FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gaz Metan Medias 4 - 0

«123456»
Adrian21.09.2008 22:41

XRay

Ce sut bun cu dreptul ai vazut tu la Arthuro?Stie doar cu stangul.

Ce explozie?

Unde?

In ce meciuri?

Numai pt ca a zis un comentator ceva trebuie sa o iau de buna?

Tot un comentator a mai zis ca cica un fundas central trebuie sa lase mingea sa cada prima data in careu si abia apoi sa o loveasca, sa sa nu apara surprize.-baleanu

Si asta e adevarat?

Te rog frumos cauta pe Youtube meciuri in care a jucat Thereau si compara-l cu Arthuro.

Sa vezi daca seamana.

In primul rand, Thereau nu se folosea de forta, era mai agil.

Arthuro e greoi si se foloseste de forta mai ales.

Bodrumdan

E problema ta daca te multumesti cu putin.

De aia nu jucati in CL.

Nu ma intereseaza ca Steaua sa bata cu 4-0 echipe slabe, ma intereseaza ca Steaua sa bata fara probleme echipe cat de cat puternice.

xray_rom21.09.2008 22:45
Hai sa terminam cu shabloane de astea de 2 lei:" Cutare este peste Cutare". Arthuro este f tehnic si util. Este si va fii noul Thereau. Repet a-n-a oara. Thereau a marcat primul gol dupa aprox 5 luni!!!Arthuro e inca in pasa ghinionului! Pentru a face o apreciere avizata, numara cate bari a dat, cate situatii de gol si-a creat si cate a creat pt altii.

acum ce facem,numaram cate bari a avut fiecare?...pai daca era atacant bun,nu dadea bara,ci marca!...fotbalul se joaca pe goluri si nu pe cate bari a dat fiecare...si ar trebui sa te raportezi la timpul jucat de fiecare...Arthuro a evoluat mai tot timpu titular si a dat un gol si a ratat N ocazii printre care si un penalty,in timp ce Kapetanos a jucat cate 10-15 minute si a marcat 2 goluri + pasa de gol + penalty scos...si retine,titular nu a fost deci aici ar trebui sa te uiti,nu la cate ocazii a avut fiecare...daca era asa,inseamna ca trebuia si Kapetanos sa rateze mai mult decat Arthuro si sa dea 5 bari sa-l intreaca la capitolu asta pe Arthuro

Dar ce facem?Jignim un jucator si ii spunem "ca-i varza", "zero", fara sa analizam si ceea ce a facut bun??Nu am timp sa caut, dar sunt convins ca cei care il ridica in slavi pe Kapetanos acum, il injurau la greu pe cand eu il aparam!

Defapt tu aici ai dus discutia in derizoroiu, asa ca nu mai am nici timp si nici chef sa desenz ceea ce ar fi trebuit sa intelegi si singur din ceea ce am scris ca replica la Adrian si nu ca modalitate de ierahizare a jucatorilor. Chiar asata am si infierat, expresii gemn "cutare este peste cutare". Apoi, e deprimant sa vezi cum unii trec dintr-o extrema in alta cu parerile mai repede decat beau apa:))Si nici asta nu ar fi o problema, ca e a lor, dar nu accept sa fie jigniti jucatori doar ca cel care jigneste o face ca un viteaz din spatele paravanului anonim al virtualului.

xray_rom21.09.2008 22:49
XRay

Ce sut bun cu dreptul ai vazut tu la Arthuro?Stie doar cu stangul.

Ce explozie?

Unde?

In ce meciuri?

In meciul cu Bayern, la cateva minute dupa ce a dat bara, in min ~18-19 repriza a2a, a sutat cu dreptul la cativa cm de vinclu de la vreo 18-20 m.

bodrumdan_barkahan21.09.2008 22:50
Bodrumdan

E problema ta daca te multumesti cu putin.

De aia nu jucati in CL.

Nu ma intereseaza ca Steaua sa bata cu 4-0 echipe slabe, ma intereseaza ca Steaua sa bata fara probleme echipe cat de cat puternice.

este adevarat problema mea.dar nu e ca sunt multumit..este problema mea dece nu jucam ın CL..eu miam dat seama ca tu esti un antisteaua...normal ca un suporter trebuie sa fie cu echipa si la bine si la rau..dar tu exagerezi.vreau sa stiu cand e bine pentru tine si cand te multumesti.4-0 daca nu este un skor bun si esti nemultumit de ea.eu zic ca tu degeaba te uiti la meciuri.nu stii nimic despre fotbal.daca esti nemultumit de arthuro,moreno,Stancu..zic sa iei echipa dela becali si sai aduci pe Ronaldinho,Messi,c.Ronaldo.sau...joacate ıncontinuare pes sau fifa sau manager.dar la fifa sa te joci la amator casa dai cel putin 15 goluri la fiecare meci ;)

xray_rom21.09.2008 22:58
XRay

Te rog frumos cauta pe Youtube meciuri in care a jucat Thereau si compara-l cu Arthuro.

Sa vezi daca seamana.

In primul rand, Thereau nu se folosea de forta, era mai agil.

Arthuro e greoi si se foloseste de forta mai ales.

Nu trebuie sa caut pe youtube ca am meciurile pe CD:)

Referitor la comentatori:

Unii sunt niste anti-stelisti dovediti in comentariu. De fapt ei duc raboiul cu ciobanul, dar lipsiti de fair-play ca pun otrava in comentariul Stelei. Voia sa-ti spun ca pana si mishtocarii aia de prost gust de la Pro TV au spus dupa sutul lui Arthuro ca se vede ca este jucator de rasa si brazilian!Asta dupa ce cu cateva minute mai inainte ii considerau o frana:))Dar de la stia nu am pretentii!

Adrian21.09.2008 23:25

Prietene bodrumdan

Meciurile castigate impotriva echipelor mici nu iti aduc glorie.

Dar ai dreptate.Eu sunt antiSteaua pt ca nu ma multumesc doar cu rezultate bune impotriva echipelor mici.Eu vreau rezultate bune si impotriva echipelor mari.

Poate ca daca si turcii ar vrea asta, galata nu ar juca in Cupa UEFA.

bodrumdan_barkahan21.09.2008 23:33
Prietene bodrumdan

Dar ai dreptate.Eu sunt antiSteaua pt ca nu ma multumesc doar cu rezultate bune impotriva echipelor mici.Eu vreau rezultate bune si impotriva echipelor mari.

tu te aberezi de unul singur.si ataci orice ca sa gasesti defect undeva...daca nu castigi impotriva echipelor mici nu aduni punctele casa iei campionatul.eu te ınteleg ca un suporter al Stelei vrei sa bati si pe bayern si pe real si pe Milan.si pe toti.zici un rezultat bun inpotriva echipelor mari.uite una.neati batut si ati intrat in grupe.si eu zic sa ne lași pe noi ce gandim si unde jucam dece jucam.eu am mai spus asta.voi ati jucat mai bine ca noi și ati castigat.dar asta nu ınseamna ca noi suntem multumiti de rezultat ca jucam ın UEFA.daca ıntram ın grupe vroiam sa mergem pana ın sferturi.iar acuma vrem sa luam cupa la UEFA.ımposibil sau posibil nu conteaza.dar gandim sa mergem pana la sfarsit.dar fara exagerari ca tine...

metzzz22.09.2008 03:44

Bai Adriane , nimeni nu zice ca se multumeste cu putin , intotdeauna e loc de mai bine , dar tu esti negativ rau frate. MErgi si tu la Athos si da acolo 1000$ sa te descarci ! :bananadance: :bananadance: :bananadance:

cotnari222.09.2008 04:10

Eu spun asa: hai sa ne bucuram de victorie pentru ca pana la urma este o victorie faina, 4-0, destul de rar pentru noi in ultimele sezoane. Stiu ca echipa adversa a fost una din cele care doar trecerea lor prin Liga I este o performanta dar totusi este victorie. Haideti sa-l creditam pe domnul Lacatus cu mai multa incredere, desi de multe ori poate ca se pare ca nu ar face cele mai bune alegeri cu titularizarile sau cu sistemele de joc dar de cele mai multe ori rezultatul obtinut ne-a contrazis pe unii dintre noi. Haideti sa ne bucuram de fotbalul jucat de echipa si sa investim ceva mai multa incredere in antrenor pentru ca merita. Parerea mea este ca nu poti ajunge departe fara ceva sacrificii iar domnul Lacatus stie asta mai bine decat multi dintre noi.

FORZA Steaua!!!!

c.ronaldo1722.09.2008 04:26

Ne-au calarit asa de tare incat au pierdut cu 0-4. Echipa a jucat perfect, am dat un gol in startul meciului, apoi au last-o mai moale, venind si dupa oboseala din CL si stiind ca avem vineri meci la Cluj. Cu toate astea, am batut fara probleme, 4-0.

Acum se va zice ca avem o Steaua defensiva, "dom`le am marcat doar 8 goluri in ultimele 2 meciuri de campionat".

In fine, suporterii de rezultat probabil iar sunt nemultumiti.

Tupac Amaru22.09.2008 06:15

Mare echipa, mare antrenor, mari jucatori (vad ca a aparut iarasi Pardailan, deci sunt linistit, nu ma mai uit la meciuri).

Va doresc tuturor celor ce mai credeti aberatiile de mai sus sa va reveniti cat mai repede, ca nu cumva sa suferiti prea tare dupa ce ne vor cocosa Fiorentina, Bayern si Lyon.

MoWeed22.09.2008 06:29

Un meci pe care l-am dominat de la inceput pana la sfarsit.

Sigur ca se putea mai bine, insa sa nu uitam ca am avut si absenti, plus ca dupa cele 3 goluri din prima repriza(al 3-lea a fost anulat aiurea) am preferat sa ne menajam. Daca nici 4-0 nu ne multumeste atunci ce?

mountytoma22.09.2008 06:45

meci frumos, goluri multe, alte ocazii... sa multumim mediasului ca au venit sa joace FOTBAL, sunt o echipa frumoasa si daca toate echipele din Liga I ar juca astfel fotbalul Steaua ar fi campioana la pas.

despre ai nostri doar atat: ar trebui sa invete toti ceva din insistenta lui Banel la golul marcat (99% dintre jucatori nici nu mai priveau dupa mingea aia, el a fugit dupa ea si a bagat-o in plasa!, deci la chestii din astea simple Banel e bun), szekely sa revada faza golului lui kapetanos si sa inteleaga ca altruismul il poate impinge in echipa nationala mai repede decat solutiile individualiste, Dayro se pare ca trebuie jucat doar pentru preluare - sut, caci in alte faze nu prea reuseste mare lucru, p Marin ne arata ca ne trebuie neaparat o rezerva (la 35 ani oasele alea or fi tari, dar totusi...), zapata este de departe cel mai valoros jucator din Liga I, la kapetanos mi-a placut la nebunie felul cum s-a demarcat la golul lui si pasa pentru golul lui Semedo, Bogdan Stancu nu prea merge ca varf autentic dar are clasa atunci cand este concentrat ...

sa-i batem pe CFR mai rau ca pe gaz metan, sa vada aia care le e valoarea!

w3bmaster22.09.2008 06:47

Nu imi place dalasarea asta si lipsa de "concentrare" ar fi trebuit sa le dam de la 6 in sus + in aparare prea boemi da se pare ca asta e mehteana spatiului mioritic

Acu conteaza meciu cu bozgorii asta a trecut porma cu fiorentina lu drogat pe care vreau si sper sa ii batem

Forza Steaua

bodanelu22.09.2008 06:51

Dar iti aduc campionatul...

raducelbun22.09.2008 07:32

Pentru mine este clar ca echipa nu a ajuns la potential maxim. Ma refer aici la faptul ca nu are o circulatie buna a balonului si ca joaca foarte putin in terenul adversarului. Norocul nostru este ca pana acum am avut un program mai usor si ca aceste deficiente din jocul nostru nu au fost speculate de toti adversari. Sper si cred ca Lacatus isi va lua masurile necesare si va reusi sa aduca mai multa consistenta in joc. Sa dea Domnul ca pana in luna noiembrie jocul nostru sa se imbunatateasca ca altfel ...

P.s. Eu cred ca golul lui Moreno a fost corect anulat pentru ca in momentul in care Stancu a primit pasa, D. Moreno se afla in afara jocului iar in momentul in care a primit pasa acesta si-a reactivat pozitia de offside.

milovan djilas22.09.2008 07:36

Bracvo Steaua!

SuperstaR1822.09.2008 07:39

Baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Adrian frateeeeeeeeeeeeeeeeeee! Tu esti EMOO0ooo0oO? :judge:

Nu stii sa te bucuri la victoriile Stelei? Ia da un pic pe campionate.ro si uita-te la clasament sa vezi pe ce loc suntem (cel putin pana cand joaca Unirea). Ok, poate nici noi nu avem un joc perfect, dar uita-te cat de slab joaca si adversarii nostri din campionat. Nu mai trai cu iluzia Steaua86, suntem in anul 2008 si trebuie sa ne chinuim cate un pic cu orice adversar. In fotbalul modern nu mai exista echipe care sa atace 99% din meci si aiba posesie zdrobitoare.

Calmeaza-te si tu un pic, respira, bea un pahar cu apa si uita-te la meci cu placere.

Devii foarte antipatic sa stii. :death:

sabin130722.09.2008 07:47

In ultmii doi ani eram nemultumiti ca dupa un meci de CL ( de multe ori praf) o comiteam si in campionat. Acum batem cu 4-0 dupa un meci de CL si sunt voci nemultumite. Normal ca sunt lucruri de indreptat, de pus la punct (mereu sunt), dar devii penibil sa contesti cu atata vehementa.. Fratilor, voiati acum sa batem cu 16-0? Oricum, sunt convins ca si atunci s-ar fi gasit destule de carcotit..

@Tupac Amaru, de ce sa ne revenim? Lasa-ne sa ne bucuram un pic de acest 4-0. Ca ¨daca¨, ca ¨parca¨, mingea e rotunda, nici un meci nu seamana cu celalalt, gaz metan nu-i bayern si iarna nu-i ca vara. Plus ca ne-am dorit mai mult victoria.

bodanelu22.09.2008 08:15

@Somanescu, un articol? sau doar dupa infrangeri?

nu.. la voi nu se poate.. :)

Piece of Mind22.09.2008 08:24

Daca Lacatus va pune fotbalistii sa joace exclusiv pe posturile unde ar da cel mai bun randament (de pilda Szekely si Nicolita pe dreapta, Toja pe stanga, Dayro varf 2, etc), va fi bine, iar rezultatele pozitive il vor ajuta si maturiza din perspectiva antrenoratului.

Marius22.09.2008 08:24

@ bodanelu

Ironiile astea cred ca nici la grupa mica nu se mai fac...

Adrian22.09.2008 08:27

Meciurile cu echipele mici iti aduc campionatul?

De unde ati mai scos asta?

Sau ati inceput sa puneti botul la tot ce zice nea Gigi si cei ca el?

Astea sunt scuze la fel de penibile ca alea cu "nu mai exista echipe mici".

Fratilor, toate meciurile iti aduc campionatul.

Ia castiga tu tot cu echipele de sub locul 6 sa vezi daca iei campionatul.

Astea sunt povesti.

Steaua trebuie sa castige tot.

Gaz Metan e o echipa foarte slaba.Nu stiu de ce va entuziasmati atat.

Ar trebui sa va ingrijoreze faptul ca aia au avut ocazii si ca in multe momente au jucat la noi in teren.

Daca aveau atacanti mai de Doamne-ajuta, poate si marcau.

Pana acum, in campionat, am jucat cu o singura echipa mai ca lumea si am pierdut.

Voi nu va ganditi ca vine luna noiembrie?

Aia va fi o luna de foc pt noi.

Deja va si vedeti campioni desi etapa nu s-a terminat si nici nu stim daca la finalul ei vom fi pe primul loc.

Pe voi vad ca va multumeste 4-0 acasa cu echipa de pe locul 13.

Sper numai sa nu va supere meciurile cu echipele de mai sus din clasament.

P.S.

Nu am vrut sa zic nimic, ca sigur o sa fiu iar injurat dar, chiar nu deranjeaza pe nimeni faptul ca e al 2lea meci consecutiv in care pe teren apare echipa facuta de cioban?

Cu Bayern Toja a jucat mijlocas central pt ca asa a vrut ciobanasul.

Cu Gazul nu a mai jucat tot pt ca asa a vrut ciobanasul.

stelist24/2422.09.2008 08:40
Pe voi vad ca va multumeste 4-0 acasa cu echipa de pe locul 13.

Sper numai sa nu va supere meciurile cu echipele de mai sus din clasament.

P.S.

Nu am vrut sa zic nimic, ca sigur o sa fiu iar injurat dar, chiar nu deranjeaza pe nimeni faptul ca e al 2lea meci consecutiv in care pe teren apare echipa facuta de cioban?

Cu Bayern Toja a jucat mijlocas central pt ca asa a vrut ciobanasul.

Cu Gazul nu a mai jucat tot pt ca asa a vrut ciobanasul.

taca-ti fleanca si asculta:

1. meciurile cu echipele mici chiar aduc campionatul, ca sunt 3 puncte ca celelalte

2. ne multumeste 4-0, in etapa trecuta a fost 4-1 cu Farul, ma multumeste ca putem marca din actiune si plus la asta mai mult de 1 gol pe meci.... iti placea chinuitul 1-0 din turul trecut?

3. Din meciul cu Bayern sunt de acord, insa ce priveste meciul de aseara ... mai multi jucatori au fost menajati gen Arthuro,Szekely(care a revenit dupa accidentare insa care a jucat titular in CL)

ebonyc22.09.2008 08:40

Lacatus s-s declarat nemultumit la sfarsitul jocului su asta ii da dreptate lui Adrian. poate ca exagereaza si el un pic dar are o baza in ce spune. in ceea ce-l priveste pe arthuro ,lui ii lupseste un lucru esential atacantilor: CONCENTRAREA! dovada stau multele ocazii pe care l-e avut pana acum. in meciul cu bayern "vina" pentru bara nu a fost a portarului. nu se poate spune ca a aparat, ci "Rathuro" (sa glumim putin) n-a reusit s-o strecoare prin spatiul suficient de mare intre portar si bara. a dat pur si simplu in portar. tineti minte golul impotriva brasovului? cum avea toata poarta libera in stanga portarul si el a dat cu capul in mana lui Stelea? tineti minte preluarile lui magice la 2 metrii inapoi?? cu galata de exemplu? il injuram pe Nicolita ca n-are tehnica dar nici chiar asa. arthuro are tehnica de ce sa nu recunosc... dar din pacate sta la cutie si iese din cand in cand la iveala. Thereau in primul meci al lui la Steaua cu FC Arges, nu a reusit sa inscrie dar a facut niste faze de mare clasa, cand a dat mingea printre 2 aparatori de la Arges s-a intors si a trecut pe langa ei. Thereau era un atacant bine proportionat in ce constau calitatile: era si inalt cu un joc de cap multumitor, avea supertehnica, stia sa dribleze si avea un sut plasat nu foarte puternic dar indeajuns pentru a inscrie din careu. deci lasati-ma cu arthuro al vostru.

«123456»