FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gaz Metan Medias 4 - 0

«1236»
fcsteaua.ro21.09.2008 20:05

Partida din aceasta seara nu a starnit un interes deosebit, tribunele stadionului Steaua nefiind populate la maximum.

Si asta doar pentru ca Steaua a intalnit un adversar situtat pe undeva prin apropierea locurilor retrogradabile.

Cu toata acestea, spre cinstea ei, echipa din Medias a venit sa faca un joc deschis si in multe momente a reusit sa creeze faze frumoase si oarecare pericol pentru poarta Stelei.

Oaspetii au facut pressing in jumatatea noastra de teren si au jucat cu aparatorii in apropierea liniei de centru.

Steaua a combinat frumos si inca din minutul 6 a condus cu 1-0, dupa o combinatie in care Semedo a ramas singur cu portarul Stetca si l-a executat cu sange rece.

Dupa acest gol Steaua a jucat ceva mai relaxat si a permis mediesenilor sa combine si sa ameninte poarta lui Zapata.

Fara folos insa, cei care au marcat fiind stelistii. Golul a venit in minutul 30 si a fost opera lui Nicolita, care a preluat balonul, talonat fiind de Semeghin, si a sutat de la circa 11m, fara sansa pentru goalkeeper-ul mediesan. 2-0

Dayro Moreno s-a remarcat in minutul 34, cand a sutat cu efect in bara portii Gazului.

Repriza a doua ne ofera un joc placut ochiului, ambele echipe contribuind la acest spectacol. Nu lipsesc daruirea, ritmul ridicat si situatiile de poarta.

Gazul combina frumos si isi creaza faze de gol, care esueaza fie la marginea careului nostru de 16m, fie pe langa poarta, fie in bratele lui Zapata.

Steaua joaca la fel de frumos, isi creaza multe faze de gol, pe care le risipeste cu nonsalanta prin Semedo, Banel sau Stancu.

Pana in minutul 65, cand Kapetanos ii paseaza in adancime lui Semedo, care dintre doi fundasi adversi suteaza cu bolta peste Stetca iesit in intampinare si inscrie al doilea sau gol in acest meci si al treilea in doua etape consecutive. 3-0

Jocul curge in continuare intr-un ritm alert si ocaziile se succed pe rand la ambele porti. Se remarca in special Eric, Dudita si Dos Santos de la oaspeti si intregul atac al Stelei. La fazele de poarta.

Ultimul gol vine in ultimul minut de prelungiri si este marcat de Kapetanos cu capul, dupa o centrare precisa a lui Szekely. 4-0

Poate ca oaspetii ar fi meritat un gol pentru jocul bun prestat, pentru seriozitatea cu care au tratat meciul, dar apararea Stelei in frunte cu Zapata, nu le-a acordat nicio sansa.

Steaua a inceput cu: Zapata-Ogararu, Goian, Ghionea, Petre Marin - Tiago, Lovin - Nicolita, Dayro, Semedo - Stancu.

Au mai jucat: Kapetanos, Szekely si Golanski.

Cartonas galben: Ghionea

In minutul 68 P. Marin s-a accidentat si a fost inlocuit cu Golanski, iar in ultimele minute Semedo, care schiopata usor, a fost trimis la vestiar de Lacatus, pentru a nu risca o accidentare.

O partida care are darul sa readuca moralul in tabara Stelei dupa meciul din CL, cu doar 5 zile inainte de meciul de la Cluj cu CFR.

A arbitrat bine: Robert Dumitru (Brasov)

Virgil

vlad7521.09.2008 20:10
Ca s-o lãlãi și eu în curentul de gândire declanșat de Valeriu Argãsealã, aș putea spune cu certitudine cã Gaz Metan Mediaș nu este o echipã de Liga Campionilor...

@Ionut,

In fotbalul mare nu mai exista echipe mici. Nu stiu ce vrea sa insemne asta,ca suna ca dracu,dar e la moda printre cei implicati in fotbalul romanesc.Ai vazut si pe Feroe ,care ne-a pus mari probleme. Oricum,baietii si-au dorit victoria,mai mult ca prima de joc,evident....acesta a fost un pamflet.

Joc la discretia noastra. Ma bucur ca nu mai calcam pe langa cu echipele mici. Sper s-o facem si vinerea viitoare cu pispirii aia de la Cluj.

Daca ii va bate Steaua,nu vor muri de rusine ca-n zicalele lui Paszcany.Steaua nu-i Trabant!

LARI21.09.2008 20:17

Mi se pare ca scartzaie apararea. Daca Eric a reusit atatea driblinguri in fata fundasilor nostri, ma intreb ce-o sa fie cu Gilardino sau Mutu... Asta ca sa nu vorbim de Benzema sau Govou, care sunt si mai rapizi.

Adrian21.09.2008 20:17

Au jucat doar din experienta si si-au batut joc.

Ar trebui sa le fie un pic rusine jucatorilor.

Nu asa se face!

Multi dintre ei au intrat pe teren la misto.

Stancu e un jucator bun dar e un dobitoc!

A fost adus sa dea gol, nu sa dea calcaie sau pase au alte smecherii.

S-au vazut totusi astazi efectele bune ale concurentei.

Semedo,Banel si Kapetanos au facut meciul.

Semedo, cand a jucat ce a stiut(varf avand poarta in fata) a jucat perfect.

Apararea insa a jucat foarte prost.

De fapt, joaca tot mai prost.

Nu stiu ce se intampla cu ei.

Parca sunt tot mai nesiguri.

Nu am vazut atat de multe pase inapoi in toata viata mea.

Parca atacam la poarta noastra!

Pai avand in vedere ca in minutul 6 noi aveam deja 1-0 si ca Gazul era peste noi, de ce dracu' mai trebuia sa ii facem sa ne atace?

Dayro si Zapata au fost iarasi cei mai buni.Au fost singurii care nu au intrat pe teren la misto.

greenyes21.09.2008 20:24

Pentru super aparatorii nostri le prieste nmai "jocul tactic" prin care scopul nu este de a juca fotbal, adica de a marca mai multe goluri echipei adverse ci de a fi cat mai tactic, adica, toti mijlocasii sa se apere iar fundasii centrali s aiba ce dubla....halal fundasi....

Inafara de Radoi nu avem nici un fundas central de valoare care sa faca fata unui joc in care echipa noastra trebuie sa joace fotbal nu numai sa l distruga. In fiecare meci cand Steaua a incercat sa atace, adica sa nu joace cu enspe mijlocasi cu sarcini defensive, fundasii nostri centrali au avut probleme.

juby21.09.2008 20:28
Au jucat doar din experienta si si-au batut joc.

Ar trebui sa le fie un pic rusine jucatorilor.

Nu asa se face!

Multi dintre ei au intrat pe teren la misto.

Stancu e un jucator bun dar e un dobitoc!

A fost adus sa dea gol, nu sa dea calcaie sau pase au alte smecherii.

S-au vazut totusi astazi efectele bune ale concurentei.

Semedo,Banel si Kapetanos au facut meciul.

Semedo, cand a jucat ce a stiut(varf avand poarta in fata) a jucat perfect.

Apararea insa a jucat foarte prost.

De fapt, joaca tot mai prost.

Nu stiu ce se intampla cu ei.

Parca sunt tot mai nesiguri.

Nu am vazut atat de multe pase inapoi in toata viata mea.

Parca atacam la poarta noastra!

Pai avand in vedere ca in minutul 6 noi aveam deja 1-0 si ca Gazul era peste noi, de ce dracu' mai trebuia sa ii facem sa ne atace?

Dayro si Zapata au fost iarasi cei mai buni.Au fost singurii care nu au intrat pe teren la misto.

Putina dreptate, multe vorbe.

Mai putine vorbe, mai multe idei...Nu-nteleg de ce esti asa de suparat :) . Pan' la urma, Steaua a castigat cu 4-0, preferai un scenariu de gen ultimul meci din CL ?

ANTIgigi21.09.2008 20:31

Cu aceste cuvinte nu sunt de acord. Dimpotriva...Dayro a fost unul din cei mai slabi de pe teren. Sper sa nu aduci in discutie bara aceea. De acord, a fost deosebita. Dar nu s-a sincronizat cu niciunul dintre coechipieri. Adu-ti aminte faza cu Lovin plecand spre poarta, iar Dayro se afla in ofsaid si i-a luat mingea de la picior. Chiar daca nu a fost ofsaid la faza cand Stancu i-a pasat in fata portii goale, Moreno trebuia stea ceva mai in spatele lui Stancu, tocmai pentru a evita o pozitie la limita. Mai ales ca nu avea "dusmani" prin preajma. Nu s-a evidentiat absolut deloc. Zapata a avut doua suturi pe poarta la care s-a evidentiat. Si-a facut bine treaba.

catasteaua1721.09.2008 20:32

bv Semedo :steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic::bananadance:

LARI21.09.2008 20:36

Si mie mi s-a parut ca Dayro a jucat slab. E spectaculos in dese randuri, dar devine din ce in ce mai putin eficient, in opinia mea. E prea individualist, da drumul greu la minge si incearca mereu "covrigul", indiferent de pozitie sau de sansele de reusita.

MALDINI21.09.2008 20:42

Semedo a fost omul meciului :D

shack3r21.09.2008 20:43

Adrian,explica-mi si mie care e problema ta . Spune-mi si mie ce iti convine mai bine .

Sunt de acord cu tine doar in privinta benificitatii concurentei . Dayro a fost poate cel mai slab din echipa Stelei,nu i-a iesit nimic,cu exceptia sutului acela .

ssilviu_1921.09.2008 20:44

Un meci bun in general insa nu pot sa nu le dau peste nas celor care l-au cerut insistent pe Stancu dupa meciul cu Bayern.Ce realizari a avut "marele" Stancu,pe care il tot laudati atata,in meciurile cu Farul si cu Gaz Metan(de mentionat ca cele doua echipe se bat la retrogradare) in care a jucat cate 90 de minute.NIMIC!!!!!doar ca l-a ajutat pe Maxim sa si-o bage in poarta la meciul cu Farul.in rest doar momente in care a fost absolut penibil...din pacate pentru fanii lui Stancu trebuie sa mai mentionez inca ceva:Stancu e kiar mai slab decat Kapetanos la ora actuala care a marcat 2 goluri,a dat o pasa de gol si a obtinut un penalty desi a jucat doar cate 30 de min in fiecare meci....Deci,ar fii cazul sa mai terminati odata cu Stancu asta ca eu m-am convins cu el...

danimarcu21.09.2008 20:45
In minutul 65 insa, Kapetanos ii paseaza in adancime lui Semedo care dintre doi fundasi adversi suteaza sec in poarta lui Stetca, inscriind al doilea sau gol in acest meci si al treilea in doua etape consecutive. 3-0

Mie mi s-a parut ca a fost un lob perfect... :ce_oameni:

Tusierul ne-a mai anulat un gol perfect valabil a lui Dayro si au mai fost doua trei offside-uri prost semnalizate.

Am jucat exact cum trebuia,daca tinem cont ce probleme aveam dupa meciurile din LC.

Ma bucura revenirea lui Golanski.Ogararu ma dezamagit cu pasele inapoi,dar isi va intra in ritm peste doua-trei etape.Sper sa il vad centrand,cum o facea inainte.

Bravo baieti!Hai Steaua!

@ssilviu 19 -esti obsedat,cred.

Revino-ti,viata e plina de clipe placute.

O sa-ti traga Stancu multe "palme morale",stai tu linistit...

Ingerul din Ghencea21.09.2008 20:46

mdap...ne-am miscat binisor...punand la cap ambele reprizeam face jumate dintr-una in care sa jucat fotbal....ar trebui sa lucram mai mult sa numai ratam asa de mult...in rest Felicitari echipei care a jucat bine ... in afara de cateva exceptii ( Tiago care dupa mine e pulbere ... Lovin care nu stiu nu il vad cu pasele gandite ... Stancu care si ala e un ingramadit jumate si Dayro care nu stiu..nu a jucat la nivelul lui azi :ce_oameni: ) :innocent: . astea fiind zise Felicitari Steaua si la cat mai multe victorii ... :steag_sah_mic:

Virgil21.09.2008 20:50
In minutul 65 insa, Kapetanos ii paseaza in adancime lui Semedo care dintre doi fundasi adversi suteaza sec in poarta lui Stetca, inscriind al doilea sau gol in acest meci si al treilea in doua etape consecutive. 3-0

Mie mi s-a parut ca a fost un lob perfect... :ce_oameni:

In minutul 65 insa, Kapetanos ii paseaza in adancime lui Semedo care dintre doi fundasi adversi suteaza cu bolta peste Stetca :thumbsup: , iesit in intampinare, si inscrie al doilea sau gol in acest meci si al treilea in doua etape consecutive. 3-0

maye21.09.2008 20:50

exact cum anticipam..victorie la pas...gazu e echipa fara experienta...

Bv Steaua!!!...

bodanelu21.09.2008 20:50

astept criticile: Ca ala a jucat acolo, cand postul lui e in alta parte.. ca apararea a scartait.. etc.

PS: de unul am scapat, Marius. A avut tot meciul un steag in fata si nu prea a vazut mult din joc. Dar, parca-l vad ca-l downl de pe net si se uita la el :clap:

xray_rom21.09.2008 20:51

Virgile!

Ai gresit! Gaz Metan nu a fost nici inainaite si dupa pe un loc retrogradabil:P..:))... Acum este pe 13:),dar asta nu schimba cu nimic situatia...

Fear21.09.2008 20:51

vrem meciu pe tracker :offtopic:

Living_Dead_Stripper21.09.2008 20:51
Ca s-o lãlãi și eu în curentul de gândire declanșat de Valeriu Argãsealã, aș putea spune cu certitudine cã Gaz Metan Mediaș nu este o echipã de Liga Campionilor...

@Ionut,

In fotbalul mare nu mai exista echipe mici. Nu stiu ce vrea sa insemne asta,ca suna ca dracu,dar e la moda printre cei implicati in fotbalul romanesc.Ai vazut si pe Feroe ,care ne-a pus mari probleme. Oricum,baietii si-au dorit victoria,mai mult ca prima de joc,evident....acesta a fost un pamflet.

Joc la discretia noastra. Ma bucur ca nu mai calcam pe langa cu echipele mici. Sper s-o facem si vinerea viitoare cu pispirii aia de la Cluj.

Daca ii va bate Steaua,nu vor muri de rusine ca-n zicalele lui Paszcany.Steaua nu-i Trabant!

Sezonul asta pe mine ma intereseaza ce vom face in Liga, nu in campionatul asta jegos plin de nasi, fini, cumetri, mitici, borci, corpodeni, valize, etc.

Ai dreptate, nu mai sunt echipe mici, dar din pacate inca mai sunt prea multe echipe prea mari pentru noi...

xDaJACKALx21.09.2008 20:52

Are Kapetanos asta niste executii de ramai masca: Gol a la Henry la Constanta, acum pasa a la Ronaldinho.Are mai multe realizari in 2 meciuri decat are Arthuro ( cu culoarele lui cu tot) in 10 meciuri.

ros-albastru4ever21.09.2008 20:54

meci bun,o repetitie buna inainte de meciu cu franarii...mai multe lucruri sunt de remarcat printre care revenirea lui Nicolita cu gol,ce demonstreaza ca isi mentine forma de dinaintea accidentarii,confirmarea faptului ca Semedo este una dintre cele mai reusite achizitii a Stelei din ultimii 2 ani si inca un lucru...cel putin din punctul meu de vedere,Kapetanos este peste Arthuro chiar daca la inceputul sezonului parea ca nu are nicio sansa de a evolua intr-un 11 al Stelei si totusi,marcheaza al 2-lea sau gol si da o pasa de gol...ar trebui mizat mai mult pe el pentru ca pare sa-si fi intrat in forma si in momentul de fata il intrece pe Arthuro

Fear21.09.2008 20:57

ce frumos e clasementu cu Steaua in frunte fular-campionii

Virgil21.09.2008 20:58
Virgile!

Ai gresit! Gaz Metan nu a fost nici inainaite si dupa pe un loc retrogradabil:P..:))... Acum este pe 13:),dar asta nu schimba cu nimic situatia...

:)) In apropierea zonei retrogradabile. Am exagerat un pic pentru ca am ezitat sa ma uit pe clasament.

steaua_gloria21.09.2008 20:59

Inca n-am intrat in focuri , de acum incolo urmeaza meciurile grele si o sa ne vedem adevarata valoare.

«1236»