numara cate bari a dat, cate situatii de gol si-a creat si cate a creat pt altii.

acum ce facem,numaram cate bari a avut fiecare?...pai daca era atacant bun,nu dadea bara,ci marca!...fotbalul se joaca pe goluri si nu pe cate bari a dat fiecare...si ar trebui sa te raportezi la timpul jucat de fiecare...Arthuro a evoluat mai tot timpu titular si a dat un gol si a ratat N ocazii printre care si un penalty,in timp ce Kapetanos a jucat cate 10-15 minute si a marcat 2 goluri + pasa de gol + penalty scos...si retine,titular nu a fost deci aici ar trebui sa te uiti,nu la cate ocazii a avut fiecare...daca era asa,inseamna ca trebuia si Kapetanos sa rateze mai mult decat Arthuro si sa dea 5 bari sa-l intreaca la capitolu asta pe Arthuro

Dar ce facem?Jignim un jucator si ii spunem "ca-i varza", "zero", fara sa analizam si ceea ce a facut bun??Nu am timp sa caut, dar sunt convins ca cei care il ridica in slavi pe Kapetanos acum, il injurau la greu pe cand eu il aparam!

Defapt tu aici ai dus discutia in derizoroiu, asa ca nu mai am nici timp si nici chef sa desenz ceea ce ar fi trebuit sa intelegi si singur din ceea ce am scris ca replica la Adrian si nu ca modalitate de ierahizare a jucatorilor. Chiar asata am si infierat, expresii gemn "cutare este peste cutare". Apoi, e deprimant sa vezi cum unii trec dintr-o extrema in alta cu parerile mai repede decat beau apa:))Si nici asta nu ar fi o problema, ca e a lor, dar nu accept sa fie jigniti jucatori doar ca cel care jigneste o face ca un viteaz din spatele paravanului anonim al virtualului.

amice,cred ca nu ai inteles bine ideea mea...eu nu am zis ca Arthuro este varza,0 barat sau mai stiu eu ce...am zis ca P. Kapetanos este mai bun in momentul de fatza decat Arthuro si nu stiu de ce te aprinzi asa,asta e parerea mea,fiecare are dreptul la propria sa parere...si legat de injuriile primite de Kapetanos,eu nu l-am jignit vreodata din simplul motiv ca nu il vazusem aproape deloc in actiune,el evoluand foarte putin pana la ultimele meciuri,in care de altfel si-a demonstrat calitatile

elias_custura22.09.2008 12:14

A fost o victorie frumoasa insa unei echipe foarte slabe..... sa fim sinceri ................ sa nu ne imbatam cu apa rece............. Becali: Steaua nu mai poate fi invinsa in campionat........ o sa vedem noi ca urmeaza iadul pentru noi......

c.ronaldo1722.09.2008 12:16

Ca tot ma intrebai Adriane ce a adus nou Lacatus, uite: victorii cu echipele mici constant. Campionatul se decide in mare masurca cu echipele mici. A fost un sezon cand Rapid a castigat si cu Dinamo, si cu Steaua, si cu Poli Tm. (pe atunci CFR nu prea conta) si Rapid a luat locul 3 sau 4.

xray_rom22.09.2008 12:33
Hai sa terminam cu shabloane de astea de 2 lei:" Cutare este peste Cutare". Arthuro este f tehnic si util. Este si va fii noul Thereau. Repet a-n-a oara. Thereau a marcat primul gol dupa aprox 5 luni!!!Arthuro e inca in pasa ghinionului! Pentru a face o apreciere avizata, numara cate bari a dat, cate situatii de gol si-a creat si cate a creat pt altii.

acum ce facem,numaram cate bari a avut fiecare?...pai daca era atacant bun,nu dadea bara,ci marca!...fotbalul se joaca pe goluri si nu pe cate bari a dat fiecare...si ar trebui sa te raportezi la timpul jucat de fiecare...Arthuro a evoluat mai tot timpu titular si a dat un gol si a ratat N ocazii printre care si un penalty,in timp ce Kapetanos a jucat cate 10-15 minute si a marcat 2 goluri + pasa de gol + penalty scos...si retine,titular nu a fost deci aici ar trebui sa te uiti,nu la cate ocazii a avut fiecare...daca era asa,inseamna ca trebuia si Kapetanos sa rateze mai mult decat Arthuro si sa dea 5 bari sa-l intreaca la capitolu asta pe Arthuro

Dar ce facem?Jignim un jucator si ii spunem "ca-i varza", "zero", fara sa analizam si ceea ce a facut bun??Nu am timp sa caut, dar sunt convins ca cei care il ridica in slavi pe Kapetanos acum, il injurau la greu pe cand eu il aparam!

Defapt tu aici ai dus discutia in derizoroiu, asa ca nu mai am nici timp si nici chef sa desenz ceea ce ar fi trebuit sa intelegi si singur din ceea ce am scris ca replica la Adrian si nu ca modalitate de ierahizare a jucatorilor. Chiar asata am si infierat, expresii gemn "cutare este peste cutare". Apoi, e deprimant sa vezi cum unii trec dintr-o extrema in alta cu parerile mai repede decat beau apa:))Si nici asta nu ar fi o problema, ca e a lor, dar nu accept sa fie jigniti jucatori doar ca cel care jigneste o face ca un viteaz din spatele paravanului anonim al virtualului.

amice,cred ca nu ai inteles bine ideea mea...eu nu am zis ca Arthuro este varza,0 barat sau mai stiu eu ce...am zis ca P. Kapetanos este mai bun in momentul de fatza decat Arthuro si nu stiu de ce te aprinzi asa,asta e parerea mea,fiecare are dreptul la propria sa parere...si legat de injuriile primite de Kapetanos,eu nu l-am jignit vreodata din simplul motiv ca nu il vazusem aproape deloc in actiune,el evoluand foarte putin pana la ultimele meciuri,in care de altfel si-a demonstrat calitatile

Erai in calea valulului in schimbul de replici cu Adrian si poate am pus in seama ta, din greseala si ce n-ai zis tu, ci el :) In fine, imi cer scuze!:)

Revenind, Kapetanos si-a facut "stagiul" si a inceput sa se lipeasca la gol:).

Am spus despre el ca are un simt al portii dezvoltat, un bun plasamement, nu pare individualist si pare cu mult bun simt! Pe faza de contraatac cu spatii mari a confirmat.

Mai ramane sa confirme si pe spatii mici si in faza de constructie in fata unei echipe care se apara pe 2 randuri si nu viseaza doar cu 2-3 fundasi in fata portii:) Ma refer la meciuri de genul avute cu Brasov, Arges, Pandurii cand am avut putine spatii. Din punctul asta de vedere Arthuro a confirmat, dar nu s-a lipit de gol, decat atunci cand ne frigea buza mai tare. In meciul cu Brasovul, cand a salvat 2 puncte pretioase!

Tot la 4-0 a dat si Dica 1 gol si o pasa de gol, dar asta nu l-a impiedicat pe Zenga sa-l tina pe banca la meciul urmator.Deci, sa-l lasam pe Lacatus sa-i foloseasca functie de adversar si implicit de strategia pe care o gandeste inainte de meci sau o modifica in timpul jocului functie de evolutia ostilitatilor.

Deci parerile nu noastre despre Kapetanos nu difera!:)Doar ca pe Arthuro il evaluam usor diferit, dar asta nu inseamna ca eu sau tu detinem adevarul ansolut:)

Ai libertatea deplina sa-ti expui parerea chiar daca nu concorda cu a mea sau a altora!!!:)

Iti urez o saptamana minunata!!!

ros-albastru4ever22.09.2008 12:41

nicio problema xray_rom ... la fel si tie ! :):thumbsup:

il_scorpio22.09.2008 12:48

Daca ati ajuns sa-l criticati pe Dayro si sa-l apreciati pe Kapetanos e clar. Imi pare rau pentru baiatul asta cat mi-a placut de el,dar chiar imi doresc sa plece. Merita sa joace la o echipa mare cu suporteri adevarati nu la niste taranoi cum suntem noi! Daca dadea golul ala cu poarta goala, toata lumea il aprecia. Asta stiu romanii, din curtea scolii pana la nationala. E bun ala care da gol.

dragos_drlsteaua22.09.2008 13:02

Vad ca multi baieti sunt suparati pe aici, nu stiu care sunt cauzele, daca nici dupa o victorie cu 4-0 nu putem sa discutam si noi linistiti. Sa ne aducem aminte ca anul trecut, in 19 meciuri am inscris 17 goluri, cate avem acum dupa doar 8 etape, asa ca eu zic ca mergem pe directia buna, nu credeti? In fine, nu de asta am vrut sa postez, ma interesa daca stie cineva ceva in legatura cu modul in care se pot achizitiona bilete pentru meciul de la Florenta si daca e in plan vreo deplasare organizata. Va multumesc de pe acum pt raspunsuri!

grizzly22.09.2008 13:22

sa vina domnul ala care scrie articole pe aici si era foarte nemultumit de faptul ca jucam cu arthuro si nu cu Stancu in atac. ieri Stancu a fost titular si nu a avut nimic notabil in fata unei aparari de div B. ia zii prietene, cum e treaba?

milovan djilas22.09.2008 13:39

Mie mi-a placut jocul... am mai avut si un gol anulat stupid, plus o semnalizare eronata de offside

Adrian22.09.2008 13:41

Vad ca pt multi dintre voi nu conteaza daca batem sau nu rivalele "traditionale"(rahat pe bat, ca tot numai dinam0 e singura rivala adevarata.dar totusi, ceilalti trebuie si ei umiliti ca sunt insolenti).

Interesant.

Pe vremuri daca pierdeam un campionat in meciul cu dinam0 era grav.

Acum vad ca nu mai conteaza.

Arthuro ala e varza.Nu pricepeti?

Cautati statistica lui si veti vedea ca in toata cariera lui a avut o medie de vreo 4 goluri pe sezon.

Asta nu e atacant de Steaua.

Stancu si Kapetanos, in schimb, demonstreaza ca sunt atacanti.Pt ca fac ceea ce trebuie sa faca un atacant: MARCHEAZA GOLURI.

Va luati de Stancu ca a ratat ieri ca prostul dar uitati ca el a adus 1 punct cu Bistrita.

Stancu e de 10 ori mai bun ca arthuro...dar ieri a fost prost!

A intrat la misto in teren la fel ca restul colegilor lui.

xray_rom22.09.2008 14:00
Vad ca pt multi dintre voi nu conteaza daca batem sau nu rivalele "traditionale"(rahat pe bat, ca tot numai dinam0 e singura rivala adevarata.dar totusi, ceilalti trebuie si ei umiliti ca sunt insolenti).

Interesant.

Pe vremuri daca pierdeam un campionat in meciul cu dinam0 era grav.

Acum vad ca nu mai conteaza.

Arthuro ala e varza.Nu pricepeti?

Cautati statistica lui si veti vedea ca in toata cariera lui a avut o medie de vreo 4 goluri pe sezon.

Asta nu e atacant de Steaua.

Stancu si Kapetanos, in schimb, demonstreaza ca sunt atacanti.Pt ca fac ceea ce trebuie sa faca un atacant: MARCHEAZA GOLURI.

Va luati de Stancu ca a ratat ieri ca prostul dar uitati ca el a adus 1 punct cu Bistrita.

Stancu e de 10 ori mai bun ca arthuro...dar ieri a fost prost!

A intrat la misto in teren la fel ca restul colegilor lui.

Hahahahaha!

Vad ca ai devenit un fel de "animatoare" pe forumul asta!:)))Tine-o tot asa!Spatiu de scris este suficient:))))

bodanelu22.09.2008 14:02

sa inteleg ca tu, Adrian, ai tras concluzia ca nu ne intereseaza jocurile cu rivalele? sau ca nu invingem in ele? de unde si pana unde? doar ca am adus in discutie pct cu echipele mici?

«123456»