FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Laca, noi cand atacam?

«123456»
andyro18.09.2008 14:05

@SSK, nu stiu daca puteam castiga meciul asta, sau daca le vom putea castiga pe celalalte. Tot ce imi doresc e sa vad niste jucatori care joaca pe posturile pe care dau randament, un 11 conturat de pe banca, nu din tribune, eventual o tactica si niste schimbari inspirate, si sa-i vad murind pe teren. Daca vom scoate si un egal/victorie din toata chestia asta, as fi cu atat mai fericit. Daca nu, as pleca de la stadion multumit, chiar daca am fi luat bataie cu 1, 2 sau 3 la 0.

mikutu18.09.2008 14:11
Mikutule.

Ca sa iti raspund la intrebari.

1.Daca Lacatus zice aia si becalii il da afara o sa isi puna pe toata lumea in cap, nu doar pe suporterii Stelei.

Si vin alegerile...

2.Nu stiu daca ar veni Protasov inapoi.Eu zic ca Liga Campionilor e totusi destul de atragatoare.

becali nu isi pune pe nimeni in cap Adriane. nu si-a pus in cap cand l-a ''umilit '' pe Hagi , dna-ul ii ''spurca'' la orice ora...si sti de ce? pentru ca traim in Romania! daca isi bate joc de Lacatus , nu se va deranja nimeni , sunt sigur! pentru ca am ajuns niste degenerati!

Protasov?..... omul e din alta dimensiune.... adu-ti aminte ce prestanta avea in meciuri , la marginea terenului....el nu e Marius ,sa inghita mojicii de la cioban doar pentru ca iubeste Steaua!

sabin130718.09.2008 14:19
Nu avem de fapt antrenor si nici conducatori.

Ca sa te gandesti daca ai antrenor trebuie sa te gandesti daca ai conducatori. Ca sa intri in sala de judecata a antrenorului trebuie sa treci prin sala de judecata a conducatorului. Cand in sala conducatorului s-a stabilit daca s-au implinit conditiile de baza pentru a se practica antrenoratul, intri mai departe in sala antrenorului si-l rastignesti.

Pacat ca n-am talentul lui LDS, ca as fi facut si eu versuri pe tema ¨Relatia conducator-antrenor in era becaliana¨. Ar putea fi un nou curent literar, sursa de inspiratie pentru tineretul proletar. Sper totusi ca o sa obosesc cu subiectul asta.

Lasa-ma sa raspund la intrebarea adresata lui Marius. Lacatus trebuie sa motiveze jucatorii. Numai ca etapa asta ar veni dupa etapa cu asezarea primului 11 in teren, asa cum stie el.

el nu e Marius ,sa inghita mojicii de la cioban doar pentru ca iubeste Steaua!

Adriane, la asta ma refeream si eu cand spuneam ca totul se rezuma la ¨De ce mai sta Lacatus pe banca la ora asta in conditiile de fata¨. Cred ca mikutu a exprimat mai bine ideea.

mikutu18.09.2008 14:27
Nu avem de fapt antrenor si nici conducatori.

Ca sa te gandesti daca ai antrenor trebuie sa te gandesti daca ai conducatori. Ca sa intri in sala de judecata a antrenorului trebuie sa treci prin sala de judecata a conducatorului. Cand in sala conducatorului s-a stabilit daca s-au implinit conditiile de baza pentru a se practica antrenoratul, intri mai departe in sala antrenorului si-l rastignesti.

Pacat ca n-am talentul lui LDS, ca as fi facut si eu versuri pe tema ¨Relatia conducator-antrenor in era becaliana¨. Ar putea fi un nou curent literar, sursa de inspiratie pentru tineretul proletar. Sper totusi ca o sa obosesc cu subiectul asta.

Lasa-ma sa raspund la intrebarea adresata lui Marius. Lacatus trebuie sa motiveze jucatorii. Numai ca etapa asta ar veni dupa etapa cu asezarea primului 11 in teren, asa cum stie el.

el nu e Marius ,sa inghita mojicii de la cioban doar pentru ca iubeste Steaua!

Adriane, la asta ma refeream si eu cand spuneam ca totul se rezuma la ¨De ce mai sta Lacatus pe banca la ora asta in conditiile de fata¨. Cred ca mikutu a exprimat mai bine ideea.

ce sa facem sabine , e greu sa acceptam ca un om , in speta Marius Lacatus ''poarta o cruce'' grea pentru noi! e greu sa vedem ca jocul Stelei a inceput sa aiba pase pe jos scurte , devieri constructive , si o constructie cat de cat inchegata . fata de ultimii ani de sistem : arunca fundasii mingea pe extreme , iar acestea centreaza in careu , chiar daca e , sau nu cineva acolo sa reia! o stereotipie marca Olaroiu!

jocul Stelei evolueaza, cu tot cu pliculetele venite de la becali!!!!!! da , recunosc ...este adevarat! Lacatus creeaza acest joc , facandu-se frate cu dracu. pune jucatori unde nu ar trebui si nu ar fi firesc .... schimba jucatori care nu dau randament dar sunt pe teren ca ii doreste ciobanul acolo 80 de minute...si totusi jocul Stelei creste!

avand in vedeer toate acestea.... cu atat mai mult ar trebui pretuit si sprijinit de catre noi acest om , simbol , care este Marius!

joseph18.09.2008 14:28
mi-e scarba de multi de pe aici. de fiecare data cand n-o sa mai gasesc puterea sa sustin Steaua o sa ma gandesc cat de mult va desconsider si poate chiar va urasc pe voi

Tu oricum esti un adevarat, in adevaratul sens al cuvantului adevarat. Adevarat nu?

nu e vorba in nici un caz de ceea ce crezi tu. nu ma dau nici adevarat si probabil nici nu sunt... dar nici nu despic firul in patru dupa fiecare meci si ma dau antrenor. iau meciul asa cum a fost, cu bune si cu rele... cu greseli, dar si cu ocazii... vad declaratiile de dupa meci ale multor nemti. si vad ca ei ne apreciaza mai mult decat ne apreciem noi insisi... sau ziaristii sau cvasi-ziaristii romani. tie probabil chestia asta nu iti ridica semne de intrebare, insa mie da. presa romana o dispretuiesc de mult, fiind avida de senzational si mereu pusa pe scandal(dupa cum spune si un cantec)... dar de la niste redactori pe site-ul suporterilor ma asteptam la mai mult. nu vreau laude pentru Lacatus. nici eu nu consider ca le merita pentru meciul de ieri... dar sa nu picam nici in ridicol. prezentati faptele asa cum au stat ele... nu cum va place voua sa le percepeti

si ca sa inchei cu o gluma: daca te-ai tine de jocuri de cuvinte si de ghicitori si n-ai mai scrie articole... si tu ai putea sa fii ca mine.

punkRipper8718.09.2008 14:31

Rensing pusese mana pe minge, era in zona de protectie a portarului, e fault! Punct.

Trebuie sa puna ambele maini pe minge si nu o singura mana si celalalt "punct de sprijin" daca imi permitetzi exprimarea asta, sa fie pamantul.Asa ca golul a fost valabil.Nu Lacatush este rau Stelei ci cobanul nu intzeleg de ce toata lumea se ia de el...Daca e vreunu care crede ca s-ar descurca mai bine sa spuna asa si apoi sa-l critice pe cel care a facut atatea pt culorile mult iubite.Stiu,o sa spunetzi ca a fost un jucator mare dar ca antrenor este mic...posibil dar ganditzi-va la un singur aspect si anume ca Stelei i-au lipsit aseara atat sufletul cat si creierul.Daca sufletul este Radoi creierul efectiv de ceva ani incoace nu il mai avem sub nicio forma!Cand oare o sa fim scutitzi de mijlocasi gen O.Petre si Lovin ?! CAND>?Ne trebe unu al dracu acolo sa le impleticeasca picioarele nu Toja care pt a da o pasa trebuie sa fac 3 piruete si tot prost o da!

In al doilea rand ma scuzatzi ca o spun dar tendntza lu Jiji e sa aduca ciurucuri si umpluturi(Toja Karpetanos si kiar si Arthuro)....Din fericire a adus un Szekely drespre care se poate spune ca isi merita numarul,un Stancu care are ce-i trebe, un Dayro cu potenzial dar cam atat....

Nu avem mijloc...s-a vazut si cu Galata s-a vazut si cu cainii cand ne-au ars pe ploaia aia si au trimis titlu la Cluj,s-a vazut si cu Rapid.....ma doare sa spun toate astea,nu le-ash recunoajte n viatza mea in fatza unor caini sau ciori dar....asta e tristul adevar.Mijlocu e 0...Singura sansa pe care o are este sa joace cu Radoi si Plesan care mai stiu si cu mngea dar deh...Petre,Lovin trebe neaparat sa joace...

Ciobane adu un vrajtor la mijloc,adu un creier echipei,adu un adevarat numar 10!

Steaua din 86 era o echipa completa,avea si creier(Boloni) avea si suflet(Stoica),intreaga linie de mijloc era tehnica!!! Exremele mancau pamantul iar atacantzii nu puteau fi deloc marcatzi....de aparare nici nu mai zic:un libero tehnic si elegant cu un plasament iesit din comun,un "tatic" de netrecut langa el,o banda dreapta cat godzila si un fundash stanga magic....

Vrei asta inapoi Jiji?ai 2 solutzii:1.centru de copii si juniori ca lumea,european! sau 2.Investitzii masive nu ciurucuri iesftine de afara(ca deh "merg si astia").!

Verssace18.09.2008 14:48

Dacã nu suntem acum alaturi de Lãcã , atunci cand vom fii ? doar la bine?

sabin130718.09.2008 14:49
un om , in speta Marius Lacatus ''poarta o cruce'' grea pentru noi! e greu sa vedem ca jocul Stelei a inceput sa aiba pase pe jos scurte , devieri constructive , si o constructie cat de cat inchegata . fata de ultimii ani de sistem : arunca fundasii mingea pe extreme , iar acestea centreaza in careu , chiar daca e , sau nu cineva acolo sa reia! o stereotipie marca Olaroiu!

jocul Stelei evolueaza, cu tot cu pliculetele venite de la becali!!!!!! da , recunosc ...este adevarat! Lacatus creeaza acest joc , facandu-se frate cu dracu. pune jucatori unde nu ar trebui si nu ar fi firesc .... schimba jucatori care nu dau randament dar sunt pe teren ca ii doreste ciobanul acolo 80 de minute...si totusi jocul Stelei creste!

avand in vedeer toate acestea.... cu atat mai mult ar trebui pretuit si sprijinit de catre noi acest om , simbol , care este Marius!

De acord.

choli18.09.2008 14:54

"De ce nu suntem o echipa mare? E simplu: o echipa mare stie sa puna presiune pe adversar, o echipa mare are mai mult macar o ocazie ca urmare a unei faze colective de posesie pe ATAC, o echipa mare intra la limita regulamentului, sa-I intimideze pe adversari. Noi nu facem nimic din toate astea! O echipa mare nu accepta ca adversarul sa aiba aproape 60% posesie in prima repriza, PE TERENUL NOSTRU!"

Suntem "mari" doar cu echipele de talia noastra(campionat, grupa 2,3,4 - champions). Nu te poti compara cu Bayern. Nici acum si nici alta data!

"O sa aud acum replicile: dar de cele doua bari, de golul anulat lui Stancu ce zici ma antistelistule? Pai zic asa: sutul lui Dayro Moreno a fost un sut slab, telefonat, dovada ca portarul Rensing a incercat sa respinga cu piciorul! Doar din cauza terenului ud, care l-a facut pe neamt sa alunece, a ajuns Lacatus sa numere barile! Nimic altceva!"

cred ca TV-ul tau avea "purici". De la fata locului si in reluare pe tabela am vazut altceva. Si anume: Dayro a sutat tare mingea cazand pe iarba uda in fata portarului a luat o viteza in plus. Neamtul nu a calculat bine viteza mingii si a respins in bara!

"A doua bara a venit nu ca urmare a unei faze prelungite de atac, a unei scheme de joc mult repetate la antrenamente, ci a faptului ca Dayro a tinut mingea intre picioare, cazut fiind si s-a rasucit, pasandu-i lui Arturo care a sutat decent. Asta e ghinion? Un sut telefonat si o pasa venita dupa o pirueta pe fund?"

Nu, a venit pe fondul presiunii noastre. Si nu conteaza cum a dat in minge, conteaza doar norocul nemtilor(este general, la toate cluburile si la nationala)

"Cat despre golul lui Stancu, exista o reluare care arata cum Rensing pusese mana pe minge, era in zona de protectie a portarului, e fault! Punct."

Acum esti si arbitru???!! De la antrenor, jucator, manager, patron ai ajuns sa fi si arbitru...JENANT!!!

"Dar voi, stelistii adevarati, cum explicati ca desi Van Buyten marcheaza la greu din fazele fixe, antrenorul nu a reusit sa-l blocheze? "

Din ce am vazut Ogararu a gresit ca sa pierdut pe drum...care e vina lui Laca???

"Cum explicate, voi, stelistii adevarati, ca nu mai marcam din fazele fixe(la Farul a fost autogol) , ba mai mult, am inceput sa luam? Aici nu se vede mana antrenorului?"

Toti jucatorii nemti aveau peste 1.85, cum dracu vrei sa marcheze?

"Sau mana antrenorului s-a vazut si cand a inceput cu Toja mijocas central?Cand pana acum a jucat NUMAI pe partea stanga!"

Si cu cine trebuia sa inceapa? Cu cine??? Ov. Petre abia sa refacut...si in plus pe benzi erau Semedo si szekeli care au o viteza mult mai mare decat toja!

"Stau si ma intreb: cum poti sa ai tupeu sa te numesti antrenor, cand ai cerut sa ai 30 de jucatori in lot si te plangi ca lipseste Radoi? Si acum se plange? Asta e Fiara de altadata?..."

Niciunul nu se compara cu Mirel...acum 2 zile era un articol ...11 de Radoi

"Cum poti sa te numesti antrenor, cand preferi sa titularizezi un jucator venit de doua saptamani la echipa, care n-are niciun fel de experienta europeana la cei 29 de ani ai sai, in loc sa incerci un super jucator, tanar, care e de trei ani in lot, care a jucat in cupele europene, a marcat goluri decisive ? Unde e curajul maestre?? Fiara, care fiara? Jucatorul a fost asa, antrenorul e o pisicuta obedienta..."

Dupa jocul de la constanta in care Semedo jucase f. bine.... iti este usor tie sa vb. ai bagat pe altcineva. de ce nu vb. inainte sa inceapa jocul cand vezi echipa?...

"Inca ceva: Steaua si CFR au jucat in acelasi system, 4-2-3-1. CFR a aratat vigoare, daruire, stiinta jocului, un excelent joc tactic. Cei mai buni de pe teren? Culio, Dubarbier si Trica. Culio si Dubarbier sunt mijlocasii perfecti pentru acest sistem: fac ambele faze, alearga si mai presus STIU SA SI DRIBLEZE, iar Trica joaca pur si simplu pe postul sau.Plus ca CFR a avut ATITUDINE de invingator, mereu apareau 6-7 jucatori pe faza de atac. La noi cati? Steaua are mijlocasi pentru orice sistem, numai pentru acesta nu! Singurul care poate juca asemeni lui Dubarbier sau Culio este Szekely,dar si el este bramburit cand pe dreapta cand pe stanga, iar singurul numar 10 este Toja( Dayro a fost si este atacant), care insa joaca ori pe stanga, ori mijlocas central foarte retras. Dar, ce stiu eu, sa-l lasam pe Mister sa vorbeasca :" Ne-a lipsit Nicolita"...Asa, zi-le tu Laca.."

Or fi jucat Steaua si CFR acelasi sistem..dar cum a jucat roma si cum a jucat bayern? roma a atacat in continuu pe cand bayern a cam stat la cutie. In plus nu mai compara roma cu bayern

ca nu are rost...pe roma a batut-o cine a vrut sezonul asta

"Inca ceva: Mai stiti cum era atunci cand ataca Steaua, in valuri din ce in ce mai rapide si ne bate inima tare si strigam Steaua, Steaua, Steaua, din ce in ce mai repede, parca sa ne pravalim peste adversari?Ieri de cate ori ne-a dat jocul echipei noastre ocazia asta ?..."

Steaua ataca pe cine putea, si aseara a atacat...in masura in care a putut

axl18.09.2008 14:56
sutul lui Dayro Moreno a fost un sut slab, telefonat, dovada ca portarul Rensing a incercat sa respinga cu piciorul!

Doamne, cata orbire si cata rea-vointa. Somanescule, nu-ti pasa dar ai scazut cacalau in ochii mei.

greenyes18.09.2008 15:10

"Inca ceva: Mai stiti cum era atunci cand ataca Steaua, in valuri din ce in ce mai rapide si ne bate inima tare si strigam Steaua, Steaua, Steaua, din ce in ce mai repede, parca sa ne pravalim peste adversari?Ieri de cate ori ne-a dat jocul echipei noastre ocazia asta ?... "

Ce frumos mai era...ce sentiment placut era sa i vezi pe adversari in corzi...iar noi asteptam doar momentul inevitabil al inscrierii golului sau golurilor.

Din pacate Mihai stilul acesta a fost omorat de primul antrenor antifotbal al Romaniei.....Victoras breton piturcel.......doar conduce nationala...de asta e primul...e in top.....

De la el a inceput moartea noastra ca echipa....

Laca daca o sa cada o sa cada de pe un cal mare si o sa l doara rau de tot...Pacat.

redblue7118.09.2008 15:17

Marius Lacatus jucatorul vs Marius Lacatus antrenorul...

Agresivitate si dorinta de victorie vs obedienta si frica de a pierde...

Clarviziunea jocului vs abrambureala nepriceputului...

Nu mai continui ca oricum nu are rost. Sunt prea dezamagit de tot, inclusiv de atitudinea suporterilor de pe stadion (plm, daca nu se canta si se incurajeaza echipa nici macar acum, atunci cand? INTERZICETI SEMINTELE IN INCINTA STADIONULUI, poate ca o sa fie mai bine...).

In rest, am in minte cat de simplu si logic parea jocul cu Protasov pe banca, in contextul in care omul ala nu avea nici 30% din ce jucatori are Steaua acum! Ma tot intreb, cum ar juca Steaua cu un antrenor de tip Oleg pe banca?!!!

Concluzie:inca mai stam un an pe bara, doar pentru ca Jiji face experimente cu pseudoantrenori, care nu au aratat nimic in domeniul asta dar care au o imagine extraordinara ca JUCATORI STELISTI (Hagi + Lacatus)!

P.S. Poate il descopera Jiji un bun fundas dreapta pe Toja si atunci Lacatus o sa zica ca lui i se pare ca Toja ar fi mult mai bun fundas.......

mirceaor18.09.2008 15:20
sutul lui Dayro Moreno a fost un sut slab, telefonat, dovada ca portarul Rensing a incercat sa respinga cu piciorul!

Doamne, cata orbire si cata rea-vointa. Somanescule, nu-ti pasa dar ai scazut cacalau in ochii mei.

Haha :)) da, corect, asta a fost chiar groasa, o observasem si eu.

Io zic ca deja stim cu totii care sunt contestatarii, mai mult sau mai putin vehementi, ai lui Laca de pe forumul asta, asa ca neadevarurile sau exagerarire voit facute pentru a-l pune pe antrenorul de acum intr-o lumina cat mai proasta nu tre' sa ne surprinda.

Scrieti fratilor, problema e ca suporterii Stelei sunt oameni inteligenti, care judeca singuri, si nu se iau dupa niste vorbe-n vant mincinoase aruncate de toti terchea-berchea.

sabin130718.09.2008 15:23
Marius Lacatus jucatorul vs Marius Lacatus antrenorul...

Agresivitate si dorinta de victorie vs obedienta si frica de a pierde...

Clarviziunea jocului vs abrambureala nepriceputului...

In rest, am in minte cat de simplu si logic parea jocul cu Protasov pe banca, in contextul in care omul ala nu avea nici 30% din ce jucatori are Steaua acum! Ma tot intreb, cum ar juca Steaua cu un antrenor de tip Oleg pe banca?!!!

Concluzie:inca mai stam un an pe bara, doar pentru ca Jiji face experimente cu pseudoantrenori, care nu au aratat nimic in domeniul asta dar care au o imagine extraordinara ca JUCATORI STELISTI (Hagi + Lacatus)!

P.S. Poate il descopera Jiji un bun fundas dreapta pe Toja si atunci Lacatus o sa zica ca lui i se pare ca Toja ar fi mult mai bun fundas.......

Cand ai timp si chef citeste articolul tot si chiar comentariile toate. S-ar putea sa gasesti raspunsuri la framantarile tale, sau macar sugestii. Unele s-ar putea sa fie adevarate si chiar replici la ce ai spus tu acum. Cred ca ai fi uimit ce mult s-ar largi orizontul tau.

CaTaLiNsm StElIsTu18.09.2008 15:29

Nu mai e nevoie de nici un comentariu...coincidenta sau nu gandim la fel d-le Somanescu.si din cate am observat nu numai pe problema aceasta!

Din pacate exista prea multi stelisti naivi printre noi...si pe de-o parte e de inteles....iubirea asta mare te face"orb" uneori,daca o lasi sa te copleseasca...Si asta as compara-o cu acele relatii in care domni in etate,dar cu conturi cu6zero-uri in euro,se amagesc ca consoartele lor,cu o generatie mai tinere,ii iubesc pt"maturitatea"lor.

redblue7118.09.2008 15:38

Nu am framantari ci sunt doar dezamagit! In rest nu prea inteleg ironia, dar poate pentru ca nu prea am mari orizonturi ca alti geniali de pe aici...

Daca m-am repetat cumva, sorry, nu am emis niciodata pretentia de a fi unic si original, insa vad ca esti pus pe replici acide total aiurea.

Mult noroc in viata si orizonturi cat mai largi!

sabin130718.09.2008 15:40
Nu mai e nevoie de nici un comentariu...coincidenta sau nu gandim la fel d-le Somanescu.si din cate am observat nu numai pe problema aceasta!

Din pacate exista prea multi stelisti naivi printre noi...si pe de-o parte e de inteles....iubirea asta mare te face"orb" uneori,daca o lasi sa te copleseasca...Si asta as compara-o cu acele relatii in care domni in etate,dar cu conturi cu6zero-uri in euro,se amagesc ca consoartele lor,cu o generatie mai tinere,ii iubesc pt"maturitatea"lor.

Ce intelegi prin stelist naiv?

Eu prin stelist naiv inteleg purtator de creier plafonat, lovit de experimentul becali (antrenorul, jucatorii, Meme, Argaseala, suporterii oricine altcineva e de vina pentru situatia la club numai becali nu) care ataca prin nevé omitand prima conditie necesara ca sa fie un antrenor pe banca Stelei: sa-l lasi sa fie antrenor. La unii acest lucru este agravat de dorinta de a etala un masculinism feroce si o tarie de caracter exagerat de tare (gen ¨Ce tare sunt. Cu toate ca sunt ultras nu ma las influentat de sentimente, sunt obiectiv si il pot improsca pe Lacatus, ca el este cancerul de la echipa acum, il impiedica pe becali sa-si indeplineasca visul¨).

@redblue71

Doar ca am preferat sa raspund asa, decat sa mai spun a 100000-a oara ce am mai spus si eu si cativa (corect, nu ma obliga nimeni sa raspund nimanui). Nu exista antrenor la Steaua cat timp becali va fi la echipa. Si de aceea orice acuza adusa antrenorului Stelei poate fi combatuta cu elementul-becali, intra in calcul mereu varianta. Cand spui pseudo-antrenor deja mi se pare ca ai pierdut de tot firul (posibil sa ma insel). Eu cel putin ma oftic ca nu pot sa judec daca Lacatus este antrenor sau nu, pentru ca totul e relativ in tema asta.

Sunt de multe ori revoltat (alta treaba nu mai am si eu) ca atatia oameni care imi par coerenti nu incearca sa-si puna problema si altfel. Nu zic ca e bine sau rau, dar numai aceeasi placa merge la nesfarsit (asta era treaba cu ¨orizonturile¨). De originalitate si alte alea nu cred ca e cazul, doar daca vorbim ce costum avea Lacatus aseara, cum ii statea cu el sau alte subiecte de genul.

Si mai insist de atatea ori pentru ca pana acum nu m-a facut nimeni sa-mi schimb parerea ca e absurd, lipsit de sens sa critici la sange un antrenor cand in problema intervine mereu becali. Cand o sa fie cazul o sa imi cer scuze ca m-am indoit de echidistanta si obiectivismul vostru (asta pretindeti cand spuneti ca ne face orbi iubirea pentru Steaua, si apoi Lacatus, nu?).

Multumesc, aceeasi urare si tie, iar daca te-ai simtit ofensat ¨imi cer scuze, tocmai spuneam pe alt topic ca nu am nimic cu nimeni.

dani p18.09.2008 16:07

Daca golul lui Stancu era valabil si mingea lui Arthuro intra in poarta in loc de bara, castigam cu 2-1. Atunci era bun Lacatus? Spune-ti voi astea care il contestati pe Lacatus, pe cine doriti in locul lui :ce_oameni: ?

jeles18.09.2008 16:14

nu am nimik cu tine , cel care a scris acest articol . vreau sa te felicit pentru ca ai deschis

acest subiect , in momentul asta chiar ar trebui sa vb desre antrenorul nostru ... vreau sa va rog

sa va imaginati ca sunteti antrenorul Stelei (asa cum deja va vedeti , si sunteti cei mai buni ,

cei mai priceputi ) , ok

acum , voi faceti echipa ... si vine Gigi si spune ... vreau asa , asa , si asa . (ce faceti ?)

ok . Lacatus nu este un mare antrenor , de acord . Daca era un mare antrenor era la inter, Milan

etc. Lacatus iubeste Steaua , si cred ca este cel mai potrivit antrenor pentru Steaua . De ce ?

pentru ca indiferent ce antrenor ar veni la Steaua , ce am spus mai sus s`ar intampla ...

Aseara nu am pierdut pe mana antrenorului asa cum TU vrei sa insinuezi , am pierdut pe mana patronului . Intelegeti odata pentru totdeauna , Lacatus face echipa iar Becali o corecteaza ,

asa s-a intamplat si aseara . Lacatus a vrut sa joace cu 2 inchizatori ( un lucru corect repet , atunci cand ai in fata un mijloc format din 5 jucatori adversi) iar Gigi a vrut toja la inchidere , lucru care a stricat toate relatiile de joc . Degeaba Lacatus invata trasee , si alte lucruri tactice , daca jucatorii nu sunt asezati cum trebuie in teren . Vedeti meciul in reluare si o sa`i vedeti

bezmetici , habar nu aveau ce joaca . Asta pentru ca toja se trezea in margine , Lovin ramanea

singur si era prins intre doi , Ogararu cauta sa intre in centru sa acopere spatiul liber ,lafel si Petre .

acum vreau sa stiu rezultatele , deci ? sunteti antrenorii Stelei si aveti meci , sa aud echipa ... hmmm ... aha , echipa este aia pe care o spunem oi pe forum inaintea meciurilor si totusi intra o alta echipa din cauza lui Lacatus , care gandeste altceva , ei bine Lacatus in jocul nostru este

Gigi .

va rog incetati cu astfel de articole la adresa antrenorului si intelegeti odata pentru totdeauna ,

pana nu`si ia Gigi licenta de antrenor , indiferent cine ar veni ca antrenor la Steaua , echipa o sa arate asa cum o vedem . Eu il prefer pe Laca in dauna unui alt antrenor , unei alte marionete daca vreti .

CaTaLiNsm StElIsTu18.09.2008 17:15

@Sabin 1307

Prin stelist naiv inteleg acei stelisti care se amagesc singuri ca Lacatus daca e simbolul Stelei si daca a facut atatea performante ca si jucator cum sa nu fie el si un bun antrenor.

Problema voastra a celor care il sustineti pe Laca e acea ca refuzati sa vedeti realitatea...nu puteti concepe ca o"fiara"precum(jucatorul)Lacatus acum e umilul lui Bekali,ca acest om vrea mai mult decat poate,incearca dar nu reuseste.Si acuma vin eu si te intreb pe tine,la modul pertinent,in care meci din "era Lacatus"ai vazut tu vreo combinatie tactica,vreo schema cu se spune,care exersata fiind la antrenamente sa aplicat in vreun meci si care a dus la o faza periculoasa.Pt cei care "au ochi"se vede clar ca baietii astia talentati joaca bine(atunci cand o fac)pt ca stiu sa o faca si nu ca urmare a unor idei tactice.O idee tactica se vede in meciurile consecutive,care au o anumita continuitate,in care vezi ca se insista pe ceva...dar la noi ce vezi?!un joc la intamplare si plin de greseli tocmai pt ca nu exista acea idee de joc bine conturata.

In fotbal e ca si in arhitectura...fiecare profesor are o anumita viziune,un anumit stil...un specialist cum se uita la un desen iti poate spune al care"scoli"faci parte;asa si la fotbal...uitandute la antrenorii mari observi un anumit stil,o anumita idee...la noi vezi doar haosul.

Nimeni nu se astepta de la Lacatus sa devina un Sir Alex Ferguson...Dar nici nu putem accepta ca Steaua sa arate ca si o echipa de salahori,care se zbat mereu sa faca ceva cu mingea aia in loc ca ea sa aiba dinainte niste trasee stabilite.

RaDoooI18.09.2008 18:44

daca intrau cele 2 bari + golul lui Stancu era validat acum Lacatus era cel mai mare antrenor din lume..

zloty18.09.2008 19:06
daca intrau cele 2 bari + golul lui Stancu era validat acum Lacatus era cel mai mare antrenor din lume..

nare cum sa fie ,au fost si meciuri in campionat cand din juma de ocazie am marcat 2 goluri si na murit nimeni in extaz .

Mai si zice fiara nu e miel e tot fiara ,da da sa io zici pasta lu " da Gigi acuma il bag acuma"

CreaTor18.09.2008 20:28

Prietene , atunci cand o sa investesti 300 de milioane in club ( nu numai in jucatorii , ci si in infrastructura ) atunci o sa calci pe ochi pe cine vrei , asta este am pierdut mergem mai departe , ce vrei acuma sa ne plangem de mila ca nu se poate mai mult ? Uitete la as roma , echipa care an de an trece de grupe , a batuto o nou venita in Liga tocmai la ei acasa , aia ce sa mai zica ? Asta e viata , daca tu nu ai vazut progres fata de alte meciuri , scuzama dar cred ca ai vizionat alte meciuri . Am tras la poarta , cat nu am tras in toate meciurile cu real,Lyon,arsenal, si golul marcat de nemti a venit pe o faza fixa . Dupa parerea mea dupa pauza sa vazut alt joc , mult mai bun , dar repet nu poti cu o echipa formata din 30 de milioane (nici aia ) sa bati un colos , o industrie de fotbal !! Sincer mereu scrii articole dastea despre cat de fustrant am pierdut meciul , dar nici o data nu scrii si tu un articol de incurajare , o chestie sa ne ligem ranile , nu trebuie sa punem si mai multa sare .

Un suporter adevarat Steaua !! fularsteaua2

alexblaja18.09.2008 20:30
Varzalaii aia de la zenit de care nu a auzit nimeni cum naiba de au ajuns in finala cupei UEFA si cum naiba de au castigat-o?

Si Steaua a fost la un pas de finala Cupei UEFA! Era antrenata insa de regretatul de unii Olaroiu!

leoc98018.09.2008 20:35

Ha! Pai si gusterii din tribune pe cine mai aclama la incalzire, la iesirea pe teren a echipelor, la pauza si la final!? 

Lacatus am impresia ca are grija mai mult cum sa stranga pumnii si sa bata cu ei in aer, decat cum sa-i aseze pe jucatori mai bine in teren. Vad ca echipa o cam face nea Jiji (M-a sunat Lacatus azi de dimineatza si mi-a spus ca si el s-a gandit sa joace cu Zapata libero si cu Radoi in poarta.)

Nici Hagi n-o fi mare antrenor, dar macar avea orgoliul sa piarda din prostia lui nu din ce cred altii.

«123456»