FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Laca, noi cand atacam?

«1456»
Marius19.09.2008 10:46
Ma intereseaza victoria CFR ului doar pentru ca mi-as dori sa batem si noi un nume greu macar asa conjunctural, intamplator, cu jocul haotic si cu goluri precedate de faulturi la portar.

Ei, si acum ajungem la intrebarea din titlu, nu? :)

Vezi cum se leaga toate?

sabin130719.09.2008 10:53
Ma intereseaza victoria CFR ului doar pentru ca mi-as dori sa batem si noi un nume greu macar asa conjunctural, intamplator, cu jocul haotic si cu goluri precedate de faulturi la portar.

Ei, si acum ajungem la intrebarea din titlu, nu? :)

Vezi cum se leaga toate?

Eu am alte raspunsuri pentru intrebarea de la titlu, cred ca stii si care, mi se pare ca toate se leaga de dansul:)

semnat ¨psihopatul anti-Gigi¨

lumeaeamea19.09.2008 11:19
@andy, Adrian, ceilalti

Comiteti o eroare de logica. Dati exemplu meciul Valencia, Betis, Kiev si intrebati de ce ne-am autodepasit atunci si acum nu. Pai simplu, daca am bate constant si pe Real si pe Bayern si pe Lyon am lua noi Liga, nu ei. Autodepasirea de-aia e autodepasire, ca intervine rar si in conditii exceptionale. Daca am juca in mod curent de un asemenea nivel incat sa batem "greii" din Liga, s-ar chema ca am ajuns la acelasi nivel cu ei, nu ca ne autodepasim!

Din pacate, cadeti intr-o capcana destul de perfida. Steaua este o echipa mare doar in sufletele noastre si atunci cand o comparam cu pleava de pe la noi. Sa sustii ca Steaua este o echipa mare in Europa si ca ii este la indemana sa bata echipe ca Bayern, Arsenal sau Lyon nu inseamna sa aperi spiritul aceste echipe, ci pur si simplu sa fii nerealist.

In general, din [...] nu iese bici.

Cred ca e cel mai lucid comentariu de pe acest topic

subscriu

bodanelu19.09.2008 11:50

@Piece, da avem lot de 30+, dar cati sunt pe lista UEFA? si care ar merita sa joace in locul lui Radoi? sau preferi sa-l scoatem pe Radoi de pe lista, sa bagam altul, sa nu se mai planga antrenorul?

AndyQ19.09.2008 13:12

@ SSK

Oare de cate ori ne-am ingrijorat, noi, suporterii Stelei, inaintea unui meci de UCL sau, hai, orice competitie decenta in care am participat, pentru faptul ca Steaua e o echipa mare doar in sufletele noastre? e pea multe ori, nu? Eu o fac inaintea oricarei partide in fata unui adversar de la decent in sus. Tremur in sinea mea ca jucatorii Stelei nu se ridica la asteptarile suporterilor care, voit sau nu, supraestimeaza aceasta echipa construita cu 20-25 milioane de euro.

Toti ne dorim sa batem si noi o echipa de asta... tare, cum ne-am dorit si ne-am bucurat cu Kiev, Valecia, Betis... Crede-ma ca si atunci exista frica asta legata de inchipuirea Țfortei SteleiȚ. Sunt convins ca orice suporter rational al Stelei e constient ca Bayern era o nuca greu de spart si s-a adeverit sa fie asa.

Ce sa mai vorbim ca Bayern nu a fortat, ei s-au solicitat atat cat le-a trebuit. Eram absolut convins inainte de meci ca o sa scoatem cel mult (cu cruci, rugaciuni si amulete legate de bocanci) un egal.

Pe mine nu m-a deranjat faptul ca am pierdut. A durut mai mult modul in care am pierdut, fara sa dam si noi... macar 20-30 de minute dovada de siguranta, posesie, daruire si ambitie. DARUIRE si AMBITIE! Ma enerveaza faptul ca le-am vazut la CFR (care a urmarit meciul cu Roma a vazut o echipa a CFR-ului peste Roma, la toate capitolele). Poate o sa manance bataie in toate meciurile ramase, dar au aratat ceea ce pot, indiferent ca Roma a prins sau nu o seara proasta.

Asta supara cel mai mult, intriga nu denodamantul. Ala il stiam inainte de meci, sau cel putin ma gandeam cu groaza la el. Pot fi acuzat de faptul ca nu sunt stelist adevaraciune pentru ca nu am sperat in victoria Stelei sau n-am crezut in echipa. In momentul in care cunosti neajunsurile iti ramane doar sa fi realist...

Nu sar la gatul bancii tehnice, pur si simplu ca orice stelist revoltat de evenimentele care s-au intamplat si satul de aceiasi partitura cu "lasa ca o sa fie bine, o sa isi intre antrenorul sau jucatorii in mana". Sunt satul de asteptarile astea, parca eterne, in care noi, suporterii, ne mancam unghiile, nervii si ce mai avem... din cauza iluziilor pe care le traim in fiecare zi. Si urmeaza deceptia...

Un lucru e clar: Lacatus nu o sa fie niciodata injurat sau batjocorit de tribune. E un simbol, e imaginea Stelei. Asta e motivul pentru care exista indulgenta din partea suporterilor si o sa fie la infinit, nu-ti pierzi rabdarea cu un simbol al Stelei, pur si simplu ajungi sa ramai dezamagit si sa mesteci in sinea ta tot ce se intampla. Trist...

c.ronaldo1719.09.2008 13:32
Ceea ce deranjeaza nu este neaparat prezenta lui Lacatus pe banca, ci eternele scuze si lipsa de orizont in ceea ce priveste organizarea jocului si daruirea fotbalistilor intr-o partida sa alta.

Si i-a spune-mi mi-e cate rusini am trait noi in era "antrenorului Lacatus" de gasim "eternele scuze"?

Am pierdut cumva vreun meci la mai mult de un gol de cand e Lacatus la echipa? (exceptie meciul cu Sevilla din Ghencea).

Daca campionatul trecut ar fi inceput in retur, Steaua Bucuresti era campioana Roaniei. Lacatus a facut poate cel mai bun parcurs al unei echipe in campionat dupa mult, mult timp (2 infrangeri, 1 egal, si restul victorii).

Ti se pare ca ne-am facut de ras in Europa de cand e Laca la echipa? Sa iti aduc aminte, Sevilla 2-1 Steaua, Arsenal 2-1 Steaua, Steaua 0-1 Bayern. Cu Arsenal, O.Petre a ratat o ocazie imensa finalul meciului, cu Bayern stim cu totii cat "noroc" am avut.

Cu Lacatus pe banca suntem pe locul 2 in acest moment in campionat, la 2 puncte de Unirea Urziceni.

Cu Lacatus pe banca am inceput sa castigam dupa ce am avut meci in Europa, lucru care nu s-a prea intamplat inainte.

Steaua joaca vizibil mai bine, pase pe jos, rapiditate in teren, bine dispunere pe gazon a jucatorilor. Dar evident acest lucru nu il poti vedea daca in min 2 al fiecarui meci spui "ce infect jucam!".

Oameni buni (si rai), am pierdut cu Bayern Munchen, una din cele mai bune echipe din Europa.

SSK19.09.2008 13:43

Fetisizati prea mult meciul lui CFR, pe cuvant. Sunt sigur ca toti vorbeau la fel despre noi acum 2 ani, cand cu victoria de la Kiev. Fara sa stie ca imediat dup-aia urma sa luam 7 goluri acasa de la Lyon si Real, prilej pentru toti sa ne critice azi.

Morala povestii: orice cosmar poate sa inceapa ca un vis frumos. Nu va grabiti cu CFR.

P.S. Ii astept pe toti userii din primele 2 etape sa ne povesteasca si acum cat de mare antrenor e Peseiro si ce treaba minunata face el la Rapid. Va rog, umpleti din nou paginile.

dr.adrian919.09.2008 13:59

returul l-am inceput cu o infrangere si am continuat cu oare cate victorii, voi atotstiitorillor?

turul acesta l-am inceput cu o infrangere si l-am continuat cum???

CL am inceput cu o infrangere si cum vom continua ????

sabin130719.09.2008 14:15

AndyQ, foarte buna obervatia ta, ai adunat intr-un post bucati din ideile cu care sunt de acord din discutiile de pe site. Pe unele si eu si alti useri le-a mai spus sub alta forma.

Totusi nu inteleg de ce aceasta revolta se indreapta in asa mare masura inspre antrenorul Lacatus. Inca o data, fac abstractie de simbol, glorie, jucator etc. Daca suntem absolut toti constienti si de acord ca nu se va putea antrena (normal macar, nu conditii de varf) cat timp acest becali va fi dictatorul de ce nu vedem ca Steaua nu joaca ce juca pana la Lacatus, ca din lotul asta net superior celor de pana acum nu poti scoate in cateva luni o echipa legata, cu relatii de joc perfecte? Si totusi Steaua nu joaca altceva de ce juca pana la antrenorul Lacatus? Chiar vi se pare acelasi lucru sau mai rau? Incepem sa jucam ofensiv, sau macar incercam. Nu asta vrem? Nu avem motive concrete si reci (rezultate, scoruri, bilant) sa credem ca se merge intr-o directie buna, atat cat poate fi ea de buna cu Becali Imperator?

Nici eu nu am putut inca sa inteleg de ce au intrat asa jucatorii pe teren si nu au murit cu ei de gat.

Nimic nu m-a surprins; m-am inspaimantat pe acest forum cu o zi inainte de meci cand am vazut o posibila echipa cu Toja la recuperare. Citind primul 11 al Bayern´ului imi reveneam din ganduri cu victorii rasunatoare pentru noi. Dar m-a socat si m-a dezgustat atitudinea jucatorilor, la asta nu ma asteptam. Dar cred ca si aici imperator ar putea avea partea lui de vina, poate una cam mare. De ce sa il premiezi pe jucator cand se califica a treia oara in CL la fel cum l-ai premiat si cand s-a calificat prima data. Prima data inteleg, a fost o noua deschidere de drum. Dar a treia oara daca iti propui mai mult decat prima data ii conditionezi prima dupa punctele pe care le face in grupa, si sigur ca va primi mai multi bani daca reuseste miraculoasa calificare. Asa mintea jucatorului va percepe altfel obiectivul. Nu spui la misto prin presa ca fiecare va incasa cate 2 milioane daca fac si dreg. Daca ii dai inainte, reflexul Pavlov al jucatorului de la noi ii va spune ca si-a indeplinit deja obiectivul intrand in grupa, si sigur nu va mai trage cum a tras cu Galata de exemplu. Daca erau 11 de Radoi si Ogararu poate varianta asta nu mai statea in picioare, dar asa....

Daca vrem sa plece antrenorul Lacatus ce vrem dupa acest antrenor? In ce mod s-ar accelera aceasta evolutie? (daca suntem de acord ca e un minim in sus). Ce garantie am avea noi ca (de exemplu) Dan Petrescu si-ar impune tactica si ca intr-un meci ca cel de miercuri imperator nu-i va face praf meciul c-un Toja la inchidere? Ce variante ar fi? Dar macar una as vrea sa vad de la cineva, eu unul nu stiu.

sabin130719.09.2008 14:28
returul l-am inceput cu o infrangere si am continuat cu oare cate victorii, voi atotstiitorillor?

turul acesta l-am inceput cu o infrangere si l-am continuat cum???

CL am inceput cu o infrangere si cum vom continua ????

Cu becali la timona.

Cum vom incepe si vom continua si alte tururi, retururi si Cl? Din cate se pare tot cu becali la timona.

ssinpadureacualune19.09.2008 18:01

Bravo mah un articol pe sentimentul meu.Putin cam dur, cand ma gandesc nu neaparat la neputinta lui ca antrenor, cat la lipsa demnitatii de a'i face fata ciobanului e ok.Sunt 2 variante...ori este antrenor prost, ori nu poate sa ii tina piept lui Gigi si practic ala ii face echipa.In ambele cazuri vina este a lui Lacatus.

Singura noastra speranta este, si o sa va vina sa radeti, ca Gigi sa invete cu timpul (mult timp) ca greseste bagandu-se la echipa si ca habar nu are fotbal.Pana atunci o sa avem aceleasi discutii.

grizzly20.09.2008 08:15

cand o sa inceapa lumea sa isi dea seama de ceea ce inseamna diferenta de valoare? ce sa faca Lacatus cu o legiune de jucatori de cateva sute de mii de euro bucata, contra unor jucatori care costa milioane? asta e ca si cum te-as pune pe tine, Somanescule, sa ma antrenezi pe mine un an si dupa aia sa ma duc sa ma bat in k1. daca mi-o iau in freza de la toti inseamna ca esti un antrenor praf? sau ca nu ai pe cine sa antrenezi?

fedora20.09.2008 10:32

Da mai, dar cine te pune:

- sa insisti in continuare cu o non-valoare ca Arthuro

- sa pui in aplicare toate biletelele din loja "gand la gand cu bucurie"

- sa reprofilezi jumatate de echipa doar de dragul de a-i baga in teren pe toti jucatorii

???

Mai grizzly, treaba cu diferenta de bani o invocati doar la infrangeri, dupa judecata ta ar fi trebuit sa ne-o luam grav chiar si de la Galatasaray sau, altfel, sa rupem in 14 pe Slavia care avea un buget de 5 milioane de euro pe an. Eu chiar cred ca o echipa mare incepe de la un antrenor si asta se vede cu ochiul liber: exemplul Rusia, exemplul Zenit, etc... Ca nu poate veni un antrenor mare cat timp e Becali la timona e foarte adevarat, dar asta e alta poveste.

Uite, am gasit o parere a lui Marcel Puscas pe aceasta tema: "Marcel Pușcaș afirmã cã jocul Stelei împotriva nemților de la Bayern, nu a fost rãu deloc, a fost cu mult mai bun decît în meciurile precedente, dar lipsesc detaliile decisive. El este nemulțumit de mentalitatea antrenorilor români care adapteazã jucãtorii la schemele de joc pe care se axeazã, și nu invers, în ideea cã jucãtorii sînt pregãtiți pe anumite posturi și nu fac fațã altor cerințe doar pentru a pune în teren schemele antrenorului. " Lasand la o parte comentariile malitioase la adresa lui Puscas, puteti desprinde ideea esentiala: tactica se face astfel incat sa maximizezi randamentul fiecarui jucator valoros pe care-l ai, nu incercand sa mulezi 10 jucatori valorosi (fiecare pe un anumit post) pe o dispunere tactica vazuta la TV. Asta e nemultumirea mea in ceea ce priveste jocul Stelei. In incercarea de a-i baga in teren in acelasi timp pe Dayro, Toja, Janos, Semedo, doar ultimul a jucat pe pozitia lui favorita, ceilalti plutind in deriva pe posturi unde nu dau tot ce au mai bun.

grizzly20.09.2008 15:10
Uite, am gasit o parere a lui Marcel Puscas pe aceasta tema: "Marcel Pușcaș afirmã cã jocul Stelei împotriva nemților de la Bayern, nu a fost rãu deloc, a fost cu mult mai bun decît în meciurile precedente, dar lipsesc detaliile decisive. El este nemulțumit de mentalitatea antrenorilor români care adapteazã jucãtorii la schemele de joc pe care se axeazã, și nu invers, în ideea cã jucãtorii sînt pregãtiți pe anumite posturi și nu fac fațã altor cerințe doar pentru a pune în teren schemele antrenorului. "

nu am afirmat niciodata ca Lacatus ar fi cel mai bun antrenor din lume, sau ca alt antrenor nu ar putea obtine rezultate mai bune cu echipa curenta. doar ca mor cand vad antrenori de fotoliu care nu au jucat fotbal in viata lor si nu stiu ce presupune o echipa si un meci, isi permit sa catalogheze in fel si chip diferiti oameni doar pentru ca nu fac ceea ce ar dori ei.

fedora20.09.2008 15:13

Eu cred ca avem tot dreptul sa ne punem niste intrebari de bun simt, mai ales cand stim si noi situatia de la echipa si pretentiile patronului de a fi si antrenor din loja.

In alta ordine de idei, Bayern - Werder 1-5, acelasi Werder care nu a fost in stare sa bata Famagusta la Bremen, acelasi Bayern caruia noi nu am fost in stare sa-i inscriem un singur gol.

grizzly22.09.2008 13:25
Eu cred ca avem tot dreptul sa ne punem niste intrebari de bun simt, mai ales cand stim si noi situatia de la echipa si pretentiile patronului de a fi si antrenor din loja.

In alta ordine de idei, Bayern - Werder 1-5, acelasi Werder care nu a fost in stare sa bata Famagusta la Bremen, acelasi Bayern caruia noi nu am fost in stare sa-i inscriem un singur gol.

o intrebare de bun simt. cat costa diego si cat echipa noastra? si a fost 2-5.

Protasov23.09.2008 10:53

Nici nu stiu de ce mai comentez astfel de prostii. Determinare a existat. Presiunea s-a materializat de abia in repriza a doua cand au terminat nemtii benzina. Pai cum sa pui presiune pe o echipa care are jucatori toti 2 pe 2 atat timp cat tu joci cu pitici: Semedo, Stancu, Moreno pana si Ov Petre parea a fi un junior pierdut pe teren. Eu cred sincer ca cei care scriu astfel de chestii cunosc realitatea. Motivele pt care fac acest lucru, inca imi scapa desi simt acolo sub tejgea ceva urat mirositor.

neli24.09.2008 09:26

am inceput cu o infrangere si continuam cu victorii ! Forza Steaua !

enjoy24.09.2008 19:49

eu cred ca s-a uitat meciul Steaua-3=AS Roma-1; deci 2-1 la ei acasa! bravo antistelistule!

«1456»