FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gaz Metan Medias 4 - 0

«12346»
dax4721.09.2008 21:11

Meci usor, ca de pregatire. O Steaua`86 cred ca ar fi marcat minim 10 goluri in seara asta.

Am castigat usor, dar s-au vazut o gramada de neconcordante in jocul echipei. Multe pase aiurea, greseli la mijloc si in aparare, si pe alocuri lipsa totala de inspiratie la finalizari, etc

Sper sa castigam si meciurile care vin. :steagcruce:

Adrian21.09.2008 21:15
Putina dreptate, multe vorbe.

Mai putine vorbe, mai multe idei...Nu-nteleg de ce esti asa de suparat :) . Pan' la urma, Steaua a castigat cu 4-0, preferai un scenariu de gen ultimul meci din CL ?

Voi aveti habar cu cine am jucat?

Am jucat cu o echipa VARZA!

Ce se intampla daca jucam cu o echipa nu asa varza?

Ce s-ar fi intamplat daca jucam cu Otelul?Sau orice alta echipa de mijlocul clasamentului?

Orice alta echipa care nu ar fi avut fundasi asa de aiuriti si care nu ar fi venit la sinucidere?

Pai va spun eu ce s-ar fi intramplat.

Am fi pierdut puncte.

Vi se pare 4-0 cu Gazul asa de tare?

Am facut la greseli de te doare capul.

Uitati-va numai la meci iar si veti vedea de cate ori s-au aruncat aia peste noi si de cate ori ne-au bagat la noi in careu.

NE-AU CALARIT BAI!

PE Ghencea!!!

Inacceptabil!

Am zis de Dayro ca e cel mai bun si ca a fost cel mai bun.

Pai asa si e.

E printre putinii care se uita cand da pase.

Se uita unde da pasa si gandeste fiecare faza.

Spre deosebire de apucatii din jurul lui, ala gandeste!

E jucat mijlocas desi locul lui ar fi acolo unde a jucat Semedo azi, VARF!

Pe stanga, pe dreapta, pe stanga, pe dreapta.

O sa ajunga si Dayro un Banel Nicolita.

Voi considerati ca un jucator e bun doar daca da gol?

Atunci de ce l-ati pupat atat de mult pe Arthuro in fund?

Kapetanos i-a demonstrat lui Lacatus ca primul 11 nu e batut in cuie.

Ma bucur pt el.

Nu stiu daca are jucate 90 de minute la Steaua, dar deja are 2 goluri si un penalty scos.

Ma bucur si pt Tiago.Desi a pierdut cateva dueluri la mijloc si a fost foarte lipsit de concentrare in unele faze, a tras tare tot meciul.

A dat pase superbe!Verticalizari asa cum trebuie si pase lungi foarte precise.

A jucat cu mult tupeu si a rupt din adversar.Asa face un mijlocas central!(Asta pt cei care credeau ca nu era bine sa joace cu Bayern)

Ne bucuram ca meciurile din cupele europene vor da peste cap ritmul adversarilor si astia vor pierde puncte.

WRONG!

cefereul a umilit Farul acasa.

3-0 scurt!

La prima participare in cupe europene.

Noi cand am participat in CL in anii trecuti, pierdeam puncte in fiecare meci care urma unui meci de CL.

De ce?

De ce astia nu au pierdut?

Pt ca sunt seriosi!

Asta e toata treaba.

De aia m-am suparat.

Nu sunt seriosi azi, nu vor fi nici maine, nici poimaine si tot asa.

LARI21.09.2008 21:22

Eu nu cred ca ne-au calarit. Da, au avut ocazii, dar doar una singura mare, in minutul 81. Au mai avut si un sut, prin Eric, dupa driblingul ala stralucitor la marginea careului de 16 metri. Dar atat!

Sunt de acord ca multi au intrat la vrajeala pe teren. Dar daca tu consideri ca Mediasu' ne-a calarit, inseamna ca avem opinii diferite despre ce inseamna asta.

Pentru mine, calareala inseamna ce a facut Bayern cu noi in primele 20 de minute: dominare teritoriala clara, cel putin 4 ocazii mari.

Adrian21.09.2008 21:26

Daca a ajuns mediasu' sa ne bage pe noi cu curu-n poarta, e foarte grav!

Apararea noastra joaca foarte prost.

Sa nu uitam cate ocazii a avut si Farul acum o saptamana.

Abia astept sa reintre Radoi.

danimarcu21.09.2008 21:26

@Adriane -exagerezi,ca de fiecare data.

Si Clujul a jucat ca si noi,nu au fost cu nimic mai seriosi.Eu ma bucuram si daca bateam cu 1-0,gol din offside,pt ca imi aduc aminte de anii trecuti...

Am condus jocul de la un cap la altul,am avut sansa sa avem in fata un adevarat antrenor profesionist,care a inteles ca nu are viitor daca isi conduce echipa dupa modelul "autobazei" folosit cu brio de altii.Si cu asta-basta.Restul e can-can...

Adrian21.09.2008 21:30

4-0 acasa cu Mediasul e un rezultat de care te bucuri datorita diferentei de scor.

Dar atat.

Eu am vrut doar sa scot in evidenta ca se fac greseli.

Nu ne-au costat nimic pana acum.

Dar alte echipe, echipe mai serioase, le vor exploata la max.

Bayern, de ex, a exploatat la max aiureala si marcajul prost la fazele fixe(trebuie sa recunoasteam ca in acest sezon fazele fixe nu mai sunt asa punct tare al echipei.au devenit chiar punct slab.).

xray_rom21.09.2008 21:30
meci bun,o repetitie buna inainte de meciu cu franarii...mai multe lucruri sunt de remarcat printre care revenirea lui Nicolita cu gol,ce demonstreaza ca isi mentine forma de dinaintea accidentarii,confirmarea faptului ca Semedo este una dintre cele mai reusite achizitii a Stelei din ultimii 2 ani si inca un lucru...cel putin din punctul meu de vedere,Kapetanos este peste Arthuro chiar daca la inceputul sezonului parea ca nu are nicio sansa de a evolua intr-un 11 al Stelei si totusi,marcheaza al 2-lea sau gol si da o pasa de gol...ar trebui mizat mai mult pe el pentru ca pare sa-si fi intrat in forma si in momentul de fata il intrece pe Arthuro

Hai sa terminam cu shabloane de astea de 2 lei:" Cutare este peste Cutare". Arthuro este f tehnic si util. Este si va fii noul Thereau. Repet a-n-a oara. Thereau a marcat primul gol dupa aprox 5 luni!!!Arthuro e inca in pasa ghinionului! Pentru a face o apreciere avizata, numara cate bari a dat, cate situatii de gol si-a creat si cate a creat pt altii. Altfel, vorbesti sa te afli in treaba. Acum cateva zile l-am aparat pe Kapetanos, pe care dupa meciul cu Bayern unii l-au facut "zero barat", uitand ca a dat un gol si a scos un 11 m in 15 minute cu Farul.Trebuie sa avem rabdare. Important este ca Steaua are mai multi oameni care marcheaza si nu mai sta doar in Dica si Goian la faze fixe!:)

O echipa este puternica atunci cand aprox 50% din lot este capabil sa marcheze(si o si face!) din actiuni individuale, suturi de la distanta sau din faze fixe. Steaua se apropie de acest procent!

Inca nu imi place ca trateaza uneori superficial fazele decisive. Trebuie neaparat sa ne imbunatatim rata goluri/ocazii. O echipa tare nu iarta nici macar atunci cand joaca cu una de Liga a 3 a, pt ca are in refex concentrarea in fata portii si setea de goluri la orice ocazie!

O alta bila gri este si pt aparare. Prea a lasat magareatza la mana lui Zapata si a slabiciunilor in finalizare ale adversarilor. Nu pare a fi "de netrecut"!Daca gazarii erau mai hotarati, ne frigeau 1-2 goluri...nemeritat!

In rest, sa-i frigem pe CFR-isti:))

maye21.09.2008 21:32
Daca a ajuns mediasu' sa ne bage pe noi cu curu-n poarta, e foarte grav!

exagerezi...

sabin130721.09.2008 21:38
Ce se intampla daca

Adriane, cand scorul e 4-0 incepem cu ¨Ce se intampla daca¨. Nu stiu ce calareala ai vazut tu.

Greenyes a remarcat excelent, dupa parerea mea. Acum Goian si Ghionea trebuie sa arate ce fundasi sunt, cand nu se mai joaca ce se mai juca pana la Lacatus, aparari aglomerate, de 2 linii in sus, si cand nici Radoi nu e prin preajma. Steaua ramane in multe faze in pressing sus; in multe faze de aparare, inafara de inchizatori mijlocasii nu mai vin la 10 metri de fundasi. Astfel Goian si Ghionea trebuia sa faca fata si unui eventual dribling, unui 1-2 rapid, nu sa stea in 90% din situatii la dublaj. Daca ai o asezare ofensiva pe teren trebuie sa ai fundasi centrali rapizi si inteligenti. Sa speram ca Dorin si Sorin ne vor arata mai mult astea pe viitor.

Adrian21.09.2008 21:38
Hai sa terminam cu shabloane de astea de 2 lei:" Cutare este peste Cutare". Arthuro este f tehnic si util. Este si va fii noul Thereau. Repet a-n-a oara. Thereau a marcat primul gol dupa aprox 5 luni!!!

Prietene, fara suparare, nu stii fotbal.

Arthuro nu are cum sa fie noul Thereau pt ca sunt atacanti total diferiti.

Thereau statea tot timpul cu fata la poarta.

Ataca mereu poarta.Lovea mingea bine cu ambele picioare.

Avea explozie si sut bun.

Si pe langa asta avea si fantezie.De asta combina asa de bine cu jucatori ca Dica.

Arthuro e varza.

Sta tot timpul cu spatele la poarta.Nu pivoteaza aproape deloc.

Viteza...o fi lasat-o prin Spania.

Si ca sa stii si tu, Thereau nu a dat gol dupa 5 luni de cand a venit.

Pt ca nu a venit in luna mai a anului 2006.

A fost alaturi de Ov Petre ultimul transfer facut de Steaua cu o zi inainte de incheierea perioadei de transferuri(1 septembrie).

Daca nu ma insel, primul gol al lui Thereau la Steaua a fost in meciul cu Otelul.

La foarte scurt timp dupa ce a venit.

MALDINI21.09.2008 21:39

Virgile...ziceai ceva de arbitru tusier din Vaslui :)) Ala ne-a anulat golu?:D

Virgil21.09.2008 21:48

A1:Stanescu Florin (Bucuresti)

A2:Artene Mihai (Vaslui!)

Nu. A1 l-a anulat. Asistentul situat pe laterala terenului din fata tribunei a intaia.

redondo21.09.2008 21:51

Bravo Baieti,ati facut un meci bun. Incepe sa-mi placa acest Kapetanos,pare mai bun decat Arthuro

sabin130721.09.2008 21:55
Bravo Baieti,ati facut un meci bun. Incepe sa-mi placa acest Kapetanos,pare mai bun decat Arthuro

La golul de azi al lui Kapetanos mai mult s-ar pune ¨assist-ul¨ lui Szekely. Oricum, atat timp cat Kapetanos incrie eu nu am ce sa zic.

kosm1n21.09.2008 22:01

Una peste alta in doua etape am dat 8 goluri! De cand nu se mai intampla asta? Cred ca de pe vremea lui Protasov.....

ros-albastru4ever21.09.2008 22:02
Hai sa terminam cu shabloane de astea de 2 lei:" Cutare este peste Cutare". Arthuro este f tehnic si util. Este si va fii noul Thereau. Repet a-n-a oara. Thereau a marcat primul gol dupa aprox 5 luni!!!Arthuro e inca in pasa ghinionului! Pentru a face o apreciere avizata, numara cate bari a dat, cate situatii de gol si-a creat si cate a creat pt altii.

acum ce facem,numaram cate bari a avut fiecare?...pai daca era atacant bun,nu dadea bara,ci marca!...fotbalul se joaca pe goluri si nu pe cate bari a dat fiecare...si ar trebui sa te raportezi la timpul jucat de fiecare...Arthuro a evoluat mai tot timpu titular si a dat un gol si a ratat N ocazii printre care si un penalty,in timp ce Kapetanos a jucat cate 10-15 minute si a marcat 2 goluri + pasa de gol + penalty scos...si retine,titular nu a fost deci aici ar trebui sa te uiti,nu la cate ocazii a avut fiecare...daca era asa,inseamna ca trebuia si Kapetanos sa rateze mai mult decat Arthuro si sa dea 5 bari sa-l intreaca la capitolu asta pe Arthuro

kosm1n21.09.2008 22:04

Lacatus o sa fie Ferguson din Ghencea!

Hai sa terminam cu shabloane de astea de 2 lei:" Cutare este peste Cutare". Arthuro este f tehnic si util. Este si va fii noul Thereau. Repet a-n-a oara. Thereau a marcat primul gol dupa aprox 5 luni!!!Arthuro e inca in pasa ghinionului! Pentru a face o apreciere avizata, numara cate bari a dat, cate situatii de gol si-a creat si cate a creat pt altii.

acum ce facem,numaram cate bari a avut fiecare?...pai daca era atacant bun,nu dadea bara,ci marca!...fotbalul se joaca pe goluri si nu pe cate bari a dat fiecare...si ar trebui sa te raportezi la timpul jucat de fiecare...Arthuro a evoluat mai tot timpu titular si a dat un gol si a ratat N ocazii printre care si un penalty,in timp ce Kapetanos a jucat cate 10-15 minute si a marcat 2 goluri + pasa de gol + penalty scos...si retine,titular nu a fost deci aici ar trebui sa te uiti,nu la cate ocazii a avut fiecare...daca era asa,inseamna ca trebuia si Kapetanos sa rateze mai mult decat Arthuro si sa dea 5 bari sa-l intreaca la capitolu asta pe Arthuro

corect numai ca se spune "bare" nu "bari" ;))

ros-albastru4ever21.09.2008 22:08

mda,scuzele mele,e de la oboseala... :yawn:

bodrumdan_barkahan21.09.2008 22:16
Au jucat doar din experienta si si-au batut joc.

Ar trebui sa le fie un pic rusine jucatorilor.

Nu asa se face!

Multi dintre ei au intrat pe teren la misto.

Stancu e un jucator bun dar e un dobitoc!

A fost adus sa dea gol, nu sa dea calcaie sau pase au alte smecherii.

S-au vazut totusi astazi efectele bune ale concurentei.

Semedo,Banel si Kapetanos au facut meciul.

Semedo, cand a jucat ce a stiut(varf avand poarta in fata) a jucat perfect.

Apararea insa a jucat foarte prost.

De fapt, joaca tot mai prost.

Nu stiu ce se intampla cu ei.

Parca sunt tot mai nesiguri.

Nu am vazut atat de multe pase inapoi in toata viata mea.

Parca atacam la poarta noastra!

Pai avand in vedere ca in minutul 6 noi aveam deja 1-0 si ca Gazul era peste noi, de ce dracu' mai trebuia sa ii facem sa ne atace?

Dayro si Zapata au fost iarasi cei mai buni.Au fost singurii care nu au intrat pe teren la misto.

am vazut ca vorbesti de parca a pierdut echipa cu 4-0.echipa bate cu skor frumos si tot nemultumit te vad.defapt de cand sunt eu aici urmaresc si esti nemultumit.si spui ca face multe pase inapoi.fotbalul este un joc care se joaca ın toate partile terenului.poti sa joci și la portar.aia din aparare nu sunt din echipa Steaua?doar amatorii face numai pase inainte și nu foloseste toata partile terenului..Stancu zici ca face calcai.foarte bine ca face.asta ınseamna ca are ıncredere ın el și nu e fricos.o sa se faca si mai bun.felicit pe Steaua de skorul frumos.bafta ın continuare

maye21.09.2008 22:22
A1:Stanescu Florin (Bucuresti)

A2:Artene Mihai (Vaslui!)

Nu. A1 l-a anulat. Asistentul situat pe laterala terenului din fata tribunei a intaia.

asta din Vaslui ne`a oprit la alta faza...si nu era ofsaid...macar si`a scos de o bere dupa meci...

Adrian21.09.2008 22:22

Unii dintre noi nu se multumesc cu putin.

Asta e.

Steaua mea nu e o echipa mediocra!

p.s.

Si Galata a dat 4-1 sau la 0 la nu stiu cine si apoi a luat-o de la Steaua.

Un scor asa de mare nu inseamna neaparat ca echipa merge fara nici un defect.

MALDINI21.09.2008 22:26

Adrian va ajunge un mare antrenor :clap: . Acum se antreneaza jucand Football Manager pe PC

Adrian21.09.2008 22:27

mda...abia astept sa apara jocul nou, 2009le, sa am echipa care e acum la Steaua.

Sunt curios daca pot bate pe Gaz metan cu 4-0.

bodrumdan_barkahan21.09.2008 22:32
Unii dintre noi nu se multumesc cu putin.

Asta e.

Steaua mea nu e o echipa mediocra!

p.s.

Si Galata a dat 4-1 sau la 0 la nu stiu cine si apoi a luat-o de la Steaua.

Un scor asa de mare nu inseamna neaparat ca echipa merge fara nici un defect.

nici un meci nu seamana cu altul...nu poti sa compari niciodata ca la alisamiyen am batut pe denizlispor cu4-1 și dupa aia neati batut voi ın Ghencea.tu cred ca nu teai uitat la meciul ala cu ai noștrii...de exemplu azi ai noștrii au batut cu 4-1 ın deplasare.și eu sunt foarte multumit.daca da echipa 4 goluri asta ınseamna ca merge bıne lucrurile.fotbal nu e basket sa iasa rezultate cu mari scoruri.

mda...abia astept sa apara jocul nou, 2009le, sa am echipa care e acum la Steaua.

Sunt curios daca pot bate pe Gaz metan cu 4-0.

tu cati ani ai?

Adrian va ajunge un mare antrenor :clap: . Acum se antreneaza jucand Football Manager pe PC

+10.000 football manager ma :) hai ca era tare asta:)

xray_rom21.09.2008 22:32
Hai sa terminam cu shabloane de astea de 2 lei:" Cutare este peste Cutare". Arthuro este f tehnic si util. Este si va fii noul Thereau. Repet a-n-a oara. Thereau a marcat primul gol dupa aprox 5 luni!!!

Prietene, fara suparare, nu stii fotbal.

Arthuro nu are cum sa fie noul Thereau pt ca sunt atacanti total diferiti.

Thereau statea tot timpul cu fata la poarta.

Ataca mereu poarta.Lovea mingea bine cu ambele picioare.

Avea explozie si sut bun.

Si pe langa asta avea si fantezie.De asta combina asa de bine cu jucatori ca Dica.

Arthuro e varza.

Sta tot timpul cu spatele la poarta.Nu pivoteaza aproape deloc.

Viteza...o fi lasat-o prin Spania.

Si ca sa stii si tu, Thereau nu a dat gol dupa 5 luni de cand a venit.

Pt ca nu a venit in luna mai a anului 2006.

A fost alaturi de Ov Petre ultimul transfer facut de Steaua cu o zi inainte de incheierea perioadei de transferuri(1 septembrie).

Daca nu ma insel, primul gol al lui Thereau la Steaua a fost in meciul cu Otelul.

La foarte scurt timp dupa ce a venit.

1) Am vrut sa spun 5 etape. A venit in sept 2006 si a marcat abia prima data in etapa a 11 a (4-2 cu CFR). Meciul cu Otelul a in etata a 12 a. Ideea era ca a demarat greu, nu din prima!

Ce a zis atunci Il Soldatino:

"Thereau demonstreaza ca nu a ajuns degeaba la Steaua. Acesta va deveni in viitor acel golgheter de care are nevoie echipa campioana pentru ca modul in care intelege sa se bata pentru fiecare minge, plasamentul si devotamentul sau sunt argumente in acest sens. Important e sa avem rabdare si sa avem incredere in el"

Acelasi lucru l-am spus si eu despre arthuro si Kapetanos. Cel putin pana in iarana cu astia defilim...plus Pedriel. Asa ca orice alte doleante de super atacanti sunt utopice/irealizabile acum si cred ca si in viitor pana-n vara!

2) Cand am spus ca va fii noul Thereau m-am referit la tehnicitate, agilitate si la numarul de goluri si NU dupa pozitia fundului fata de poarta:))

Mai mult! Ce ai scris tu la Thereau ca facea exact, asta a facut si Arthoro:

- Loveste mingea bine cu ambele picioare (in meciul cu Bayern, bara cu stangul si sutul ala grozav, imediat dupa bara, cu dreptul).

- Are si explozie si sut f bun.

- Fantezie si combinatii cu Dayro &Co, ca pe Dica nu mai avea de unde sa-l ia.

Pana si papagalii aia de comentatori de la Pro TV i-au recunoscut calitatile...si nu au pretentii de fan Steaua ca tine!

Ceea ce am spus mai sus nu este o parere de cunoscator, sau nu, al fotbalului, ci ceea a vazut cu ochiul liber si un ... chior! Chiar acum m-am uitat pe fazele acelea citate, sa nu ma insel. Poate ai vazut meciul din ... povestite:))

Ca tu il consideri varza, e problema ta!:) ... Sa-l manaci sanatos!:) Din fericire, parerea ta( si nici a mea) nu conteaza, ci a antrenorului, indiferent cat de zmeu te dai in deslusirea tainelor fotbalului!

Te lasam in plata Domnului, daca nu ma calca pe sistem usurinta cu care arunci cu vorbe jignitoare, ca Curca-n lemne, la adresa unui jucator de la Steaua!

«12346»