@Adrian, acum cativa ani, cand Dinamo a castigat campionatul fara sa invinga in vreun derby?? iti aduci aminte?
Daca nici 4-0 nu te multumeste, atunci ce te multumeste?
Legat de Toja, am eu impresia sau trebuie sa jucam miercuri-sambata cu aceasi formula? pai atunci la ce i-am mai adus pe restul? nu merita o sansa? la ce mai exista rezerve? doar in caz de accidentare? Ce crezi ca-i motiveaza pe jucatorii care miercuri au jucat cu bayern si acum joaca cu gazul? Crezi ca aia jucau la 100%?
Toja a iesit din lot, a jucat thiago cu rezerva abel. A jucat Stancu in locul lui Arthuro. Kapetanos rezerva.
Si da, nu mai exista echipe mici. Toata lumea joaca cu Steaua la 200% din randament.
Si Gazul e una dintre echipele pe care o respect. A venit in Ghencea sa-si joace sansa, nu a stat cu autobaza in poarta. S-au deschis, au atacat, fotbal frumos. Noi am profitat si am castigat.
Singurul lucru pe care nu`l inteleg la meciul asta a fost de ce Lacatus nu a odihnit unul dintre fundasii centrali, jucandu`l pe Baciu. Si poate trebuia jucat Abel in locul lui Lovin, tot la fel, pentru a fi odihnit.
@Piece, rocada jucatoriilor pe flancuri a fost de pe vremea lui Zenga, continuata de Protasov si Oli. Toti schimbau mijlocasii intre ei in timpul meciului. Bostina pe dreapta, Nicolita pe stanga. Acum nu mai e bine.
Aseara se schimbau si cu Dayro. Cand Dayro era in centru, cand Semedo.
Pe stanga avem doar un mijlocas. Toja. Care ajucat miercuri si vine dintr-un campionat unde nu a fost invatat sa joace miercuri-duminica. mai are timp sa se acomodeze.
Daca Nicolita, Dayro, Semedo doar un randament destul de bun acolo, de ce sa nu joace?