FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gaz Metan Medias 4 - 0

«13456»
Korado22.09.2008 14:07

Foarte frumos meciul mi-a placut dar sa recunoastem distractia pentu jucatori de abia acuma incepe! Forza Steauaaaaa :hai_steaua:

SebahSTEAUA22.09.2008 14:23

@xray_rom a zis-o cel mai bine :)) Adrian e animatoarea forumului..nu exista topicuri in care atotstiutorul sa nu isi spuna pretioasa lui parere. adriane, nu te pricepi pe cat de bine crezi. mai lasa managerul ala si daca tot esti obsedat, da fuga si baga niste cursuri pentru licenta pro. poate atunci o sa intelegi si tu cam cu ce se mananca fotbalul. am castigat detasat, cu o echipa slaba. care e problema? daca la 4-0 esti asa inversunat....e clar!

septi_eu22.09.2008 14:45

Adrian,

te apreciez mult pentru felul cum scrii si pentru viziunea pe care o ai asupra fotbalului, dar aici nu pot sa fiu deacord cu tine.

Pe vremuri acolo se decidea campionatul, in meciul direct, pentru ca mergeau cap la cap Steaua si dinamu, iar in meciul direct era batalia cea mare.

Acum s-a mai echilibrat campionatul, au venit diferiti burtosi cu bani furati si au investit in fotbal pentru notorietate si nu numai. Binenteles ca tot Steaua si dinamu sunt echipele de top in campionatul nostru (cu un plus mare pentru Steaua datorita spiritului militar), dar uite ca au aparut si un Urziceni, Vaslui, Cefere, Bragadiru, care s-au alaturat mailatilor si astfel formeaza echipele din "urna a doua" (daca imi permiti exprimarea) care pot sa se bata de la egal la egal cu Steaua si dinamu.

Si in plus echipele mici au invatat-o pe asta cu autobuzul in poarta, iar aceasta tactica, impreuna cu lipsa de concentrare a echipelor de top (considerand meciul dinainte castigat), se transforma in surprize neplacute pentru cei din urma.

Normal ca o victorie cu dinamu sau celelalte echipe ce se vor mari conteaza ENORM pentru orgoliu si binenteles puncte, dar punctele luate de la celelalte echipe sunt mai valoroase in economia campionatului pentru ca sunt mai multe, e simplu. Toata lumea vrea sa castigam tot, dar nu se poate, decat daca se investeste enorm si ajungem la nivelul echipelor de top din Anglia, astfel am matura cu toata Liga 1 (si nici atunci nu e sigur ca bati tot, pentru ca e posibil sa prinzi o zi proasta in care sa nu iti iese nimic nimic... se intampla, daca toata lumea ar castiga, cine ar mai pierde?)

E de apreciat victoria asta in special pentru ca e la o asa mare diferenta de goluri. Ca s-au mai facut greseli, asta e normal, cand ai 2-0, joci acasa si stii ca joci cu o echipa ce nu a batut in deplasare niciodata, mai mult nu a dat niciun gol... nu ai aceeasi concentrare ca intr-un meci cu dinamu.

Sigur trebuie criticate aceste greseli din lipsa de concentrare, dar sa nu uitam ca totusi am batut cu 4-0. Si apropos de 4-0 si Gaz Metan in deplasare, am vazut meciul Urziceni - Gazu iar urziceniul a dat goluri doar pe contraatac, Gazu jucand foarte bine, chiar dominandu-i minute bune pe jucatorii lui Dan Petrescu, iar acesta din urma si-a laudat la sfarsit jucatorii, mentionand si unele minusuri.

E inuman sa critici cand castigam la acest scor fara sa precizezi cu partile bune.

La faza cu Arthuro si Kapetanos, iar nu imi place cum pui problema. Din spusele comentatorilor TV Arthuro avea un gol la 4 peciuri in spania (si ii cred, pentru ca e treaba lor sa se documenteze corect) nu 4 goluri pe sezon, iar Kapetanos parca avea vreo 60-70 de minute jucate intr-un campionat pentru AEK. Asta e, s-a adaptat mai bine, i-au intrat unele goluri si a prins curaj.

Imi place de tine ca vrei mereu mai mult (sa jucam perfect), ceea ce e bine, dar cand fac ceva bine, mentioneaza si lucrurile bune, pentru ca altfel risti sa ajungi un bombanici mereu nemultumit de tot, care nu va fi bagat in seama de nimeni.

Noroc!

c.ronaldo1722.09.2008 14:50

@Adrian

Hai sa facem o scurta analiza a lucrurilor pe care le spui tu!

Spui mai devreme ca jocurile cu echipele mici nu iti aduc campionatul, si ca asta e o prostie. Pai de ce sa fie? Vin-o cu argumente cand spui asta, nu o zi doar de dragul de a mai posta ceva. Cineva ti-a explicat ca daca castigam cu toate echipele de sub locul 6 inclusiv, putem castiga campionatul, iar tu, de aici ai dedus ca pe noi nu ne intereseaza meciurile cu Dinamo, Rapid sau CFR Cluj. Gresit! Si noi, ca si tine, suntem stelisti, deci cum poti veni cu afirmatii gen ca nu ne intereseaza aceste meciuri, mai ales cel cu Dinamo.

Zici de Arthuro ca e varza si spui ca (,) Kapetanos si Stancu fac ceea ce trebuie sa faca un atacant, sa de-a goluri. Apoi, critici jocul Stelei, care din cate ti se pare ti-e, este unul foarte prost. Dar asa am putea spune si noi, cei pro-Lacatus, cum pe tine te intereseaza ca un atacant sa de-a goluri, pe noi ne intereseaza ca o echipa sa castige meciurile mici la scor, si meciurile grele cand e posibil. Dar eu iti spun, jocul Stelei este unul foarte bun, am inceput sa jucam in viteza si pe jos.

"Stancu e de 10 ori mai bun ca arthuro...dar ieri a fost prost!"

Comparatia asta e mult exagerata, si asta stii si tu. Brazilianul e si ghinionist. Daca ar fi inscris cu Galatasaray, Bayern si Arges din 11m, avea si el 4 goluri, dintre care doua cu super-echipe. Arthuro e un jucator mult mai util pentru jucatori gen Semedo, Nicolita sau Dayro, pentru ca le creeaza spatii foarte des. Am observat ca si Stancu a fost incercat aseara sa faca acelasi lucru ieri, si se pare ca i-a cam iesit, avand in vedere ca am inscris de 3 ori singur cu portarul, + golul 1 venit dupa pasa lui. Stancu nu a jucat chiar asa de prost precum sustii aseara, a dat pasa la primul gol + pasa pentru Dayro la golul anulat total eronat.

Steaua nu a jucat la misto ieri, a jucat ca o echipa mare. Am fortat in primele minute, pana am inscris primul gol, apoi am jucat fara ca echipa sa oboseasca, nu am fortat, si totusi ne-am creat foarte usor ocazii de gol. Incantator este usuritatea cu care echipa reuseste sa isi creeze pozitii bune de gol, pacat insa ca stam mai prost la finalizare.

Cu toate acestea, suntem ce-a mai ofensiva echipa Steaua din ultimii ani.

"Pe voi vad ca va multumeste 4-0 acasa cu echipa de pe locul 13."

Pe tine nu?

"e al 2lea meci consecutiv in care pe teren apare echipa facuta de cioban?"

Spune-mi te rog care ar fi primul 11 al tau in care ai zice "Da dom`le, acest prim 11 a fost facut de Lacatus".

PS: Iti place cum joaca pretenul tau, Jose Peseiro?

Iti aduc aminte ce spuneai in vara, cand vroiai ca Steaua sa aiba un antrenor precum portughezul? :)

PS2: Multa lume v-a spus voua (tu, Marius, Mihai samd) sa criticati doar cand echipa pierde, altfel puteti cadea in penibil. Se pare ca ceilalti au inteles, dar tu nu, batman batman . :|

dax4722.09.2008 16:04

Adica Kapetanos e mare atacant ? Era in careul mic, si s-a incurcat in minge, in loc de un simplu dribling si sut la poarta. Si nu era singura faza. Si la Constanta le-a cam dat in plopi. Noroc cu golul, ca ii spala ratarile si lufturile.

Nici cu arthuro nu mi-e rusine. Mare ratangiu si sparge blide e si ala.

Stancu nu e rau, dar e bun pe sfarsit de meci. Ca altfel se ameteste, ca titular.

Dayro nu stiu cu cine joaca, ca de multe ori parca joaca altceva decat echipa.

N-avem coeziune. De multe ori se gandeste prea individualist si se strica fazele.

Marele nostru atu este Zapata. Am avut meciuri usoare pana acum. Abia acum incepe distractia.

In campionat avem sanse sa facem fata, dar in C.L. n-avem nici o treaba. Bayern era de batut, si cred ca unele echipe romanesti i-ar fi batut in seara aia. Nu la modul cum i-au umilit cei de la Bremen, insa.

Puteti sa va certati si sa va criticati pana-n panzele albe. N-ajuta cu nimic echipa, sau situatia echipei. Ca am batut cu 4-0 o echipa de incepatori nu e nici un mare succes. Trebuia sa-i batem cu 10-0 daca eram super tari, si aia sa nu iasa din aparare. Dar, culmea, aia au avut faze in care au demonstrat ca Steaua n-are aparare, doar norocul nostru si Zapata pastrand tabela intacta.

Ce-o fi , o fi, oricat s-ar polemiza pe aici.

Numai bine !

stelist nebun22.09.2008 18:38

valeu ma..ce aveti..anu trecut va plangeati ca nu dam mai mult de 2 goluri pe meci si ca jucam aiurea..anu asta ca marcam destul de bine chiar daca jocu nu e stralucit tot nu sunteti multumiti..ia ziceti voi ce vreti cu adevarat..noi nu suntem Real Madrid!!!!..alte echipe fack show si in europa pentru ca au investity pe termen lung in echipa si ca antrenorul este lasat sa isi faca meseria!!...atat pot sa zic..bv Semedo pt acomodare...si 3 goluri in 2 meciuri e ceva!..mai ales ca este nou in echipa

Kreator22.09.2008 18:42

Bayer Munchen - Werder Bremen 2 - 5 !!!!!!!!!

Pe ALLIANZ ARENA!

Werder Bremen a condus cu 5 - 0, si la 0 - 0 a avut o bara, iar la 5 - 2 au ratat cu poarta goala!

Steaua Bucuresti a pierdut cu Bayern jucand ca o echipa umila in fata unei echipe mari.

Alte cluburi au alta mentalitate, si reusesc sa faca instructie cu echipe "mari".

Din pacate la Steaua, in ultimii ani, tendinta este de a pleca infranti inca de la cabine in fata "marilor" echipe.

Singura preocupare a "fotbalistilor" de la Steaua pare a fi obtinerea tricourilor adversarilor, sau plansul pe la usa vestiarului adversarilor pentru un tricou cu Ronaldo....

In rest infrangeri pe linie...

Deocamdata trebuie sa ne multumim cu victorii cu FC Arges sau cu Gaz Metan Medias.

Pentru asta trebuie sa ii multumim creditorului Clubului Steaua din acest moment.

Atat poate face acest club cu un creditor cu un portofel soios, datorita caruia sunt adusi in special jucatori care pot veni gratis sau pe bani putini.

Multumim Jiji becali pentru ca datorita tie, dupa Steaua - Bayern 0-1, ziare germane au tiparit titluri precum:

"Steaua, un nume care nu mai spune mare lucru in Europa ultimilor ani."

ThereauRistul22.09.2008 18:43

am vazut k sunt nijte baieti care il considera pe Dayro printre cei mai slabi de pe teren...oare daca marca golul ala de altfel valabil...tot cel mai slab era?? ma bucur k acest kapetenos imi da dreptate...sa mai avem un pik de rabdare,eu nu spun ca e super atacant dar nici arthuro nu e...si-n plus l-a devansat deja pe arthuro : 2 goluri,o pasa superba de gol pt Semedo,un penalty scos si mult mai putine minute jucate!

LARI22.09.2008 18:46

In opinia mea, Werder e echipa mare. Daca ma uit la rezultatele dar mai ales la meciurile pe care le-au facut in ultimii 2 ani in Champions League ma cam ia cu fiori.

Steaua nu mai e un nume mare in Europa dupa caderea comunismului. Suntem o echipa buna a Europei. Nu mare.

Dar sa stii ca ziarele din Germania au spus si ca Bayern a castigat in Ghencea cu noroc.

Usor-usor ne facem mari. Din pacate, ritmul este lent.

Verssace22.09.2008 19:01

meci greu .. :))

enjoy22.09.2008 19:10

@ Adrian ...Dayro unul din cei mai buni si... gandeste...

eu l-am vazut umbland ca un bezmetic pe tot terenul , fara nici o realizare excluzand sutul in bara! si in ultimul timp face mereu la fel, este individualist, chiar egoist, astept sa-si revina; pentru. mine e o dezamagire alternativa!

Raulredblue22.09.2008 20:06

nu are nimeni meciul?

zloty22.09.2008 20:11

eu l-am vazut umbland ca un bezmetic pe tot terenul , fara nici o realizare excluzand sutul in bara! si in ultimul timp face mereu la fel, este individualist, chiar egoist, astept sa-si revina; pentru. mine e o dezamagire alternativa!

pai cred ca joaca asea pentru ca nici el numai stie pe ce post joaca , avenit varf cu 16 goluri in 17 meciuri si acuma joaca ...........?? nimeni nu cred ca stie postul lui

ANTIgigi22.09.2008 20:43
@Adrian

Zici de Arthuro ca e varza si spui ca (,) Kapetanos si Stancu fac ceea ce trebuie sa faca un atacant, sa de-a goluri. Apoi, critici jocul Stelei, care din cate ti se pare ti-e, este unul foarte prost. Dar asa am putea spune si noi, cei pro-Lacatus, cum pe tine te intereseaza ca un atacant sa de-a goluri, pe noi ne intereseaza ca o echipa sa castige meciurile mici la scor, si meciurile grele cand e posibil. Dar eu iti spun, jocul Stelei este unul foarte bun, am inceput sa jucam in viteza si pe jos.

"Stancu e de 10 ori mai bun ca arthuro...dar ieri a fost prost!"

Comparatia asta e mult exagerata, si asta stii si tu. Brazilianul e si ghinionist. Daca ar fi inscris cu Galatasaray, Bayern si Arges din 11m, avea si el 4 goluri, dintre care doua cu super-echipe. Arthuro e un jucator mult mai util pentru jucatori gen Semedo, Nicolita sau Dayro, pentru ca le creeaza spatii foarte des. Am observat ca si Stancu a fost incercat aseara sa faca acelasi lucru ieri, si se pare ca i-a cam iesit, avand in vedere ca am inscris de 3 ori singur cu portarul, + golul 1 venit dupa pasa lui. Stancu nu a jucat chiar asa de prost precum sustii aseara, a dat pasa la primul gol + pasa pentru Dayro la golul anulat total eronat.

Steaua nu a jucat la misto ieri, a jucat ca o echipa mare. Am fortat in primele minute, pana am inscris primul gol, apoi am jucat fara ca echipa sa oboseasca, nu am fortat, si totusi ne-am creat foarte usor ocazii de gol. Incantator este usuritatea cu care echipa reuseste sa isi creeze pozitii bune de gol, pacat insa ca stam mai prost la finalizare.

Cu toate acestea, suntem ce-a mai ofensiva echipa Steaua din ultimii ani.

"Pe voi vad ca va multumeste 4-0 acasa cu echipa de pe locul 13."

Pe tine nu?

"e al 2lea meci consecutiv in care pe teren apare echipa facuta de cioban?"

Spune-mi te rog care ar fi primul 11 al tau in care ai zice "Da dom`le, acest prim 11 a fost facut de Lacatus".

PS2: Multa lume v-a spus voua (tu, Marius, Mihai samd) sa criticati doar cand echipa pierde, altfel puteti cadea in penibil. Se pare ca ceilalti au inteles, dar tu nu, batman batman . :|

Arthuro chiar e varza. Kapetanos momentan e peste brazilian. Nu mai vorbesc de Stancu. Nu exagera ca DACA si cu PARCA. Steaua nu l-a luat pe Arthuro sa rateze. Mai ales din penalty. Ala nu e jucator. Degeaba il aperi.

Nu te speria draga coleg.....sunt si altii care contesta anumite decizii. Nimeni nu se naste invatat. Retine acest aspect...

Marius22.09.2008 20:54

:)

Cat de amuzante pot fi unele posturi... Ronnie, tu chiar crezi ca il critic pe antrenor degeaba, ca sa ma aflu in treaba? Sau crezi ca imi plac mult injuriile pe care le primesc?

In fine, nu mai conteaza, dar unele posturi sunt chiar amuzante :)

RedStar22.09.2008 22:18

@Adrian Omule, lasa-te de comentat ca te faci de ras. intr-un sistem 4-4--1-1 varful de careu nu are sarcina sa dea goluri. El construieste spatii pentru mijlocasi si atacantul de viteza din spatele lui

SSK22.09.2008 22:37

Aseara, Stancu a fost poate cel mai slab de pe teren. Total neinspirat, total in contratimp, inclusiv dupa ce a intrat Kapetanos.

Cei mai buni - Semedo si Nicolita. Nicolita cred ca iarasi prinde o perioada ca returul din primavara lui 2006. Altfel nu-mi explic evolutiile lui.

Per total, multe faze de atac foarte frumoase, un fotbal placut, o aparare extrem de visatoare a Stelei si un numar 27 EXCELENT al ardelenilor. Lacatus mai are de lucrat, dar e important ca reusim sa castigam in campionat.

Cred ca urmatoarele 2 meciuri (Cluj si Fiorentina) isi pot pune amprenta pe tot acest sezon de toamna.

Piece of Mind23.09.2008 06:31
@Adrian Omule, lasa-te de comentat ca te faci de ras. intr-un sistem 4-4--1-1 varful de careu nu are sarcina sa dea goluri. El construieste spatii pentru mijlocasi si atacantul de viteza din spatele lui

Cred ca problema reala e ca acest sistem nu se poate implementa la Steaua, la jucatorii actuali.

L.E. Spania se zice ca ar fi evoluat la Euro in acelasi sistem, doar ca Torres e si un goleador prin excelenta...

Piece of Mind23.09.2008 06:36

Dayro umbla ca bezmeticul pe teren pentru ca nu este pus sa joace acolo unde ar trebui, adica varf 2. Daca ii ceri sa acopere benzile, sa vina in spate, in centru, l-ai aiurit si obosit complet. Ma uitam si la meciul cu Gazul, naviga undeva in banda stanga, in propriul teren, la inceput de meci... Nu degeaba au spus ziaristii columbieni, la momentul venirii lui la Steaua, ca cel mai bun randament il da ca atacant 2.

Din pacate, din varii motive, Lacatus si restul bancii tehnice par a fi prinsi in mrejele unui 4-1-4-1 lipsit de realism, dupa parerea mea.

bodanelu23.09.2008 06:56

Cred ca problema reala e ca acest sistem nu se poate implementa la Steaua, la jucatorii actuali.

L.E. Spania se zice ca ar fi evoluat la Euro in acelasi sistem, doar ca Torres e si un goleador prin excelenta...

e vorba de un 4-1-4-1, ce a jucat spania, nu un 4-4-1-1.

Si legat de ce zici tu in al doilea post, noi jucam un 4-2-3-1, acelasi sistem de anul trecut. ;)

Marius23.09.2008 07:00

Dar vai, asta se invata la cursurile Pro? Sunt socat, tot ce am invatat eu in zecile de ani (la propriu) de manager nu valoreaza nimic... of Doamne! Muream si nu stiam ca varful de careu nu are sarcina de marca. Asta fiind un paradox, deoarece pana si pivotul de la handbal are printre sarcini si inscrierea golurilor...

Sunt socat!

raducelbun23.09.2008 07:08

Nici nu stiu daca jucam acest 4-1-4-1 care si mie imi pare nepotrivit. Cred ca jucam 4-2-3-1. Oricum eu cred ca daca echipa va reusi sa joace mai mult in terenul adversarului, indiferent de sistem, vom avea parte de multe bucurii. Asa cum am mai spus cred si sper ca Lacatus va reusi sa imprime echipei un stil de joc care sa se apropie de ceea ce juca Steaua odata.

LARI23.09.2008 08:28

La noi nu merge 4-1-4-1 pentru ca nu avem mijlocasii excelenti ai Spaniei de la Euro: aia reuseau si sa deposedeze foarte bine, nici nu greseau pasele si, mai ales, pasele lor, uneori geniale, isi atingeau, in proportie foarte mare, tinta. Un alt aspect important, spaniolii jucau deosebit de compact si, mai ales, foarte bine organizati pe teren.

La noi, Ov. Petre si Lovin chiar daca au statistici ok in ceea ce priveste deposedarile, pasele lor sunt banale (atunci cand nu sunt gresite - Lovin i-a pus pe nemti de cel putin 4 ori pe contraatac), astfel ca presiunea pe careul advers e inexistenta.

Nici nu vreau sa stiu cate pase peste cel putin un adversar reusesc mijlocasii nostri.

Piece of Mind23.09.2008 10:39
Si legat de ce zici tu in al doilea post, noi jucam un 4-2-3-1, acelasi sistem de anul trecut. ;)

E posibil sa jucam asa, parca e sistemul brevetat de Milan ("pomul de Craciun", ceva in genul asta), insa eu consider ca am dat randament maxim in 4-4-2, si cu Protasov, si cu Oli.

Protasov23.09.2008 10:43

"Partida din aceasta seara nu a starnit un interes deosebit, tribunele stadionului Steaua nefiind populate la maximum.

Si asta doar pentru ca Steaua a intalnit un adversar situtat pe undeva prin apropierea locurilor retrogradabile"

Nu asta este motivul pt care oamenii nu vin la stadion. Cand mergi la stadion vrei sa vezi spectacol. Lui Lacatus ii mai trebuie un pic de timp. In momentul cand scorul asta de 3, 4 goluri diferenta, sau nu neaparat, insa cu multe goluri marcate va deveni obisnuinta, suporterii vor reveni acolo unde le e locul.

«13456»