FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Laca, noi cand atacam?

«13456»
marrioangel18.09.2008 21:30
Varzalaii aia de la zenit de care nu a auzit nimeni cum naiba de au ajuns in finala cupei UEFA si cum naiba de au castigat-o?

Si Steaua a fost la un pas de finala Cupei UEFA! Era antrenata insa de regretatul de unii Olaroiu!

aia de la zenit sunt patronati de gazprom..asa ca nu le mai zice tu varzalari..cu banii pe care ii au..real si man sunt copii mici pe langa ei...ca un fapt divers..gazprom are un cap social de aproape 1000 miliarde euro;)

marrioangel18.09.2008 21:34
"De ce nu suntem o echipa mare? E simplu: o echipa mare stie sa puna presiune pe adversar, o echipa mare are mai mult macar o ocazie ca urmare a unei faze colective de posesie pe ATAC, o echipa mare intra la limita regulamentului, sa-I intimideze pe adversari. Noi nu facem nimic din toate astea! O echipa mare nu accepta ca adversarul sa aiba aproape 60% posesie in prima repriza, PE TERENUL NOSTRU!"

Suntem "mari" doar cu echipele de talia noastra(campionat, grupa 2,3,4 - champions). Nu te poti compara cu Bayern. Nici acum si nici alta data!

"O sa aud acum replicile: dar de cele doua bari, de golul anulat lui Stancu ce zici ma antistelistule? Pai zic asa: sutul lui Dayro Moreno a fost un sut slab, telefonat, dovada ca portarul Rensing a incercat sa respinga cu piciorul! Doar din cauza terenului ud, care l-a facut pe neamt sa alunece, a ajuns Lacatus sa numere barile! Nimic altceva!"

cred ca TV-ul tau avea "purici". De la fata locului si in reluare pe tabela am vazut altceva. Si anume: Dayro a sutat tare mingea cazand pe iarba uda in fata portarului a luat o viteza in plus. Neamtul nu a calculat bine viteza mingii si a respins in bara!

"A doua bara a venit nu ca urmare a unei faze prelungite de atac, a unei scheme de joc mult repetate la antrenamente, ci a faptului ca Dayro a tinut mingea intre picioare, cazut fiind si s-a rasucit, pasandu-i lui Arturo care a sutat decent. Asta e ghinion? Un sut telefonat si o pasa venita dupa o pirueta pe fund?"

Nu, a venit pe fondul presiunii noastre. Si nu conteaza cum a dat in minge, conteaza doar norocul nemtilor(este general, la toate cluburile si la nationala)

"Cat despre golul lui Stancu, exista o reluare care arata cum Rensing pusese mana pe minge, era in zona de protectie a portarului, e fault! Punct."

Acum esti si arbitru???!! De la antrenor, jucator, manager, patron ai ajuns sa fi si arbitru...JENANT!!!

"Dar voi, stelistii adevarati, cum explicati ca desi Van Buyten marcheaza la greu din fazele fixe, antrenorul nu a reusit sa-l blocheze? "

Din ce am vazut Ogararu a gresit ca sa pierdut pe drum...care e vina lui Laca???

"Cum explicate, voi, stelistii adevarati, ca nu mai marcam din fazele fixe(la Farul a fost autogol) , ba mai mult, am inceput sa luam? Aici nu se vede mana antrenorului?"

Toti jucatorii nemti aveau peste 1.85, cum dracu vrei sa marcheze?

"Sau mana antrenorului s-a vazut si cand a inceput cu Toja mijocas central?Cand pana acum a jucat NUMAI pe partea stanga!"

Si cu cine trebuia sa inceapa? Cu cine??? Ov. Petre abia sa refacut...si in plus pe benzi erau Semedo si szekeli care au o viteza mult mai mare decat toja!

"Stau si ma intreb: cum poti sa ai tupeu sa te numesti antrenor, cand ai cerut sa ai 30 de jucatori in lot si te plangi ca lipseste Radoi? Si acum se plange? Asta e Fiara de altadata?..."

Niciunul nu se compara cu Mirel...acum 2 zile era un articol ...11 de Radoi

"Cum poti sa te numesti antrenor, cand preferi sa titularizezi un jucator venit de doua saptamani la echipa, care n-are niciun fel de experienta europeana la cei 29 de ani ai sai, in loc sa incerci un super jucator, tanar, care e de trei ani in lot, care a jucat in cupele europene, a marcat goluri decisive ? Unde e curajul maestre?? Fiara, care fiara? Jucatorul a fost asa, antrenorul e o pisicuta obedienta..."

Dupa jocul de la constanta in care Semedo jucase f. bine.... iti este usor tie sa vb. ai bagat pe altcineva. de ce nu vb. inainte sa inceapa jocul cand vezi echipa?...

"Inca ceva: Steaua si CFR au jucat in acelasi system, 4-2-3-1. CFR a aratat vigoare, daruire, stiinta jocului, un excelent joc tactic. Cei mai buni de pe teren? Culio, Dubarbier si Trica. Culio si Dubarbier sunt mijlocasii perfecti pentru acest sistem: fac ambele faze, alearga si mai presus STIU SA SI DRIBLEZE, iar Trica joaca pur si simplu pe postul sau.Plus ca CFR a avut ATITUDINE de invingator, mereu apareau 6-7 jucatori pe faza de atac. La noi cati? Steaua are mijlocasi pentru orice sistem, numai pentru acesta nu! Singurul care poate juca asemeni lui Dubarbier sau Culio este Szekely,dar si el este bramburit cand pe dreapta cand pe stanga, iar singurul numar 10 este Toja( Dayro a fost si este atacant), care insa joaca ori pe stanga, ori mijlocas central foarte retras. Dar, ce stiu eu, sa-l lasam pe Mister sa vorbeasca :" Ne-a lipsit Nicolita"...Asa, zi-le tu Laca.."

Or fi jucat Steaua si CFR acelasi sistem..dar cum a jucat roma si cum a jucat bayern? roma a atacat in continuu pe cand bayern a cam stat la cutie. In plus nu mai compara roma cu bayern

ca nu are rost...pe roma a batut-o cine a vrut sezonul asta

"Inca ceva: Mai stiti cum era atunci cand ataca Steaua, in valuri din ce in ce mai rapide si ne bate inima tare si strigam Steaua, Steaua, Steaua, din ce in ce mai repede, parca sa ne pravalim peste adversari?Ieri de cate ori ne-a dat jocul echipei noastre ocazia asta ?..."

Steaua ataca pe cine putea, si aseara a atacat...in masura in care a putut

ganditi si din pct asta de vedere...Lacatus face parte din cea categ de antrenori romani care insista in a pune jucatorii sa joace pe alte posturi decat pe cele pe care dau randament maxim..el in frunte cu Piturca sunt cei mai "buni"

john_8618.09.2008 21:37

am mai citit si alte articole ale altor redactori in care era criticat antrenorul Lacatus, dar nici unul parca nu a fost atat de inversunat (ex - il soldatino). tind sa cred ca tu ai ceva personal cu Marius Lacatus. respect soldatino, alex blaja, Ovidiu. ps: mi-e dor de un articol de al lui greco...

DanStan18.09.2008 21:52

Fratii mei, ne pierdem in amanunte. Ma doare-n ranga cine-i vinovat. Steaua nu-i vreo echipa de speriati care au ajuns in Champions Legue din greseala. Sau n-ar trebui sa fie.

Nu ne putem califica in optimile CL. OK. Da' macar 6 puncte acolo ar trebui sa putem obtine, asa cum au obtinut si alte echipe mai mici dar ambitioase. Noi insa vrem sa batem tote recordurile la numarul de meciuri in care n-am deranjat pe nimeni. Toti pot veni la Bucuresti fara griji : e locul ideal pentru a face puncte in grupele CL. Noi nu suparam pe nimeni, le facem tuturor cadouri in spiritul cunoscutei ospitalitati romanesti. La tragerea la sorti probabil toti dau acatiste pe la biserici sa pice cu noi fiidnca oricum asta inseamna doua meciuri castigate fara cine stie ce efort. Noi in schimb suntem foarte fericiti cand gasim justificari. Ce-i mai bateam noi pe-astia daca aveam noroc, daca aveau ei ghinion, daca erbitrul, daca vremea, daca ...

Ii bateam de le suna apa in cap, ii umileam, ii calcam in picioare ... da' am avut ghinion, dom'le ... la fiecare meci avem ghinion ... asa cum are si Gloria Buzau care n-a batut pe nimeni de 7 etape ... au ghinion, dom'le, altfel ii rupeau pe toti ...

sabin130718.09.2008 23:47

@CaTaLiNsm StElIsTu

Ce antrenori?

Problema mea in primul rand este ca nu-mi pot da si eu seama daca dupa cateva luni acest simbol Lacatus este si antrenor. Si aceasta problema deriva, CA SI CELELALTE TOATE PROBLEME, din problema-becali. Am spus-o si o rasrepet: nu ai cum sa spui daca la Steaua este antrenor bun sau rau, daca este vina sau meritul lui si asa mai departe atat timp cat fiecare argument pro sau contra antrenor poate fi daramat lejer de ¨daca o fo´ becali?¨. Stii tu exact cate se mai intampla intre becali si antrenor? Crezi ca ce e in presa ilustreaza perfect aceasta relatie, de altfel foarte profesionista si de club care vrea sa faca fata in grupele LC?

Eu cred ca am inteles de destul timp ca Lacatus este ¨umilul¨ lui becali incat de atunci sa ma gandesc de ce oare totusi accepta asta si continua. Ma gandesc ca problema voastra este ca nu vedeti realitatea in care Lacatus (oare si-o fi dat seama ca la Steaua nu se poate antrena, pregati o echipa, o tactica pentru un meci cu becali la carma?) isi calca pe orgoliul sau imens si face acest compromis urias, de a continua in circul asta ¨masochist¨. Ti se pare imposibil? Sau poate sta dupa banii lui becali?.. Eu stiu?!..

Da, am observat ca de ceva timp Steaua nu mai da 90% din golurile sale din faze fixe, ci a inceput sa inscrie si din actiune, uneori chiar prin pase scurte, in viteza, fara mingi bubuite in fata si-n careu la ce-o fi, la ciupeala. Mai e mult pana sa joace Steaua ce mi-as dori, dar cred ca am motive sa cred ca o va face. Cu Galata or fi jucat ofensiv, rapid printr-o inpiratie divina personala si acum cu Bayern li s-or fi resetat creierele.

Te intreb eu acum. Cum vezi tu continuarea de maine presupunand ca Lacatus isi baga p*^> si pleaca? Da-mi te rog o idee, UNA. Cine crezi tu ca ar fi Moise ala care sa scoata poporul stelist din robia becalista si sa-l duca in gloria fagaduita?

@leoc980 ¨Vad ca echipa o cam face nea Jiji¨

Asa, si? Cum ti se pare treaba asta? Cum ai combate tu placa asta, in locul lui Lacatus? Sau pe cine de pe pamantul asta l-ai vedea acolo pe banca liber sa piarda pe mana lui mai mult de 3 meciuri? La celelalte conditii nu ma mai refer, mi se pare de ajuns asta. Tu ai vreun exemplu?

AlexV19.09.2008 06:47

Sunt perfect de acord cu cele scrise in articol. Nu contesta nimeni ca exista o diferenta mare de buget intre Steaua si marile echipe din vest. Nu spune nimeni ca nu s-a incercat si ca nu s-a dorit victoria.

Unele probleme nu pot fi rezolvate intr-un sezon sau doua. Patronul este asa cum este, nu se va schimba prea curand, nu va investi sume mari, nu va renova stadionul.

EXISTA insa si probleme care isi pot gasi rezolvarea foarte repede. Antrenorul face parte din aceasta categorie.

sabin130719.09.2008 07:29
EXISTA insa si probleme care isi pot gasi rezolvarea foarte repede. Antrenorul face parte din aceasta categorie.

Care ar fi rezolvarea?

zloty19.09.2008 08:46

Care ar fi rezolvarea?

uite o rezolvare : aducerea unui antrenor pe criterii fotbalistice,nu pentru simplul fapt ca e iubit de suporteri desi Laca nu a facut nimic pe unde a fost .Cum a fost gasit Protasov poate fi gasit si altul

sabin130719.09.2008 09:12

Care ar fi rezolvarea?

uite o rezolvare : aducerea unui antrenor pe criterii fotbalistice,nu pentru simplul fapt ca e iubit de suporteri desi Laca nu a facut nimic pe unde a fost .Cum a fost gasit Protasov poate fi gasit si altul

Eu iti zic de mere, tu imi spui de pere. Ce treaba au amorul si iubirea aici? Nu am spus ca trebuie tinut Lacatus pentru ce a facut, ce este etc. Dar nu exista criteriu care sa-ti dea o solutie pentru banca, FARA SA SE BAGE Gigi IN SEAMA AIUREA. Ce nu pricepi? Crezi ca Protasov ar fi facut minuni mai departe? Ne bucuram toti ca ii daduse alta fata Stelei, corect, dar rezultate concrete? Stim ce esecuri a avut. Nu zic ca trebuia sa plece Protasov pentru esecurile alea (isi dorea s-o antreneze pe Dnepr), dar oare berbecali nu il impungea si pe el cu primele ocazii, daca nu deja il impunsese? De unde stiu eu ca esecurile lui Oleg nu au plecat din schemele lui Gigi?

Cum mi-a placut si mie Protasov, am urmarit ce-o sa faca la Dnepr, fara un becali in frunte.. ai vazut ce a facut (oricum asta nu prea are legatura cu ce vorbeam noi).

Mai schimbati un pic placa cu simbolul, mai spuneti si altceva. Eu tot sunt curios cum vezi tu un antrenor la Steaua (nesimbol, neiubit, ne<ce vrei tu>) care sa-si faca o echipa, o tactica, o idee de joc fara sa intervina un an de zile sa zicem becali. (tu cam cat timp crezi ca ar dura astea, in conditii normale?). Cum? PRIN CE MODALITATI ISI VA IMPUNE PUNCTUL DE VEDERE AL SAU PROPRIU SI PERSONAL? Bun, rau, dar al lui sa fie si sa pot zice si eu: ¨da, dom´ne n-are treaba antrenorul asta si becali i-a adus jucatori si i-a facut palate¨

mirceaor19.09.2008 09:18

@ Sabin

Frate astia nu pricep. Nu pricep nicicum faptu ca ala "pe banii meeeii" o sa faca mereu ce vrea muschii lui..Pana nu pleaca nu va exista profesionism in clubu asta...

Piece of Mind19.09.2008 09:23

Acesta este intr-adevar un ARTICOL! Bravo Mihai!

AndyQ19.09.2008 09:39

:)

Se cunoaste faptul ca nu am fost tot timpul de acord cu Mihai Somanescu, dar legat de articolul asta... Hagi si Lacatus au fost si vor fi doi dintre cei mai buni jucatori pe care i-a avut Steaua vreodata sau Romania, lucru incontestabil. Ca antrenori, amandoi sunt mediocri, lipsiti de experienta, de viziune. Ciudat cum un fost mare jucator nu poate deslusi tainele antrenoriatului.

Vorba lui Mihai, te supara atitudinea lui Lacatus "Ne-a lipsit Radoi si Niclita", cand ai un lot de 30 de jucatori, cel mai valoros lot al Stelei de vreo 10-11 ani incoace. Pur si simplu nu a stiut sa-i gestioneze, sa profite de ocazie.

Totusi vorbim de Bayern Munchen, o sa spuna multi. Corect, o echipa tare, de tot, greu de batut. Si luam exemplu de la CFR. Ce mult ma enerveaza sa iau exemplu de la CFR. De ce? pentru ca aia au aratat fotbal la toate nivelele: atitudine, stiinta jocului, tactica, rautate, tupeu, s.am.d. Noi.... ioc, nimic, zero barat... frustrant, nu?

Si ne uitam inapoi, in trecutul apropiat si vedem perioada de revenire a Stelei pe scena fotbalului mare (UEFA, UCL). Acum o sa bag pastila pentru cei care inca mai au vise urate cu Olaroiu: Oli a reusit ce nu o sa reuseasca Lacatus niciodata, a reusit sa creeze o echipa care sa joace precum o echipa, fara prea mari individualitati cum avem acum, fara jucatori de camp cu talet cum avem acum, cu portar vai soarta lui, cu 90-95% jucatori romani. Cum a facut, numai el stie, dar i-a iesit. Poate a fost noroc... dar se pare ca norocul tine cu cei buni.

Noroc.

lumeaeamea19.09.2008 10:01

Care ar fi rezolvarea?

Asa e Sabin.Nici un antrenor nu ar face fata la Steaua cat e Becali finantator.Nici ´marele´ Murihnio. Nu contest faptul ca sunt antrenori mai buni ca Lacatus si in Liga I.Sunt curios cati dintre voi ati vrea pe Razvanel antrenor la Steaua avand chiar si garantia ca va avea rezultate.

Eu as avea alta solutie...schimbarea finantatorului. Dar si asta e o problema. hai sa facem un test.Cu ce alt finantator , din cei existenti in momentul de fata in Liga I l-ati schimba? Mie mi se pare interesant Bucsaru de la Unirea Urziceni.Adevarul e ca nici nu stiu cum arata.as putea trece pe langa ca nu l-as cunoaste.Nici nu am auzit nici o declaratie de-a lui in nici un ziar.

Pana la urma asta avem si cu asta defilam....

Pt autorul articolului as avea o intrebare.Sunt curios daca il cunoaste personal pe Lacatus si daca i-a gresit cu ceva in mod personal.Multi il critica pr Lacatus dar tu prea sari calul.

Piece of Mind19.09.2008 10:06

Constat cu dezamagire ca multi dintre cei care accepta ca pe o fatalitate rezultatul de miercuri, cat si faptul ca banca tehnica nu are nici o vina, se raporteaza exclusiv as spune la NUMELE echipei pe care am intalnit-o! Bun, DAR NU JOACA NUMELE! Ce faci daca echipa aia cu nume mare are o seara mai proasta, cum a avut Roma marti? PROFITI, asa cum a facut CFR! Daca nu am fi avut o asemea atitudine, am mai fi reusit sa batem PSG, Aston Villa, sa eliminam Valencia sau sa castigam la Kiev?

Ceea ce deranjeaza nu este neaparat prezenta lui Lacatus pe banca, ci eternele scuze si lipsa de orizont in ceea ce priveste organizarea jocului si daruirea fotbalistilor intr-o partida sa alta. Cum naiba sa invoci absentele lui Radoi si Nicolita in conditiile unui lot numeros si echilibrat calitativ?

Sincer, imi este tare teama ca s-ar putea sa nu luam vreun punct in aceasta grupa, facandu-ne de ras intr-un mod iremediabil.

lumeaeamea19.09.2008 10:12
Si ne uitam inapoi, in trecutul apropiat si vedem perioada de revenire a Stelei pe scena fotbalului mare (UEFA, UCL). Acum o sa bag pastila pentru cei care inca mai au vise urate cu Olaroiu: Oli a reusit ce nu o sa reuseasca Lacatus niciodata, a reusit sa creeze o echipa care sa joace precum o echipa, fara prea mari individualitati cum avem acum, fara jucatori de camp cu talet cum avem acum, cu portar vai soarta lui, cu 90-95% jucatori romani. Cum a facut, numai el stie, dar i-a iesit. Poate a fost noroc... dar se pare ca norocul tine cu cei buni.

Noroc.

Olaroiu are calitati de mare antrenor.la ce lot avea si plus ca si asa i se mai impuneau ´sugestii´tactice.

Parerea mea strict personala este ca Olaroiu sa aiba la dispozittie lotul lui Morinhio(ca tot e la moda) nu ar fi cu nimic mai prejos decat el.mai are nevoie si de putina experienta pt ca inca e tanar.

Ma distreaza unii ´suporteri´care il acuzau pe Olaroiu de ce joaca cu 2 inchizatori mai ales acasa iar acum il acuza pe Lacatus cum si-a permis sa joace doar cu un inchizator.

Sa auzim de bine...

mirceaor19.09.2008 10:17

@ Piece

Hai sa nu fim ipocriti. Zi-mi si mie un nume cu adevarat mare in fotbalul european pe care l-am batut in ultimii 15 ani. Zi-mi unul! Valencia? Daca nu era terenu ala infect poate nu reuseam nici pe aia sa-i batem atunci. Hai sa nu ne dam mai cocosi decat suntem si sa ne vedem Lungu nasului.

Si da, victoria CFR-ului la Roma este un rezultat imens, mult mai mare decat victoriile noastre de la Kiev sau de acasa cu Valencia. Ne place sau nu, asta e adevarul.

Se tot vorbeste de Betis, cat de stramta a fost si dubla cu aia, desi erau pe loc retrogradabil in campionat si vai mama lor... De Aston Villa..Pai Villa e cumva Liverpool, e cumva United si nu stiu io?

Si eu vreau tupeu, determinare, curaj, mentalitate de invingatori, dar sa recunoastem frate diferenta de valoare cand ea exista, sa nu ne orbeasca pasiunea pentru culori...

Marius19.09.2008 10:24

Mircea, vorbesti de ipocrizie asa usor...

Of Doamne cand va aud...

Se tot vorbeste de Betis, cat de stramta a fost si dubla cu aia, desi erau pe loc retrogradabil in campionat si vai mama lor

Ai idee pe ce loc e Roma acum? Ai idee cate meciuri au castigat sezonul asta in Serie A? Care e diferenta intre Betisul de atunci si Roma de acum?

Doamne, si tu vorbesti de ipocrizie...

Piece of Mind19.09.2008 10:27
@ Piece

Hai sa nu fim ipocriti. Zi-mi si mie un nume cu adevarat mare in fotbalul european pe care l-am batut in ultimii 15 ani. Zi-mi unul! Valencia? Daca nu era terenu ala infect poate nu reuseam nici pe aia sa-i batem atunci. Hai sa nu ne dam mai cocosi decat suntem si sa ne vedem Lungu nasului.

Eu cred ca o echipa care joaca doua finale de Liga consecutiv (2000, 2001) e un nume mare, mai ales ca la ora jocului cu Steaua era detinatoarea en titre a Cupei UEFA si campioana Spaniei.

De ceva vreme, problema noastra e ca ne vedem prea mult lungul nasului.

Si da, victoria CFR-ului la Roma este un rezultat imens, mult mai mare decat victoriile noastre de la Kiev sau de acasa cu Valencia. Ne place sau nu, asta e adevarul.

Victoria CFR-ului a fost pur intamplatoare, sunt in stare sa fac pariu ca vor pierde toate intalnirile urmatoare.

Se tot vorbeste de Betis, cat de stramta a fost si dubla cu aia, desi erau pe loc retrogradabil in campionat si vai mama lor...

Betis castigase in grupe cu Chelsea, insa parcursul din prima faza a Ligii a stors-o complet, de-aia a ajuns sa joace la retrogradare in Primera in acel sezon.

De Aston Villa..Pai Villa e cumva Liverpool, e cumva United si nu stiu io?

Aston Villa nu are istoria lui Liverpool sau Man. United, dar este o fost castigatoare de CCE (1982) si vine dintr-un campionat fabulos, ceea ce o recomanda de la sine.

sabin130719.09.2008 10:27

@AndyQ

¨Ciudat cum un fost mare jucator nu poate deslusi tainele antrenoriatului.¨

Eu cred ca acesti fosti mari jucatori in primul rand trebuie sa realizeze ca nu toti jucatorii au talentul si determinarea lor. Daca lui Hagi si Lacatus li s-ar parea normal, natural jocul care i-a facut celebri, pentru ceilalti e de neatins. S-ar putea ca acesti fosti mari jucatori sa plece de la premisa gresita ca e posibil pentru toata lumea ce a fost posibil pentru ei. Ma gandesc ca e cam greu pentru ei sa inteleaga asta.

¨te supara atitudinea lui Lacatus "Ne-a lipsit Radoi si Niclita", ¨

Ne punem toti de acord pe toate topicurile ca ne-au lipsit daruirea in teren si liderul psihologic al echipei, dar cand Lacatus spune asta va supara. Sigur, nu poate veni doar cu explicatia asta, dar ce-ati vrea sa zica? Mai spunea cineva pe aici, ca il acopera pe Gigi, dar ce trebuia sa declare?, ¨Eu am gandit un joc fara Radoi, dar cu 24 de ore inaintea meciului a venit becali si mi-a spus ca Toja trebuie jucat la inchidere, si s-a cam dus drau tot ce am gandit.¨ Asa trebuia sa dea dovada de carcater, nu? Si ce-ar fi urmat? Dar urmarea urmarii? Treaba cu Toja e doar un exemplu, desigur ca nu unicat si nici etalon. O parere.

¨cand ai un lot de 30 de jucatori¨

Asta e acuza ¨de rezerva¨. Deodata celelalte circumstante isi pierd sensul, cad si ne aducem aminte ca are cel mai puternic si mai numeros lot. S-a discutat vreo doua zile ca variante de fundas stanga nu prea sunt etc. Cred ca acesti 30 de jucatori ar trebui sa ia primele dupa grupe, (nu inainte, pentru calificare; pentru calificare le dai doar in primul an, asta daca nu vrei sa ramai doar cu calificarile si in urmatorii ani), macar atat sa-l duca si pe becali capul, mai ales tinand cont de mentalitatea jucatorului roman de azi.

¨Acum o sa bag pastila pentru cei care inca mai au vise urate cu Olaroiu: Oli a reusit ce nu o sa reuseasca Lacatus niciodata, a reusit sa creeze o echipa care sa joace precum o echipa, fara prea mari individualitati cum avem acum, fara jucatori de camp cu talet cum avem acum, cu portar vai soarta lui, cu 90-95% jucatori romani.¨

Cam amara pastila asta:).

Da, a reusit sa imprime Stelei jocul pe care il stim; un stil italian aplicat pe niste jucatori romani fara valoare, cum spui si tu. Cat mai mergea stilul ala sau cat il mai suportam noi? Ca sa fie ok ar trebui sa joace Lacatus exact stilul lui Olaroiu, ca acum are si mare individualitati? Daca nu, eject ¨stil Oli¨, insert ¨stil Laca¨? Cat ar dura schimbarea de la un stil la altul, cimentarea lui, relatii de joc si tot asa, toate astea pe fondul becali? Sa fie norocul de a dormi becali bine.

mirceaor19.09.2008 10:28

@ Marius

Cum sa compari omule Betis, echipa a doua a Sevillei, cu Roma? Pai ce jucatori are Roma? Stii tu ce traditie si istorie are clubul ala?

Si nu tot iti dai pe aici importanta cu "of, doamne" si de-astea, stii bine ca am dreptate.

@ Piece

Corect, victoria CFR-ului a fost intamplatoare. Cu toate astea, ea ramane in istorie. Iar io unu mi-as dori sa batem si noi macar asa, intamplator, un nume mare din Europa.

CreaTor19.09.2008 10:34
@ Marius

Cum sa compari omule Betis, echipa a doua a Sevillei, cu Roma? Pai ce jucatori are Roma? Stii tu ce traditie si istorie are clubul ala?

Si nu tot iti dai pe aici importanta cu "of, doamne" si de-astea, stii bine ca am dreptate.

Nici o echipa nu are comparatie , dar trebuie sa recunoastem , momentan CFR are mai multe sanse decat noi chiar si la primavara Cl , pentru ca bordeaux nu e mare forta , si cu ambitie si daurire pot produce surpriza, daca bate roma aici si face egal cu francezi la ei si ii bate acsa aia e ... sincer ma doare cand ma gandesc , pentru ca noi an de an jucam cu echipe dificile , si CFR a nimerit intr-o grupa cu echipe chiar accesibile mai ales dupa rezultatul de la roma ,,,asta este vom trai si vom vedea .

Marius19.09.2008 10:34

Omule, ce treaba are traditia cu forma de moment? Joaca istoria?

In sezonul asta, Roma si-a luat-o de la absolut toti. Din 8 meciuri (inclusiv amicalele) a pierdut 7. Ok, e o victorie mare a cefereului, dar nu chestiile pe care le spui. Vrei sa stii care e legatura intre Roma si Betis? Ambele erau/sunt intr-o forma execrabila. Deci nu mai fi ipocrit, uita-te la clasament in Italia, urmareste 3 meciuri ale Romei si vorbim dupa.

P.S. Pot sa-mi dau cata importanta vreau, stii faza aia cu tara libera.

Hai ciao, sa fii iubit. Si mai urmareste niste meciuri de fotbal.

mirceaor19.09.2008 10:38

@ Marius

Tu pierzi esentialul. Dupa ani de zile se va spune ca CFR a batut Roma, in care jucau cativa campioni mondiali. Nu va spune nimeni ca Roma pierduse in amicale in anul ala si ca erau praf ca forma.

Si as putea pune pariu pe oricat ca am vazut mai mult meciuri de fotbal in viata mea decat tine.

Multumesc la fel.

Marius19.09.2008 10:41

Deci asta te intereseaza pe tine? Ce se va spune peste ani de cefere? Parca noi aveam o chestie, ceva cu "semper superiores", nu prea ne interesau ce fac ceilalti... Vad ca acum nu conteaza ca Steaua joaca extrem slab, fara nicio idee tactica, conteaza doar ca cefereul a batut la Roma si ca asta se va spune peste ani...

P.S. Eu, in nestiinta mea, cred ca peste ani se va vorbi de o semifinala de Cupa UEFA, jucata de Steaua cu doi ani inainte ca cefereul sa bata pe Olimpico.

mirceaor19.09.2008 10:45

Nu mi se pare ca joaca extrem de slab. Deocamdata rezultatele sunt bunicele. Am prins destule vremuri mai proaste, si ca joc si ca rezultate.

Ma intereseaza victoria CFR ului doar pentru ca mi-as dori sa batem si noi un nume greu macar asa conjunctural, intamplator, cu jocul haotic si cu goluri precedate de faulturi la portar. Ceea ce noi n-am reusit de foarte multa vreme.

«13456»